Itf taekwon do­joukkueita

Itf taekwon do on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on itf taekwon do. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne itf taekwon do­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan itf taekwon do­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin itf taekwon dojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Itf taekwon do: joukkueet kartalla
Kartta - itf taekwon do

Jo 2 itf taekwon dojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

ITFHelsinki Nimenhuuto.com

Avoin seura kaikille lajin harrastajille. Voit tulla mukaan tutustumaan toimintaan milloin vain.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Itf taekwon do
Helsinki
Sekajoukkue
7

Vantaan ITF Taekwon-Do Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 päivää sitten

Itf taekwon do
Vantaa
Sekajoukkue
15