Fotboll Sundom

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sundom ja lajina on fotboll. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on fotboll. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo.

Katso lista koko maan fotbolljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - fotboll - Sundom

Fotboll - Sundom

SIF P-07 Nimenhuuto.com

Sundom IF Pojkar 07 födda. Ett glatt och inspirerande gäng killar med stor aptit för fotboll.

Alexander kirjoitti: Serverings- och bakturerna för hemmamatcherna 12.8 och 3.9 Datum: 12.8 Försäljare 13:30-15:00 Camilla Ekroos Försäljare 15:00-16:30 Camilla Willberg Försäljare - hjälpa till vid pauser/rusning Marina Lindell Baka nr 1 Anna-Lena Svahn Baka nr 2 Hanna Baka nr 3 Anki Martola Datum: 3.9 Försäljare 12... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Fotboll
Sundom
Pojat
24

SIF P05 Nimenhuuto.com

Sundom IF:s fotbollslag för pojkar födda -05. Kämpar hårt med glädje och stort hjärta.

Malte kirjoitti: Fotbollssektionen har begärt 6-7 st talkojobbare till lör 7:e eller sön 8:e oktober, beror lite på vädret om det blir lör eller sön? Talko - Utjämning av gräsplanerna - Gödsling av gräsplanerna - Sådd av gräsplanerna - Reparation av nätet runt stora plan Anmäl er frivilligt genom att svara på det... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Fotboll
Sundom
Pojat
38

SundomF0809 Nimenhuuto.com

Selma kirjoitti: Hälsningar från Vörå; Vi spelar på gräsplan I Karvsor, address Vöråvägen 1417, 66710 Kaitsor. Vi spelar på planerna längst bort från vägen, på samma sida som skolan. (27 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Fotboll
Sundom
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Fotbolljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on fotboll on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.