Hauskanpito­joukkueita

Hauskanpito on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on hauskanpito. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne hauskanpito­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan hauskanpito­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin hauskanpitojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 hauskanpitojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EC Dynamo Nimenhuuto.com

Historiallinen Itä-helsinkiläinen sabaryhmä takavuosilta joka nostettiin uudelleen pystyyn kaudelle 2011-2012 M-35 sarjaan hieman muokattuna mutta rungoltaan pitkäli samana. Sittemmin joukkueen kokoonpano on muuttunut, ja erityisesti kaudelle 2017-2018 joukkue uudistui kovasti kun suuri osa vanhoista ECD-miehistä siirtyi pelaamaan vain M40-sarjaa Valtin nimissä ja kentällisen verran ECD:ssä pelanneita vanhoja AC Hakin edustuksen pelaajia siirtyi juuri perustettuun AC Hakin M-35 joukkueeseen. SM-pronssia voitimme ECD:n porukalla kaudella 2015-2016. Twitter: @ECDynamo_M35 Otteluohjelma ja tulospalvelu kaudelle 2017-2018: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/seniorisarjat-m35-01/3296 Sisäinen pistepörssi 2017-2018: https://www.dropbox.com/s/9i03n94ene03ave/ECD_pistepörssi.png?raw=1

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mun pelit pelattu kevään osalta. Kantapään lihaskalvo repeillyt useasta kohdasta ja ainoa lääke on useamman kuukauden lepo kaikesta urheilusta. Life is a bitch and then you die!! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy ja Hauskanpito
Itä Helsinki
Miehet
32

01520 Nimenhuuto.com

Chilleimmät äijät Pakkalast🔥(melkee stadist) Ei haluta midiksii vaa hauskanpitoo, kemui ja jne👊🏽❤️

Tuukka kirjoitti: mun idea mutta in❤️ (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Hauskanpito
Vantaa
Miehet
13

45rpm Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Juulia kirjoitti: Mulla on yhtiökokous klo 17 enkä tiiä yhtään kauanko se kestää, mutta tuun sieltä suoraan jos suinki vielä kerkeen! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo, Hauskanpito ja Virvoitusjuomat
Oulu
Ei asetettu
56