Maastohiihto­joukkueita

Maastohiihto on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on maastohiihto. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne maastohiihto­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan maastohiihto­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin maastohiihtojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 23 ja niissä on yhteensä yli 460 pelaajaa.

Jo 23 maastohiihtojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Iisalmen Visa juniorihiihto Nimenhuuto.com

Iisalmen Visan hiihtojaoksen junnuhiihtoryhmä

Jesse kirjoitti: Vuokattiin (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Maastohiihto
Iisalmi
Sekajoukkue
34

Visa Ski Team Nimenhuuto.com

Karihaaran Visan harjoituskalenteri. Muistathan ilmoittaa osallistumisen yhteisharjoituksiin, ja mahdollisista kyyti asioista mahdollisimman aikaisin!

Jani kirjoitti: Hox. Aika muuttunut (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Maastohiihto
Kemi
Ei asetettu
99

Iisalmen Visa JHiihto 8-11v Nimenhuuto.com

Iisalmen Visan hiihtojaoksen 8-11v junnuhiihtoryhmä

Peetu kirjoitti: Mahataudissa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Maastohiihto
Iisalmi
Sekajoukkue
12

LHS hopeasompa Nimenhuuto.com

LHS Hopeasomparyhmä on kovista yksilöistä muodostunut upea joukkue!

Katja kirjoitti: Nimenhuudon käyttö loppuu huhtikuun viimeisenä päivänä. Tästä lähtien kaikki treenit Myclubissa. Lisätietoja Jukka Mäiseliltä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Maastohiihto
Lahti
Sekajoukkue
60

LU Hiihto Nimenhuuto.com

Laukaan Urheilijoiden hiihtojaoston Hopeasomparyhmä ja Junnuhopeasomparyhmä

Viivi kirjoitti: Valtsukin tulee.. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Maastohiihto
Laukaa
Sekajoukkue
16

OHS-hopeasompa Nimenhuuto.com

Hiihdä hyvässä seurassa!

Sari kirjoitti: Minisompaviesti joukkueet pitää ilmoittaa tällä viikolla. Olisiko Innokkaita muitakin, varsinkin tyttöjä uupuu. Osuudet on 1.N12 2.5km, 2.N10taiM10 1km ja 3.N12taiM12 2.5km (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Maastohiihto
Oulu
Sekajoukkue
68

HAKA SKI JUNIORIT Nimenhuuto.com

Haka Ski Junioreiden treeneihin ja leireille ilmoittautuminen sekä harjoituksista tiedottaminen tapahtuu näillä sivuilla. Muista käydä ilmoittamassa itsesi mukaan! Niin urheilijat, valmentajat kuin mukaan tulevat huoltajat/aikuiset.

Juha-Matti kirjoitti: Hei, olisiko nuorissa naisissa kiinnostuneita lähtemään Imatralle aikuisten SM-viestiin 2.2.? Esim 02-03 -syntyneissä? Sonja Lahtinen? Hilda Kukonlehto on kiinnostunut, joten taarvittaisiin kaksi lisää. Miehiin olisi lähdössä joukkue: Joni Rauhansalo, Juha-Matti Mikkolainen, Iiro Uusitalo ja Kimm... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Maastohiihto
Valkeakoski
Sekajoukkue
72

Kaipolan Vire hiihto Nimenhuuto.com

Tavoitteellisesti harjoittelevat hiihtäjät

Kaisa kirjoitti: Moi, meillä olisi tarjolla hyväkuntoinen vireen kisa-asu, kokoa XXS, (paita ja housut), 150cm lämmittelyhousut (elite pants) ja kokoa 38 pertsan monot ( Salomon), SNS-siteet (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jämsä
Sekajoukkue
24

SiKi Hiihto Nimenhuuto.com

SIMON KIRIN HIIHTOJAOSTON HARJOITUSKALENTERI. Muistathan ilmoittaa osallistumisen yhteisharjoituksiin, ym. tapahtumiin, sekä mahdollisista kyyti asioista mahdollisimman aikaisin!! HIIHDÄ HYVÄSSÄ SEURASSA :)

Mika kirjoitti: Moi Marja. Soli sitten SiKin myynteihin tarkoitettu se pussillinen minkä tytöt toi koululle jos eivät sanoneet ite. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Maastohiihto
Simo
Sekajoukkue
20

Ski Jkl nuorten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Syyspalaveri Pidetään keskiviikkona 18.9. treenien jälkeen lyhyt palaveri syksyn ja alkutalven asioista Laajiksen terassilla. Eli varatkaa lämmintä vaatetta ja hetki aikaa treenien päälle. Vanhemmatkin saavat tulla kuunteluoppilaiksi. T. Pertsa (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

Pakilan Veto Minisompa Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Samaan aikaan Paloheinässä Paven ja Suomen ladun järjestämä rullahiihtokisailu. Mineillä omat treenit, metsässä liikkuen ja leikkien. Kaikki mukaan! (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Maastohiihto
Ei asetettu
Sekajoukkue
51

