Leijonat­joukkueita

Leijonat on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on leijonat. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne leijonat­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan leijonat­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin leijonatjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 leijonatjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

LC Sotkamo-Vuokatti Nimenhuuto.com

Sotkamon paras Lions-porukka. Yhdessä tekemällä palveltaville ja itselle hyvää mieltä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lions club ja Leijonat
Sotkamon Vuokatti
Sekajoukkue
5

LC Varkaus Justiina Nimenhuuto.com

LC Varkaus Justiina on Varkauden alueella toimiva naisklubi, johon kuuluu 24 aktiivista ja iloista leijonanaista. Klubimme on perustettu 24.3.1999. Nimemme symboloi vahvaa savolaista naista, joka voimallaan ja lämpimällä sydämellisyydellään edesauttaa apua tarvitsevien yhteisönsä jäsenten hyvinvointia.

Tuula kirjoitti: Olen lomalla ensi viikon. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Leijonat
Varkaus
Naiset
24