Musiikki­joukkueita

Musiikki on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on musiikki. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne musiikki­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan musiikki­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin musiikkijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 38 ja niissä on yhteensä yli 760 pelaajaa.

Jo 38 musiikkijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Olarinkamarikuoro Nimenhuuto.com

Olarin kamarikuoro on syksyllä 2004 perustettu, kokeneista kuorolaulun harrastajista, musiikin opiskelijoista ja musiikin ammattilaisista koottu kokoonpano, jonka tavoitteena on tuoda esille kuoromusiikkia monipuolisesti. Ohjelmistoon on kuulunut musiikkia barokista meidän aikamme säveltäjiin. Kuoron ohjelmistoon on kuulunut säestyksettömien a cappella -teosten lisäksi orkesterisäestyksellisiä teoksia kuten J.S Bachin kantaatteja, G. Faurén ja W.A. Mozartin Requiemit, F. Schubertin Messu G-duuri, F.Mendelssohnin Paulus-oratorio ja John Rutterin Requiem. Kuoroa johtaa Mikko Niinikoski. Hän valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta kirkkomusiikin koulutusohjelmasta vuonna 2000. Vuonna 2002 hän suoritti urkujensoiton A-tutkinnon ja 2006 kuoronjohdon A-tutkinnon.

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli olet kiinnostunut kuorossa laulamisesta, laita meille viestiä Facebook...

Hilkka kirjoitti: Kiitos Laura! Tämä on oiva keino hoitaa sisäistä viestintää. Saisikohan tänne laitettua jonkun alertin, joka ilmoittaisi meiliin, jos jotain uutta on tullut? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
23

Suomen Orkesteri Nimenhuuto.com

Suomen Orkesteri - NYH (SO) on tyypillinen postmodernin aikamme tuote, jonka musiikillinen kaikkiruokaisuus vertautuu lähinä vuohen ruokaympyrään. Jo neljännesvuosisadan ajan SO on tulkinnut omalla vankkumattoman hienostuneella tyylillään niin vanhoja klassisen musiikin helmiä kuin uudempia torvimusiikin nevergreenejäkin jazzista rock'n rolliin.

Lauri kirjoitti: Olen 11.2 kaivoksella (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Vaskimusiikki
Suomi
Miehet
12

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
88

SUO Nimenhuuto.com

Kansalaisopiston alainen Seinäjoen Ukuleleorkesteri (SUO) soittaa hyvän mielen musiikkia eri vuosikymmeniltä. Orkesteri harjoittelee talviaikaan maanantaisin alkaen klo 17 Marttilan koululla, Kirkkokatu 9, 60100, Seinäjoki. Tervetuloa mukaan soittamaan ja keikalle kuuntelemaan

Tanja kirjoitti: Tämä siis nyt varmistunut. Kaikki mukaan! ☺️ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Musiikki ja Ukulele
Seinäjoki
Sekajoukkue
27

Raision VPKn Soittokunta Nimenhuuto.com

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-20 Friisilän koululla

Essi kirjoitti: Biisilista, ei esitysjärjestyksessä: RVPK KIRJASTON PIHA Muistoja pohjolasta Marsalkan hopeatorvet Pelastajat Brankkori Marssi Torenberg Tulentorjujat Terveiset ulapalta Kerran saavuin satamaan Kotkan ruusu Sataman valot Fireman On the long road Encore: Tulta päin (12 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Puhallinmusiikki
Raisio
Sekajoukkue
24

Higher Ground Vocals Nimenhuuto.com

Gospelkuoro

Ville kirjoitti: Tarkemmat saapumisohjeet maanantaina! Jos tulee kysyttävää paikasta niin saa laittaa mulle viestiä :) (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
38

Musiikkiteatteri Onnikka ry Nimenhuuto.com

Musiikkiteatteri vertaansa vailla..

