Kilpapurjehdus Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on kilpapurjehdus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, yleisurheilu, koripallo, purjehdus ja uinti.

Katso lista koko maan kilpapurjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kilpapurjehdus - Tampere

Kilpapurjehdus - Tampere

TaPSin Junnut Nimenhuuto.com

Tampereen Pursiseuran junioritoiminnassa keskitytään yleisten veneilytaitojen lisäksi alusta lähtien myös kilpapurjehduksen saloihin. Tarjoamme mahdollisuuden niin leikkimieliseen kisailuun kaveriporukassa kuin kotimaisten ja ulkomaisten arvokisojen palkintopalleille tähyävään valmennukseenkin.TaPSin urheilijanuorukaiset ovatkin niittäneet mainetta mm. Optimisti- Zoom8- E-jolla, Laser Radial -, 505 -, Hai – ja H-vene luokissa. Saavutusten joukkoon mahtuu niin ranking-sarjojen voittoja kuin arvokisamitalejakin.

aksuorama kirjoitti: Kuppa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Purjehdus, Kilpapurjehdus ja Jollapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
49

Tampere Sailing Team Laser Nimenhuuto.com

Ipo kirjoitti: Moro, Nimet eri viestiryhmissä eivät olleet kovin yhtenevät. Päivitin ne seuraanlaisiksi: TST nimenhuudossa: Tampere Sailing Team Laser TST-sähköpostilista: TST Laser TST-whatsup: TST Laser (ent.valmennustiimi) - ipo (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kilpapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kilpapurjehdusjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kilpapurjehdus on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.