Joukkuevoimistelu­joukkueita

Joukkuevoimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on joukkuevoimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne joukkuevoimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan joukkuevoimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin joukkuevoimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 105 ja niissä on yhteensä yli 2100 pelaajaa.

Joukkuevoimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - joukkuevoimistelu

Jo 105 joukkuevoimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
59

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

Peppi kirjoitti: Onko vielä mitään hajua ensi kevään kisa/leiri yms. päivämääristä? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
13

HowManyMothers Nimenhuuto.com

Vantaalainen iloisten naisten lauluyhtye Me, HowManyMothers, ”Mammat”, olemme iloisista, reippaista, ”jalat maassa, pää pilvissä”, huumorintajuisista äideistä koostuva lauluyhtye, joka on ilahduttanut yleisöään ympäri Suomea 16 vuotta. Laulamme kaikkea maan ja taivaan väliltä, iloon ja suruun, riemuun ja kaipaukseen. Konserteissa tai yksityiskeikoilla voi meidän kuulla esittävän mm. kansanlauluja, iskelmiä, rakkauslauluja, gospelia tai joululauluja – 3-7 äänisesti joko pianosäestyksellä tai ilman, a cappella. Musiikin maisteri ja laulupedagogi Anne Viljamaa on johtanut sädehtivällä ja määrätietoisella otteellaan meitä vuodesta 2010 alkaen.

Tiina kirjoitti: Hei! Nyt tulee tänne semmosia Espanjan tapahtumia, jotka luonnollisesti koskee vaan reissuun lähtijöitä. Koittakaa kestää! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Laulu ja Joukkuevoimistelu
Vantaa
Naiset
15

Team Tapiola Gloria Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 12-14v SM-sarjan edustusjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko joukkuevoimistella suomen huipulla? Olemme Tapiolan Voimistelijoiden...

Katri kirjoitti: Seuran omaan saliin (Kivimiehentie 2, Otaniemi, Forenomin liikuntasali) järjestetään kaksi tutustumiskäyntiä, joihin joukkueet on jaettu seuraavasti: - To 3.8. klo. 18-19; Team Tapiola Jr, Team Tapiola Pre Jr, Team Hohde, Usva, Viima M. - To 10.8. klo. 19-20; Loiste, Tuike, Hohde, Hohde KH, Kaste... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

HARMAAT PANTTERIT Nimenhuuto.com

HARMAAT PANTTERIT huolehtii Mikkelin alueen harrasteliigat ry (MAHL) +35 ikäri liikunnasta. Asiasta voi tiedustella lisää laittamalla postia mm. info@mahl.fi tai salibandy@mahl.fi osoitteisiin. Tutustu myös www.mahl.fi sivustoihin.

Joukkue etsii pelaajia: HARMAAT PANTTERIT huolehtii Mikkelin alueen harrasteliigat ry (MAHL) +35 ikäm...

Mika kirjoitti: Hei! MAHL +40 säbä sarja saadaan ensikertaa käyntiin tällä kaudella! 5 joukkueen kaksikertainen sarja pelataan Rantakeitaalla 4 viikonloppuna. Pelipäiviä ovat LA 22.11 klo 11.30-14.50 LA 13.12 klo 11.30-14.50 LA 24.1 klo 11.30-14.50 SU 8.2 klo 15.00-18.20 Mikäli sinulla ei ole vielä joukkuetta, m... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo, Harrastekiekko, Salibandy, Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Joukkuevoimistelu ja Yleisurheilu
Mikkeli
Miehet
23

Seiren Brilliant Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelujoukkue, joka esiintyy starassa, sekä aloittaa pian myös kisaamisen 8-10 vuotiaiden kilpasarjassa.

Oili kirjoitti: Tullaan myöhässä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Jyväskylä, Tikkakoski
Tytöt
18

OD Vapa Nimenhuuto.com

Mukaan ovat tervetulleita kaikki OD:laiset, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan työhyvinvointia ylläpitävään vapaa-ajan toimintaan.

Ossi kirjoitti: Kentät maksaa 24 €/h/kenttä (14 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Sekajoukkue
69

Luode Team + Agg Nimenhuuto.com

Luode Team & Luode AGG 8-10-vuotiaiden sarja & 10-12-vuotiaiden sarja Roivoli, Rovaniemi

Erika kirjoitti: Hei ja Tervetuloa Luode Teamin ja Luode AGG:n nimenhuutoon! Oletusarvoisesti kaikki tytöt osallistuvat treeneihin, joten käykää klikkaamassa kaikki treenit läsnäoleviksi. Mikäli tilanne muuttuu ja voimistelija ei osallistu treeneihin, tulee läsnäolo käydä muuttamassa poissaoloksi, ja selvittää po... (25 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Rovaniemi
Tytöt
2

Coraliet KX Nimenhuuto.com

Coraliet K ja X:n omat sivut. Sivuilla ilmoittaudutaan harjoituksiin ja tapahtumiin. Tärkeitä yhteisiä asioita.

