Optaripurjehdus­joukkueita

Optaripurjehdus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on optaripurjehdus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne optaripurjehdus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan optaripurjehdus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin optaripurjehdusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 optaripurjehdusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TPS optit Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hei, Airisto Regatta lähestyy, toivottavasti mahdollisimman moni tulee kisaamaan kotikisoihin! Voitte ilmoittautua kisaan itse täältä https://www.manage2sail.com/fi-FI/event/ad780914-6cc0-4578-ab9a-269ff50fd8fa#!/onb?tab=documents&classId=c60e8e1b-efd7-42a7-a85c-0f6a7c1266a7 Muistattehan jättää m... (19 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
27

optiharrastajat Nimenhuuto.com

Kia kirjoitti: Jollan kaato PERUTTU! Uimahallin allallas on rikki ja halli suljettu. Mahdollinen uusi ajankohta ilmoitetaan jos se saadaan järjestettyä. -Kia (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
34