Padel­joukkueita

Padel on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on padel. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne padel­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan padel­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin padeljoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 7 ja niissä on yhteensä yli 140 pelaajaa.

Jo 7 padeljoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Kikka-Padel Nimenhuuto.com

Full Contact Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä, squashia ja taistelulajeja. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen verkkoineen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Padelia pelataan sääntöjen mukaan aina nelinpelinä. Pelaajien tavoitteena on lyödä pallo kohti vastustajaa tai pelikaveria niin, että se aiheuttaa mahdollisimman paljon kipua ja herättää lyöjässä mielihyvää ja vahingoniloa. Pistelaskua ei lajissa tunneta vaan voittanut joukkue on se joka pystyy omin jaloin poistumaan pelikentältä. Mahdollisessa tasapeli tilanteessa voidaan voittaja ratkaista kivi, paperi ja sakset menetelmällä.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Padel
Elbonia
Sekajoukkue
12

Sikla Tupos padel Nimenhuuto.com

Padelin peluuta nelinpelinä Kempeleen padel-hallissa tiistaisin klo 16:00-17:30. Jos maanantaihin klo 9.30 mennessä ei ole 4 pelaajaa ilmoittautunut Siklan organisaatiosta, niin ilmoittautuneet pelaajat saavat alkaa hankkimaan pelaajia Siklan organisaation ulkopuolelta

Sampo kirjoitti: Oliko tämä vuoro muuten loppumassa kohta? (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Padel
Ei asetettu
Sekajoukkue
70

Pyroll Areena Nimenhuuto.com

Pyroll Areenan tapahtumien ilmoittautuminen.

Jarno kirjoitti: Marko varasijalla. Ilmoittakaa mahd pian jos ette pääse paikalle, jotta Marko ehtii sitoa nauhat. :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Padel, Sulkapallo, Salibandy, Futsal ja Wattbike
Pyhtää
Ei asetettu
89

Helsinki Balearic Padel Club Nimenhuuto.com

Helsinki Balearic Padel Club on hyvien ihmisten Padel-kerho.

Päivitetty vuosi sitten

Padel
Helsinki, Pohjolan Ibiza
Sekajoukkue
17

PadelPro Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: periaatteessa onnistuisi (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Padel
Jyväskylä
Miehet
7

VUFI Padel Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Mulla olikin tuplailmottautuminen tälle keskiviikolle eli yksi paikka olisi vielä vapaana. (14 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Padel
Ei asetettu
Sekajoukkue
41

TAPAUS Padel Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Padel
Ei asetettu
Miehet
7