Optaripurjehdus­joukkueita

Optaripurjehdus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on optaripurjehdus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne optaripurjehdus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan optaripurjehdus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin optaripurjehdusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Optaripurjehdus: joukkueet kartalla
Kartta - optaripurjehdus

Jo 2 optaripurjehdusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

optiharrastajat Nimenhuuto.com

Olivia kirjoitti: hei, Olivialla nousemassa kuume, joten minigolf jää väliin. T: Susanna (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
56

optihaastajat Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hei, Tiedoksi, että Turun Pursiseuran kotisivuille on luotu Junnujen tarvikepörssi -foorumi, jossa voi kätevästi myydä/ostaa/vaihtaa/lahjoittaa tarvikkeita. Jotta ilmoituksen voi jättää, tulee sivuille luoda ensin oma tunnus kirjautumista varten. Ilmoituksia voi katsella ilman kirjautumista. Junn... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
25