Cs go­joukkueita

Cs go on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on cs go. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne cs go­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan cs go­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin cs gojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 cs gojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

T3G Nimenhuuto.com

Tr3 Gamers inhouse peleihin tarkoitettu alusta. Muista peruuttaa ilmoittautumisesi, jos et pääsekkään peleille!

Veikka kirjoitti: Ellei isompaa yllättävää estettä ilmeenny (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Cs go ja Dota
Tampere
Sekajoukkue
29

Team Denied Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Cs go
Ei asetettu
Miehet
6