Joukkuevoimistelu­joukkueita

Joukkuevoimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on joukkuevoimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne joukkuevoimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan joukkuevoimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin joukkuevoimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 119 ja niissä on yhteensä yli 2400 pelaajaa.

Joukkuevoimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - joukkuevoimistelu

Jo 119 joukkuevoimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Laruveljet Nimenhuuto.com

Onko porukkanne avoin kaikille vai onko vaatimustaso korkea? Millä tasolla pelaatte ja kuinka usein on harjoituksia? Mikä on tavoitteenne? Porukka ei ole avoin kaikille vaan vaatii kutsun, mukaan ei myöskään pääse jos on ihan paska. Taso on korkea. Harjoituksia kerran viikossa. Tavoitteena on päästä taas syksyllä 2019 matkoille poikien kanssa.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Lauttasaari
Miehet
9

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
59

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko vielä mitään hajua ensi kevään kisa/leiri yms. päivämääristä? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
12

HowManyMothers Nimenhuuto.com

Vantaalainen iloisten naisten lauluyhtye Me, HowManyMothers, ”Mammat”, olemme iloisista, reippaista, ”jalat maassa, pää pilvissä”, huumorintajuisista äideistä koostuva lauluyhtye, joka on ilahduttanut yleisöään ympäri Suomea 16 vuotta. Laulamme kaikkea maan ja taivaan väliltä, iloon ja suruun, riemuun ja kaipaukseen. Konserteissa tai yksityiskeikoilla voi meidän kuulla esittävän mm. kansanlauluja, iskelmiä, rakkauslauluja, gospelia tai joululauluja – 3-7 äänisesti joko pianosäestyksellä tai ilman, a cappella. Musiikin maisteri ja laulupedagogi Anne Viljamaa on johtanut sädehtivällä ja määrätietoisella otteellaan meitä vuodesta 2010 alkaen.

Tiina kirjoitti: Hei! Nyt tulee tänne semmosia Espanjan tapahtumia, jotka luonnollisesti koskee vaan reissuun lähtijöitä. Koittakaa kestää! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Laulu ja Joukkuevoimistelu
Vantaa
Naiset
15

Team Tapiola Gloria old Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 12-14v SM-sarjan edustusjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko joukkuevoimistella suomen huipulla? Olemme Tapiolan Voimistelijoiden...

Katri kirjoitti: Seuran omaan saliin (Kivimiehentie 2, Otaniemi, Forenomin liikuntasali) järjestetään kaksi tutustumiskäyntiä, joihin joukkueet on jaettu seuraavasti: - To 3.8. klo. 18-19; Team Tapiola Jr, Team Tapiola Pre Jr, Team Hohde, Usva, Viima M. - To 10.8. klo. 19-20; Loiste, Tuike, Hohde, Hohde KH, Kaste... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

Viima J Nimenhuuto.com

Viima J

Maisa kirjoitti: Moi! Kesätreeni on nyt valmis ja se löytyy kansiosta "KESÄ 2018" Kuvat ja materiaalit-kohdan alta. Suosittelemme printtaamaan treenin tytöille asap. Pyrimme tekemään kesätreenistä mahdollisimman selkokielisen ja yksinkertaisen. Jos jokin kohta on epäselvä, kysykää heti. Treeni tulee tehdä vähintä... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Tapiolan Voimistelijat
Tytöt
13

Odessa Raju Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelua Raisiossa

Elsa kirjoitti: Hei! Nämä viestit lähtee aina sähköpostiin. Koitetaan rajoittaa niiden määrää, ettei sähköpostit tukkeudu. Ja jos joku löytää sellaisen asetuksen, että viestit pysyisi vaan täällä niin laitetaan se päälle. Ok? Ulla (28 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Raisio
Tytöt
17

OVO Neutronit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestareita Olarin Voimistelijoiden 2010-2011 syntyneiden ikäryhmästä.

Iiris kirjoitti: Hei! Syyslomalle meillä ei ole mitään tiettyjä harjoitteita, vaan tarkoitus on liikkua mahdollisimman paljon ja monipuolisesti. Lisäsin nimenhuudon kuvat ja materiaalit -kansioon tiedoston “NanoPiko liikuntamato syysloma 2018”. Ohjeet madon värittämiseen löytyy tiedostosta. Toivottavasti saamme t... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
56

Seiren Brilliant Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelujoukkue, joka esiintyy starassa, sekä aloittaa pian myös kisaamisen 8-10 vuotiaiden kilpasarjassa.

