Musiikki­joukkueita

Musiikki on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on musiikki. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne musiikki­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan musiikki­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin musiikkijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 44 ja niissä on yhteensä yli 880 pelaajaa.

Musiikki: joukkueet kartalla
Kartta - musiikki

Jo 44 musiikkijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Olarinkamarikuoro Nimenhuuto.com

Olarin kamarikuoro on syksyllä 2004 perustettu, kokeneista kuorolaulun harrastajista, musiikin opiskelijoista ja musiikin ammattilaisista koottu kokoonpano, jonka tavoitteena on tuoda esille kuoromusiikkia monipuolisesti. Ohjelmistoon on kuulunut musiikkia barokista meidän aikamme säveltäjiin. Kuoron ohjelmistoon on kuulunut säestyksettömien a cappella -teosten lisäksi orkesterisäestyksellisiä teoksia kuten J.S Bachin kantaatteja, G. Faurén ja W.A. Mozartin Requiemit, F. Schubertin Messu G-duuri, F.Mendelssohnin Paulus-oratorio ja John Rutterin Requiem. Kuoroa johtaa Mikko Niinikoski. Hän valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta kirkkomusiikin koulutusohjelmasta vuonna 2000. Vuonna 2002 hän suoritti urkujensoiton A-tutkinnon ja 2006 kuoronjohdon A-tutkinnon.

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli olet kiinnostunut kuorossa laulamisesta, laita meille viestiä Facebook...

Hilkka kirjoitti: Kiitos Laura! Tämä on oiva keino hoitaa sisäistä viestintää. Saisikohan tänne laitettua jonkun alertin, joka ilmoittaisi meiliin, jos jotain uutta on tullut? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
23

Suomen Orkesteri Nimenhuuto.com

Suomen Orkesteri - NYH (SO) on tyypillinen postmodernin aikamme tuote, jonka musiikillinen kaikkiruokaisuus vertautuu lähinä vuohen ruokaympyrään. Jo neljännesvuosisadan ajan SO on tulkinnut omalla vankkumattoman hienostuneella tyylillään niin vanhoja klassisen musiikin helmiä kuin uudempia torvimusiikin nevergreenejäkin jazzista rock'n rolliin.

Risto kirjoitti: Siis paikalla 13:00 ja soittesetit ohjelman mukaan 14:00 - 18:00 välillä (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Vaskimusiikki
Suomi
Miehet
11

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Saara kirjoitti: Toivoisin, että 9.5. naisten ja 16.5. miesten treenin voisi vaihtaa päittäin. Näin pääsisin mukaan naisten harjoitukseen. Jos tama palvelu olisi käytössä kaikilla, tällaisten muutosten järkevyys olisi tosi helppoa selvittää :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
12

Helsingin Juniorijouset Nimenhuuto.com

Helsingin Juniorijouset (The Helsinki Strings) on jousiorkesteri, jonka riveissä soittaa lähes viisikymmentä 10-20 -vuotiasta Itä-Helsingin Musiikkiopiston ja Sibelius-Akatemian nuorta muusikkoa. (www.juniorijouset.fi) (https://m.facebook.com/Juniorijouset) (http://www.ihmo.fi/etusivu) (http://www.colourstrings.fi) (http://juniorijouset.vuodatus.net) Juniorijousten perustajat (1972) ja pitkäaikaiset johtajat Csaba ja Géza Szilvay siirtyivät eläkkeelle vuonna 2010, jonka jälkeen orkesteria johti ensin Pirkko Simojoki ja syksystä 2011 lähtien Jukka Rantamäki.

Matti kirjoitti: Koekäyttö. kuuleeko sohvi? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
3

Kide-kuoro Nimenhuuto.com

Olemme hyvinkääläinen, vireä ja nuorekas sekakuoro, jossa laulaa noin 20 eri-ikäistä, aktiivista laulajaa. Ohjelmistomme on hyvin monipuolinen - perinteistä kuorolaulumusiikkia, hengellistä, klassista, viihteellistä... myös iloinen valikoima juomalauluja!

Joukkue etsii pelaajia: Liity iloiseen joukkoomme , jos olet innokkaaksi luotu ja hieman nuottikorvaa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Hyvinkää
Sekajoukkue
23

Raision VPKn Soittokunta Nimenhuuto.com

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-20 Friisilän koululla

Jari kirjoitti: Raision VPK:n soittokunta Tartossa 3. - 6.8.2017 1. esiintyminen pe 4.8. klo 18.15 – 18.55 tanssimusiikkia (40 min) • Aavain vetten taa (Malmsten) • Terveiset ulapalta (Malmsten) • Albatrossi (Vainio) • Paratiisi (Somerjoki) • Tango Melodie (Rubinstein) • El Choclo (Villoldo) • Aamu Airistolla (V... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Puhallinmusiikki
Raisio
Sekajoukkue
25

Ulkoinen Tahdistin Nimenhuuto.com

Musiikkia laidasta ihan toiseen reunaan työporukalla.

Ylen kirjoitti: Vaimo lukee viikon tentteihin niin en ehdi treeneihin tiistaina (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Musiikki
Hyvinkää
Miehet
6

Pessoal Nimenhuuto.com

Brasilialaisen musiikin harrastajasoittajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Musiikki
Uusimaa
Sekajoukkue
5

Salon Viihdelaulajat Nimenhuuto.com

Salon Viihdelaulajat on neliääninen sekakuoro, jossa on noin 30 laulajaa – kaikki salonseutulaisia laulun harrastajia. Salon Viihdelaulajat on Suomen vanhin viihdekuoro.

Katja kirjoitti: saatan myöhästyä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Salo
Sekajoukkue
30

Numpo Nimenhuuto.com

Nurmijärven Musiikkiopiston puhallinorkesteri NUMPO

Jalo kirjoitti: Kevään viimeinen, hyvää kesää! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Musiikki ja Soittaminen
Nurmijärvi, Klaukkala
23

Musiikkiteatteri Onnikka ry Nimenhuuto.com

Musiikkiteatteri vertaansa vailla..

Riikka kirjoitti: Hei, mulle tuli tälle päivälle työkoulutus, josta pääsen lähtemään vasta vähän yli neljä, olen Hyvinkäällä ihan viimeistään 17.30. Olen siis tulossa, mutta vähän kiire tulee! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Musiikki ja Muu
Kellokoski
Sekajoukkue
27

Higher Ground Vocals Nimenhuuto.com

Gospelkuoro

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
34

RytmiHäiriköt Nimenhuuto.com

Rytmi ja Häiriköt

Kirkinen kirjoitti: Jään tänään treeneistä pois, pitää keskittyä tämän viikon ajan työasioihin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Musiikki
Joensuu
Sekajoukkue
73

Sinfoniaorkesteri ROSSO Nimenhuuto.com

Stadin coolein sinfis. Nyt kaikki soittamaan!

Jasu kirjoitti: Tulen noin seitsemältä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Klassinen musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
56

onnenpojat Nimenhuuto.com

Tanssi- ja viihdeorkesteri Onnenpojat - Lyckliga pojkarna - Lucky Bastards

Janne kirjoitti: Klo 18 jälkeen käy. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Musiikki
Kellokoski
Miehet
10

The One Nimenhuuto.com

Musiikkia hyvällä sykkeellä

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Musiikki
Ei asetettu
Sekajoukkue
7

Örkkis Nimenhuuto.com

Tänne kirjataan kaikki Örkkiksen yläkerran bänditreenit, rakennustalkoot, studiosessiot, keikat, bileet, saunavuorot, biliskisat, yms. Kun kalenterissa ei ole merkintöjä on tilat vapaasti muussa käytössä.

Päivitetty yli vuosi sitten

Musiikki
Juvanmalmi
Sekajoukkue
23

Bill Hilly treenit Nimenhuuto.com

Soittajien harjoitus vuorot,eri lajeissa.

Japa kirjoitti: Morjensta poijaat. Tulevalle tiistaille ei oo vielä treenimerkintää, mutta koska alustavaa puhetta tais kumminkin olla, ni ilmoittelen varuiksi että emäntä keksi mulle siihen esteen. Pahoittelen, mikäli siihen on syytä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Musiikki ja Rock
Eteläsuomi
Ei asetettu
5

SBP Nimenhuuto.com

SBP

Sami kirjoitti: Hei kaikki! Olis varmaan paikallaan pitää treenit? Pääsiskö mahd moni paikalle esim. ens viikon tiistai tai sunnuntai? Onko ehdotuksia? Sami (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Musiikki
Fiskars
Ei asetettu
10

Murtosointu Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Iski hankala nakki. Mulla on tänään iltakokous, kun osa porukasta menee nukkumaan eri aikaan. Jos selvitään lyhyellä kokouksella ehdin mukaan myöhästyneenä, muuten en. Vanha sanonta muinaisesta Neuvostoliitosta: kun meillä on päivä, on Amerikassa yö. Se on oikein niille kapitalisteille. t. Pepe (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Musiikkijoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on musiikki on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.