Joukkuevoimistelu­joukkueita

Joukkuevoimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on joukkuevoimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne joukkuevoimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan joukkuevoimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin joukkuevoimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 130 ja niissä on yhteensä yli 2600 pelaajaa.

Jo 130 joukkuevoimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Team Hohde Nimenhuuto.com

Team Hohde -joukkueessa voimistelee yksitoista taitavaa ja innokasta tyttöä. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti 4-5 kertaa viikossa noin 3 tuntia kerrallaan kohti joukkuevoimistelun SM-sarjoja. Harjoituksiin sisältyy myös baletti. Syyskaudella 2018 joukkue kilpailee viimeistä kertaa 10-12 vuotiaiden sarjassa.

Katri kirjoitti: Hei! Team Hohde esiintyy kahdessa näytöksessä, kevätnäytös 1 (satujen maailma) lopussa, sekä kevätnäytös 2 alussa. Kotiin voi lähteä heti näytöksen 2 suorituksen jälkeen noin klo 18:25. suosittelen perheitä siis ostamaan liput ekaan satujen maailma näytökseen (la 4.5. klo 14:30-15:30 , niin pääse... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
15

Laruveljet Nimenhuuto.com

Onko porukkanne avoin kaikille vai onko vaatimustaso korkea? Millä tasolla pelaatte ja kuinka usein on harjoituksia? Mikä on tavoitteenne? Porukka ei ole avoin kaikille vaan vaatii kutsun, mukaan ei myöskään pääse jos on ihan paska. Taso on korkea. Harjoituksia kerran viikossa. Tavoitteena on päästä taas syksyllä 2019 matkoille poikien kanssa.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Lauttasaari
Miehet
9

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
58

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko vielä mitään hajua ensi kevään kisa/leiri yms. päivämääristä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
12

HCWrotary Nimenhuuto.com

Helsinki City West Rotary Club

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan Helsinki City West Rotary Clubiin Tervetuloa myös vieraaksi. Visi...

Salme kirjoitti: Piirin rotaryvuoden 2019-2020 virkailijoille suuntaamien koulutustilaisuuksien (PETS ja Pre-PETS) aikataulu on luettavissa Nimenhuudon kansiosta Toimintakausi 2018-2019. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Helsinki
Sekajoukkue
32

Team Tapiola Gloria old Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 12-14v SM-sarjan edustusjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko joukkuevoimistella suomen huipulla? Olemme Tapiolan Voimistelijoiden...

Katri kirjoitti: Seuran omaan saliin (Kivimiehentie 2, Otaniemi, Forenomin liikuntasali) järjestetään kaksi tutustumiskäyntiä, joihin joukkueet on jaettu seuraavasti: - To 3.8. klo. 18-19; Team Tapiola Jr, Team Tapiola Pre Jr, Team Hohde, Usva, Viima M. - To 10.8. klo. 19-20; Loiste, Tuike, Hohde, Hohde KH, Kaste... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

Celina KX Nimenhuuto.com

Täällä Celina K:n ja X:n harjoitukset, tapahtumat ja tiedotteet. Merkatkaa tapahtumiin IN jos osallistutaan ja OUT jos on pois. OUT lisätietoihin miksi pois "esim sairas, loma tms". Lähtökohtaisesti kaikkeen osallistutaan.

Viveca kirjoitti: Kesäkausi 2019 Kesäkausi käynnistyy tänään ja nimenhuudosta löytyy harjoitusajat. Celina X harjoittelee pääasiassa kahdesti viikossa ja Celina K kerran viikossa. Lisäksi yksi ulkotreeni tulossa yleisurheilukentällä :) ma-ti 10.-11.6. on Celina joukkueille suunnattu kesäleiri, joten tällöin joukku... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Kirkkonummi
Tytöt
31

OVO Kilpa-Ionit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa! Lämpimät kiitokset kaikille yhteisestä ioni-ajasta! Kaikkea hyvää voimistelun parissa ja elämässä muutenkin! Yst. Siiri ja Nea (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
14

tovolikilpa Nimenhuuto.com

YHTEYSTIEDOT JA KALENTERIN KÄYTTÖINFO LÖYTYY TÄMÄN SIVUN ALHAALTA!

