Musiikki­joukkueita

Musiikki on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on musiikki. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne musiikki­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan musiikki­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin musiikkijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 38 ja niissä on yhteensä yli 760 pelaajaa.

Jo 38 musiikkijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Olarinkamarikuoro Nimenhuuto.com

Olarin kamarikuoro on syksyllä 2004 perustettu, kokeneista kuorolaulun harrastajista, musiikin opiskelijoista ja musiikin ammattilaisista koottu kokoonpano, jonka tavoitteena on tuoda esille kuoromusiikkia monipuolisesti. Ohjelmistoon on kuulunut musiikkia barokista meidän aikamme säveltäjiin. Kuoron ohjelmistoon on kuulunut säestyksettömien a cappella -teosten lisäksi orkesterisäestyksellisiä teoksia kuten J.S Bachin kantaatteja, G. Faurén ja W.A. Mozartin Requiemit, F. Schubertin Messu G-duuri, F.Mendelssohnin Paulus-oratorio ja John Rutterin Requiem. Kuoroa johtaa Mikko Niinikoski. Hän valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta kirkkomusiikin koulutusohjelmasta vuonna 2000. Vuonna 2002 hän suoritti urkujensoiton A-tutkinnon ja 2006 kuoronjohdon A-tutkinnon.

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli olet kiinnostunut kuorossa laulamisesta, laita meille viestiä Facebook...

Hilkka kirjoitti: Kiitos Laura! Tämä on oiva keino hoitaa sisäistä viestintää. Saisikohan tänne laitettua jonkun alertin, joka ilmoittaisi meiliin, jos jotain uutta on tullut? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
23

Murtosointu Nimenhuuto.com

Espoolainen Murtosointu on korkeatasoinen a cappella -ohjelmistoa esittävä kamarikuoro. Kuoro aloitti toimintansa vuonna 2003, ja siinä on noin 30 kokenutta laulajaa. Kuoron taiteellinen johtaja on dir. mus. Seppo Murto ja varajohtajana aloitti syksyllä 2017 MuM Anna Karjula. Syksyllä 2019 Annan lähtiessä opiskeluvaihtoon varajohtajana toimii MuM George Parris. // Kuoron monipuolinen ohjelmisto kattaa kirjon Palestrinasta suomalaiseen nykymusiikkiin. Pyrimme ilahduttamaan yleisöämme paitsi a cappella -ohjelmistolla myös esittämällä suuria kuoro- ja orkesteriteoksia yhteistyössä isompien kuorojen kuten Dminanten kanssa. // Murtosoinnussa on rento ja iloinen ilmapiiri ja se sopii perheelliselle, joka haluaa tasokkaan harrastuksen.

Päivitetty 25 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
44

Suomen Orkesteri Nimenhuuto.com

Suomen Orkesteri - NYH (SO) on tyypillinen postmodernin aikamme tuote, jonka musiikillinen kaikkiruokaisuus vertautuu lähinä vuohen ruokaympyrään. Jo neljännesvuosisadan ajan SO on tulkinnut omalla vankkumattoman hienostuneella tyylillään niin vanhoja klassisen musiikin helmiä kuin uudempia torvimusiikin nevergreenejäkin jazzista rock'n rolliin.

Lauri kirjoitti: Olen 11.2 kaivoksella (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Vaskimusiikki
Suomi
Miehet
12

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
88

Ulkoinen Tahdistin Nimenhuuto.com

Musiikkia laidasta ihan toiseen reunaan työporukalla.

O kirjoitti: Oraskadulle treenit, eikös niin? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Musiikki
Hyvinkää
Miehet
6

Raision VPKn Soittokunta Nimenhuuto.com

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-20 Friisilän koululla

Juhani kirjoitti: Uusi Puhallinorkesteri-lehden numero on ilmestynyt verkossa. Tästä pääset lukemaan: https://spolli.com/content/puhallinorkesteri-32019 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Puhallinmusiikki
Raisio
Sekajoukkue
24

