Musiikki­joukkueita

Musiikki on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on musiikki. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne musiikki­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan musiikki­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin musiikkijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 38 ja niissä on yhteensä yli 760 pelaajaa.

Musiikki: joukkueet kartalla
Kartta - musiikki

Jo 38 musiikkijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Olarinkamarikuoro Nimenhuuto.com

Olarin kamarikuoro on syksyllä 2004 perustettu, kokeneista kuorolaulun harrastajista, musiikin opiskelijoista ja musiikin ammattilaisista koottu kokoonpano, jonka tavoitteena on tuoda esille kuoromusiikkia monipuolisesti. Ohjelmistoon on kuulunut musiikkia barokista meidän aikamme säveltäjiin. Kuoron ohjelmistoon on kuulunut säestyksettömien a cappella -teosten lisäksi orkesterisäestyksellisiä teoksia kuten J.S Bachin kantaatteja, G. Faurén ja W.A. Mozartin Requiemit, F. Schubertin Messu G-duuri, F.Mendelssohnin Paulus-oratorio ja John Rutterin Requiem. Kuoroa johtaa Mikko Niinikoski. Hän valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta kirkkomusiikin koulutusohjelmasta vuonna 2000. Vuonna 2002 hän suoritti urkujensoiton A-tutkinnon ja 2006 kuoronjohdon A-tutkinnon.

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli olet kiinnostunut kuorossa laulamisesta, laita meille viestiä Facebook...

Hilkka kirjoitti: Kiitos Laura! Tämä on oiva keino hoitaa sisäistä viestintää. Saisikohan tänne laitettua jonkun alertin, joka ilmoittaisi meiliin, jos jotain uutta on tullut? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
23

Suomen Orkesteri Nimenhuuto.com

Suomen Orkesteri - NYH (SO) on tyypillinen postmodernin aikamme tuote, jonka musiikillinen kaikkiruokaisuus vertautuu lähinä vuohen ruokaympyrään. Jo neljännesvuosisadan ajan SO on tulkinnut omalla vankkumattoman hienostuneella tyylillään niin vanhoja klassisen musiikin helmiä kuin uudempia torvimusiikin nevergreenejäkin jazzista rock'n rolliin.

Lauri kirjoitti: Olen 11.2 kaivoksella (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Vaskimusiikki
Suomi
Miehet
12

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
88

SUO Nimenhuuto.com

Kansalaisopiston alainen Seinäjoen Ukuleleorkesteri (SUO) soittaa hyvän mielen musiikkia eri vuosikymmeniltä. Orkesteri harjoittelee talviaikaan maanantaisin alkaen klo 17 Marttilan koululla, Kirkkokatu 9, 60100, Seinäjoki. Tervetuloa mukaan soittamaan ja keikalle kuuntelemaan

Pertti kirjoitti: Aikataulu tässä väärin. Esiintyminen on klo väillä 21 - 23. (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Musiikki ja Ukulele
Seinäjoki
Sekajoukkue
19

Musiikkiteatteri Onnikka ry Nimenhuuto.com

Musiikkiteatteri vertaansa vailla..

Salla kirjoitti: Moi kaikki, Riitalta tietoa harkoista ja esityksistä, laittakaahan muistiin: La 6.4. klo 13.00 ylimääräinen harjoitus peilisalissa (lavastamaan pääsee aikaisemmin ja lavasteet voi jättää sunnuntain harkkoja varten), Su 7.4. harkat peilisalissa klo 18.00. Kenraali peilisalissa pe 12.4. klo 18.00, ... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Musiikki ja Muu
Kellokoski
Sekajoukkue
22

RytmiHäiriköt Nimenhuuto.com

Rytmi ja Häiriköt

Juliana kirjoitti: Jossain vaiheessa joudun katoamaan roudauksiin ja soundcheckkiin La Barreen. (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Musiikki
Joensuu
Sekajoukkue
48

Ulkoinen Tahdistin Nimenhuuto.com

Musiikkia laidasta ihan toiseen reunaan työporukalla.

