Jalkapallo Kauhajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauhajoki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kirkkovenesoutu, pilates, maastopyöräily, maastopyöräretkeily, pyöräily, voimistelu, ryhmäliikunta ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KauhajoenKarhu harrastefutis N Nimenhuuto.com

Haluatko liikkua mukavassa porukassa rennosti ilman paineita? Sinun ei tarvitse osata lajin saloja, riittää kun sinulta löytyy iloista mieltä ja lenkkarit jalkaan! Naisten harrastusfutisryhmä pyörähtää käyntiin marraskuussa ti 3.11. alkaen klo: 20-21.00. Ryhmä toimii itsenäisesti ilman valmennusta ja tarkoituksena on pelata jalkapalloa höntsäperiaateella ilman paineita osaamisesta tai oman kunnon tasosta. Tervetuloa mukaan kaikki lajista kiinnostuneet naiset!

Jaakko kirjoitti: Aikuisten harrastefutisryhmät jäävät toistaiseksi tauolle. Ilmoitamme taas kun ryhmät jatkuvat. Hyvää joulunaikaa ja pysytään terveenä! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauhajoki
Naiset
15

Fc Päntäne Nimenhuuto.com

Miikka kirjoitti: Lähen mukaan kentänlaitaan jos kyytiin mahtuu. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauhajoki
Miehet
36

karhuyj Nimenhuuto.com

Karhu yj

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kauhajoki
Pojat
24