Viveca kirjoitti: Kesätreeni löytyy "kuvat ja materiaalit" -kohdasta. Jos liikkuu paljon esim pyöräilee, ui, hyppii trampalla päivittäin niin tämä riittää peruskuntoiluun. Jos kuitenkin liikkuminen muuten on vähäisempää tulee 30-45 min hölkkälenkeillä käydä 2 krt viikossa. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Kirkkonummi
Tytöt
34

Celina KX Nimenhuuto.com

Täällä Celina K:n ja X:n harjoitukset, tapahtumat ja tiedotteet. Merkatkaa tapahtumiin IN jos osallistutaan ja OUT jos on pois. OUT lisätietoihin miksi pois "esim sairas, loma tms". Lähtökohtaisesti kaikkeen osallistutaan.

Viveca kirjoitti: Heippa! Kesäharjoitteet löytyvät "kuvat ja materiaalit" kohdasta. Kesällä tyttöjen tulisi venytellä 1-3 krt viikossa muiden puuhien mukaan ja tehdä samalla myös hieman lihaskuntoa. Kesällä lapset varmasti liikkuvat ja kuntoilevat paljon, joten riittää että muistaa siinä lomassa myös venyttelyt! J... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Kirkkonummi
Tytöt
24

OVO Neutronit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestareita Olarin Voimistelijoiden 2010-2011 syntyneiden ikäryhmästä.

Iisa kirjoitti: Iisa pääsisikin tulemaan jos vielä mahtuu ja hyvä jos mittaukset onnistuu. (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
56

Viima J Nimenhuuto.com

Viima J

Maisa kirjoitti: Moi! Kesätreeni on nyt valmis ja se löytyy kansiosta "KESÄ 2018" Kuvat ja materiaalit-kohdan alta. Suosittelemme printtaamaan treenin tytöille asap. Pyrimme tekemään kesätreenistä mahdollisimman selkokielisen ja yksinkertaisen. Jos jokin kohta on epäselvä, kysykää heti. Treeni tulee tehdä vähintä... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Tapiolan Voimistelijat
Tytöt
12

Kilpa Junior OVO Nimenhuuto.com

Ovo Kilpa Juniorin tytöt ovat 2001-2004 vuonna syntyneitä Olarin voimistelijoita, jotka kisaavat 14-16 v. kilpasarjassa. Tytöt harjoittelevat 4 kertaa viikossa. Joukkueenjohtaja: Päivi Lahtinen/ paivi.lahtinen@pp8.inet.fi, 045 608 6567

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kimppakyytilistan sähläykset jatkuvat. Huomasin tänä aamuna, että minun kyytiin on laitettu Helene. Sain eilen tietää Katan äidiltä, että Katan sijaan kyytiini on tulossa Jenni. Ja sovin Jennin äidin kanssa kyyti aikataulusta. Menen puhelimessa sovittujen mukaisesti eikä Helene ei valitettavasti ... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
16

Kaste Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijat ry:n 12-14 vuotiaiden kilpasarjajoukkue. Harjoitukset 3 x viikossa.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

Haukiputaan Heitto Kristallit Nimenhuuto.com

Haukiputaan viilein voistelu joukkua. Treenamme ...

Eeva kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
25

Delia10 Nimenhuuto.com

Delia10 on Oulun naisvoimistelijoiden 2008-2010 syntyneiden joukkuevoimistelijoiden joukkue. Joukkue osallistuu syksyllä 2018 kilpailuihin 8-10-vuotiaiden sarjassa.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Oulu
Tytöt
22

Opaalit 07-10 Nimenhuuto.com

Muuramen Sykkeen joukkuevoimistelun esivalmennusjoukkue n. 8-10 tytöille.

Riia kirjoitti: Koko perhe kesälomalla, matkoilla. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Muurame
Tytöt
12

Kvartsit 04-05 Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelun KiVa-joukkue 12-14 harrastesarjassa. Perustettu kesällä 2017.

Salla kirjoitti: Ei ole ihan varmaa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Muurame
Tytöt
10

OVO Ionit NK Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa! Lämpimät kiitokset kaikille yhteisestä ioni-ajasta! Kaikkea hyvää voimistelun parissa ja elämässä muutenkin! Yst. Siiri ja Nea (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
22

Viima KH Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 08-09 syntyneiden joukkuevoimistelun joukkue Viima KH:n nimenhuuto

Sonja kirjoitti: Hei kaikki, hahmottelin pohjan tiistain keskustelun tueksi! Ks. yst. alla. VIIMA KH joukkueen ”kehityskeskustelu” Aika: 14.11.2017 klo 18.00 Paikka: Perkkaa, Espoo Läsnäolijat: Käsiteltäviä asioita: 1. ViimaKH joukkueen tavoite: käsitellään yhdessä; tyttöjen tavoite, vanhempien tavoite, valmentaj... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
12