Päivitetty 10 päivää sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Akaa
Naiset
42

OD Vapa Nimenhuuto.com

Mukaan ovat tervetulleita kaikki OD:laiset, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan työhyvinvointia ylläpitävään vapaa-ajan toimintaan.

Jaana kirjoitti: Olen tuolloin lomalla, mutta jos olen Espoossa, mielelläni tulisin poikkeamaan! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Sekajoukkue
98

OVO Elektronit Nimenhuuto.com

Olarin voimistelijoiden joukkuevoimistelun 2012-2013 syntyneiden ikäkausi.

Päivitetty 26 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Ei asetettu
Tytöt
58

Viima J Nimenhuuto.com

Viima J

Carolina kirjoitti: Vain klo 11 - 12 polven vuoksi. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Tapiolan Voimistelijat
Tytöt
18

Team Coraliet 07 Nimenhuuto.com

Coraliet K ja X:n omat sivut. Sivuilla ilmoittaudutaan harjoituksiin ja tapahtumiin. Tärkeitä yhteisiä asioita.

Viveca kirjoitti: Moikka! Team Coraliet SM3A leirille ilmoittautuminen täältä: https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?TapahtumaID=5368 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Kirkkonummi
Tytöt
27

OVO Neutronit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestareita Olarin Voimistelijoiden 2010-2011 syntyneiden ikäryhmästä.

Anni kirjoitti: Hei, Tässä tämän kevään NanoPiko -joukkuejaot. Pikot: Yasmin Fere Maia Jauhonen Pihla Karhunen Alina Lappalainen Inka Murtonen Emilia Reinilä Tessa Roimola Iida Sarja Ilona Suihkonen Alessia Vepsä Sofia Volotinen Nanot: Sonja Karppanen Inari Koskensalo Lilja Kristiansson Maria Laperie Aamu Liuhto... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
71

Odessa Raju Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelua Raisiossa

Vanda kirjoitti: Vanda saattaa myöhästyä hieman. Pääsen töistä vasta 16.30 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Raisio
Tytöt
20

Haukiputaan Heitto Kristallit Nimenhuuto.com

Haukiputaan viilein voistelu joukkua. Treenamme ...

Johanna kirjoitti: Syksyllä Kristalleissa kisaa kaksi kokoonpanoa 10-12v. sarjassa. Joukkueiden nimet ovat vielä mietinnässä... Kristallit: Anna, Emma, Iita, Heta, Emilia, Saima, Pinja, Jasmin, Nita Uusi Kristallit joukkue: Sara, Emmi, Minttu, Enna-Liina, Jinna, Milla, Josefiina Joulukuussa mietitään taas kevään ko... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
25

Zinnia Nimenhuuto.com

Seinäjoen voimistelijoiden joukkuevoimisteluun tähtäävä tiimi, jossa voimistelee n.30 tyttöä, jotka ovat syntyneet vuosina 2010 ja 2011. Tekemisen meininki ja reipas mieli ovat harjoituksissamme aina läsnä!

Silja kirjoitti: Voi olla ettei päästä,tullaan jos saadaan asiat järjestymään (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Seinäjoki
Tytöt
47

Darla Nimenhuuto.com

Oulun naisvoimistelijoiden 2013-2015 syntyneiden joukkuevoimisteluryhmä.

Milja kirjoitti: Hei, voisitteko poistaa Miljan tästä nimenhuudosta. :) T. Anna Leinonen (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Oulu
Tytöt
21

Erä Abella Nimenhuuto.com

Tapanilan Erän Abellan joukkuesivu. Joukkueen sisäistä tiedotusta varten. Harjoitusajat ja tapahtumat. Seuratkaa aktiivisesti tiedotuskanavaa ja muistakaa ilmoittaa jumpparinne jokaiseen tapahtumaan mieluusti ajoissa ja kommentti tarvittaessa täydentäen.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Helsinki
Tytöt
15

Delia10 Nimenhuuto.com

Delia10 on Oulun naisvoimistelijoiden 2008-2010 syntyneiden joukkuevoimistelijoiden joukkue. Joukkue osallistuu syksyllä 2019 kilpailuihin 10-12-vuotiaiden sarjassa.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Oulu
Tytöt
21