Musiikki­joukkueita

Musiikki on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on musiikki. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne musiikki­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan musiikki­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin musiikkijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 46 ja niissä on yhteensä yli 920 pelaajaa.

Musiikki: joukkueet kartalla
Kartta - musiikki

Jo 46 musiikkijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Olarinkamarikuoro Nimenhuuto.com

Olarin kamarikuoro on syksyllä 2004 perustettu, kokeneista kuorolaulun harrastajista, musiikin opiskelijoista ja musiikin ammattilaisista koottu kokoonpano, jonka tavoitteena on tuoda esille kuoromusiikkia monipuolisesti. Ohjelmistoon on kuulunut musiikkia barokista meidän aikamme säveltäjiin. Kuoron ohjelmistoon on kuulunut säestyksettömien a cappella -teosten lisäksi orkesterisäestyksellisiä teoksia kuten J.S Bachin kantaatteja, G. Faurén ja W.A. Mozartin Requiemit, F. Schubertin Messu G-duuri, F.Mendelssohnin Paulus-oratorio ja John Rutterin Requiem. Kuoroa johtaa Mikko Niinikoski. Hän valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta kirkkomusiikin koulutusohjelmasta vuonna 2000. Vuonna 2002 hän suoritti urkujensoiton A-tutkinnon ja 2006 kuoronjohdon A-tutkinnon.

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli olet kiinnostunut kuorossa laulamisesta, ota yhteys johtaja Mikko Niin...

Hilkka kirjoitti: Kiitos Laura! Tämä on oiva keino hoitaa sisäistä viestintää. Saisikohan tänne laitettua jonkun alertin, joka ilmoittaisi meiliin, jos jotain uutta on tullut? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
23

Suomen Orkesteri Nimenhuuto.com

Suomen Orkesteri - NYH (SO) on tyypillinen postmodernin aikamme tuote, jonka musiikillinen kaikkiruokaisuus vertautuu lähinä vuohen ruokaympyrään. Jo neljännesvuosisadan ajan SO on tulkinnut omalla vankkumattoman hienostuneella tyylillään niin vanhoja klassisen musiikin helmiä kuin uudempia torvimusiikin nevergreenejäkin jazzista rock'n rolliin.

Lauri kirjoitti: Pipot ovat saatavilla (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Vaskimusiikki
Suomi
Miehet
11

Junkkarit Nimenhuuto.com

Helsingin Juniorijouset (The Helsinki Strings) on jousiorkesteri, jonka riveissä soittaa lähes viisikymmentä 10-20 -vuotiasta Itä-Helsingin Musiikkiopiston ja Sibelius-Akatemian nuorta muusikkoa. (www.juniorijouset.fi) (https://m.facebook.com/Juniorijouset) (http://www.ihmo.fi/etusivu) (http://www.colourstrings.fi) (http://juniorijouset.vuodatus.net) Juniorijousten perustajat (1972) ja pitkäaikaiset johtajat Csaba ja Géza Szilvay siirtyivät eläkkeelle vuonna 2010, jonka jälkeen orkesteria johti ensin Pirkko Simojoki ja syksystä 2011 lähtien Jukka Rantamäki.

Matti kirjoitti: Koekäyttö. kuuleeko sohvi? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
3

Kide-kuoro Nimenhuuto.com

Olemme hyvinkääläinen, vireä ja nuorekas sekakuoro, jossa laulaa noin 20 eri-ikäistä, aktiivista laulajaa. Ohjelmistomme on hyvin monipuolinen - perinteistä kuorolaulumusiikkia, hengellistä, klassista, viihteellistä... myös iloinen valikoima juomalauluja!

Joukkue etsii pelaajia: Liity iloiseen joukkoomme , jos olet innokkaaksi luotu ja hieman nuottikorvaa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Hyvinkää
Sekajoukkue
23

Encore Nimenhuuto.com

Encore on nuori ja notkea sekakuoro, jonka ohjelmistossa painottuvat kevyt taidemusiikki ja taiteellinen kevyt musiikki. Yhteistä jäsenillemme ovat vankka musiikkitausta ja halu tehdä musiikkia laadukkaasti pilke silmäkulmassa.

Joukkue etsii pelaajia: Encore on nuori ja notkea sekakuoro, jonka ohjelmistossa painottuvat kevyt ta...

Terhi kirjoitti: Keikasta saadaan myös (halutessamme) kirjallinen palaute. Ja mehän toki haluamme! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kuorolaulu, Kuoro, Musiikki, Music ja Choir
Espoo
Sekajoukkue
31

Ulkoinen Tahdistin Nimenhuuto.com

Musiikkia laidasta ihan toiseen reunaan työporukalla.

