Moottoripyöräily­joukkueita

Moottoripyöräily on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on moottoripyöräily. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne moottoripyöräily­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan moottoripyöräily­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin moottoripyöräilyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Moottoripyöräily: joukkueet kartalla
Kartta - moottoripyöräily

Jo 4 moottoripyöräilyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

RCK Nimenhuuto.com

RCK:n kalenteri, josta löytyy niin treenit, kisat, talkoot ja muut tapahtumat.

Kari kirjoitti: Ei ratamaksua. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Enduro, Cross country, Cross, Mopo, Moottoripyöräily, Kouvola ja Kymenlaakso
Kouvola
Sekajoukkue
37

HelbMC Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Olen täällä ruhan ruokalan ulkopuolella ollut nyt 15 min. Ja ketään muuta ei näy!!?? Nyt kaikki hallituksen jäsenet pidetään pika kokous,ehdottakaa päivämääriä koska voisimme nähdä!!! Henkilökohtainen viesti tavoittaa parhaiten1 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Moottoripyöräily
Helsinki
Ei asetettu
35

vmk65cclisenssiryhma Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Morjens, nyt olisi kova syystarjous 6D-junnukypäristä just teille! Värit chaos blue, chaos yellow, green/blue, matte black ja orange. Koot youth S, M tai L. Joitain kokoja esim. Orangesta rajoitetusti, varastosaldo tsekataan ennen tilausta. Hintaa olisi naurettavat 320€, sis. varalipan!! Kyselyt,... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Moottoripyöräily ja Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
19

Gay Bikers Finland Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Olisiko huomenna intoa lähteä ajelemaan? Esim. Porkkalanniemeen munkille, Fagervikkiin kahville tai Fiskarsiin lounaalle. Yöllisen myrskyn jälkeen huomenna pitäisi olla aika kaunista. Startata voisi vaikka klo12-13 aikaan. Porkkalan munkkikioski saattaa olla jo kiinni, Fagervikistäkään en ole aiv... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Moottoripyöräily
Helsinki
Miehet
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Moottoripyöräilyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on moottoripyöräily on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.