Kilpapurjehdus­joukkueita

Kilpapurjehdus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kilpapurjehdus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kilpapurjehdus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kilpapurjehdus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kilpapurjehdusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Kilpapurjehdus: joukkueet kartalla
Kartta - kilpapurjehdus

Jo 5 kilpapurjehdusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TaPSin Junnut Nimenhuuto.com

Tampereen Pursiseuran junioritoiminnassa keskitytään yleisten veneilytaitojen lisäksi alusta lähtien myös kilpapurjehduksen saloihin. Tarjoamme mahdollisuuden niin leikkimieliseen kisailuun kaveriporukassa kuin kotimaisten ja ulkomaisten arvokisojen palkintopalleille tähyävään valmennukseenkin.TaPSin urheilijanuorukaiset ovatkin niittäneet mainetta mm. Optimisti- Zoom8-Finn-jolla, E-jolla, Laser Radial -, 505 -, Hai – ja H-vene luokissa. Saavutusten joukkoon mahtuu niin ranking-sarjojen voittoja kuin arvokisamitalejakin.

aksuorama kirjoitti: Taidan tulla tuhoomaa kakkki (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Purjehdus, Kilpapurjehdus ja Jollapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
60

MPS Jollajuniorit Nimenhuuto.com

Mikkelin Pursiseuran Junioripurjehdustoimintaan voivat osallistua kaikki jollakilpapurjehduksesta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Vasta-alkaja pääsee helpoimmin mukaan osallistumalla kesäkuun toisella viikolla MPS:n purjehduskoulun Starttikurssille jossa lajin alkeet tulevat tutuiksi neljän päivän aikana. Pääasialliset veneluokat ovat tällä hetkellä Optimisti (7-15 v) ja Zoom8 (10-18 v). Yhteiset harjoitukset ovat purjehduskaudella keskiviikkoisin klo 17 Pursituuli-Tukikohdassa. Kauden 2018 toimintaan ilmoittaudutaan keväällä ennen kauden alkua.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Purjehdus, Jollapurjehdus ja Kilpapurjehdus
Mikkeli
Sekajoukkue
7

Sail Racing Team Tempo Nimenhuuto.com

Sail Racing Team Tempo on Turun alueella Arcona 340-veneellä LYS-kilpailuja purjehtiva tiimi.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kilpapurjehdus
Turku
Sekajoukkue
10

TPSmrc Nimenhuuto.com

Kia kirjoitti: Treenit peruttu kovan tuulen ja vähäisen ilmoitautumisen vuoksi. Nähdään ensiviikolla 😉 -Kia (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kilpapurjehdus
Ei asetettu
Sekajoukkue
47

Tampere Sailing Team Laser Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Tarvitsen majoituksen ja kyydin sekä kuljetuksen veneelle (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kilpapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
20