Kilpapurjehdus­joukkueita

Kilpapurjehdus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kilpapurjehdus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kilpapurjehdus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kilpapurjehdus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kilpapurjehdusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jo 6 kilpapurjehdusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TaPSin Junnut Nimenhuuto.com

Tampereen Pursiseuran junioritoiminnassa keskitytään yleisten veneilytaitojen lisäksi alusta lähtien myös kilpapurjehduksen saloihin. Tarjoamme mahdollisuuden niin leikkimieliseen kisailuun kaveriporukassa kuin kotimaisten ja ulkomaisten arvokisojen palkintopalleille tähyävään valmennukseenkin.TaPSin urheilijanuorukaiset ovatkin niittäneet mainetta mm. Optimisti- Zoom8-Finn-jolla, E-jolla, Laser Radial, Laser Standard, Laser 4.7 -, 505 -, Hai – ja H-vene luokissa. Saavutusten joukkoon mahtuu niin ranking-sarjojen voittoja kuin arvokisamitalejakin.

Leo kirjoitti: Leo tulee perheen kyydillä, mennään muutkin laskemaan. Lähdtö Pirkkalasta 1645. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Purjehdus, Kilpapurjehdus ja Jollapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
63

MPS Juniorit Nimenhuuto.com

Mikkelin Pursiseuran Junioritoimintaan voivat osallistua kaikki purjehduksesta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Pääasialliset veneluokat ovat tällä hetkellä Optimisti (7-15 v) ja Zoom8 (10 v-). Kauden 2020 aikana on mukaan tulossa myös Laser Radial ja Laser Standard. Yhteiset harjoitukset ovat purjehduskaudella keskiviikkoisin klo 17 Mikkelin Kenkäveronniemen purjehdussatamassa. Kauden 2020 toimintaan ilmoittaudutaan vastuuohjaajille. Lisätietoa toiminnasta ja ilmoittautumisesta on MPS:n web-sivuilla: https://mikkelinpursiseura.fi/juniorit/

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Purjehdus, Jollapurjehdus ja Kilpapurjehdus
Mikkeli
Sekajoukkue
7

NPS JUNNUT Nimenhuuto.com

NAANTALIN PURJEHDUSSEURAN JUNNUJEN PURJEHDUSRYHMÄ Kaudella 2020: * harrasteryhmän treenit tiistaisin klo18-20 * kisaryhmän treenit tiistaisin klo18 ja keskiviikkoisin klo18 TERVETULOA MUKAAN! :) Yhteyshenkilö: salla-riikka.saarinen(at)nps.fi

Elsa kirjoitti: Muistutuksena vielä, että treenit alkavat huomenna tiistaina jo klo 17.00!!! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Purjehdus, Jollapurjehdus ja Kilpapurjehdus
Naantali
Sekajoukkue
39

Ramdata SailingTeam Nimenhuuto.com

Suomen kovin avomeritiimi, Rehtori!

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kilpapurjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
11

TPSmrc Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kilpapurjehdus
Ei asetettu
Sekajoukkue
51

Tampere Sailing Team Laser Nimenhuuto.com

Ipo kirjoitti: Majoituspaikka alustavasti varattu. Varaus pitää vahvistaa perjantaina, joten sitovat ilmoittautumiset perjantai klo 12 mennessä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kilpapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
21