Maria kirjoitti: Syksyn ensimmäinen stara-tapahtuma Uuraisilla lähenee. Alla infoa 13.10 päivästä: 13.15 paikalla Uuraisten koulukeskuksella, Aurelia ja Vilma ottavat tytöt vastaan aulassa. Tällöin tulee olla hiukset jo nutturalla. Laitathan viestiä etukäteen, mikäli hiustenlaittaminen ei kotona onnistu, niin jär... (15 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Jyväskylä, Tikkakoski
Tytöt
16

Haukiputaan Heitto Kristallit Nimenhuuto.com

Haukiputaan viilein voistelu joukkua. Treenamme ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
22

Coraliet KX Nimenhuuto.com

Coraliet K ja X:n omat sivut. Sivuilla ilmoittaudutaan harjoituksiin ja tapahtumiin. Tärkeitä yhteisiä asioita.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko tämä toteutumassa?! (21 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Kirkkonummi
Tytöt
29

Celina KX Nimenhuuto.com

Täällä Celina K:n ja X:n harjoitukset, tapahtumat ja tiedotteet. Merkatkaa tapahtumiin IN jos osallistutaan ja OUT jos on pois. OUT lisätietoihin miksi pois "esim sairas, loma tms". Lähtökohtaisesti kaikkeen osallistutaan.

Viveca kirjoitti: Moikka! 1. Puvuista - Puvut jotka saatiin kesällä tilaukseen ovat tulleet elokuussa, mutta puvut jotka päästiin kokeilemaan vasta elokuun aikana ovat tulossa valmistajalta ensi viikon aikana. - jaamme puvut kun kaikki ovat tulleet, jotta kenenkään mieli ei pahoitu siitä ettei saa pukua heti. Siel... (22 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Kirkkonummi
Tytöt
24

Diane Nimenhuuto.com

Diane on Haukiputaan Heiton vuosina 2013-2014 syntyneiden voimistelijoiden joukkuevoimisteluryhmä. Joukkue aloittaa toimintansa tammikuussa 2018!

Kira kirjoitti: Hei, Kira on aloittanut pelaamaan jalkapalloa kesän aikana ja haluaa nyt pitää ainakin taukoa voimistelusta. Kiran paikan ryhmässä voi siis luovuttaa eteenpäin. Kiitokset Elinalle treeneistä! (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
31

OD Vapa Nimenhuuto.com

Mukaan ovat tervetulleita kaikki OD:laiset, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan työhyvinvointia ylläpitävään vapaa-ajan toimintaan.

Sanna kirjoitti: Huom, SITOVA ilmottautuminen keskiviikkoon 12.9. mennessä! :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Sekajoukkue
72

OVO Kilpa-Ionit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa! Lämpimät kiitokset kaikille yhteisestä ioni-ajasta! Kaikkea hyvää voimistelun parissa ja elämässä muutenkin! Yst. Siiri ja Nea (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
12

Zinnia Nimenhuuto.com

Seinäjoen voimistelijoiden joukkuevoimisteluun tähtäävä tiimi, jossa voimistelee n.30 tyttöä, jotka ovat syntyneet vuosina 2010 ja 2011. Tekemisen meininki ja reipas mieli ovat harjoituksissamme aina läsnä!

Miia kirjoitti: Mökkireissu peruuntui. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Seinäjoki
Tytöt
42

Spjutsundin urheilukalastajat Nimenhuuto.com

Vuodesta 1996 lähtien olemme kalastaneet vuosittain hampaat irvessä kaikilla välineillä kaikista lätäköistä. Saalistakin on saatu, etupäässä on ollut hauskaa.

Metu kirjoitti: IN vain pe - la (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu, Pilkkiminen ja Kirkkovenesoutu
Vantaa
Miehet
16

Luode Nimenhuuto.com

Luode Team & Luode AGG 8-10-vuotiaiden sarja & 10-12-vuotiaiden sarja Roivoli, Rovaniemi

Erika kirjoitti: Hei ja Tervetuloa Luode Teamin ja Luode AGG:n nimenhuutoon! Oletusarvoisesti kaikki tytöt osallistuvat treeneihin, joten käykää klikkaamassa kaikki treenit läsnäoleviksi. Mikäli tilanne muuttuu ja voimistelija ei osallistu treeneihin, tulee läsnäolo käydä muuttamassa poissaoloksi, ja selvittää po... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Rovaniemi
Tytöt
23

Kilpa Junior OVO Nimenhuuto.com

Ovo Kilpa Juniorin tytöt ovat 2001-2004 vuonna syntyneitä Olarin voimistelijoita, jotka kisaavat 14-16 v. kilpasarjassa. Tytöt harjoittelevat 4 kertaa viikossa. Joukkueenjohtaja: Päivi Lahtinen/ paivi.lahtinen@pp8.inet.fi, 045 608 6567

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kimppakyytilistan sähläykset jatkuvat. Huomasin tänä aamuna, että minun kyytiin on laitettu Helene. Sain eilen tietää Katan äidiltä, että Katan sijaan kyytiini on tulossa Jenni. Ja sovin Jennin äidin kanssa kyyti aikataulusta. Menen puhelimessa sovittujen mukaisesti eikä Helene ei valitettavasti ... (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
15

Kaste Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijat ry:n 12-14 vuotiaiden kilpasarjajoukkue. Harjoitukset 3 x viikossa.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
15