Joukkuevoimistelu­joukkueita

Joukkuevoimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on joukkuevoimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne joukkuevoimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan joukkuevoimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin joukkuevoimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 97 ja niissä on yhteensä yli 1900 pelaajaa.

Joukkuevoimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - joukkuevoimistelu

Jo 97 joukkuevoimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
60

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

Peppi kirjoitti: Onko vielä mitään hajua ensi kevään kisa/leiri yms. päivämääristä? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
15

HowManyMothers Nimenhuuto.com

Vantaalainen iloisten naisten lauluyhtye Me, HowManyMothers, ”Mammat”, olemme iloisista, reippaista, ”jalat maassa, pää pilvissä”, huumorintajuisista äideistä koostuva lauluyhtye, joka on ilahduttanut yleisöään ympäri Suomea 16 vuotta. Laulamme kaikkea maan ja taivaan väliltä, iloon ja suruun, riemuun ja kaipaukseen. Konserteissa tai yksityiskeikoilla voi meidän kuulla esittävän mm. kansanlauluja, iskelmiä, rakkauslauluja, gospelia tai joululauluja – 3-7 äänisesti joko pianosäestyksellä tai ilman, a cappella. Musiikin maisteri ja laulupedagogi Anne Viljamaa on johtanut sädehtivällä ja määrätietoisella otteellaan meitä vuodesta 2010 alkaen.

Tiina kirjoitti: Hei! Nyt tulee tänne semmosia Espanjan tapahtumia, jotka luonnollisesti koskee vaan reissuun lähtijöitä. Koittakaa kestää! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Laulu ja Joukkuevoimistelu
Vantaa
Naiset
15

Team Tapiola Gloria Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 12-14v SM-sarjan edustusjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko joukkuevoimistella suomen huipulla? Olemme Tapiolan Voimistelijoiden...

Katri kirjoitti: Seuran omaan saliin (Kivimiehentie 2, Otaniemi, Forenomin liikuntasali) järjestetään kaksi tutustumiskäyntiä, joihin joukkueet on jaettu seuraavasti: - To 3.8. klo. 18-19; Team Tapiola Jr, Team Tapiola Pre Jr, Team Hohde, Usva, Viima M. - To 10.8. klo. 19-20; Loiste, Tuike, Hohde, Hohde KH, Kaste... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

HARMAAT PANTTERIT Nimenhuuto.com

HARMAAT PANTTERIT huolehtii Mikkelin alueen harrasteliigat ry (MAHL) +35 ikäri liikunnasta. Asiasta voi tiedustella lisää laittamalla postia mm. info@mahl.fi tai salibandy@mahl.fi osoitteisiin. Tutustu myös www.mahl.fi sivustoihin.

Joukkue etsii pelaajia: HARMAAT PANTTERIT huolehtii Mikkelin alueen harrasteliigat ry (MAHL) +35 ikäm...

Mika kirjoitti: Hei! MAHL +40 säbä sarja saadaan ensikertaa käyntiin tällä kaudella! 5 joukkueen kaksikertainen sarja pelataan Rantakeitaalla 4 viikonloppuna. Pelipäiviä ovat LA 22.11 klo 11.30-14.50 LA 13.12 klo 11.30-14.50 LA 24.1 klo 11.30-14.50 SU 8.2 klo 15.00-18.20 Mikäli sinulla ei ole vielä joukkuetta, m... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo, Harrastekiekko, Salibandy, Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Joukkuevoimistelu ja Yleisurheilu
Mikkeli
Miehet
23

OVO Ionit NK Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa! Lämpimät kiitokset kaikille yhteisestä ioni-ajasta! Kaikkea hyvää voimistelun parissa ja elämässä muutenkin! Yst. Siiri ja Nea (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
25

Viima J Nimenhuuto.com

Viima J

Jennah kirjoitti: Hi, Afraid Jennah won’t make it to this evenings session as she’s not feeling well. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Tapiolan Voimistelijat
Tytöt
14

Viima KH Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 08-09 syntyneiden joukkuevoimistelun joukkue Viima KH:n nimenhuuto

Sonja kirjoitti: Hei kaikki, hahmottelin pohjan tiistain keskustelun tueksi! Ks. yst. alla. VIIMA KH joukkueen ”kehityskeskustelu” Aika: 14.11.2017 klo 18.00 Paikka: Perkkaa, Espoo Läsnäolijat: Käsiteltäviä asioita: 1. ViimaKH joukkueen tavoite: käsitellään yhdessä; tyttöjen tavoite, vanhempien tavoite, valmentaj... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
14

Coraliet Kilpa Nimenhuuto.com

Coraliet K ja X:n omat sivut. Sivuilla ilmoittaudutaan harjoituksiin ja tapahtumiin. Tärkeitä yhteisiä asioita.

Viveca kirjoitti: Huom. Esiintyminen! Klo 16.15 paikalla Mukaan esiintymisvaatteet ja harkkavaatteet. Välissä tytöt harjoittelevat stemppitanssit! 😊 (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Kirkkonummi
Tytöt
32

Rubiinit 07-09 Nimenhuuto.com

Rubiinit 07-09 on Muuramen Sykkeen 8-10 vuotiaiden tyttöjen joukkuevoimistelun KiVa-joukkue, joka on muodostettu kesällä 2017.

