Maastohiihto Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on maastohiihto. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan maastohiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pakilan Veto Junnusompa Nimenhuuto.com

Treeniryhmä 9-13 vuotiaille; päälajina maastohiihto. Talvella hiihtoa, hiihtokisoja ja oheistreeninä salitreeniä; ketteryyttä, voimaa, nopeutta ja liikkuvuutta. Kesäkaudella oheisharjoitteluna myös yleisurheilua ja yleisurheilukisoja. Tietysti myös rullahiihtoa, sauvajuoksua, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä ikäkauden mukaisesti. Ympäri toimintakauden harjoittelemme myös motorisia ja liikunnallisia perustaitoja. Tähtäämme talvella 1-alueen (Lahti & Etelä-Suomi) aluemestaruushiihtoihin: -sprintti -pitkät matkat -normaalimatkat ja viestit

Aleksi kirjoitti: P11: 1000 metrin juoksu (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Maastohiihto ja Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
53

Pakilan Veto Skidisompa Nimenhuuto.com

Skidisomparyhmä on 8–10 -vuotiaiden hiihtäjien oma treeniryhmä. Talvisin harjoitellaan hiihdon tärkeitä perusvalmiuksia leikinomaisesti, sekä haetaan rutiinia myös hieman pidemmilläkin lenkeillä. Kaikki hiihtotekniikat tulevat talven aikana tutuiksi. Keväisin ja syksyisin juostaan, pelataan ja leikitään lajinomaisia taitoja hauskasti kehittäen.

Hilla kirjoitti: Myös Iida mukana mineistä 😊 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Maastohiihto
Helsinki
Sekajoukkue
63

Sisusompa Nimenhuuto.com

Sisusompa on Pakilan Vedon soveltavan liikunnan harrasteryhmä lapsille. Ryhmään ovat tervetulleita erityistä tukea tarvitsevat noin 6-12 vuoden ikäiset lapset, jotka ovat kiinnostuneita liikkumaan ja kokeilemaan eri lajeja koulutettujen vetäjien kanssa. Sisusomman harjoituksiin ja lajikokeiluihin voivat osallistua tarvittaessa myös lasten huoltajat. Sisusompa kokoontuu normaalisti kerran viikossa, useimmiten keskiviikkoisin klo 18. https://www.pakilanveto.fi/valmennus/sisusompa/

Teemu kirjoitti: Lindfors toimitsijana (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Maastohiihto
Helsinki
Sekajoukkue
21

Pakilan Veto Tenavasompa Nimenhuuto.com

Tenavasomparyhmä on 5–7 -vuotiaiden hiihtäjien oma treeniryhmä. Talvisin harjoitellaan hiihdon tärkeitä perusvalmiuksia. Keväisin ja syksyisin juostaan, pelataan ja leikitään lajinomaisia taitoja hauskasti kehittäen.

Ellen kirjoitti: Hei! Kalenterissa ei näy ollenkaan harjoituksia tällä hetkellä? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Maastohiihto
Helsinki
Sekajoukkue
26

Pakilan Veto Minisompa Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Iida osallistuu Skidien kanssa aikatauluhaasteiden takia. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Maastohiihto
Helsinki
Sekajoukkue
56

Pakilan Veto Kestävyysurheilu Nimenhuuto.com

Pakilan Vedon ja Salus Pakilan yhdessä toteuttama Kestävyysurheiluryhmä on tarkoitettu kaikille kuntoaan kohottaville, enemmän tai vähemmän vakavissaan kestävyyslajeja harrastaville liikkujille. Talvella ryhmä tukee valmistautumista massahiihtotapahtumiin, kesällä maraton-, polkujuoksu- ja triathlontapahtumiin. Ryhmään voi tulla mukaan myös ihan vaan parantamaan kuntoaan ja hiihto- ja juoksutekniikkaansa sekä liikkumaan yhdessä muiden kanssa.

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Maastohiihto, Juoksu, Triathlon ja Pyöräily
Helsinki
Sekajoukkue
18