Höntsä Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on höntsä. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja futis.

Katso lista koko maan höntsäjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - höntsä - Turku

Höntsä - Turku

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää"! Pelataan pääsääntöisesti Varissuolla lauantai-iltaisin.

Joukkue etsii pelaajia: Hakusessa maalivahti / maalivahteja. Pelaajia emme voi enää valitettavasti ot...

Tomi kirjoitti: Oletetaan että saisimme sunnuntaiksi 18.3. n. klo 20.15 alkaen toisen vuoron tälle viikolle, pääsisitkö mukaan? Kommentoi vastaamalla nimenhuudossa IN/OUT heti! Tai laita mulle sposti, tekstari, whatsapp tai muu viesti, jossa lukee "18.3. IN" tai "18.3. OUT". Niin mä merkkaat vastauksesi nimenhuu... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Höntsälätkä ja Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
35

VANHOJEN POIKIEN KERHO Nimenhuuto.com

Pesonen kirjoitti: Salmisen Kari tulossa myös saunailtaan - Josko saataisiin se houkuteltua syksyllä jäälle!! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Höntsä
Turku
Miehet
38

KOU-team Nimenhuuto.com

Pelaamme talvisin kaukalopalloa ja kesäisin höntsäämme futista. Etsimme pelaajia moleempiin lajeihin. Molemmat sukupuolet tervetulleita. Yhteydenotot tony.meola(at)hotmail.com

Teemu kirjoitti: Jos joku ehtii niin vois käydä ostamassa pari kylmäpussia (säkki ei kelpaa) ja antaa toisen sinne mistä lainattiin ja sitten toinen KOU-Teamille. Maksan sitten rahat takaisin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Kaukalopallo ja Futishöntsä
Turku
Miehet
24