Musiikki­joukkueita

Musiikki on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on musiikki. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne musiikki­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan musiikki­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin musiikkijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 39 ja niissä on yhteensä yli 780 pelaajaa.

Jo 39 musiikkijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Olarinkamarikuoro Nimenhuuto.com

Olarin kamarikuoro on syksyllä 2004 perustettu, kokeneista kuorolaulun harrastajista, musiikin opiskelijoista ja musiikin ammattilaisista koottu kokoonpano, jonka tavoitteena on tuoda esille kuoromusiikkia monipuolisesti. Ohjelmistoon on kuulunut musiikkia barokista meidän aikamme säveltäjiin. Kuoron ohjelmistoon on kuulunut säestyksettömien a cappella -teosten lisäksi orkesterisäestyksellisiä teoksia kuten J.S Bachin kantaatteja, G. Faurén ja W.A. Mozartin Requiemit, F. Schubertin Messu G-duuri, F.Mendelssohnin Paulus-oratorio ja John Rutterin Requiem. Kuoroa johtaa Mikko Niinikoski. Hän valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta kirkkomusiikin koulutusohjelmasta vuonna 2000. Vuonna 2002 hän suoritti urkujensoiton A-tutkinnon ja 2006 kuoronjohdon A-tutkinnon.

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli olet kiinnostunut kuorossa laulamisesta, laita meille viestiä Facebook...

Hilkka kirjoitti: Kiitos Laura! Tämä on oiva keino hoitaa sisäistä viestintää. Saisikohan tänne laitettua jonkun alertin, joka ilmoittaisi meiliin, jos jotain uutta on tullut? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
23

Suomen Orkesteri Nimenhuuto.com

Suomen Orkesteri - NYH (SO) on tyypillinen postmodernin aikamme tuote, jonka musiikillinen kaikkiruokaisuus vertautuu lähinä vuohen ruokaympyrään. Jo neljännesvuosisadan ajan SO on tulkinnut omalla vankkumattoman hienostuneella tyylillään niin vanhoja klassisen musiikin helmiä kuin uudempia torvimusiikin nevergreenejäkin jazzista rock'n rolliin.

Jyrki kirjoitti: Näyttää siltä että maanantaina emme tulkitse musicia. Kari ei ole merkinnyt mahdollista osallistumista. Vai soitetaanko Hannu duettoja? (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Vaskimusiikki
Suomi
Miehet
13

Murtosointu Nimenhuuto.com

Espoolainen Murtosointu on korkeatasoinen a cappella -ohjelmistoa esittävä kamarikuoro. Kuoro aloitti toimintansa vuonna 2003, ja siinä on noin 30 kokenutta laulajaa. Kuoron taiteellinen johtaja on dir. mus. Seppo Murto ja varajohtajana aloitti syksyllä 2017 MuM Anna Karjula. Syksyllä 2019 Annan lähtiessä opiskeluvaihtoon varajohtajana toimii MuM George Parris. // Kuoron monipuolinen ohjelmisto kattaa kirjon Palestrinasta suomalaiseen nykymusiikkiin. Pyrimme ilahduttamaan yleisöämme paitsi a cappella -ohjelmistolla myös esittämällä suuria kuoro- ja orkesteriteoksia yhteistyössä isompien kuorojen kuten Dminanten kanssa. // Murtosoinnussa on rento ja iloinen ilmapiiri ja se sopii perheelliselle, joka haluaa tasokkaan harrastuksen.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
45

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
88

Raision VPKn Soittokunta Nimenhuuto.com

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-20 Friisilän koululla

Juha kirjoitti: Hei! Jään pois soittokunnan toiminnasta loppuvuodeksi. Hessu avaa ovet tänään. Syyt ovat terveydelliset. Hyviä loppuvuoden keikkoja! T: Juha K (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Puhallinmusiikki
Raisio
Ei asetettu
25

Higher Ground Vocals Nimenhuuto.com

Gospelkuoro

Iiris kirjoitti: Pääsen paikalle tödennäköisesti n. 16 aikaan (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
39

