Joukkuevoimistelu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on joukkuevoimistelu. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan joukkuevoimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - joukkuevoimistelu - Espoo

Joukkuevoimistelu - Espoo

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
60

Team Tapiola Gloria Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 12-14v SM-sarjan edustusjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko joukkuevoimistella suomen huipulla? Olemme Tapiolan Voimistelijoiden...

Katri kirjoitti: Seuran omaan saliin (Kivimiehentie 2, Otaniemi, Forenomin liikuntasali) järjestetään kaksi tutustumiskäyntiä, joihin joukkueet on jaettu seuraavasti: - To 3.8. klo. 18-19; Team Tapiola Jr, Team Tapiola Pre Jr, Team Hohde, Usva, Viima M. - To 10.8. klo. 19-20; Loiste, Tuike, Hohde, Hohde KH, Kaste... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

Viima KH Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 08-09 syntyneiden joukkuevoimistelun joukkue Viima KH:n nimenhuuto

Sonja kirjoitti: Hei kaikki, hahmottelin pohjan tiistain keskustelun tueksi! Ks. yst. alla. VIIMA KH joukkueen ”kehityskeskustelu” Aika: 14.11.2017 klo 18.00 Paikka: Perkkaa, Espoo Läsnäolijat: Käsiteltäviä asioita: 1. ViimaKH joukkueen tavoite: käsitellään yhdessä; tyttöjen tavoite, vanhempien tavoite, valmentaj... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
14

OVO Ionit 07 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestarit

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tätä olemme odottaneet kuin kuuta nousevaa! Kiitos Alina, että otit tämän Nimenhuudon käyttöön! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
14

OD Vapa Nimenhuuto.com

Mukaan ovat tervetulleita kaikki OD:laiset, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan työhyvinvointia ylläpitävään vapaa-ajan toimintaan.

Anne kirjoitti: Video edelliseltä keikalta: Amber Shadows - My Medicine (The Pretty Reckless cover) https://www.youtube.com/watch?v=CUHEsFidPmo (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Sekajoukkue
55

OVO Neutronit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestareita Olarin Voimistelijoiden 2010-2011 syntyneiden ikäryhmästä.

Iiris kirjoitti: Moi! NanoPiko vanhempainillan materiaali on lisätty Kuvat ja materiaalit -kansioon --> Vanhempainilta 14.1.2018. -Iiris (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
46

Loiste Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden Loiste-joukkueen nimenhuuto. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa, johon sisältyy lajitreenin lisäksi balettia kerran viikossa. Joukkue kilpailee 14-16 vuotiaiden kilpasarjassa ja syksyllä 2017 ensimmäisellä keilaohjelmallaan.

Tuire kirjoitti: Moikka, oheinen yhteydenotto tuli Tapvon toimistolle - tarjolla olisi talkoohommia. Tämä voisi olla kiva yhteinen juttu, vaikkakin ei korvausta saada. Kiinnostaisiko? ks. alla. ***************** Hei Terhi. Toimin tuottajana Color Obstacle Rush-väriestejuoksulle, joka on Euroopan värikkäin ja haus... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
19

OVO Ionit NK Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa! Lämpimät kiitokset kaikille yhteisestä ioni-ajasta! Kaikkea hyvää voimistelun parissa ja elämässä muutenkin! Yst. Siiri ja Nea (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
25

OVO Kilpa Junior -Indiumit Nimenhuuto.com

Ovo Kilpa Junior ja Kilpa-Indiumit ovat 2001-2003 vuonna syntyneitä Olarin voimistelijoita, jotka kisaavat 14-16 v. kilpasarjassa. Tytöt harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa. Joukkueenjohtajat: Kilpa-Indiumit: Kilpa Junior: Päivi Lahtinen/ paivi.lahtinen@pp8.inet.fi, 045 608 6567

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kimppakyytilistan sähläykset jatkuvat. Huomasin tänä aamuna, että minun kyytiin on laitettu Helene. Sain eilen tietää Katan äidiltä, että Katan sijaan kyytiini on tulossa Jenni. Ja sovin Jennin äidin kanssa kyyti aikataulusta. Menen puhelimessa sovittujen mukaisesti eikä Helene ei valitettavasti ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
19

Usva TapVo Nimenhuuto.com

www.tapiolanvoimistelijat.fi Joukkuevoimistelua 2004-2005 syntyneille tytöille!

