Kilpapurjehdus Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on kilpapurjehdus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, yleisurheilu, purjehdus, uinti ja soutu.

Katso lista koko maan kilpapurjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kilpapurjehdus - Tampere

Kilpapurjehdus - Tampere

TaPSin Junnut Nimenhuuto.com

Tampereen Pursiseuran junioritoiminnassa keskitytään yleisten veneilytaitojen lisäksi alusta lähtien myös kilpapurjehduksen saloihin. Tarjoamme mahdollisuuden niin leikkimieliseen kisailuun kaveriporukassa kuin kotimaisten ja ulkomaisten arvokisojen palkintopalleille tähyävään valmennukseenkin.TaPSin urheilijanuorukaiset ovatkin niittäneet mainetta mm. Optimisti- Zoom8-Finn-jolla, E-jolla, Laser Radial -, 505 -, Hai – ja H-vene luokissa. Saavutusten joukkoon mahtuu niin ranking-sarjojen voittoja kuin arvokisamitalejakin.

Kivi kirjoitti: Tämän päivän ohjaaja saattaa olla hieman myöhässä tiukkojen aikataulujen johdosta. Voitte aloittaa rigaamisen rantaan tullessanne. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Purjehdus, Kilpapurjehdus ja Jollapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
58

Tampere Sailing Team Laser Nimenhuuto.com

Ipo kirjoitti: Moro, Nimet eri viestiryhmissä eivät olleet kovin yhtenevät. Päivitin ne seuraanlaisiksi: TST nimenhuudossa: Tampere Sailing Team Laser TST-sähköpostilista: TST Laser TST-whatsup: TST Laser (ent.valmennustiimi) - ipo (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kilpapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
20