Optaripurjehdus­joukkueita

Optaripurjehdus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on optaripurjehdus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne optaripurjehdus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan optaripurjehdus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin optaripurjehdusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Optaripurjehdus: joukkueet kartalla
Kartta - optaripurjehdus

Jo 2 optaripurjehdusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

optiharrastajat Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hei, Kiitos kaikille kyselyyn jo vastanneille! Mikäli et ole vielä ehtinyt kyselyyn vastata, voit tehdä sen 4.12. mennessä. Mielipiteesi on meille tärkeä. Tässä vielä linkki kyselyyn https://my.surveypal.com/969.-Pelis%C3%A4%C3%A4nt%C3%B6kysely ystävällisin terveisin Katja Rytkönen Hei, Turun Pur... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
37

optihaastajat Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Kiipeileminen vaatii vanhempien luvan alle 18 vuotiaille. Luvan voi tehdä paikan päällä huomenna tai tulostaa etukäteen tästä linkistä: https://bouldertehdas.codeventions.com/signature/?location=1 T. Petri (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Optaripurjehdusjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on optaripurjehdus on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.