Maastohiihto Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on maastohiihto. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan maastohiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pakilan Veto Skidisompa Nimenhuuto.com

Skidisomparyhmä on 8–10 -vuotiaiden hiihtäjien oma treeniryhmä. Talvisin harjoitellaan hiihdon tärkeitä perusvalmiuksia leikinomaisesti, sekä haetaan rutiinia myös hieman pidemmilläkin lenkeillä. Kaikki hiihtotekniikat tulevat talven aikana tutuiksi. Keväisin ja syksyisin juostaan, pelataan ja leikitään lajinomaisia taitoja hauskasti kehittäen.

Hanna kirjoitti: Aluemestaruusviesteihin kaavaillaan joukkueita M/N 10 sekä M/N12 sarjoihin, löytyykö skideistä innokkaita osallistujia? Kiinnostuksen voi ilmaista ilmoittautumalla tapahtumaan, ilmoitathan kommenttiin myös mikä sarja kyseessä. Viestit hiihdetään tänä vuonna vapaalla, kolmen hengen joukkueina. -Hanna (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Maastohiihto
Helsinki
Sekajoukkue
53

Pakilan Veto Kestävyysurheilu Nimenhuuto.com

Pakilan Vedon ja Salus Pakilan yhdessä toteuttama Kestävyysurheiluryhmä on tarkoitettu kaikille kuntoaan kohottaville, enemmän tai vähemmän vakavissaan kestävyyslajeja harrastaville liikkujille. Talvella ryhmä tukee valmistautumista massahiihtotapahtumiin, kesällä maraton-, polkujuoksu- ja triathlontapahtumiin. Ryhmään voi tulla mukaan myös ihan vaan parantamaan kuntoaan ja hiihto- ja juoksutekniikkaansa sekä liikkumaan yhdessä muiden kanssa.

Jyri kirjoitti: Moro, Lisäsin kalenteriin Vuokatti Hiihdon la 14.3. https://vuokattihiihto.endurancekainuu.fi/fi/ Vuokatti Hiihto on mukava kevättalven (minkä talven?) massahiihtotapahtuma, jossa on matka- ja tyylivaihtoehtoja jokaiselle. Jos tällainen kiinnostaa, niin käy laittamassa alustava IN, niin näen palj... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Maastohiihto, Juoksu, Triathlon ja Pyöräily
Helsinki
Sekajoukkue
15

Pakilan Veto Junnusompa Nimenhuuto.com

Saara kirjoitti: Tämä peruuntuu 😧 (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Maastohiihto
Helsinki
Sekajoukkue
36