Fotboll Helsingfors

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsingfors ja lajina on fotboll. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: fotboll, jalkapallo, käsipallo, handboll käsipallo, segling, kuorolaulu, salibandy, purjehdus ja futsal.

Katso lista koko maan fotbolljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - fotboll - Helsingfors

Fotboll - Helsingfors

HIFK-06 Nimenhuuto.com

HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 30 spelare och spelar både på hobby och utmaningsnivå. Träningar har vi tre gånger i veckan (Väiski och Bollis). Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? HIFK 06 - Stadens stolthet Olemme noin 30 pelaajan joukkue ja pelaamme haaste ja harrastetasolla. Harjoittelemme kolmesti viikossa (Väiski, Bollis). Harjoitukset ovat kaksikieliset. Tule kokeilemaan jos HIFK on juuri sinulle sopiva joukkue?

Joukkue etsii pelaajia: HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 20 spelare och spelar både på ...

Hugo kirjoitti: Hei kaikki/Hej alla/Hi all Kaikilla on mahdollisuus treenata Helsinki cupiin asti. Treenejä pidetään, jos ja kun on osallistujia. Erityisesti Helsinki cupissa pelaavien white-pelaajien on hyvä käydä mahdollisuuksien mukaan treeneissä. Jos ei saada tarpeeksi white-pelaajia, voidaan ottaa kuhunkin ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Fotboll jalkapallo
Helsingfors Helsinki
Pojat
37

SAPA05 Nimenhuuto.com

SAPA:n 2005-syntyneiden joukkueet pelaavat futista kilpa-/eliitti- ja haastajatasoilla. Pelaajia on yhteensä noin 30. SAPA on Helsingin ydinkeskustan (Kruununhaka, Katajanokka, Kluuvi, Hakaniemi, Kaisaniemi) joukkue ja sen kotikenttä on Helsingin keskustassa uudella tekonurmikentällä Haapaniemessä. Toimintaa on myös salibandyssä, jossa osallistutaan turnauksiin.

Vilho kirjoitti: Vilho voi tulla mukaan. (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo, Fotboll, Salibandy ja Innebandy
Helsinki, Helsingfors
Sekajoukkue
37

Homer Nimenhuuto.com

Vi spelar för att det är roligt att vinna FC Homer ett mycket ideellt fotbollslag från Helsingforsregionen. Klubben grundades år 1995, och har efter det klarat sig med mer eller mindre framgång i 20 säsonger. Matchprogrammet 2016: http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&113416&hkijp16 Serietabellen:

Winell kirjoitti: + Mikko (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors
Miehet
38

HIFK05 Nimenhuuto.com

HIFK05 tar gärna emot nya spelare. HIFK05-joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia. Kontaktpersoner/Yhteyshenkilöt: Ansvarstränare/Vastuuvalmentaja: Mateus Decat, mateus.decat@hifkfotboll.fi Lagledare/Joukkueenjohtaja: Anne Kotisalo, anne.kotisalo@hifkfotboll.fi

Joukkue etsii pelaajia: Vi på HIFK05 tar gärna med nya spelaren! Vi tränar på Väinämöinen plan, i Töl...

Henrik kirjoitti: Hei, Kuten suurin osa tietää Henrik purjehtii myös optimistijollaa ja kevään arvokisakarsinnoissa hän oli 6./100 ja sai paikan optareiden EM-kisoihin Bulgariaan heinä-elokuun vaihteessa. Hän on tämän viikon EM-joukkueen kanssa leireillä ja ensi viikon leirillä ja kisoissa Tallinnassa, niin Henrik... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
35

HIFK02 Nimenhuuto.com

HIFK Soccers juniorlag i åldersklassen 2002 födda HIFK Soccer:in juniorijoukkue ikäluokassa 2002 syntyneet

Joukkue etsii pelaajia: Välkommen med att spela fotboll på svenska och finska i ett hurtigt lag obero...

Anders kirjoitti: Hej, torsdagens träning har bytt plats och tid för denna vecka! Braheplan 16.30 - 18. Hei, tämän torstain harkkojen aika ja paikka on muuuttunut: Brahenkenttä 16.30 - 18. H. / T. Anders (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
43

HIFK04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Vill du komma med i ett spännande fotbollslag för 2004-födda spelare. Vi trän...

Victor kirjoitti: Victor har brutit benet, gips 6 veckor och borta från alla sporter åtminstone t.o.m 31/8. Vi rehabiliterar under sommaren och hoppas han är med igen i september. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors
Pojat
25

IFK FOTBOLL 2008 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Mahtoiko joku ottaa mukaan Antonin tuulitakkia Lauttaasaari cupista lauantaina? Ei löytynyt Larun kentältä. (12 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Fotboll i stadin jalkapalloa stadissa
Helsingfors – Helsinki
Ei asetettu
45

HIFKA20 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mikael kirjoitti: Hei vanhemmat! Sunnuntaina pelattavaan vanhempainturnaukseen on perustettu joukkue niille pelaajille, joiden omalla ikäluokalla ei ole joukkuetta. Tähän joukkueeseen, jossa pelaavat mm. Niklas ja Migu, tarvittaisiin lisää pelaajia. Tule mukaan, ei niin ryppuotsaiseen, turnaukseen. Ilmoittaudu vas... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Fotboll ja Futsal
Helsingfors
Pojat
24

FC Football club Nimenhuuto.com

Finest football since 1984

Christian kirjoitti: Får vi lag ihop? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Fotboll
Helsingfors
Ei asetettu
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Fotbolljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on fotboll on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.