Pakilan Veto Skidisompa Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei Maanantaina on Pave ja Suomen Ladun järjestämä rullhiihto"kisailu". Avoin, matalankynnyksen tapahtuma. Meidän Kulta-, Hopea-, Junnu- ja Skidisompalaisilla se on myös maanantain treeni. Ilmoittautuminen pitää kuitenkin muistaa tehdä ao linkin kautta sunnuntai iltaan mennessä: https://www.suome... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Maastohiihto
Helsinki
Sekajoukkue
51

HyHi Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: x2 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Maastohiihto
Hyvinkää
Sekajoukkue
35

lhsnuoret Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moi, Jos et halua viestejä hoppari-ryhmän Nimenhuudosta, käy poistamassa sieltä tunnukset :) Ei täyty sähköposti turhasta ja mene sitten jokin tärkeä info täältä puolelta ohi. Terveisin, Sami (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Maastohiihto
Lahti
Sekajoukkue
12

Pakilan Veto Kestävyysurheilu Nimenhuuto.com

Pakilan Vedon ja Salus Pakilan yhdessä toteuttama Kestävyysurheiluryhmä on tarkoitettu kaikille kuntoaan kohottaville, enemmän tai vähemmän vakavissaan kestävyyslajeja harrastaville liikkujille. Talvella ryhmä tukee valmistautumista massahiihtotapahtumiin, kesällä maraton-, polkujuoksu- ja triathlontapahtumiin. Ryhmään voi tulla mukaan myös ihan vaan parantamaan kuntoaan ja hiihto- ja juoksutekniikkaansa sekä liikkumaan yhdessä muiden kanssa.

Jyri kirjoitti: Moro, Paloheinässä tehdään latuja👍, joten ensi sunnuntain kynnystesti siirtyy Pirkkolan Urheilukentälle. Ilmoittautukaahan tänne kaikki, jotka on tulossa, niin Mikko osaa varata riittävästi tarvikkeita. Jokunen puhelinnumero puuttuu vielä, lisätkää tänne Nimenhuudon profiiliinne tai laittakaa suo... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Maastohiihto, Juoksu, Triathlon ja Pyöräily
Helsinki
Sekajoukkue
13

NAT+ aikuisten treeniryhmä Nimenhuuto.com

Huhtason Hiihdon NAT- ja aikuisryhmän treenien ilmoituspaikka. Klikkaile mahdollisuuksien mukaan pääsetkö /etkö pääse mukaan tapahtumiin, niin osataan suunnitella mahdollisimman hyvin :)

Juha kirjoitti: Moi, Kiinnostaako treeniviikko Otepäässä? Ski Jyväskylällä on vielä vapaana huone 2-4 henkilölle 22.-28.7.2019 väliselle ajalle. Majoitus aamupalalla 20 euroa /vrk/hlö. Jos olet haaveilut matkaa Etelä-Viron upeisiin maisemiin, niin nyt se olisi mahdollista huippuporukassa. Ja muissa matkaan liitt... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

Iin Hiihtoseura junnut Nimenhuuto.com

Kesätreenit 2018

Terhi kirjoitti: Heippa. Uutta kesää aloitellaan. Päivittelen uusia harjoituksia tänne pikkuhiljaa. Tarkoituksena olisi viikottain jotain harjoitella porukalla. Jos et halua enää viestejä niin voit poistaa oman profiilin täältä tai jos se ei onnistu niin laittaa minulle viestiä niin poistelen. Mutta saa olla muka... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Maastohiihto
Ii
Sekajoukkue
19

Iin hiihtoseura Nimenhuuto.com

Nuorten hiihto harjoitukset kesä ja syksy 2016.

Paavo kirjoitti: Terhi, lisäisitkö minut "managerioikeuksin" järjestelmään. Voisi infota salille menemisistä... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Maastohiihto
Ii
Sekajoukkue
14

Pakilan Veto Junnusompa Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Hei, Muistakaapa kaikki ilmoittautua maanantain rullatapahtumaan Suomen Ladun linkkiä käyttäen! Huomatkaa ilmoittautuessanne, että nyt hiihdellään jo ensi talven sarjoissa eli: N/M16 (2004 tai 2005 syntyneet) N/M14 (2006 tai 2007 syntyneet) N/M12 (2008 tai myöhemmin syntyneet) T. Eija (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Maastohiihto
Helsinki
Sekajoukkue
34

SKI Jyväskylä junnuryhmä Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Nimenhuudon ekalla sivulla lukee klo17.00 ja kun harjoituksen klikkaa auki niin klo.aika on 17.30-18.30. Eli alkaako salitreeni klo17 vai 17.30. Pidetäänkö harjoitusta kun ilmoittautuneita on 2. (16 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
29