Pöytätennis­joukkueita

Pöytätennis on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pöytätennis. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pöytätennis­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pöytätennis­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pöytätennisjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 11 ja niissä on yhteensä yli 220 pelaajaa.

Pöytätennis: joukkueet kartalla
Kartta - pöytätennis

Jo 11 pöytätennisjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Neuropingis Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille ja nuorille, joiden toimintakyky on rajoittunut esimerkiksi jonkun sairauden tai vamman vuoksi. Harjoituksia sovelletaan ryhmän ja sen yksilöiden mukaan, eikä laji vaadi voimaa tai suuria ponnistuksia. Pelata voi joko istuen tai seisten. Käytettävissä on myös robotti, jonka kanssa oppii helposti uusia lyöntejä. Avustajat ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan. Pelivälineet saa käyttöön seuralta.

Joukkue etsii pelaajia: Tiloihin pääsee avustetusti hissillä (lukollinen palo-ovi ja hissi toimii vai...

Martti kirjoitti: Ehkä... voin myöhästyä hiukan, mutta eiköhän portti aukea kun painan soittopainiketta ? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pöytätennis
Turku
Sekajoukkue
13

OPT-86 Nimenhuuto.com

Oululainen pöytätenniksen erikoisseura. Mukaan mahtuvat niin aikuisharrastajat kuin aloittelevat junioritkin. Ohjattuja pingiskouluja aloittelijoille aloitetaan syyskuussa ja tammikuussa. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan!

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli pöytätenniksen harrastaminen kiinnostaa niin ota yhteyttä: teemu.oinas...

Teemu kirjoitti: Torstaina meillä on kaksi pelimiestä Pajalasta vierailemassa, he toivoivat mahdollisimman laajasti porukkaa seurasta paikalle pelaamaan heidän kanssaan. Eli, kaikki kynnelle kykenevät paikalle klo 17 alkaen! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pöytätennis
Oulu Rajakylän Y A:N Sali
Sekajoukkue
107

Racketlon Tuusula Nimenhuuto.com

Mailapelejä kaikille vasta-alkajista kilpapelaajiin.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan Tuusulan racketlontreeneihin! Pöytätennistä, sulkapalloa, s...

Jukka kirjoitti: Kesäleiripäivä mailapelien merkeissä 17.6. lauantaina. Tarkoitettu kaikentasoisille pelureille. Kaksin ja nelinpelejä. Kaksi harjoitus/ pelisessiota ja välissä lounastauko. Ilmoittaudu heti, se helpottaa ryhmien muodostamista, kenttävarauksia, valmennus- ja ohjaajaporukan määrittelyä yms. järjest... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Racketlon, Pöytätennis, Sulkapallo, Squash ja Tennis
Tuusula
Sekajoukkue
123

HUT Nimenhuuto.com

Hyvinkään Urheilutoverit (HUT) on vuonna 1903 perustettu hyvinkääläinen voimistelu- ja urheiluseura, joka nykyään toimii ainoastaan pöytätennisseurana. HUT on vanhin hyvinkääläinen edelleen toimiva urheiluseura.

Jarno kirjoitti: Kannustan käymään kaikki treenenissä mahdollisimman usein ja ilmoittamaan siitä myös täällä (varsinkin jos on tulossa). Tällä kaudella otetaan käyttöön uusi "kuka kävi treeneissä" -seuranta kuukausitasolla ja jokaisen kuukauden päätteeksi julkaistaan täällä top-5 -kävijät ja kuinka monta kertaa k... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pöytätennis
Hyvinkää
Ei asetettu
31

Grapi senjores Nimenhuuto.com

Varttuneita pöytätenniksen harrastajia Kauniaisten ympäristössä

Antti kirjoitti: Huom!!! Sunnuntain harjoitukset 13.8 pidennetty reeniaika! Pelaamme täydet 3 tuntija, klo 10.30 - 13.30 ! (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pöytätennis
Kauniainen
Ei asetettu
15

iceping Nimenhuuto.com

Turun Avantouimareiden innokas pöytätennisporukka, joka rentoutuu monta kertaa viikossa pingiksen ja avantouinnin merkeissä. Liityimme TUPI-sarjaan 9/2013

Hille kirjoitti: Kiitos Arto :) Mun oli kuitenkin pakko avata kone... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pöytätennis
Turku
Ei asetettu
22

Wega Nimenhuuto.com

Helsingin paras pöytätennisseura

Leif kirjoitti: Hei, Itsenäisyyspäivä 6.12 TIISTAI RUSA kiinni...................lefa (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pöytätennis
Ruskeasuo, Helsinki
Miehet
48

TuPy-pingis Nimenhuuto.com

Turun Pyrkivä on aktiivinen Turussa toimiva pöytätennisseura. Lue lisää toiminnastamme näiltä sivuilta. http://www.pingis.shprod.net/

Mikko kirjoitti: Moi, oon edelleen taudissa. Täältä tullaan kuiteskii (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pöytätennis
Turku
Ei asetettu
17

Slice Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Mailapelit, Tennis, Squash, Sulkapallo ja Pöytätennis
Mikkeli
Sekajoukkue
16

BK-pingis Nimenhuuto.com

Suomen vanhin pingisseura.

Matti kirjoitti: Tänään on meikäläisellä viimeinen mahdollisuus ennen kesätaukoa. Vielä ei ollut muita tulijoita, mutta olisiko joku kuitenkin tulossa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pöytätennis
Helsinki
Miehet
14

Lemun Visa pöytätennisjaosto Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Aamun lehti toi tiedon, että Taisto on poistunut keskuudestamme 19.5.2017. Otamme varmasti kaikki osaa omaisten suruun. Kerhomme isähahmon lähtö tuli liian varhain ja ainakin minulle täytenä yllätyksenä. Jyrki (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pöytätennis
Ei asetettu
Ei asetettu
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pöytätennisjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pöytätennis on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.