SUO Nimenhuuto.com

Kansalaisopiston alainen Seinäjoen Ukuleleorkesteri (SUO) soittaa hyvän mielen musiikkia eri vuosikymmeniltä. Orkesteri harjoittelee talviaikaan maanantaisin alkaen klo 17 Marttilan koululla, Kirkkokatu 9, 60100, Seinäjoki. Tervetuloa mukaan soittamaan ja keikalle kuuntelemaan

SUO kirjoitti: Vahvistamalla osallistumisesi tapahtumaan helpotat järjestäjien työtä! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Musiikki ja Ukulele
Seinäjoki
Sekajoukkue
28

BotniaBigBand Nimenhuuto.com

Botnia Big Band ry

Auli kirjoitti: Tämä on soittajille ilmainen retki. Sis. matkat ja yksi ruokailu laivalla. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Big band musiikki
Kuortane
Sekajoukkue
24

Higher Ground Vocals Nimenhuuto.com

Gospelkuoro

Iiris kirjoitti: Mulla on työpäivä, joten täytyy varmistaa pomolta. Illalla käy joka tapauksessa! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
39

Musiikkiteatteri Onnikka ry Nimenhuuto.com

Musiikkiteatteri vertaansa vailla..

Salla kirjoitti: Moi kaikki! Ensi sunnuntain harkoista sen verran että roolivaatteita ei tarvitse ottaa mukaan. Varmistetaan että repliikit ja laulut ovat edelleen kaikilla hallussa. Sami sanoi tuovansa jotain lavasteita ja pari lamppua. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Musiikki ja Muu
Kellokoski
Sekajoukkue
23

CDB Nimenhuuto.com

Bilebändi CDB / Combo di Bossa

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Musiikki
Salo
Ei asetettu
6

Salon Viihdelaulajat Nimenhuuto.com

Salon Viihdelaulajat on neliääninen sekakuoro, jossa on noin 30 laulajaa – kaikki salonseutulaisia laulun harrastajia. Salon Viihdelaulajat on Suomen vanhin viihdekuoro.

Mia kirjoitti: Osan aikaa Kipakkojen keikalla (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Salo
Sekajoukkue
32

Pessoal Nimenhuuto.com

Brasilialaisen musiikin harrastajasoittajia

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Musiikki
Uusimaa
Sekajoukkue
5

Örkkis Nimenhuuto.com

Örkkiksen varaukset

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Musiikki
Juvanmalmi
Sekajoukkue
22

RytmiHäiriköt Nimenhuuto.com

Rytmi ja Häiriköt

Rämö kirjoitti: Oon firman reissulla Viipurissa mutta jos on ongelma niin nappaan junan kotia. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Musiikki
Joensuu
Sekajoukkue
51

SBP Nimenhuuto.com

SBP

Sami kirjoitti: Hei kaikki! Olis varmaan paikallaan pitää treenit? Pääsiskö mahd moni paikalle esim. ens viikon tiistai tai sunnuntai? Onko ehdotuksia? Sami (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Musiikki
Fiskars
Ei asetettu
10

Helsingin Balalaikkaorkesteri Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Oi tänä iltana - lauluja kaupungista ja kaipuusta. Satumaa, Rajatapaus ja Shaika Balalaika esittävät tunnettujen ja uusien rakkaudesta ja kaipuusta, kaupungista kertovien laulujen lisäksi myös rakastettuja slaavilaisia sävelmiä, tummia sävyjä ja kirkkaita sointuja. Ravintola 91.1, Kumpulantie 7, ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Musiikki ja Laulu
Ei asetettu
Sekajoukkue
43

afrikantahti Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Musiikki
Ei asetettu
Sekajoukkue
5

Oltermans Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Rumpukoulu Up & Down Beats tarjoaa yksityistunteja, joilla keskitytään täysin yksittäiseen opiskelijaan. Tunnit suunnitellaan yhteistyössä opiskelijan kanssa vastaamaan toiveita, olipa aikeena saada uusi harrastus tai tulla ammattilaiseksi. Christian Schäfer perusti koulun vuonna 2009, josta läht... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Musiikki
Ei asetettu
Miehet
11

Tampereen ukeorkka Nimenhuuto.com

Kaarina kirjoitti: Oon tulossa keikalle sunnuntaina, mutta muuten oleilen näillä näkymin Wienissä : ) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Musiikki ja Ukulele
Tampere
Sekajoukkue
36