Pasi kirjoitti: Onnistuuko treenit klo 13-16, kun työt alkavat klo 17? (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Musiikki
Hyvinkää
Miehet
6

Raision VPKn Soittokunta Nimenhuuto.com

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-20 Friisilän koululla

Mari kirjoitti: Hei, Eilen pois lähtiessä, joku aulassa kehui meitä. 'Kyllä Raision VPK taas soitti hienosti' Hyvä me! (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Puhallinmusiikki
Raisio
Sekajoukkue
25

Salon Viihdelaulajat Nimenhuuto.com

Salon Viihdelaulajat on neliääninen sekakuoro, jossa on noin 30 laulajaa – kaikki salonseutulaisia laulun harrastajia. Salon Viihdelaulajat on Suomen vanhin viihdekuoro.

Päivitetty 21 päivää sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Salo
Sekajoukkue
30

Sinfoniaorkesteri ROSSO Nimenhuuto.com

Stadin coolein sinfis. Nyt kaikki soittamaan!

Jasu kirjoitti: Tulen noin seitsemältä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Klassinen musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
53

onnenpojat Nimenhuuto.com

Tanssi- ja viihdeorkesteri Onnenpojat - Lyckliga pojkarna - Lucky Bastards

Janne kirjoitti: Klo 18 jälkeen käy. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Musiikki
Kellokoski
Miehet
10

Numpo Nimenhuuto.com

Nurmijärven Musiikkiopiston puhallinorkesteri NUMPO

Laura kirjoitti: Hei. Laura kuumeessa ja osallistuminen vielä epävarmaa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Musiikki ja Soittaminen
Nurmijärvi, Klaukkala
23

Musiikkiteatteri Onnikka ry Nimenhuuto.com

Musiikkiteatteri vertaansa vailla..

Salla kirjoitti: Arvon mekin ansaitsemme: Löytyi netistä tämmöinen tulostettava pdf, jossa on neljä säkeistöä: http://www.vtkl.fi/document/5/1589/60c4ca7/Arvon_mekin_ansaitsemme.pdf (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Musiikki ja Muu
Kellokoski
Sekajoukkue
27

RytmiHäiriköt Nimenhuuto.com

Rytmi ja Häiriköt

Riikka kirjoitti: Oho, vahingossa sormi tökkäs kohtaa in joten kai mä sit oon in :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Musiikki
Joensuu
Sekajoukkue
74

The One Nimenhuuto.com

Musiikkia hyvällä sykkeellä

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Musiikki
Ei asetettu
Sekajoukkue
7

Klipparit Nimenhuuto.com

Barbershoppia ja muuta.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Musiikki
Ei asetettu
Sekajoukkue
3

Örkkis Nimenhuuto.com

Tänne kirjataan kaikki Örkkiksen yläkerran bänditreenit, rakennustalkoot, studiosessiot, keikat, bileet, saunavuorot, biliskisat, yms. Kun kalenterissa ei ole merkintöjä on tilat vapaasti muussa käytössä.

Päivitetty vuosi sitten

Musiikki
Juvanmalmi
Sekajoukkue
22

Bill Hilly treenit Nimenhuuto.com

Soittajien harjoitus vuorot,eri lajeissa.

Japa kirjoitti: Morjensta poijaat. Tulevalle tiistaille ei oo vielä treenimerkintää, mutta koska alustavaa puhetta tais kumminkin olla, ni ilmoittelen varuiksi että emäntä keksi mulle siihen esteen. Pahoittelen, mikäli siihen on syytä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Musiikki ja Rock
Eteläsuomi
Ei asetettu
5

SBP Nimenhuuto.com

SBP

Sami kirjoitti: Hei kaikki! Olis varmaan paikallaan pitää treenit? Pääsiskö mahd moni paikalle esim. ens viikon tiistai tai sunnuntai? Onko ehdotuksia? Sami (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Musiikki
Fiskars
Ei asetettu
9

WhoCares Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Talvipäivän laskutus Tässä eväät: Savonlinnan Talvipäiväyhdistys SaTa ry Asemantie 10 as. 20, 57100 Savonlinna Y-tunnus: 2784661-2​ Laskua seuraavasti Sovittu summa 1600€ - Seurahuoneen saunat ja ruuat ( 257 euroa) laskutettavaa siis 1343 E. Lasku tulee ilmeisimmin kolmella y-tunnuksella siten ,e... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Musiikki
Savonlinna
Ei asetettu
12

Murtosointu Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Lapsiviikonloppu, mutta yritän järkätä tytöille hoidon. Jos ei onnistu, niin en varmaan voi olla koko päivää. (20 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Musiikkijoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on musiikki on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.