Joukkuevoimistelu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on joukkuevoimistelu. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan joukkuevoimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - joukkuevoimistelu - Espoo

Joukkuevoimistelu - Espoo

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
62

OVO Kilpa Junior -Indiumit Nimenhuuto.com

Ovo Kilpa Junior ja Kilpa-Indiumit ovat 2001-2003 vuonna syntyneitä Olarin voimistelijoita, jotka kisaavat 14-16 v. kilpasarjassa. Tytöt harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa. Joukkueenjohtajat: Kilpa-Indiumit: Anu Kuoppamäki/ anu.kuoppamaki@luukku.com Kilpa Junior: Päivi Lahtinen/ paivi.lahtinen@pp8.inet.fi

Unna kirjoitti: Kimppakyytilistan sähläykset jatkuvat. Huomasin tänä aamuna, että minun kyytiin on laitettu Helene. Sain eilen tietää Katan äidiltä, että Katan sijaan kyytiini on tulossa Jenni. Ja sovin Jennin äidin kanssa kyyti aikataulusta. Menen puhelimessa sovittujen mukaisesti eikä Helene ei valitettavasti ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
27

Team Tapiola Jr Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 12-14v SM-sarjan edustusjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko joukkuevoimistella suomen huipulla? Olemme Tapiolan Voimistelijoiden...

Katri kirjoitti: Seuran omaan saliin (Kivimiehentie 2, Otaniemi, Forenomin liikuntasali) järjestetään kaksi tutustumiskäyntiä, joihin joukkueet on jaettu seuraavasti: - To 3.8. klo. 18-19; Team Tapiola Jr, Team Tapiola Pre Jr, Team Hohde, Usva, Viima M. - To 10.8. klo. 19-20; Loiste, Tuike, Hohde, Hohde KH, Kaste... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
13

OVO Ionit NK Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa! Lämpimät kiitokset kaikille yhteisestä ioni-ajasta! Kaikkea hyvää voimistelun parissa ja elämässä muutenkin! Yst. Siiri ja Nea (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
26

OVO Neutronit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestareita Olarin Voimistelijoiden 2010-2011 syntyneiden ikäryhmästä.

Johanna kirjoitti: Moikka, Jos on tarvetta tilaukselle, nyt olisi mahdollisuus kimppatilaukseen: Hei, Olen tekemässä harrasteryhmille ryhmätilauksen Team Placen tuotteisiin. Jos jollakulla valmennusryhmän tytöistä on ostotarpeita Team Placelta ja halua jakaa postituskuluja, voi tilauksen laittaa mulle osoitteeseen ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
32

Viima KH Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 08-09 syntyneiden joukkuevoimistelun joukkue Viima KH:n nimenhuuto

Sonja kirjoitti: Hei kaikki, hahmottelin pohjan tiistain keskustelun tueksi! Ks. yst. alla. VIIMA KH joukkueen ”kehityskeskustelu” Aika: 14.11.2017 klo 18.00 Paikka: Perkkaa, Espoo Läsnäolijat: Käsiteltäviä asioita: 1. ViimaKH joukkueen tavoite: käsitellään yhdessä; tyttöjen tavoite, vanhempien tavoite, valmentaj... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
14

Kaste Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijat ry:n 12-14 vuotiaiden kilpasarjajoukkue. Harjoitukset 3 x viikossa.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

Loiste Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden Loiste-joukkueen nimenhuuto. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa, johon sisältyy lajitreenin lisäksi balettia kerran viikossa. Joukkue kilpailee 14-16 vuotiaiden kilpasarjassa ja syksyllä 2017 ensimmäisellä keilaohjelmallaan.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
20

OVO Team Ionit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijoita

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko sunnuntaina treenit? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
17

Usva TapVo Nimenhuuto.com

www.tapiolanvoimistelijat.fi Joukkuevoimistelua 2004-2005 syntyneille tytöille!

Hanna kirjoitti: Moikka! Tytöt kisaavat lauantaina 22.4. Hyvinkää Cupissa. Martintalo, Martintorinkuja 2, 05800 Hyvinkää Tyttöjen tulee olla kisapaikalla klo 8.30. Tyttöjen kanssa teemme pienen kevyen treenin ennen, kuin alamme laittamaa hiuksia ja meikkejä kuntoon. Kisoissa ei ole omaa harkkaa, mutta on hyvä käy... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
13

OVO Ionit 06 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

Hanna kirjoitti: Hei, Vielä muistutus poissaoloista ilmoittamiseen. Vanhempainillassa sovittiin, että turhia poissaoloja ei saisi enää 10-12 -sarjalaisilla olla. Poissaolosta pitää aina ilmoittaa Sannalle ja kysyä häneltä ajoissa lupa jos on muuta kuin sairauspoissaoloa. Poissaolosta esim. tehopäivillä, leirillä,... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

OVO Ionit 07 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestarit

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tätä olemme odottaneet kuin kuuta nousevaa! Kiitos Alina, että otit tämän Nimenhuudon käyttöön! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
15

Team Tapiola Pre Jr Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
25

EVVK Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: vain jos 11 vs 11 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo, Pokeri, Sähly, Joukkuevoimistelu ja Pyöräily
Espoo
Sekajoukkue
58

Team Tapiola Nimenhuuto.com

Annamari kirjoitti: Sydämestäni kiitos myös mun puolesta koko tiimille, Marikan kauniisiin sanoihin on helppo yhtyä. Olo on haikea, mutta onnellinen ja kiitollinen siitä matkasta jonka sain kokea kanssanne. Oli ilo valmentaa teitä ja seurata kasvuanne upeiksi voimistelijoiksi ja nuoriksi naisiksi. Toivottavasti voim... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
19

OVO Titaanit N Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lisensseistä: Hei, Lisenssikausi 2016-2017 alkaa 1.9. Ovolaiset on valittu testikäyttäjiksi uusittuun järjestelmään. Järjestelmä on uusi, joten jos huomaatte, että joku asia ei toimi, niin voitte laittaa palautteen minun kauttani Voimisteluliittoon. Mikäli tarvitsette apua uuden järjestelmän käyt... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
13

Team Hohde Nimenhuuto.com

Team Hohde -joukkueessa voimistelee kymmenen taitavaa ja innokasta tyttöä. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti 4 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan kohti joukkuevoimistelun SM-sarjoja. Harjoituksiin sisältyy myös rytminen voimistelu ja baletti. Kevätkaudella 2017 joukkue siirtyy kilpailemaan 10-12 vuotiaiden sarjaan, ja kilpailee lisäksi rytmisessä voimistelussa 2 luokassa.

Linda kirjoitti: Hei, onko huomisen treenin alkamisaika 14:30 vai 15? Toisessa kohtaa (otsikossa) on klo 15 ja toisessa kohtaa klo 14:30. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

Hohde K Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelun kilpasarjaan tähtäävä 8-10 vuotiaiden tyttöjen joukkue Espoosta.

Nelli kirjoitti: Lisää tärkeää asiaa eli kehityskeskustelut pitäisi sopia. Noin 15 min per tyttö, harkkojen aikana. Olisiko joku jolle sopisi heti ensi viikolla tiistaina tai torstaina ja monelta? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Joukkuevoimistelujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on joukkuevoimistelu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.