Itf taekwon do­joukkueita

Itf taekwon do on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on itf taekwon do. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne itf taekwon do­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan itf taekwon do­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin itf taekwon dojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Itf taekwon do: joukkueet kartalla
Kartta - itf taekwon do

Jo 3 itf taekwon dojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

ITFHelsinki Nimenhuuto.com

Avoin seura kaikille lajin harrastajille. Voit tulla mukaan tutustumaan toimintaan milloin vain.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Itf taekwon do
Helsinki
Sekajoukkue
8

lohjanitftkd Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: En laita jatkossa tänne harjoitusaikoja, kun vain harva on omaksunut tämän palvelun käytön. Ajantasaiset perutuukset yms. löytyvät jatkossa sähköpostitiedotteiden lisäksi vain google kalenterista ja facebookista. http://www.lohjanitftkd.fi/harjoitukset/ (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Itf taekwon do
Lohja
Ei asetettu
22

Vantaan ITF Taekwon-Do Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Moikka joudun tänään perumaan kun niska kramppasi ja en saa päätä käännettyä. Atte voitko tuurata? T.Pasi (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Itf taekwon do
Vantaa
Sekajoukkue
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja