Optaripurjehdus Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on optaripurjehdus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, futsal, lentopallo, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan optaripurjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - optaripurjehdus - Turku

Optaripurjehdus - Turku

optihaastajat Nimenhuuto.com

Aleksi-Eli kirjoitti: Moikka kaikki! Talven fysiikkatreenien paikka on viimein selvillä ja treenit pyritään saamaan pyörimään ensi viikolla! Paikkana toimii kupittaan urheiluhalli ja treenit ovat tiistaisin ja perjantaisin. Treenien kellonaika selviää aivan näinä päivinä, kunhan saamme varmistuksen liikuntapalvelukesk... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
24

optiharrastajat Nimenhuuto.com

Myrsky kirjoitti: Hei! Onko huomenna treenejä? Terv. Päivi (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
57

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Optaripurjehdusjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on optaripurjehdus on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.