Musiikki Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on musiikki. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, sähly, kaukalopallo, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan musiikkijoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Karelia Nimenhuuto.com

Karelia-puhallinorkesteri on täysikokoinen vakiokokoonpanolla toimiva puhallinorkesteri. Orkesterin jäsenet ovat joko ammattimuusikoita tai muutoin harrastuksessaan edistyneitä soittajia. Alun perin puhallinorkesterin nimi oli Pääkaupungin Karjalaisten Soittokunta ja se perustettiin vuonna 1945. Orkesterin kotipaikkana on Karjalatalo Käpylässä, Helsingissä, ja sen kapellimestareina toimivat Tom Bildo ja Heino Koistinen.

Tapio kirjoitti: Hei, Mikko ja Tapio tänään poissa. Tapiolla kurkkukipua. Ilmennyt tänään iltapäivällä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Puhallinorkesteri, Orkesteri ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
42

TöölöBrass Nimenhuuto.com

Brittiläisen Brass band - musiikin lipunkantaja Suomessa jo 40 vuotta! Katso www.toolobrass.fi

Joukkue etsii pelaajia: Kokenut tai muuten innostunut Brass band - musiikin harrastaja, tervetuloa mu...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
32

hskpo Nimenhuuto.com

Suomalaisen Klubin Puhallinorkesteri

Päivitetty vuosi sitten

Musiikki
Helsinki
Miehet
21

Ahjo Ensemble Nimenhuuto.com

Helsinkiläinen Ahjo Ensemble esittää tasokasta kuoromusiikkia ilman ohjelmistollisia rajoitteita. Ahjon tavoite on tuottaa kuulijoilleen elämyksiä monipuolisella ja yllättävällä ohjelmistollaan sekä taitavalla esiintymisellään. Laulajisto koostuu kunnianhimoisista, kuorolaulua pitkään harrastaneista laulajista.

Päivitetty yli vuosi sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
38