Höntsä­joukkueita

Höntsä on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on höntsä. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne höntsä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan höntsä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin höntsäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 11 ja niissä on yhteensä yli 220 pelaajaa.

Höntsä: joukkueet kartalla
Kartta - höntsä

Jo 11 höntsäjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Seniori Pirkat Nimenhuuto.com

Pirkkojen ikämies porukan ikämies joukkue eli +50v harraste lätkää pelaavia ukkoja. Jäämaksut tilille: Danske Bank - FI24 8146 9710 0708 96

Joukkue etsii pelaajia: Seniorilätkää tiukan letkeällä temmolla. Aina pelataan voitosta ja jokaisen p...

Timo kirjoitti: Moi! Stadin HD Hockeylle tuli kysely että.olisko kiinnostusta pelata harrasteturnauksessa 2.9. Hernesaaressa. Järjestäjänä Kukonlaulun Kiekko Klubi. Koska sieltä ei tuu täyttä turnausjoukkuetta, onko pirkka-puolella kiinnostusta pelata yhdistelmäjoukkueessa? Vastaa tähän viestiin tuohon alle jos ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Höntsä lätkä
Pks
Ei asetettu
48

HockIT Nimenhuuto.com

LapIT:n ja Yliopiston ja muiden Rovaniemen IT-miesten oma höntsälätkä porukka.

Toni kirjoitti: Sarjapalaveri 16.8 Kari Tuomen(warriors) muistiinpanot 1. Lohkossa 3 on 9 joukkuetta, kaksi kokonaan uutta. Lohkossa 2 on 8 ja lohkossa 3 yhdeksän. 2. Pelejä pelataan myös lauantaisin, 1 tai 2 peliä / joukkue. Kellonaikaan 19:30 - 21:30. 3. Lohko 3(HockIT) pelaa tiistaisin. Eka lauantai peli tule... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Höntsälätkä
Rovaniemi
Miehet
41

HC Ice Cream Nimenhuuto.com

Jokatorstaista aamuhöntsää hyvässä seurassa Salmisaaren jäähallissa. 160e/syys/kevätkausi 10e/kerta Maksetaan joukkueen tilille FI17 4730 0010 1766 17

Ville kirjoitti: Arvoisat jäätelömiehet, Syyskauden rosterin kokoaminen on käynnistynyt. Käykäähän ilmoittautumassa mukaan syksyn vakioporukkaan, niin saadaan rivit järjestykseen ennen kesäkauden alkua. Syyskauden kausimaksu tulee olemaan pauttiarallaa 150e. Ilmoitan lopullisen maksun, jahka porukan koko on selvi... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Höntsä
Helsinki
Ei asetettu
46

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää" Pelataan Varissuolla lauantai-iltaisin klo 20.00-21.00. Varustusvaatimus: luistimet, maila ja kypärä. Suositus: Hanskat ja kyynärpääsuojat ovat suositeltavia. Vuoron voit tarkistaa täältä --> https://timmi.turku.fi/WebTimmi/getWeekViewAjax.do

Tomi kirjoitti: Sunnuntaina 2.4. vuoro Tarvasjoella klo 16.30-17.30 Liedon Kansalaisopiston kanssa. Vuoron jälkeen mahdollisuus saunoa hallilla. Kenttäpelaajia olisi hyvä saada paikalle vähintään 10kpl niin saadaan pelattua Vice Mayors - Kansalaisopisto ilman, että joukkoja tarvitsee sekoittaa. Sinistä paitaa mu... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Höntsälätkä
Turku
Ei asetettu
25

TurunVPK Nimenhuuto.com

Päätavoitteena saada palosoturit oma-aloitteisesti hikoilemaan ja syrjäyttämään kyyneleet suoritusten aikana!

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Höntsä
Brankku
Sekajoukkue
33

hulttiot Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Moi, Tälle illalle viisi ilmoittautunutta => yrittäkää päästä mukaan. Pistän HOPA:n poppoollekin viestiä josko sieltä saataisiin vahvistuksia. T;Tapsa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Höntsäsähly
Ei asetettu
Sekajoukkue
19

Pallokorva Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Tuuraaja tulee (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Höntsäys
Pyhäjoen Pyllistys
Miehet
27

Tackla Team Nimenhuuto.com

Rauno kirjoitti: Hep Pilkkimiähet..Kotapirtin os. mikonsaarentie 180 ..eli lauritsalan sillan yli ja marjolanristeyksestä pappilansalmen suuntaan kotasaarenristeyksestä sinne ja ajetaan niin pitkään kun tulee kotapirtin kyltti ... eiku sinne siis ja kalan maailmanmarkkinahintaa polkemaan hirmuisilla saaliilla ter... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Höntsäys kiekko
Lappeenranta
Miehet
37

VANHOJEN POIKIEN KERHO Nimenhuuto.com

tommi kirjoitti: Vuoromuutoksia: Lauantai 1.4. peruttu. Uusi vuoro sunnuntaina 2.4. klo. 15:00. Lauantai 8.4. vuoro alkaa klo. 17:00. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Höntsä
Turku
Miehet
29

Cockmasters Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy, Jalkapallo, Höntsäily ja Puulaaki
Puumala
Miehet
16

KOU-team Nimenhuuto.com

Pelaamme talvisin kaukalopalloa ja kesäisin höntsäämme futista. Etsimme pelaajia moleempiin lajeihin. Molemmat sukupuolet tervetulleita. Yhteydenotot tony.meola(at)hotmail.com

Kantosalmi kirjoitti: Tulkkaas pellailee.. mä oon ainaki nii pualflunssane et en paljoo jaksa juoksennella (kuten en yleensäkkään..).. Koskee erityisesti Zidanea, joka tulee jos jaksaa.. t. Kuusiston Gattuso (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kaukalopallo ja Futishöntsä
Turku
Miehet
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Höntsäjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on höntsä on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.