Fotboll Sundom

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sundom ja lajina on fotboll. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on fotboll. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo.

Katso lista koko maan fotbolljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - fotboll - Sundom

Fotboll - Sundom

SIF P-07 Nimenhuuto.com

Sundom IF Pojkar 07 födda. Ett glatt och inspirerande gäng killar med stor aptit för fotboll.

Alexander kirjoitti: Hejsan! Nu har jag sammanställt serverings- och bakturer sommaren 2017: Datum: 27.5 Försäljare 13:30-15:00 Mattias Levälahti Försäljare 15:00-16:30 Camilla Ekroos Försäljare - hjälpa till vid pauser/rusning Marina Bergström Baka nr 1 Nanna Ekholm Baka nr 2 Malin Hjerpe Baka nr 3 Marina Lindell Da... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Fotboll
Sundom
Pojat
24

SIF P05 Nimenhuuto.com

Sundom IF:s fotbollslag för pojkar födda -05. Kämpar hårt med glädje och stort hjärta.

Rolle kirjoitti: Hej, Isak blev av med sin keps(svart NY) på fotograferingen vid skolan, kan ni vänligen kolla om någon fått hem en extra keps! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Fotboll
Sundom
Pojat
38

SundomF0809 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Hejsan! I år kommer flickorna att delta i juniorkuppen i två serier (flickor födda 2008 och flickor födda 2009). Det blir totalt fem hemmamatcher (två för 2008 födda och tre för 2009 födda). Datumen för hemmamatcherna är: Flickor 2008: 29.5 & 24.7 Flickor 2009: 26.6, 6.8 och 24.8 Det är jag (Lind... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Fotboll
Sundom
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Fotbolljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on fotboll on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.