Jollapurjehdus­joukkueita

Jollapurjehdus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jollapurjehdus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jollapurjehdus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jollapurjehdus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jollapurjehdusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 jollapurjehdusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TaPSin Junnut Nimenhuuto.com

Tampereen Pursiseuran junioritoiminnassa keskitytään yleisten veneilytaitojen lisäksi alusta lähtien myös kilpapurjehduksen saloihin. Tarjoamme mahdollisuuden niin leikkimieliseen kisailuun kaveriporukassa kuin kotimaisten ja ulkomaisten arvokisojen palkintopalleille tähyävään valmennukseenkin.TaPSin urheilijanuorukaiset ovatkin niittäneet mainetta mm. Optimisti- Zoom8-Finn-jolla, E-jolla, Laser Radial, Laser Standard, Laser 4.7 -, 505 -, Hai – ja H-vene luokissa. Saavutusten joukkoon mahtuu niin ranking-sarjojen voittoja kuin arvokisamitalejakin.

Leo kirjoitti: Leo tulee perheen kyydillä, mennään muutkin laskemaan. Lähdtö Pirkkalasta 1645. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus, Kilpapurjehdus ja Jollapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
64

MPS Juniorit Nimenhuuto.com

Mikkelin Pursiseuran Junioritoimintaan voivat osallistua kaikki purjehduksesta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Pääasialliset veneluokat ovat tällä hetkellä Optimisti (7-15 v) ja Zoom8 (10 v-). Kauden 2020 aikana on mukaan tulossa myös Laser Radial ja Laser Standard. Yhteiset harjoitukset ovat purjehduskaudella keskiviikkoisin klo 17 Mikkelin Kenkäveronniemen purjehdussatamassa. Kauden 2020 toimintaan ilmoittaudutaan vastuuohjaajille. Lisätietoa toiminnasta ja ilmoittautumisesta on MPS:n web-sivuilla: https://mikkelinpursiseura.fi/juniorit/

Päivitetty vuosi sitten

Purjehdus, Jollapurjehdus ja Kilpapurjehdus
Mikkeli
Sekajoukkue
7

NPS JUNNUT Nimenhuuto.com

NAANTALIN PURJEHDUSSEURAN JUNNUJEN PURJEHDUSRYHMÄ Kaudella 2020: * harrasteryhmän treenit tiistaisin klo18-20 * kisaryhmän treenit tiistaisin klo18 ja keskiviikkoisin klo18 TERVETULOA MUKAAN! :) Yhteyshenkilö: salla-riikka.saarinen(at)nps.fi

Elsa kirjoitti: Muistutuksena vielä, että treenit alkavat huomenna tiistaina jo klo 17.00!!! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Purjehdus, Jollapurjehdus ja Kilpapurjehdus
Naantali
Sekajoukkue
39