Musiikki­joukkueita

Musiikki on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on musiikki. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne musiikki­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan musiikki­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin musiikkijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 46 ja niissä on yhteensä yli 920 pelaajaa.

Jo 46 musiikkijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Suomen Orkesteri Nimenhuuto.com

Suomen Orkesteri - NYH (SO) on tyypillinen postmodernin aikamme tuote, jonka musiikillinen kaikkiruokaisuus vertautuu lähinä vuohen ruokaympyrään. Jo neljännesvuosisadan ajan SO on tulkinnut omalla vankkumattoman hienostuneella tyylillään niin vanhoja klassisen musiikin helmiä kuin uudempia torvimusiikin nevergreenejäkin jazzista rock'n rolliin.

Lasse kirjoitti: Okko pelaa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Vaskimusiikki
Suomi
Miehet
9

Murtosointu Nimenhuuto.com

Espoolainen Murtosointu on korkeatasoinen a cappella -ohjelmistoa esittävä kamarikuoro. Kuoro aloitti toimintansa vuonna 2003, ja siinä on noin 30 kokenutta laulajaa. Kuoron taiteellinen johtaja on dir. mus. Seppo Murto. // Kuoron monipuolinen ohjelmisto kattaa kirjon Palestrinasta suomalaiseen nykymusiikkiin. Pyrimme ilahduttamaan yleisöämme paitsi a cappella -ohjelmistolla myös esittämällä suuria kuoro- ja orkesteriteoksia yhteistyössä isompien kuorojen kanssa. // Murtosoinnussa on rento ja iloinen ilmapiiri ja se sopii perheelliselle, joka haluaa tasokkaan harrastuksen.

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
40

Karelia Nimenhuuto.com

Karelia-puhallinorkesteri on täysikokoinen vakiokokoonpanolla toimiva puhallinorkesteri. Orkesterin jäsenet ovat joko ammattimuusikoita tai muutoin harrastuksessaan edistyneitä soittajia. Alun perin puhallinorkesterin nimi oli Pääkaupungin Karjalaisten Soittokunta ja se perustettiin vuonna 1945. Orkesterin kotipaikkana on Karjalatalo Käpylässä, Helsingissä, ja sen kapellimestareina toimivat Tom Bildo ja Heino Koistinen.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Puhallinorkesteri, Orkesteri ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
40

Äijäkanteleet Nimenhuuto.com

Äijäkanteleet tuo miehistä näkökulmaa kanteleen soittoon. Nämä 20-70-vuotiaat kouvolalaiset äijämuskarilaiset ovat jo vuodesta 2012 alkaen pöllyttäneet huumorilla ja hyvällä itseluottamuksella ennakkokäsityksiä kanteleesta ja kansanmusiikista — soittamalla myös rockia. Äijäkanteleet ovatkin tekaisseet videolle pari pienimuotoista nettihittiä. Tärkeintä on kuitenkin pitää hauskaa ja levittää kanteleensoiton ilosanomaa — aina Japania myöten. Mitään Äijäkanteleita vastaavaa ei Suomessa liene koettu ja vastaanotto onkin ollut huikea. Niinpä keväällä 2016 Äijäkanteleet sai Suomen Kulttuurirahaston Kymenlaakson Rahaston kulttuuripalkinnon "soittamisen ilosta, rajojen riemukkaasta rikkomisesta".

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Musiikki
Kouvola
Miehet
12

TöölöBrass Nimenhuuto.com

Brittiläisen Brass band - musiikin lipunkantaja Suomessa jo 40 vuotta! Katso www.toolobrass.fi

Joukkue etsii pelaajia: Kokenut tai muuten innostunut Brass band - musiikin harrastaja, tervetuloa mu...

Päivitetty 23 päivää sitten

Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
34

Suupohjan Puhallinorkesteri Nimenhuuto.com

Kansalaisopiston kotiseuturakkaat, iloiset, tasokkaat maanpuolustussoittajat.

Joukkue etsii pelaajia: Tule soittamaan puhallinorkesteriin. Oletko puhallinmusiikin harrastaja? Haem...

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Musiikki
Kauhajoki
Sekajoukkue
20

Ulkoinen Tahdistin Nimenhuuto.com

Musiikkia laidasta ihan toiseen reunaan työporukalla.

Sami kirjoitti: Aikaisempi aloitus sopisi. Treenit klo 15 alkaen? Mulla kuudelta menoa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Musiikki
Hyvinkää
Miehet
6

Raision VPKn Soittokunta Nimenhuuto.com

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-20 Friisilän koululla

Päivitetty 1 päivä sitten

Puhallinmusiikki
Raisio
Ei asetettu
19

BotniaBigBand Nimenhuuto.com

Botnia Big Band ry

Markku kirjoitti: Botnia Big Band / Ravintola Aalto 20.7.2024 INSTRUMENTAALIT: Kubba Jump (BoBBa Jump) säv. Jukka Viitasaari Plains Blues säv. Jukka Lumme Perästä kuuluu -blues säv. Jukka Viitasaari SOLISTINA MARIA: Chega de Saudade Säv. Antonio Carlos Jobim, san. Jon Hendricks ja Jessie Cavanaugh A Day In The Lif... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Big band musiikki
Kuortane
Sekajoukkue
31

RytmiHäiriköt Nimenhuuto.com

Rytmi ja Häiriköt

Rämö kirjoitti: Tällekin päivälle tuppasi työmatka. Voi olla että en kerkiä klo 16 takaisin Joensuuhun mutta luultavasti viimeistään suunnistukseen tukijoukoiksi sitten. Jätin itteni kuitenkin ineen nyt toistaiseksi... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Musiikki
Joensuu
Sekajoukkue
59

KPO Nimenhuuto.com

Kajaanin puhallinorkesteri on jo 30 vuotta pitänyt puhallinsoiton harrastuksen lippua todella korkealla Kainuussa!

