Musiikki­joukkueita

Musiikki on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on musiikki. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne musiikki­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan musiikki­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin musiikkijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 39 ja niissä on yhteensä yli 780 pelaajaa.

Jo 39 musiikkijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Olarinkamarikuoro Nimenhuuto.com

Olarin kamarikuoro on syksyllä 2004 perustettu, kokeneista kuorolaulun harrastajista, musiikin opiskelijoista ja musiikin ammattilaisista koottu kokoonpano, jonka tavoitteena on tuoda esille kuoromusiikkia monipuolisesti. Ohjelmistoon on kuulunut musiikkia barokista meidän aikamme säveltäjiin. Kuoron ohjelmistoon on kuulunut säestyksettömien a cappella -teosten lisäksi orkesterisäestyksellisiä teoksia kuten J.S Bachin kantaatteja, G. Faurén ja W.A. Mozartin Requiemit, F. Schubertin Messu G-duuri, F.Mendelssohnin Paulus-oratorio ja John Rutterin Requiem. Kuoroa johtaa Mikko Niinikoski. Hän valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta kirkkomusiikin koulutusohjelmasta vuonna 2000. Vuonna 2002 hän suoritti urkujensoiton A-tutkinnon ja 2006 kuoronjohdon A-tutkinnon.

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli olet kiinnostunut kuorossa laulamisesta, laita meille viestiä Facebook...

Hilkka kirjoitti: Kiitos Laura! Tämä on oiva keino hoitaa sisäistä viestintää. Saisikohan tänne laitettua jonkun alertin, joka ilmoittaisi meiliin, jos jotain uutta on tullut? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
23

Suomen Orkesteri Nimenhuuto.com

Suomen Orkesteri - NYH (SO) on tyypillinen postmodernin aikamme tuote, jonka musiikillinen kaikkiruokaisuus vertautuu lähinä vuohen ruokaympyrään. Jo neljännesvuosisadan ajan SO on tulkinnut omalla vankkumattoman hienostuneella tyylillään niin vanhoja klassisen musiikin helmiä kuin uudempia torvimusiikin nevergreenejäkin jazzista rock'n rolliin.

Jyrki kirjoitti: Näyttää siltä, että huomenna on paikalla kvartetti. Soitetaan silti joululaulut. Minulle on selvinnyt tosiasia, että olen matkoilla itsenäisyyspäivän jälkeen aina joulun yli. Eli taas soittorivissä ensi vuoden puolella - jos luoja suo. Ehdotan että aloitetaan harjoottelut vanhaan tapaan ensimmäis... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Vaskimusiikki
Suomi
Miehet
13

Naiskuoro Melodie ry Nimenhuuto.com

Espoolaisessa Naiskuoro Melodiessa laulaa nelisenkymmentä hyväntuulista, eri-ikäistä naista. Kuoron taiteellisena johtajana toimii MuM Krista Pellikka. Harjoittelemme tavoitteellisesti, mutta emme ryppyotsaisesti. Haluamme nauttia laulamisesta rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Ohjelmistomme sisältää a cappellaa, hengellistä, viihteellistä sekä perinteistä naiskuorolaulantaa.

Jonna kirjoitti: Tulen sittenkin vain treeneihin. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kuoro, Kuorolaulu ja Musiikki
Espoo
Naiset
41

Murtosointu Nimenhuuto.com

Espoolainen Murtosointu on korkeatasoinen a cappella -ohjelmistoa esittävä kamarikuoro. Kuoro aloitti toimintansa vuonna 2003, ja siinä on noin 30 kokenutta laulajaa. Kuoron taiteellinen johtaja on dir. mus. Seppo Murto ja varajohtajana aloitti syksyllä 2017 MuM Anna Karjula. Syksyllä 2019 Annan lähtiessä opiskeluvaihtoon varajohtajana toimii MuM George Parris. // Kuoron monipuolinen ohjelmisto kattaa kirjon Palestrinasta suomalaiseen nykymusiikkiin. Pyrimme ilahduttamaan yleisöämme paitsi a cappella -ohjelmistolla myös esittämällä suuria kuoro- ja orkesteriteoksia yhteistyössä isompien kuorojen kuten Dminanten kanssa. // Murtosoinnussa on rento ja iloinen ilmapiiri ja se sopii perheelliselle, joka haluaa tasokkaan harrastuksen.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
45

SUO Nimenhuuto.com

Kansalaisopiston alainen Seinäjoen Ukuleleorkesteri (SUO) soittaa hyvän mielen musiikkia eri vuosikymmeniltä. Orkesteri harjoittelee talviaikaan maanantaisin alkaen klo 17 Marttilan koululla, Kirkkokatu 9, 60100, Seinäjoki. Tervetuloa mukaan soittamaan ja keikalle kuuntelemaan