Pasi kirjoitti: Sopiiko aikaisempi treeni, kun työvuoro alkaa klo 17? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Musiikki
Hyvinkää
Miehet
6

Higher Ground Vocals Nimenhuuto.com

Gospelkuoro

Elina kirjoitti: Tulossa heti kun koulusta pääsen! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
36

BotniaBigBand Nimenhuuto.com

Botnia Big Band ry

Markku kirjoitti: Piti olla: Tämä(kin) ilmoittautuminen..... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Big band musiikki
Kuortane
Sekajoukkue
23

Raision VPKn Soittokunta Nimenhuuto.com

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-20 Friisilän koululla

Jari kirjoitti: Huomisen keskiviikon 27.2. soittoharjoitukset peruutettu.. Hallitus kokoustaa klo 17. t. Jari (28 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Puhallinmusiikki
Raisio
Sekajoukkue
24

CDB Nimenhuuto.com

Bilebändi CDB / Combo di Bossa

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Musiikki
Salo
Ei asetettu
6

Örkkis Nimenhuuto.com

Tänne kirjataan kaikki Örkkiksen yläkerran bänditreenit, rakennustalkoot, studiosessiot, keikat, bileet, saunavuorot, biliskisat, yms. Kun kalenterissa ei ole merkintöjä on tilat vapaasti muussa käytössä.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Musiikki
Juvanmalmi
Sekajoukkue
19

Pessoal Nimenhuuto.com

Brasilialaisen musiikin harrastajasoittajia

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Musiikki
Uusimaa
Sekajoukkue
5

Salon Viihdelaulajat Nimenhuuto.com

Salon Viihdelaulajat on neliääninen sekakuoro, jossa on noin 30 laulajaa – kaikki salonseutulaisia laulun harrastajia. Salon Viihdelaulajat on Suomen vanhin viihdekuoro.

Terhi kirjoitti: Hintan 9 laulua Moottoripyörä, Kevätvalssi , Kaikki rakkautein, Olet todella kaunis, Java, Mitä tarkoittaa kesytetty, Sata salamaa, Gabrielle ja Säkkijärvi (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Salo
Sekajoukkue
33

The One Nimenhuuto.com

Musiikkia hyvällä sykkeellä

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Musiikki
Ei asetettu
Sekajoukkue
5

SBP Nimenhuuto.com

SBP

Sami kirjoitti: Hei kaikki! Olis varmaan paikallaan pitää treenit? Pääsiskö mahd moni paikalle esim. ens viikon tiistai tai sunnuntai? Onko ehdotuksia? Sami (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Musiikki
Fiskars
Ei asetettu
10

Oltermans Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Tiukkaa menoa altodomristi Pjotr Omeltsenkolta, MISIRLOU - Пётр Омельченко ( домра ) YouTubessa https://youtu.be/bE7OQ-H-D1Q (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Musiikki
Ei asetettu
Miehet
12

Helsingin Balalaikkaorkesteri Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Pentti Yrjänäinen ke 7. marrask. 23.16 (11 tuntia sitten) -> Геннадий, Elias, Timo, Christian, Mayim, Victoria, Eija, Luke, ETJP, keijo, Janne, minä, Tomas, Pekka, Reijo, jani, Maria, tarja.katajisto, Isaksson, kopio, anni, Teija, Kari, Cátia, Pekka, Saija, tarjak.hamalainen@elisanet.fi, Михаил, ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Musiikki ja Laulu
Ei asetettu
Sekajoukkue
41

Murtosointu Nimenhuuto.com

Saila kirjoitti: Hei! Eltsulta terveisiä! Nyt olisi hunajaa saatavissa. Eltsu tulee ensi torstaina tuomaan minulle hunajalähetystä ja nyt mahdollista tilata itselleen hunajaa samaan lähetykseen. Tilaukset suoraan Eltsulle sähköpostilla @kirkkonummi.fi Terveisin, Saila (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
40

Dead Memoria Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Musiikki
Vaasa
Miehet
6