Maastopyöräily Kauhajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauhajoki ja lajina on maastopyöräily. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kirkkovenesoutu, pilates, maastopyöräily, maastopyöräretkeily ja pyöräily.

Katso lista koko maan maastopyöräilyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Suupohja - mtb Nimenhuuto.com

Suupohja-mtb toimii Kauhajoen ja ympäristö kuntien alueella maastopyöräilyn harrastajien yhteydenpidon välineenä. Ryhmän jäsenet ilmoittavat järjestettävistä yhteislenkeistä yms. Suupohjan alueella ja sen lähiympäristöissä. Jäsenet hakevat ajoseuraa omille ja edustamiensa eri tahojen järjestämille lenkeille, retkille ja tapahtumiin. Myös kauempana järjestettäviin tapahtumiin voi etsiä harrastajista osallistujia ja kimppakyytiä.

Joukkue etsii pelaajia: Avoin kaikille maastopyöräilijöille tai maastopyöräilystä kiinnostuneille, Te...

Jari kirjoitti: Kuten huomaatte nimi on muuttunut laajentumisen myötä "Suupohja-mtb" nimelle. Yhteisön hallitus päätti menestyksekkään tapahtuman jälkeen pidetyssä palaverissa vaihtaa nimen yksimielisesti. Nimi kuvastaa erittäin hyvin jäsenrekisterin laajentumista naapurikuntiin. Vaihtoehtona nimelle oli aluksi ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Maastopyöräily, Maastopyöräretkeily ja Pyöräily
Kauhajoki
Sekajoukkue
54