Fotboll Helsingfors

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsingfors ja lajina on fotboll. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: fotboll, jalkapallo, käsipallo, handboll käsipallo, segling, kuorolaulu, purjehdus, futsal ja handis.

Katso lista koko maan fotbolljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - fotboll - Helsingfors

Fotboll - Helsingfors

HIFK-06 Nimenhuuto.com

HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 30 spelare och spelar både på hobby och utmaningsnivå. Träningar har vi tre gånger i veckan (Väiski och Bollis). Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? HIFK 06 - Stadens stolthet Olemme noin 30 pelaajan joukkue ja pelaamme haaste ja harrastetasolla. Harjoittelemme kolmesti viikossa (Väiski, Bollis). Harjoitukset ovat kaksikieliset. Tule kokeilemaan jos HIFK on juuri sinulle sopiva joukkue?

Joukkue etsii pelaajia: HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 20 spelare och spelar både på ...

Benjamin kirjoitti: Moi Benjamin, Onks IFK 06 joukkueella treenejä ensi sunnuntaina? Meidän IFK 05 treenaa Mäkelänrinteessä sunnuntaina klo 10.15 ja haluttais mukaan lisää pelaajia koska suurin osa on lomalla. Kiinnostaisko teidän jätkiä tulla treenaamaan meidän kanssa? T Oiva Rajanummi, IFK 05 apuvalmentaja (Mahdol... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Fotboll jalkapallo
Helsingfors Helsinki
Pojat
35

SAPA05 Nimenhuuto.com

SAPA:n 2005-syntyneiden joukkueet pelaavat futista kilpa-, haastaja ja harrastetasoilla. Pelaajia on joukkueessa on tällä hetkellä 17. SAPA on Helsingin ydinkeskustan (Kruununhaka, Katajanokka, Kluuvi, Hakaniemi, Kaisaniemi) joukkue ja sen kotikenttä on Helsingin keskustassa uudella tekonurmikentällä Haapaniemessä.

Joukkue etsii pelaajia: SAPA -05 joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki futiksesta kiinnostuneet pela...

Henri kirjoitti: Noin klo yhden maille ehtii. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo, Fotboll ja Innebandy
Helsinki, Helsingfors
Sekajoukkue
34

Homer Nimenhuuto.com

Vi spelar för att det är roligt att vinna FC Homer ett mycket ideellt fotbollslag från Helsingforsregionen. Klubben grundades år 1995, och har efter det klarat sig med mer eller mindre framgång i 20 säsonger. Matchprogrammet 2016: http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&113416&hkijp16 Serietabellen:

Winell kirjoitti: + Mikko (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors
Miehet
40

HIFK05 Nimenhuuto.com

HIFK05 tar gärna emot nya spelare. HIFK05-joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia. Kontaktpersoner/Yhteyshenkilöt: Lagledare/Joukkueenjohtaja: Wilhelm Wolff, wilhelm.wolff@hifkfotboll.fi

Joukkue etsii pelaajia: Vi på HIFK05 tar gärna med nya spelaren! Vi tränar på Väinämöinen plan i Tölö...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, Varustevastaava on vihdoin saanut viimeisimmän toimituksen tavarat Puhokselta. Wille laittaa uuden ohjeistuksen miten kamojen tilaus hoidetaan tästä eteenpäin, kun hyppään pois joukkueen listoilta. Kiitos hienoista vuosista sekä Danielin että minun puolesta! Nähdään Klackenissa - muistakaa o... (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
24

HIFK02 Nimenhuuto.com

HIFK Soccers juniorlag i åldersklassen 2002 födda HIFK Soccer:in juniorijoukkue ikäluokassa 2002 syntyneet

Joukkue etsii pelaajia: Välkommen med att spela fotboll på svenska och finska i ett hurtigt lag obero...

Andreas kirjoitti: U19-futsalträningen idag klockan 19-20 i Ladugården är öppen för alla! U19-futsal-treenit tänään kello 19-20 Latokartanossa ovat avoinna kaikille. H. / T. Ode, Anders (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
31

HIFK04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Vill du komma med i ett spännande fotbollslag för 2004-födda spelare. Vi trän...

Anton kirjoitti: Koulutehtävät rästissä ja kokeet To.Ei pääse treeneihin. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors
Pojat
16

IFK FOTBOLL 2008 Nimenhuuto.com

Jonna kirjoitti: Nyt on mahdollista tehdä e-laskutussopimus nettipankissa HIFK Soccerin kanssa, ohjeet alla olevasta MyClubin linkistä. Juuri saamanne laskusta löytyy myös samat ohjeet painamalla "Tilaa laskut e-laskuna". Valitettavasti palvelu ei toimi vielä kaikissa pankeissa, mutta pitäisi lähiaikoina. Nu är d... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Fotboll i stadin jalkapalloa stadissa
Helsingfors – Helsinki
Ei asetettu
40

HIFKA20 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mikael kirjoitti: Hei vanhemmat! Sunnuntaina pelattavaan vanhempainturnaukseen on perustettu joukkue niille pelaajille, joiden omalla ikäluokalla ei ole joukkuetta. Tähän joukkueeseen, jossa pelaavat mm. Niklas ja Migu, tarvittaisiin lisää pelaajia. Tule mukaan, ei niin ryppuotsaiseen, turnaukseen. Ilmoittaudu vas... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Fotboll ja Futsal
Helsingfors
Pojat
23

FC Football club Nimenhuuto.com

Finest football since 1984

Niklas kirjoitti: 10 på väg, FC + HIFK (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Fotboll
Helsingfors
Ei asetettu
28