Maastohiihto Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on maastohiihto. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan maastohiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pakilan Veto Skidisompa Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei Maanantaina on Pave ja Suomen Ladun järjestämä rullhiihto"kisailu". Avoin, matalankynnyksen tapahtuma. Meidän Kulta-, Hopea-, Junnu- ja Skidisompalaisilla se on myös maanantain treeni. Ilmoittautuminen pitää kuitenkin muistaa tehdä ao linkin kautta sunnuntai iltaan mennessä: https://www.suome... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Maastohiihto
Helsinki
Sekajoukkue
51

Pakilan Veto Kestävyysurheilu Nimenhuuto.com

Pakilan Vedon ja Salus Pakilan yhdessä toteuttama Kestävyysurheiluryhmä on tarkoitettu kaikille kuntoaan kohottaville, enemmän tai vähemmän vakavissaan kestävyyslajeja harrastaville liikkujille. Talvella ryhmä tukee valmistautumista massahiihtotapahtumiin, kesällä maraton-, polkujuoksu- ja triathlontapahtumiin. Ryhmään voi tulla mukaan myös ihan vaan parantamaan kuntoaan ja hiihto- ja juoksutekniikkaansa sekä liikkumaan yhdessä muiden kanssa.

Ollipekka kirjoitti: Puh nro whatsappia varten: 0415063031 t. OP (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Maastohiihto, Juoksu, Triathlon ja Pyöräily
Helsinki
Sekajoukkue
14

Pakilan Veto Junnusompa Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Hei, Muistakaapa kaikki ilmoittautua maanantain rullatapahtumaan Suomen Ladun linkkiä käyttäen! Huomatkaa ilmoittautuessanne, että nyt hiihdellään jo ensi talven sarjoissa eli: N/M16 (2004 tai 2005 syntyneet) N/M14 (2006 tai 2007 syntyneet) N/M12 (2008 tai myöhemmin syntyneet) T. Eija (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Maastohiihto
Helsinki
Sekajoukkue
34