Joukkuevoimistelu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on joukkuevoimistelu. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja tennis.

Katso lista koko maan joukkuevoimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Team Hohde Nimenhuuto.com

Team Hohde -joukkueessa voimistelee yksitoista taitavaa ja innokasta tyttöä. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti joukkuevoimistelun SM-sarjassa 5 kertaa viikossa noin 3 tuntia kerrallaan. Harjoituksiin sisältyy myös baletti. Syyskaudella 2020 joukkue kilpailee viimeistä kertaa 12-14vuotiaiden sarjassa.

Jutta kirjoitti: Moikka! Viikonloppuna vuorossa taas Talent B-ringin leiri. Tavataan tyttöjen kanssa perjantaina Kisakallion aulassa klo 15.45, jotta kaikki ovat varmasti ajoissa. Leiri alkaa perustreenillä, jonka jälkeen klo 18.00 menemme päivälliselle. Jokainen syö siis kunnon välipalan ennen leirille tuloa, jo... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
14

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
55

Team Tapiola Gloria old Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 12-14v SM-sarjan edustusjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko joukkuevoimistella suomen huipulla? Olemme Tapiolan Voimistelijoiden...

Katri kirjoitti: Seuran omaan saliin (Kivimiehentie 2, Otaniemi, Forenomin liikuntasali) järjestetään kaksi tutustumiskäyntiä, joihin joukkueet on jaettu seuraavasti: - To 3.8. klo. 18-19; Team Tapiola Jr, Team Tapiola Pre Jr, Team Hohde, Usva, Viima M. - To 10.8. klo. 19-20; Loiste, Tuike, Hohde, Hohde KH, Kaste... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

Aidian Vapa Nimenhuuto.com

Mukaan ovat tervetulleita kaikki aidiaanit, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan työhyvinvointia ylläpitävään vapaa-ajan toimintaan.

Jaana kirjoitti: Olen tuolloin lomalla, mutta jos olen Espoossa, mielelläni tulisin poikkeamaan! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Sekajoukkue
105

Kaste Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijat ry:n 14-16 vuotiaiden joukkuevoimistelun kilpa- ja harrastesarjan joukkue. Harjoitukset 3 x viikossa.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
13

OVO Kilpa-Ionit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa! Lämpimät kiitokset kaikille yhteisestä ioni-ajasta! Kaikkea hyvää voimistelun parissa ja elämässä muutenkin! Yst. Siiri ja Nea (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

OVO Neutronit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestareita Olarin Voimistelijoiden 2010-2011 syntyneiden ikäryhmästä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Myöhässä. Koulupvä klo 15:30 asti. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
63

Usva TapVo Nimenhuuto.com

www.tapiolanvoimistelijat.fi Joukkuevoimistelua 2004-2005 syntyneille tytöille!

Hanna kirjoitti: Elise cup, sunnuntaina 28.10. Kisapaikkana toimii Töölön kisahalli. Työttöjen tulee olla paikalla klo 10.30. Klo 10.45 aloitamme hiusten ja meikkien laittamisen. HUOM!! tytöillä tulisi olla hollantilaisetletit valmiina, kun saapuvat kisapaikalle (niin monella, kuin vain on mahdollista). Usva suor... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
16

OVO Ionit 07 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestarit

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tätä olemme odottaneet kuin kuuta nousevaa! Kiitos Alina, että otit tämän Nimenhuudon käyttöön! (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
13

Loiste Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden Loiste-joukkueen nimenhuuto. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa, johon sisältyy lajitreenin lisäksi balettia kerran viikossa. Joukkue kilpailee 14-16 vuotiaiden kilpasarjassa ja syksyllä 2017 ensimmäisellä keilaohjelmallaan.

Tuire kirjoitti: Moikka, oheinen yhteydenotto tuli Tapvon toimistolle - tarjolla olisi talkoohommia. Tämä voisi olla kiva yhteinen juttu, vaikkakin ei korvausta saada. Kiinnostaisiko? ks. alla. ***************** Hei Terhi. Toimin tuottajana Color Obstacle Rush-väriestejuoksulle, joka on Euroopan värikkäin ja haus... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

OVO Team Ionit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijoita

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko sunnuntaina treenit? (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

OVO Ionit 06 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

Hanna kirjoitti: Hei, Vielä muistutus poissaoloista ilmoittamiseen. Vanhempainillassa sovittiin, että turhia poissaoloja ei saisi enää 10-12 -sarjalaisilla olla. Poissaolosta pitää aina ilmoittaa Sannalle ja kysyä häneltä ajoissa lupa jos on muuta kuin sairauspoissaoloa. Poissaolosta esim. tehopäivillä, leirillä,... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

Taiga KH Nimenhuuto.com

Leila kirjoitti: Muutos keskiviikon treenipaikkaan! Keskiviikon ulkotreenien paikka vaihtuu Tapiolan urheilukentälle! Tapaamispaikkana siellä urheiluhallin edusta. Kannartaa ottaa mukaan isompi jumppapatja tai pyyhe, koska maa on vähän kostea. Jalkoihin lenkkarit, joilla on hyvä juosta ja hyppiä sekä ulkovaatteet... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
19

Taiga M Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: Maria ti 15.9. klo 16.45 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
14

OVO Team Protonit Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
18

Hohde Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuomme dippi-porkkanoita ja kurkkuja sekä 2 kpl kermaviiliä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

Tapiola Gloria Elise Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Matka Budapestin Challenge Cup kilpailuun lähestyy. jee! :) Alla ensin pelisääntöjä. sitten viikonlopun aikataulua ja lopussa pakkauslistaa johon saattaa tulla vielä täydennystä ennen keskiviikkoa. Valkuista reissuun mukaan lähtee Katri & Laura. Ensin muistutus mille reissulle olemmekaan lähdössä... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
11

EVVK Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Joulutervehdys jalkapallonystävä! Ensi vuoden avustushakuohjeet saapuivat postissa. 2018 avustusta ei siis haeta konsulttisarjaan. Toki jos joku muu kuin allekirjoittanut innostuu siihen tai johonkin toimintaan hakemaan avustusta niin täyttöapua toki saa. Kiitos aktiiveille ja kannatusjäsenille v... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Pokeri, Sähly, Joukkuevoimistelu ja Pyöräily
Espoo
Sekajoukkue
52

OVO Titaanit N Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lisensseistä: Hei, Lisenssikausi 2016-2017 alkaa 1.9. Ovolaiset on valittu testikäyttäjiksi uusittuun järjestelmään. Järjestelmä on uusi, joten jos huomaatte, että joku asia ei toimi, niin voitte laittaa palautteen minun kauttani Voimisteluliittoon. Mikäli tarvitsette apua uuden järjestelmän käyt... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
13

OVO Protonit 08 Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
17