Hanna kirjoitti: Moikka! Vielä viimeiset infot. Mikäli tulee loman aikana kysyttävää minulle saa laittaa viestiä tai sähköpostia, pyrin kuitenkin myös itse vähän lomailemaan niin voi olla, että vastausaika saattaa olla hieman normaalia pidempi. Vastaan kuitenkin heti kun sellainen sopiva väli sattuu :) Alustavat ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
11

Kaste Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijat ry:n 12-14 vuotiaiden kilpasarjajoukkue. Harjoitukset 3 x viikossa.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

OVO Team Ionit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijoita

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko sunnuntaina treenit? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

OVO Ionit 06 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

Hanna kirjoitti: Hei, Vielä muistutus poissaoloista ilmoittamiseen. Vanhempainillassa sovittiin, että turhia poissaoloja ei saisi enää 10-12 -sarjalaisilla olla. Poissaolosta pitää aina ilmoittaa Sannalle ja kysyä häneltä ajoissa lupa jos on muuta kuin sairauspoissaoloa. Poissaolosta esim. tehopäivillä, leirillä,... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

EVVK Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moro ja hyvää uutta vuotta 2018! Laittakaapa viestiä/kommenttia jos ootte kiinnostuneita potkupalloilusta tai muusta toiminnasta tälle vuodelle!!! Avustusten hakeminen on käynnissä ja päättyy tämän kuun lopussa. Hakemukseen tulisi täsmentää tarpeet tälle kaudelle. Jos konsulttisarjaan ei saada ta... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo, Pokeri, Sähly, Joukkuevoimistelu ja Pyöräily
Espoo
Sekajoukkue
52

Team Tapiola Pre Jr Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
27

Team Tapiola Nimenhuuto.com

Annamari kirjoitti: Sydämestäni kiitos myös mun puolesta koko tiimille, Marikan kauniisiin sanoihin on helppo yhtyä. Olo on haikea, mutta onnellinen ja kiitollinen siitä matkasta jonka sain kokea kanssanne. Oli ilo valmentaa teitä ja seurata kasvuanne upeiksi voimistelijoiksi ja nuoriksi naisiksi. Toivottavasti voim... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
19

OVO Titaanit N Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lisensseistä: Hei, Lisenssikausi 2016-2017 alkaa 1.9. Ovolaiset on valittu testikäyttäjiksi uusittuun järjestelmään. Järjestelmä on uusi, joten jos huomaatte, että joku asia ei toimi, niin voitte laittaa palautteen minun kauttani Voimisteluliittoon. Mikäli tarvitsette apua uuden järjestelmän käyt... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
13

Team Hohde Nimenhuuto.com

Team Hohde -joukkueessa voimistelee kymmenen taitavaa ja innokasta tyttöä. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti 4 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan kohti joukkuevoimistelun SM-sarjoja. Harjoituksiin sisältyy myös rytminen voimistelu ja baletti. Kevätkaudella 2017 joukkue siirtyy kilpailemaan 10-12 vuotiaiden sarjaan, ja kilpailee lisäksi rytmisessä voimistelussa 2 luokassa.

Iida kirjoitti: Moikka! Talent-leiri alkaa perjantaina klo 16 yhteisellä aloituksella, jonka perään 16.15 on heti päivällinen. Leiri päättyy sunnuntaina klo 16. Varatkaa tytöille mukaan joku palauttava eväs sunnuntain kotimatkalle. Valkuista mukaan lähtee minä ja Jutta. Tapaaminen perjantaina klo 15.40 Kisakalli... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
17

Hohde K Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelun kilpasarjaan tähtäävä 8-10 vuotiaiden tyttöjen joukkue Espoosta.

Nelli kirjoitti: Moikka, tässä kevään tärkeitä päivämääriä. - kotisalileiri 3.-4.2. 3.2 klo 10-15 Popilla 4.2 klo 11.30-14.30 Mankkaan koululla - Tuomaripäivä 10.2 klo 13-15 Popilla - kisakatselmus 21.3 Espoonlahdessa. Tarkempi aika myöhemmin Kisat: - 24.3 Kaupunki Cup, Jyväskylä - 21.-22.4 Mustan kissan cup, Män... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
17