Ninnu kirjoitti: Syyskauden alun treenejä päivitetty. YO-kirjoitusten vuoksi tulee joitakin muutoksia, selvitellään ns. väistötiloja! Kuittaattehan alle, että olette lukeneet tämän, kiitos. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Muurame
Tytöt
12

Opaalit 07-10 Nimenhuuto.com

Muuramen Sykkeen joukkuevoimistelun esivalmennusjoukkue n. 8-10 tytöille.

Ninnu kirjoitti: Huomaattehan, että myös KE treenien paikka on nyt eri YO-kirjoitusten ajan: 20.9. 27.9. Tiedoksi myös, että facebookissa on SYKKEEN voimistelukirppis, josta voi ostaa mm. käytettyjä seuran asuja, välineitä yms. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Muurame
Tytöt
13

Safiirit 04-06 Nimenhuuto.com

Muuramen Sykkeen 10-12 vuotiaiden KiVa-joukkue, joka on muodostettu kesällä 2017.

Ninnu kirjoitti: Huom! Kisskatselmus ke klo17:50 joten oman treenin jälkeen kevyt evästys ja sitten oman suorituksen jälkeen loppuverkka ja kotiin! (14 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Muurame
Tytöt
9

Kvartsit 04-05 Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelun KiVa-joukkue 12-14 harrastesarjassa. Perustettu kesällä 2017.

Ninnu kirjoitti: Jokunen viikko treenejä päivitetty. Kulttuurikeskuksella alkaa sulku yo-kirjoitusten vuoksi, joten ke,to ja su treeneihin tulee muutoksia 15.9-4.10 välillä!!! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Muurame
Tytöt
11

Delia09 Nimenhuuto.com

Delia09 on Oulun naisvoimistelijoiden vuosina 2008-2010 syntyneiden voimistelijoiden joukkuevoimistelun joukkue. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa ja kilpailee kaudella 2017-2018 joukkuevoimistelun 8-10 vuotiaiden sarjassa.

Ella kirjoitti: Hei, laitatteko alle 21.4. Kalakukko cupiin lähtijät. Tämä tehdään yöreissuna. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Oulu
Tytöt
14

OD Vapa Nimenhuuto.com

Mukaan ovat tervetulleita kaikki OD:laiset, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan työhyvinvointia ylläpitävään vapaa-ajan toimintaan.

Anne kirjoitti: Video edelliseltä keikalta: Amber Shadows - My Medicine (The Pretty Reckless cover) https://www.youtube.com/watch?v=CUHEsFidPmo (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Sekajoukkue
60

Diane Nimenhuuto.com

Diane on Haukiputaan Heiton vuosina 2013-2014 syntyneiden voimistelijoiden joukkuevoimisteluryhmä. Joukkue aloittaa toimintansa tammikuussa 2018!

Iida kirjoitti: Hei. Muistuttelisin kaikkia vanhempia huolehtimaan, että lapsellanne on aina tossut tai sukat painisalissa ollessa. Avojaloin oleminen on kielletty. Näin vältetään mahdollisten jalkainfektioiden leviäminen. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
22

Haukiputaan Heitto Kristallit Nimenhuuto.com

Haukiputaan viilein voistelu joukkua. Treenamme ...

Eeva kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
35

OVO Neutronit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestareita Olarin Voimistelijoiden 2010-2011 syntyneiden ikäryhmästä.

Mariel kirjoitti: Moikka Neutroneiden RV lisäryhmäläiset! Pyydän anteeksi viivyttelyäni Staran ja 1.lk kisan suhteen. Viestin ohessa on linkki, josta voitte ilmoittaa mihin tapahtumaan haluatte. Ohjelmana kaikilla on 1.lk vapaa jota aloitamme harjoitella uudelleeen huhtikuun alussa. Lisenssit ja maksut yritän kert... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
46

Rubin Nimenhuuto.com

Trupp Rubin, tävlar år 2018 i trupp i åldersklassen 12-14 i Harrastesarja. Träningar måndag, torsdag och söndag. Denna sida finns endast till för anmälning till extra träningar - på vanliga träningar förväntas alla delta eller så meddelar man per telefon/epost åt Hanna.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Kauniainen
Tytöt
15

Delia10 Nimenhuuto.com

Delia10 on Oulun naisvoimistelijoiden 2008-2010 syntyneiden joukkuevoimistelijoiden joukkue. Joukkue osallistuu syksyllä 2017 voimistelun Stara-tapahtumiin ja harjoittelee ahkerasti 2 kertaa viikossa.

Julia kirjoitti: Hei! Koska Starit kilpailevat osittain 8-10v sarjassa, niin kevät kaudelle täytyy ostaa uusi lisenssi. Stara lisenssillä ei voi mennä kilpailemaan 8-10v sarjaan, joten kaikkien täytyisi ostaa JV Kilpa B lisenssi! Lisenssi ostetaan seuran jäsenpalveluohjelman kautta (sama millä joukkueeseenkin ilm... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Oulu
Tytöt
31