Joukkue etsii pelaajia

Markus kirjoitti: Tämä on säälittävää katsottavaa....... Vain 21 henkilöä mukana soittajalistalla. Heistä 4-5 ei varmuudella ollenkaan mukana 12.6. konsertissa. Lopuista 4 in 3 out ja loput. Eli vielä 9-10 arpoo...... NO NYTHÄN ON VASTA TIISTAI. Tämä on ajatukseltaanaivan yhtä loistava kuin kommunismi mutta kun ku... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Puhallinmusiikki
Kajaani
Sekajoukkue
21

Gospelkuoro Punos Nimenhuuto.com

Kortepohjan kirkon Gospel-kuoro rikastaa lähikirkon musiikkielämää iloiten ja riemuiten laulun lahjasta. Harjoittelemme säännöllisen epäsäännöllisesti ja mukaan pääsee laittamalla viestiä ryhmän liiderille Eveliinalle.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Musiikki
Jyväskylä
Sekajoukkue
12

Lumberjacks vol 2 Nimenhuuto.com

Lumberjacks on taitava mieskvartetti, joka esittää viihdyttävää mieskuorolaulua klassisesta rokkiin. Kvartein laulajat ovat kokeneita kuoromiehiä. Laulamme enemmän kuin mielellämme juhlatilaisuudessasi.

Esko kirjoitti: Mika on nyt tehnyt taulukon koko ohjelmistosta sisältäen kandidaatit kvartettikilpailukappaleiksi. Lisäsin ehdolle vielä Mäntyjärven baskinkielisen serenadin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Musiikki, Kuorolaulu, Viihde, Juhlatilaisuudet, Kvartetti ja Mieskuoro
Helsinki
Miehet
4

Espoon Puhallinorkesteri Nimenhuuto.com

Espoon Puhallinorkesteri (EPO) on noin 50 soittajan sinfoninen puhallinorkesteri, joka koostuu aktiivisista musiikin harrastajista. Meille tärkeintä ovat yhdessä soittaminen ja musiikista nauttiminen.

Marjukka kirjoitti: Tiedoksi, että ensi tiistaina 26.3. soitetaan: Grainger: Irish tune Sheldon: Iberian Escapades Jacob: Original suite, vain II ja III-osat Grainger: Lincolnshiresta joitain osia (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
58

hskpo Nimenhuuto.com

Helsingin Suomalaisen Klubin Puhallinorkesteri

Hannu kirjoitti: Olen 26.01.2024 pelastamassa ihmishenkiä Afrikassa. Yst. Terv., Hannu Pösö (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Musiikki
Helsinki
Miehet
24

Naiskuoro Melodie ry Nimenhuuto.com

Espoolaisessa Naiskuoro Melodiessa laulaa reilu kolmekymmentä hyväntuulista, eri-ikäistä naista. Kuoroa johtaa Pasi Eskelinen. Laulamme monipuolisesti erilaisia viihdyttäviä, niin klassisempia kuin kevyempiäkin lauluja.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kuoro, Kuorolaulu ja Musiikki
Espoo
Naiset
33

sunsax Nimenhuuto.com

Saksofoniyhtye Harkat kerran viikossa Muutama esiintyminen vuodessa

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Musiikki
Espoo
Ei asetettu
6

Salon Viihdelaulajat Nimenhuuto.com

Salon Viihdelaulajat on neliääninen sekakuoro, jossa on noin 30 laulajaa – kaikki salonseutulaisia laulun harrastajia. Salon Viihdelaulajat on Suomen vanhin viihdekuoro.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Salo
Sekajoukkue
30

Puhallinorkesteri Louhi Nimenhuuto.com

Puhallinorkesteri Louhi on Vantaalla toimiva aikuisten soittajayhteisö. Orkesteri on perustettu vuonna 1970. Konserttikokoonpanossa orkesterissa on noin 35 soittajaa. Louhen kapellimestari on MuM Okko Kivikataja.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Musiikki
Vantaa
Sekajoukkue
44

fitbit Nimenhuuto.com

Bittium Biosignalsin Kuopion harrasteryhmien ilmoitustaulu ja osallistujafoorumi. Bittium Biosignals' Kuopio hobby group notice board and participant forum.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sulkapallo, Tennis, Pöytätennis, Jalkapallo, Pyöräily, Padel, Frisbeegolf, Juoksu, Lautapelit ja Musiikki
Kuopio
Sekajoukkue
52

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Musiikkijoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on musiikki on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.