Joukkuevoimistelu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on joukkuevoimistelu. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan joukkuevoimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - joukkuevoimistelu - Espoo

Joukkuevoimistelu - Espoo

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
59

Team Tapiola Gloria old Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 12-14v SM-sarjan edustusjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko joukkuevoimistella suomen huipulla? Olemme Tapiolan Voimistelijoiden...

Katri kirjoitti: Seuran omaan saliin (Kivimiehentie 2, Otaniemi, Forenomin liikuntasali) järjestetään kaksi tutustumiskäyntiä, joihin joukkueet on jaettu seuraavasti: - To 3.8. klo. 18-19; Team Tapiola Jr, Team Tapiola Pre Jr, Team Hohde, Usva, Viima M. - To 10.8. klo. 19-20; Loiste, Tuike, Hohde, Hohde KH, Kaste... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

OD Vapa Nimenhuuto.com

Mukaan ovat tervetulleita kaikki OD:laiset, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan työhyvinvointia ylläpitävään vapaa-ajan toimintaan.

Sanna kirjoitti: Huom, SITOVA ilmottautuminen keskiviikkoon 12.9. mennessä! :) (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Sekajoukkue
71

OVO Kilpa-Ionit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa! Lämpimät kiitokset kaikille yhteisestä ioni-ajasta! Kaikkea hyvää voimistelun parissa ja elämässä muutenkin! Yst. Siiri ja Nea (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
12

OVO Neutronit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestareita Olarin Voimistelijoiden 2010-2011 syntyneiden ikäryhmästä.

Adelina kirjoitti: Addella jäi eilen jalka oven väliin, kaikkia liikkeitä ei pysty tekemään (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
56

Kilpa Junior OVO Nimenhuuto.com

Ovo Kilpa Juniorin tytöt ovat 2001-2004 vuonna syntyneitä Olarin voimistelijoita, jotka kisaavat 14-16 v. kilpasarjassa. Tytöt harjoittelevat 4 kertaa viikossa. Joukkueenjohtaja: Päivi Lahtinen/ paivi.lahtinen@pp8.inet.fi, 045 608 6567

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kimppakyytilistan sähläykset jatkuvat. Huomasin tänä aamuna, että minun kyytiin on laitettu Helene. Sain eilen tietää Katan äidiltä, että Katan sijaan kyytiini on tulossa Jenni. Ja sovin Jennin äidin kanssa kyyti aikataulusta. Menen puhelimessa sovittujen mukaisesti eikä Helene ei valitettavasti ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
15

Kaste Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijat ry:n 12-14 vuotiaiden kilpasarjajoukkue. Harjoitukset 3 x viikossa.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
15

Viima KH Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 08-09 syntyneiden joukkuevoimistelun joukkue Viima KH:n nimenhuuto

Sonja kirjoitti: Hei kaikki, hahmottelin pohjan tiistain keskustelun tueksi! Ks. yst. alla. VIIMA KH joukkueen ”kehityskeskustelu” Aika: 14.11.2017 klo 18.00 Paikka: Perkkaa, Espoo Läsnäolijat: Käsiteltäviä asioita: 1. ViimaKH joukkueen tavoite: käsitellään yhdessä; tyttöjen tavoite, vanhempien tavoite, valmentaj... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
12

Usva TapVo Nimenhuuto.com

www.tapiolanvoimistelijat.fi Joukkuevoimistelua 2004-2005 syntyneille tytöille!

Hanna kirjoitti: Moikka! Vielä viimeiset infot. Mikäli tulee loman aikana kysyttävää minulle saa laittaa viestiä tai sähköpostia, pyrin kuitenkin myös itse vähän lomailemaan niin voi olla, että vastausaika saattaa olla hieman normaalia pidempi. Vastaan kuitenkin heti kun sellainen sopiva väli sattuu :) Alustavat ... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
12

OVO Ionit 07 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestarit

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tätä olemme odottaneet kuin kuuta nousevaa! Kiitos Alina, että otit tämän Nimenhuudon käyttöön! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
14

Loiste Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden Loiste-joukkueen nimenhuuto. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa, johon sisältyy lajitreenin lisäksi balettia kerran viikossa. Joukkue kilpailee 14-16 vuotiaiden kilpasarjassa ja syksyllä 2017 ensimmäisellä keilaohjelmallaan.

