Padel­joukkueita

Padel on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on padel. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne padel­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan padel­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin padeljoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 144 ja niissä on yhteensä yli 2900 pelaajaa.

Jo 144 padeljoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten V-divisioonassa Etelä-Suomen alueella. V-divisioonan turnausviikonloppujen pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä Onni-Areenalla (Suutarinkatu 2) tiistaisin klo 18.30-20.00 ja torstaisin klo.18.30-20.00 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo-, sulkapallo- ja padeljaostot.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo, Voimanosto ja Padel
Hyvinkää
Miehet
21

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten V-divisioonassa Etelä-Suomen alueella. V-divisioonan turnausviikonloppujen pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä Onni-Areenalla (Suutarinkatu 2) tiistaisin klo 18.30-20.00 ja torstaisin klo.18.30-20.00 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo-, sulkapallo- ja padeljaostot.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo, Voimanosto ja Padel
Hyvinkää
Miehet
48

ElomaticTampere Nimenhuuto.com

Ilmoittautumiset vuorolle tehdään Nimenhuutoon ja vuoron voi varata aikaisintaan viikkoa ennen vuoroa. Poikkeuksena ne jotka ko viikolla käyttävät vuoron, saavat seuraavalle viikolle varata vasta vuoroa edeltävänä iltana, jotta mahdollisimman monella mahdollisuus pelaamiseen. Mobiiliavain keskiviikon aamuvuoroon Tässä mobiiliavain, jolla pääset pelivuorollemme. Nähdään pian! https://padelmsg.page.link/VPmRuy1Z8YBpgpte8 Mobiiliavaina torstain vuoroon: https://padelmsg.page.link/RabhqpX8GhbbLGTo6

Ahlberg kirjoitti: 1.5 ja 9.5 ei vuoroja (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Padel
Tampere
Sekajoukkue
27

padeli Nimenhuuto.com

-= SÄÄNNÖT =- 1. KUN vuorolle ilmoittautuu neljäs osallistuja NIIN 2. --JOS viikolla ei vielä ole yhtään varattua vuoroa NIIN 3. ----Neljäs osallistuja varaa kentän 4. ----JA ilmoittaa toteutuvasta vuorosta WhatsAppissa 5. --MUTTA JOS viikolla on jo yksi tai useampi varattu vuoro NIIN 6. ----Neljäs osallistuja kysyy WhatsAppissa, sopiiko vuoron varaus kaikille vuorolle ilmoittautuneille 7. ----JOS sopii NIIN 8. ------JATKA RIVILTÄ 3 Vuoron varaukset: Padel X: https://www.matchi.se/facilities/padelxjyvaskyla Buugi, Padel Club Jyväskylä, Padel Adder jne: https://playtomic.io/ Hutunki: https://kauppa.hutunki.fi/cg/94/ajanvaraus/

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Padel
Ei asetettu
Sekajoukkue
10

Kikka-Padel Nimenhuuto.com

Full Contact Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä, squashia ja taistelulajeja. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen verkkoineen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Padelia pelataan sääntöjen mukaan aina nelinpelinä. Pelaajien tavoitteena on lyödä pallo kohti vastustajaa tai pelikaveria niin, että se aiheuttaa mahdollisimman paljon kipua ja herättää lyöjässä mielihyvää ja vahingoniloa. Pistelaskua ei lajissa tunneta vaan voittanut joukkue on se joka pystyy omin jaloin poistumaan pelikentältä. Mahdollisessa tasapeli tilanteessa voidaan voittaja ratkaista kivi, paperi ja sakset menetelmällä.

Päivitetty yli vuosi sitten

Padel
Elbonia
Sekajoukkue
16

BeerPadel Nimenhuuto.com

Corona Extra on meksikolainen olut, jonka omistaa Constellation Brands. Se on myydyin olut Meksikossa ja yksi myydyimmistä oluista maailmanlaajuisesti. Coronaa on saatavissa yli 150 maassa. Perinteisiä tapoja tarjoilla corona-olutta on joko sitruuna- tai limettilohko pullonsuuhun pujotettuna. Tämän tavan pohjana on väitetty olevan se, että tämä menettely karkottaa pulloon pyrkiviä kärpäsiä, vaikkakin nyttemmin kyseessä on enemmän perinne/tyyliseikka ja makuasia.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Padel
Helsinki
Miehet
25

Padel Pro1 Nimenhuuto.com

Keitä tulossa pelaamaan? PadelPro1 pelaajien ilmoittautumissivusto. PadelPro1 Nimenhuudon tarkoitus on saada Padel pelit syntymään suljetun ryhmän sisällä. Couple Padel hyödyntää samaa sivustoa sisarjoukkueena ja tarvittessa pelaajat voivat täydentävät PadelPro1 pelivuoroja täydennys pelaajina.

