Höntsä­joukkueita

Höntsä on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on höntsä. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne höntsä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan höntsä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin höntsäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 13 ja niissä on yhteensä yli 260 pelaajaa.

Jo 13 höntsäjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

SäbäCLUB Nimenhuuto.com

Järvenpään seurakunnan SäbäCLUB. Nyt etsitään nuoria, nuoria aikuisia jotka olisivat kiinnostuneet pelaamaan sählyä keskiviikkoisin klo17.30-19.00. Sähly on suunnattu +13-vuotiaille ja on täysin ilmainen. Jos et omista mailaa se ei haittaa, kaikki pelivälineet löytyvät paikan päältä. Ryhmässä on eritasosia ja ikäisiä pelaajia joten ei haittaa vaikka et osaisi pelata. Sählylle löytyy omat fb sivut: Säbä CLUB Lisätietoja voi kysellä numerosta 0404120242 :)

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Järvenpään seurakunnan SäbäCLUB. Nyt etsitään nuoria, nuoria aikuisia jo...

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy, Sähly, Säbä ja Höntsä
Järvenpää
Sekajoukkue
16

Seniori Pirkat Nimenhuuto.com

Pirkkojen ikämies porukan ikämies joukkue eli +50v harraste lätkää pelaavia ukkoja. Jäämaksut tilille: Danske Bank - FI24 8146 9710 0708 96

Timo kirjoitti: Huomenna tilaa stadin hdn jäillä klo 915. https://stadinhdhockey.nimenhuuto.com/events/12879570 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Höntsä lätkä
Pks
Ei asetettu
64

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää"! Pelataan pääsääntöisesti Varissuolla lauantai-iltaisin.

Matti kirjoitti: Morjens! Autoni hajosi ja tattisin menopaluu kyytiä hallille Satakunnantien Tebbarin lähistöltä. Voisko kukaan poimia kyytiin? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Höntsälätkä ja Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
38

HockIT Nimenhuuto.com

LapIT:n ja Yliopiston ja muiden Rovaniemen IT-miesten oma höntsälätkä porukka.

Juha-Matti kirjoitti: Mv (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Höntsälätkä
Rovaniemi
Miehet
58

HC Ice Cream Nimenhuuto.com

Jokatorstaista aamuhöntsää hyvässä seurassa Salmisaaren jäähallissa. Joko kausimaksulla tai 15e/kerta Maksetaan joukkueen tilille FI17 4730 0010 1766 17

Ville kirjoitti: Moi, Käykääpä ilmoittautumassa syyskauden vakiojengiin. Parikymmentä ukkelia olisi hyvä saada vakioporukkaan, jotta homma saadaan pyörimään. Samalla voitte ilmoittautua myös ensimmäisille jäävuoroille. Laitoin ne nyt alkamaan 15.8. Onko jollain hirveää hinkua päästä jäille jo aiemmin? Aurinkoista... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Höntsä
Helsinki
Ei asetettu
67

VANHOJEN POIKIEN KERHO Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hejsån pojkarna ....... - MUISTUTAN taas kaikkia niitä JOTKA eivät vielä ole hoitaneet kevään kausimaksua että HOIDATTE sen ENSI VIIKON AIKANA ! - Toinen asia: Uusi toverimme Marko Aavikko tarjoaa meille katsatuspalveluja Plus Katsastus oy:n Turun Vähäheikkiläntielle ja Raision tuotekadulle, kats... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Höntsä
Turku
Miehet
31

Tackla Team Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Toiveita esitetty että pelaajat ilmoittautuisivat viimeistään sunnuntai iltana klo 10.00 mennessä pääseekö Tackla Team vuorolle, ja sen jälkeen vasta pyydetään ulkopuolisia pelaajia mukaan jos omat ei riitä. Eli su klo 22,00 ilmoittautuminen viimeistään. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Höntsäys kiekko
Lappeenranta
Miehet
38

Oulun Kela Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Miska kirjoitti: HOX! Ei pelejä huomenna! Ensi viikkoon (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähly ja Höntsäfutis
547
Sekajoukkue
33

NunnaBandy Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy, Säbä, Sähly ja Höntsä
Järvenpää
Naiset
17

hulttiot Nimenhuuto.com

JaPi kirjoitti: Tervehdys, suuret kiitokset kaikille teille pelikavereille kuluneesta kaudesta! Mukavaa on ollut joka kerta ja aina on saanut lähteä pelejen jälkeen kotiin hymyssä suin😁Jatketaan tästä sitten syksyllä samalla huumorilla je rennolla meiningillä👍 Mukavaa ja rentouttavaa kesää kaikille☀️ T:JaPi (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Höntsäsähly
Ei asetettu
Sekajoukkue
32

Pallokorva Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Tuuraaja tulee (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko ja Höntsäys
Pyhäjoen Pyllistys
Miehet
25

Cockmasters Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy, Jalkapallo, Höntsäily ja Puulaaki
Puumala
Miehet
16

KOU-team Nimenhuuto.com

Pelaamme talvisin kaukalopalloa ja kesäisin höntsäämme futista. Etsimme pelaajia moleempiin lajeihin. Molemmat sukupuolet tervetulleita. Yhteydenotot tony.meola(at)hotmail.com

Päivitetty 6 päivää sitten

Kaukalopallo ja Futishöntsä
Turku
Miehet
25