Kilpapurjehdus Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on kilpapurjehdus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, uinti, sulkapallo, purjehdus ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan kilpapurjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kilpapurjehdus - Tampere

Kilpapurjehdus - Tampere

TaPSin Junnut Nimenhuuto.com

Tampereen Pursiseuran junioritoiminnassa keskitytään yleisten veneilytaitojen lisäksi alusta lähtien myös kilpapurjehduksen saloihin. Tarjoamme mahdollisuuden niin leikkimieliseen kisailuun kaveriporukassa kuin kotimaisten ja ulkomaisten arvokisojen palkintopalleille tähyävään valmennukseenkin.TaPSin urheilijanuorukaiset ovatkin niittäneet mainetta mm. Optimisti- Zoom8-Finn-jolla, E-jolla, Laser Radial -, 505 -, Hai – ja H-vene luokissa. Saavutusten joukkoon mahtuu niin ranking-sarjojen voittoja kuin arvokisamitalejakin.

aksuorama kirjoitti: Tuomas Oraman kuljettamaan Audi A6 sport-sedan 3.0TDI (324hv, 560Nm, 219kw) vm.2009 mahtuu 2x+1=7 Homo sapiens tsm. eliötä kyyditettäväksi Iso-(henkilö)järven luontopolulle, kunhan kyyditettävät löytyvät 7000000senttimetrin päästä Kisakentänkatu 18 a3:sta. (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Purjehdus, Kilpapurjehdus ja Jollapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
58

Tampere Sailing Team Laser Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Tarvitsen majoituksen ja kyydin sekä kuljetuksen veneelle (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kilpapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
20