Höntsä­joukkueita

Höntsä on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on höntsä. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne höntsä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan höntsä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin höntsäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 11 ja niissä on yhteensä yli 220 pelaajaa.

Höntsä: joukkueet kartalla
Kartta - höntsä

Jo 11 höntsäjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Seniori Pirkat Nimenhuuto.com

Pirkkojen ikämies porukan ikämies joukkue eli +50v harraste lätkää pelaavia ukkoja. Jäämaksut tilille: Danske Bank - FI24 8146 9710 0708 96

Joukkue etsii pelaajia: Seniorilätkää tiukan letkeällä temmolla. Aina pelataan voitosta ja jokaisen p...

Harry kirjoitti: Ti 2.5. klo 21:15 on eka kesäjää. Timppa lisäätkö sen myös tänne. harry - (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Höntsä lätkä
Pks
Ei asetettu
47

HockIT Nimenhuuto.com

LapIT:n ja Yliopiston ja muiden Rovaniemen IT-miesten oma höntsälätkä porukka.

Roni kirjoitti: Kiitos jätkät huikeesta turnauksesta ja koko kaudesta! Hienoja ukkoja joukkueet täynnä, niin HockIT kuin Betakin. Roni kiittää ja kuittaa : ) (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Höntsälätkä
Rovaniemi
Ei asetettu
41

HC Ice Cream Nimenhuuto.com

Jokatorstaista aamuhöntsää hyvässä seurassa Salmisaaren jäähallissa. 160e/syys/kevätkausi 10e/kerta Maksetaan joukkueen tilille FI17 4730 0010 1766 17

Tero kirjoitti: Arvon pelimannet. Toivotan kaikille mainioita pelejä näin kevään / kesän kynnyksellä. Leikkausoperaatio sujui hyvin ja vielä täysi liikuntakielto 7.6 asti. Sitten alkaa kevyt treenaaminen ja tavoitteena päästä jäälle taas ensi kaudella, niin pian kuin paikat taas kunnossa. Ciao, T (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Höntsä
Helsinki
Ei asetettu
45

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää" Pelataan Varissuolla lauantai-iltaisin klo 20.00-21.00. Varustusvaatimus: luistimet, maila ja kypärä. Suositus: Hanskat ja kyynärpääsuojat ovat suositeltavia. Vuoron voit tarkistaa täältä --> https://timmi.turku.fi/WebTimmi/getWeekViewAjax.do

Tomi kirjoitti: Sunnuntaina 2.4. vuoro Tarvasjoella klo 16.30-17.30 Liedon Kansalaisopiston kanssa. Vuoron jälkeen mahdollisuus saunoa hallilla. Kenttäpelaajia olisi hyvä saada paikalle vähintään 10kpl niin saadaan pelattua Vice Mayors - Kansalaisopisto ilman, että joukkoja tarvitsee sekoittaa. Sinistä paitaa mu... (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Höntsälätkä
Turku
Ei asetettu
25

TurunVPK Nimenhuuto.com

Päätavoitteena saada palosoturit oma-aloitteisesti hikoilemaan ja syrjäyttämään kyyneleet suoritusten aikana!

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Höntsä
Brankku
Sekajoukkue
33

hulttiot Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Maanantaina 1.5. ei ole pelejä, Nallisport on kiinni. Kesän vuoroista sen verran että kenttä menee todennäköisesti kesäkuun ja elokuun alun väliseksi ajaksi "kesäsarjojen" käyttöön joten viimeinen varma vuoro meillä on tämänhetkisen tiedon mukaan 29.5.2017. Jaakon kanssa juteltiin HOPA vuorosta, ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Höntsäsähly
Ei asetettu
Sekajoukkue
20

Pallokorva Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Tuuraaja tulee (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko ja Höntsäys
Pyhäjoen Pyllistys
Miehet
27

Tackla Team Nimenhuuto.com

Rauno kirjoitti: Hep Pilkkimiähet..Kotapirtin os. mikonsaarentie 180 ..eli lauritsalan sillan yli ja marjolanristeyksestä pappilansalmen suuntaan kotasaarenristeyksestä sinne ja ajetaan niin pitkään kun tulee kotapirtin kyltti ... eiku sinne siis ja kalan maailmanmarkkinahintaa polkemaan hirmuisilla saaliilla ter... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Höntsäys kiekko
Lappeenranta
Miehet
37

VANHOJEN POIKIEN KERHO Nimenhuuto.com

tommi kirjoitti: Vuoromuutoksia: Lauantai 1.4. peruttu. Uusi vuoro sunnuntaina 2.4. klo. 15:00. Lauantai 8.4. vuoro alkaa klo. 17:00. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Höntsä
Turku
Miehet
29

Cockmasters Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy, Jalkapallo, Höntsäily ja Puulaaki
Puumala
Miehet
15

KOU-team Nimenhuuto.com

Pelaamme talvisin kaukalopalloa ja kesäisin höntsäämme futista. Etsimme pelaajia moleempiin lajeihin. Molemmat sukupuolet tervetulleita. Yhteydenotot tony.meola(at)hotmail.com

Kantosalmi kirjoitti: Toni: Pelit onkin to. (24 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Kaukalopallo ja Futishöntsä
Turku
Miehet
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Höntsäjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on höntsä on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.