Janne kirjoitti: Ollaan Riinan kanssa kaustisella koko viikko. Ei tartte välttämättä SUOn riveissä meitä ilmoittaa. Ollaan jo neljän orkesterin riveissä ilmoitettu Kaustiselle. Tullaan kyllä soittamaan ukeakin. (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Musiikki ja Ukulele
Seinäjoki
Sekajoukkue
31

BotniaBigBand Nimenhuuto.com

Botnia Big Band ry

Markku kirjoitti: Lapuan setistä jää pois Mere Yaara. Tilalla Otto i Jakobstad. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Big band musiikki
Kuortane
Sekajoukkue
24

Raision VPKn Soittokunta Nimenhuuto.com

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-20 Friisilän koululla

Tuomo kirjoitti: heips! Joulunuoteista ja mapeista puuttuu seuraavat: yhdet huilun nuotit ja mappi,2 corno, alttotorvi, Baritonin toinen mappi ja irtsarit, 3 Turmpetti mappi+irtsarit. Tuo mukanasi harkkoihin. Bisse kerää ne ja toimitta myöhemmin Minulle. Tumppu (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Puhallinmusiikki
Raisio
Ei asetettu
25

Musiikkiteatteri Onnikka ry Nimenhuuto.com

Musiikkiteatteri vertaansa vailla..

Salla kirjoitti: Moi kaikki! Ensi sunnuntain harkoista sen verran että roolivaatteita ei tarvitse ottaa mukaan. Varmistetaan että repliikit ja laulut ovat edelleen kaikilla hallussa. Sami sanoi tuovansa jotain lavasteita ja pari lamppua. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Musiikki ja Muu
Kellokoski
Sekajoukkue
23

Pessoal Nimenhuuto.com

Brasilialaisen musiikin harrastajasoittajia

Päivitetty 14 päivää sitten

Musiikki
Uusimaa
Sekajoukkue
5

CDB Nimenhuuto.com

Bilebändi CDB / Combo di Bossa

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Musiikki
Salo
Ei asetettu
6

Ulkoinen Tahdistin Nimenhuuto.com

Musiikkia laidasta ihan toiseen reunaan työporukalla.

O kirjoitti: 1700 tulee viemäriremontin tarjousta tekemään ukko. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Musiikki
Hyvinkää
Miehet
6

RytmiHäiriköt Nimenhuuto.com

Rytmi ja Häiriköt

Riikka kirjoitti: Tuun seiskan jälkeen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Musiikki
Joensuu
Sekajoukkue
53

Higher Ground Vocals Nimenhuuto.com

Gospelkuoro

Hannemaija kirjoitti: En tule yhteiskuljetuksella, koska olen valmiiksi Tampereella. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
39

gaxymusic Nimenhuuto.com

Greatest music from the Galaxy

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Musiikki
Kauniainen
Sekajoukkue
3

Salon Viihdelaulajat Nimenhuuto.com

Salon Viihdelaulajat on neliääninen sekakuoro, jossa on noin 30 laulajaa – kaikki salonseutulaisia laulun harrastajia. Salon Viihdelaulajat on Suomen vanhin viihdekuoro.

Mia kirjoitti: Osan aikaa Kipakkojen keikalla (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Salo
Sekajoukkue
24

Örkkis Nimenhuuto.com

Örkkiksen varaukset

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Musiikki
Juvanmalmi
Sekajoukkue
25

SBP Nimenhuuto.com

SBP

Sami kirjoitti: Hei kaikki! Olis varmaan paikallaan pitää treenit? Pääsiskö mahd moni paikalle esim. ens viikon tiistai tai sunnuntai? Onko ehdotuksia? Sami (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Musiikki
Fiskars
Ei asetettu
10

Oltermans Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Rumpukoulu Up & Down Beats tarjoaa yksityistunteja, joilla keskitytään täysin yksittäiseen opiskelijaan. Tunnit suunnitellaan yhteistyössä opiskelijan kanssa vastaamaan toiveita, olipa aikeena saada uusi harrastus tai tulla ammattilaiseksi. Christian Schäfer perusti koulun vuonna 2009, josta läht... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Musiikki
Ei asetettu
Miehet
12

Helsingin Balalaikkaorkesteri Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei, jos kuka haluaa, niin voisin tuoda esim. la 14.12. kalenterin tai sopia muulla tavoin jakelun: Majakkasaaret 2020-kalenteri Hinta edelleen 15 €, sis. 6 postikorttia! Paljousalennus 5 kalenteria 70 euroa ja seuraavat 10 euroa/kpl. ari.lainevuo@gmail.com p. 0503631657 https://www.majakkaseura.... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Musiikki ja Laulu
Ei asetettu
Sekajoukkue
36

afrikantahti Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Musiikki
Ei asetettu
Sekajoukkue
6