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Padel
Tampereen Seutu
Sekajoukkue
8

MasalanHöntsä Nimenhuuto.com

Etsimme innokkaita salibandy ja muiden lajien harrastajia. Tämä porukka ei pelaa mitään sarjoja vaan pelaamme kuntoilun vuoksi. Hinta 5e/krt, maksu kassaan ennen treenejä (kortti, liik.set tai Cash, tasaraha please)

Joukkue etsii pelaajia: Olemme avoin kuntosählyporukka Kirkkonummen Masalassa. Mukaan toimintaan pääs...

TeroL kirjoitti: Eikö saada 10 kasaan? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy, Sulkapallo, Tennis, Padel, Pingis ja Keilailu
Kirkkonummi
Sekajoukkue
261

PadelSedät Nimenhuuto.com

PadelSedät jatkossa Nimenhuuto.comissa!

Päivitetty 9 päivää sitten

Padel
Helsinki, Espoo, Vantaa
Miehet
9

Fellowmind Nimenhuuto.com

Pääasiassa Fellowmind Finlandin työntekijöille suunnattu peliryhmä, pelaamme salibandyä ja beach volleytä viikoittain sekä jalkapalloa kesäkaudella. Voimme tarvittaessa ottaa mukaan myös yrityksen ulkopuolisia osallistujia jotta saadaan hyvät pelit aikaiseksi.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Jalkapallo, Beach volley ja Padel
Espoo
Sekajoukkue
69

VaPaPadel Nimenhuuto.com

Vallilan Padel eli Vapa perustettu 7.2.2019 Perustajajäsenet: Vesa Lampinen Jari Mölsä Tapio Lepistö Mika Lehtinen

Jari kirjoitti: Tämä vuoro peruttu (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Padel
Helsinki Finland
Miehet
7

GankiPadel Nimenhuuto.com

Ganalin kiekon padelosasto

Juha kirjoitti: Vaik jos mahtuupi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Padel
Rauma
Miehet
10

Nordea Padel Nimenhuuto.com

Nordea Urheilun padel-jaoston vuorojen ilmoittautumiset

Antti kirjoitti: Hei! Vuoro luonnollisesti Konalassa kuten aina torstaisin klo 18.00. Sijainti korjattu nyt itse tapahtumaan myös. :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Padel
Helsinki
Sekajoukkue
121

JatkePadel Nimenhuuto.com

Jatke Uusimaan Pödel-porukka. Ankaraa hakkaamista

Tommi kirjoitti: Tämä 6.9 vuoro on vain 16-17.30, ei saanut enää 2 tunnin vuoroa, kenttä on 9 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Padel
Helsinki
Sekajoukkue
23

ABLOY Nimenhuuto.com

ABLOY henkilöstön vapaa-ajan tapahtumat Rankingliiga (koodi D8JBY) https://rankade.com/abloy-rankingliiga Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JUpJ695Qsdb47UB1iMzAo4

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo, Sähly, Jääkiekko, Beach volley, Jalkapallo, Pesäpallo ja Padel
Joensuu
Sekajoukkue
153

Matka Mäkelä Nimenhuuto.com

Rennolla otteella ja hyvällä mielellä pelaillua! #pehmeätkyydit

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Padel, Tennis ja Keilailu
Keuruu
Sekajoukkue
36

opkymenlaakso Nimenhuuto.com

Kymenlaakson kovin bändi eli harrasteporukka. Aloitetaan padelista Kotkassa, katsotaan mihin päädytään! https://www.kotkantennishalli.fi/

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Padel
Kotka
Sekajoukkue
12

Mould Mate Nimenhuuto.com

Salivuoro klo 16--17 sekä saunamahdollisuus klo 17-18.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Padel
Nokia
Sekajoukkue
13

Comatec Padel Nimenhuuto.com

Comatec Tampere office padel court bookings.

Pasi kirjoitti: Hopefully we get four players to Padel (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Padel
Tampere
Sekajoukkue
17

eCraft Tampere Nimenhuuto.com

Fellowmind Tampereen hikoiluharrastusta

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Padel
Tampere
Sekajoukkue
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Padeljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on padel on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.