Optaripurjehdus­joukkueita

Optaripurjehdus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on optaripurjehdus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne optaripurjehdus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan optaripurjehdus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin optaripurjehdusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Optaripurjehdus: joukkueet kartalla
Kartta - optaripurjehdus

Jo 2 optaripurjehdusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TPS optit Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hei; Ida Björkqvist myy optinsa luokan vaihdon takia. Ohessa Idan viesti. "Optimistijollani on myynnissä. Jolla on muuten kilpavalmis, ja hyvässä kunnossa, paitsi peräsin joka ei täytä kaikki nykyisiä vaatimuksia. Jollan malli on Finessa ja jollan mukaan tulee myös kaksi purjetta. Minulle voi ott... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
26

optiharrastajat Nimenhuuto.com

Dennis kirjoitti: Tänään ei ole treenejä kovan myrskyn takia T Dennis (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
29