Salla kirjoitti: Moi kaikki! Ensi sunnuntain harkoista sen verran että roolivaatteita ei tarvitse ottaa mukaan. Varmistetaan että repliikit ja laulut ovat edelleen kaikilla hallussa. Sami sanoi tuovansa jotain lavasteita ja pari lamppua. (27 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Musiikki ja Muu
Kellokoski
Sekajoukkue
24

Pessoal Nimenhuuto.com

Brasilialaisen musiikin harrastajasoittajia

Päivitetty 4 päivää sitten

Musiikki
Uusimaa
Sekajoukkue
5

BotniaBigBand Nimenhuuto.com

Botnia Big Band ry

Markku kirjoitti: Kuhinaviikon kenraalia ehdotan tiistaiksi 16.7. torstain 18.7. sijaan päällekkäisyyksien vuoksi. Kaikki kesän harjoitukset ovat Kuortaneen yläkoululla, eivät siis lukiolla. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Big band musiikki
Kuortane
Sekajoukkue
23

CDB Nimenhuuto.com

Bilebändi CDB / Combo di Bossa

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Musiikki
Salo
Ei asetettu
6

Örkkis Nimenhuuto.com

Örkkiksen varaukset

Päivitetty 25 päivää sitten

Musiikki
Juvanmalmi
Sekajoukkue
19

Ulkoinen Tahdistin Nimenhuuto.com

Musiikkia laidasta ihan toiseen reunaan työporukalla.

Pasi kirjoitti: Sopiiko aikaisempi treeni, kun työvuoro alkaa klo 17? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Musiikki
Hyvinkää
Miehet
6

RytmiHäiriköt Nimenhuuto.com

Rytmi ja Häiriköt

Rämö kirjoitti: Oon firman reissulla Viipurissa mutta jos on ongelma niin nappaan junan kotia. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Musiikki
Joensuu
Sekajoukkue
49

Salon Viihdelaulajat Nimenhuuto.com

Salon Viihdelaulajat on neliääninen sekakuoro, jossa on noin 30 laulajaa – kaikki salonseutulaisia laulun harrastajia. Salon Viihdelaulajat on Suomen vanhin viihdekuoro.

Terhi kirjoitti: Hintan 9 laulua Moottoripyörä, Kevätvalssi , Kaikki rakkautein, Olet todella kaunis, Java, Mitä tarkoittaa kesytetty, Sata salamaa, Gabrielle ja Säkkijärvi (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Salo
Sekajoukkue
32

SBP Nimenhuuto.com

SBP

Sami kirjoitti: Hei kaikki! Olis varmaan paikallaan pitää treenit? Pääsiskö mahd moni paikalle esim. ens viikon tiistai tai sunnuntai? Onko ehdotuksia? Sami (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Musiikki
Fiskars
Ei asetettu
10

Helsingin Balalaikkaorkesteri Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Biisit Käpylä la 25.5.2019 klo 13: Biisit (ei järjestyksessä): Viipyen yksin Karjala Sininen huivi Soi vienosti murheeni soitto Uralin pihlaja Huuda Riippumatto Vanha banjo Kvartal angelov Tanssi Budashkin Kirkas kuu Poljanka Lisäksi harjoituksiin Petroskoin ohjelmisto: 1) Tanssi (Budashkin) 2) I... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Musiikki ja Laulu
Ei asetettu
Sekajoukkue
41

Oltermans Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Rumpukoulu Up & Down Beats tarjoaa yksityistunteja, joilla keskitytään täysin yksittäiseen opiskelijaan. Tunnit suunnitellaan yhteistyössä opiskelijan kanssa vastaamaan toiveita, olipa aikeena saada uusi harrastus tai tulla ammattilaiseksi. Christian Schäfer perusti koulun vuonna 2009, josta läht... (19 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Musiikki
Ei asetettu
Miehet
11

Murtosointu Nimenhuuto.com

Saila kirjoitti: Hei! Eltsulta terveisiä! Nyt olisi hunajaa saatavissa. Eltsu tulee ensi torstaina tuomaan minulle hunajalähetystä ja nyt mahdollista tilata itselleen hunajaa samaan lähetykseen. Tilaukset suoraan Eltsulle sähköpostilla @kirkkonummi.fi Terveisin, Saila (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
39

Tampereen ukeorkka Nimenhuuto.com

Juspa kirjoitti: Pakko olla töissä klo 12, ehdin olla mukana yhden setin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Musiikki ja Ukulele
Tampere
Sekajoukkue
37

Ihkut Nimenhuuto.com

Sarri kirjoitti: Mä pääsen duunista vasta 18.30 Lohjalta ja mun on tultava Kodin kautta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Musiikki
Ei asetettu
Ei asetettu
11