SUO Nimenhuuto.com

Kansalaisopiston alainen Seinäjoen Ukuleleorkesteri (SUO) soittaa hyvän mielen musiikkia eri vuosikymmeniltä. Orkesteri harjoittelee talviaikaan maanantaisin alkaen klo 17 Marttilan koululla, Kirkkokatu 9, 60100, Seinäjoki. Tervetuloa mukaan soittamaan ja keikalle kuuntelemaan

SUO kirjoitti: Vahvistamalla osallistumisesi tapahtumaan helpotat järjestäjien työtä! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Musiikki ja Ukulele
Seinäjoki
Sekajoukkue
30

RytmiHäiriköt Nimenhuuto.com

Rytmi ja Häiriköt

Veera kirjoitti: Pääsen vasta n. Klo 19 (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Musiikki
Joensuu
Sekajoukkue
52

Ulkoinen Tahdistin Nimenhuuto.com

Musiikkia laidasta ihan toiseen reunaan työporukalla.

O kirjoitti: 1700 tulee viemäriremontin tarjousta tekemään ukko. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Musiikki
Hyvinkää
Miehet
6

Musiikkiteatteri Onnikka ry Nimenhuuto.com

Musiikkiteatteri vertaansa vailla..

Salla kirjoitti: Moi kaikki! Ensi sunnuntain harkoista sen verran että roolivaatteita ei tarvitse ottaa mukaan. Varmistetaan että repliikit ja laulut ovat edelleen kaikilla hallussa. Sami sanoi tuovansa jotain lavasteita ja pari lamppua. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Musiikki ja Muu
Kellokoski
Sekajoukkue
23

gaxymusic Nimenhuuto.com

Greatest music from the Galaxy

Päivitetty 17 päivää sitten

Musiikki
Kauniainen
Sekajoukkue
3

BotniaBigBand Nimenhuuto.com

Botnia Big Band ry

Lassi kirjoitti: Vasta klo. 19.00. Juna Alavudella 18.42 (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Big band musiikki
Kuortane
Sekajoukkue
24

Pessoal Nimenhuuto.com

Brasilialaisen musiikin harrastajasoittajia

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Musiikki
Uusimaa
Sekajoukkue
5

CDB Nimenhuuto.com

Bilebändi CDB / Combo di Bossa

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Musiikki
Salo
Ei asetettu
6

Salon Viihdelaulajat Nimenhuuto.com

Salon Viihdelaulajat on neliääninen sekakuoro, jossa on noin 30 laulajaa – kaikki salonseutulaisia laulun harrastajia. Salon Viihdelaulajat on Suomen vanhin viihdekuoro.

Mia kirjoitti: Osan aikaa Kipakkojen keikalla (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Salo
Sekajoukkue
30

Örkkis Nimenhuuto.com

Örkkiksen varaukset

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Musiikki
Juvanmalmi
Sekajoukkue
25

SBP Nimenhuuto.com

SBP

Sami kirjoitti: Hei kaikki! Olis varmaan paikallaan pitää treenit? Pääsiskö mahd moni paikalle esim. ens viikon tiistai tai sunnuntai? Onko ehdotuksia? Sami (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Musiikki
Fiskars
Ei asetettu
10

Oltermans Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Rumpukoulu Up & Down Beats tarjoaa yksityistunteja, joilla keskitytään täysin yksittäiseen opiskelijaan. Tunnit suunnitellaan yhteistyössä opiskelijan kanssa vastaamaan toiveita, olipa aikeena saada uusi harrastus tai tulla ammattilaiseksi. Christian Schäfer perusti koulun vuonna 2009, josta läht... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Musiikki
Ei asetettu
Miehet
12

Helsingin Balalaikkaorkesteri Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Talin kartano lähetti minulle tarjouksen pikkujoulutiloista ja lupasin ilmoittaa heille pe 18.10. otammeko tarjouksen vastaan. Tilavuokra olisi normaalisti 200e, mutta meille se on ilmainen. Menun hinta on 38,50e/ henkilö. Kokonaishinta illalle 25 henkilön mukaan olisi siis 962,50e Jos orkesterin... (26 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Musiikki ja Laulu
Ei asetettu
Sekajoukkue
35

afrikantahti Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Musiikki
Ei asetettu
Sekajoukkue
6