Tuire kirjoitti: Moikka, oheinen yhteydenotto tuli Tapvon toimistolle - tarjolla olisi talkoohommia. Tämä voisi olla kiva yhteinen juttu, vaikkakin ei korvausta saada. Kiinnostaisiko? ks. alla. ***************** Hei Terhi. Toimin tuottajana Color Obstacle Rush-väriestejuoksulle, joka on Euroopan värikkäin ja haus... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
19

OVO Team Ionit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijoita

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko sunnuntaina treenit? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

OVO Ionit 06 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

Hanna kirjoitti: Hei, Vielä muistutus poissaoloista ilmoittamiseen. Vanhempainillassa sovittiin, että turhia poissaoloja ei saisi enää 10-12 -sarjalaisilla olla. Poissaolosta pitää aina ilmoittaa Sannalle ja kysyä häneltä ajoissa lupa jos on muuta kuin sairauspoissaoloa. Poissaolosta esim. tehopäivillä, leirillä,... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

Team Tapiola Gloria Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Hei! Ttg osallistuu PNV ikäkausipäivään 7.10. Vanneohjelmalla klo 10:00-13:30 tuvalla. Luvassa on tuomaritunti ja yhteistä lämppää saman ikäluokan muiden pakilan voimistelijoiden joukkueiden kanssa. Siitä saadaan hyvä välicheck ohjelmalle jonka palautteen osalta voidaan jatkaa ohjelman hiontaa il... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
22

EVVK Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tiukkaa vääntöä ollut peleissä! Eilen hävittiin niukasti Vantaalle 4-6, pari vaihtomiestä lisää olisi helteessä ollut hyväksi joten mukaan.. kesä on jo täällä! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo, Pokeri, Sähly, Joukkuevoimistelu ja Pyöräily
Espoo
Sekajoukkue
53

Team Tapiola Nimenhuuto.com

Annamari kirjoitti: Sydämestäni kiitos myös mun puolesta koko tiimille, Marikan kauniisiin sanoihin on helppo yhtyä. Olo on haikea, mutta onnellinen ja kiitollinen siitä matkasta jonka sain kokea kanssanne. Oli ilo valmentaa teitä ja seurata kasvuanne upeiksi voimistelijoiksi ja nuoriksi naisiksi. Toivottavasti voim... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
19

OVO Titaanit N Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lisensseistä: Hei, Lisenssikausi 2016-2017 alkaa 1.9. Ovolaiset on valittu testikäyttäjiksi uusittuun järjestelmään. Järjestelmä on uusi, joten jos huomaatte, että joku asia ei toimi, niin voitte laittaa palautteen minun kauttani Voimisteluliittoon. Mikäli tarvitsette apua uuden järjestelmän käyt... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Ei asetettu
13

Team Hohde Nimenhuuto.com

Team Hohde -joukkueessa voimistelee kymmenen taitavaa ja innokasta tyttöä. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti 4 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan kohti joukkuevoimistelun SM-sarjoja. Harjoituksiin sisältyy myös rytminen voimistelu ja baletti. Kevätkaudella 2017 joukkue siirtyy kilpailemaan 10-12 vuotiaiden sarjaan, ja kilpailee lisäksi rytmisessä voimistelussa 2 luokassa.

Katri kirjoitti: hei! naruohjelman hiontaleiri siirtyi lauantailta --> sunnuntaille 25.11 laittakaa kalentereihin :) -valkkutiimi- (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

Hohde K Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelun kilpasarjaan tähtäävä 8-10 vuotiaiden tyttöjen joukkue Espoosta.

Annika kirjoitti: Annikan pitää lähteä jo 17.30 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
15