Cricket­joukkueita

Cricket on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on cricket. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne cricket­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan cricket­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin cricketjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 cricketjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Stadin ja Keravan Kriketti Nimenhuuto.com

Stadin ja Keravan Kriketti is a merger of Stadin Krikettikerho and Keravan Kriketti in 2018 to form the largest and the most diverse club in Finland. We have one team playing in Cricket Finland's One-Day 40-over and two in the T20 competitions, and teams also in the winter indoor league.

Päivitetty 8 päivää sitten

Cricket
Helsinki
Ei asetettu
50

Beer Monsters CC Nimenhuuto.com

The most awesome beer team in Finland. Gentlemen's cricket tesm. We can tailor a team for a good match vs most friendly opposition. Extensive squad of varied ability and expectations.

Sean kirjoitti: We also have Rahul, Chandra, and Vishal from Empire, so we are now 10. One more needed. 🙂 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Cricket
Helsinki, Vantaa, Espoo
Miehet
38