Partio­joukkueita

Partio on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on partio. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne partio­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan partio­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin partiojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 14 ja niissä on yhteensä yli 280 pelaajaa.

Jo 14 partiojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

kalevankipunatsudenpennut Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunoiden mainioiden sudenpentujen ja seikkailijoiden tapahtumatiedot ovat tällä Nimenhuuto-alueella. Kalevan Kipunoiden toiminnasta kiinnostuneille uusille henkilöille järjestettiin toimintamme esittely- ja ilmoittautumistilaisuus 19.8.18 klo 18.00 kokoontumistilassamme Kalevan nuorisotalo Häkillä osoitteessa Loitsutie 1, Kerava.

Emma kirjoitti: Mukaan puukko, istuinalusta ja muki. Huoltajat tervetulleita mukaan! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Partio
Kerava
Sekajoukkue
39

Kalevan Kipunat Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunat on kipinöivä partiolippukunta Keravalla Partio on hauska ja kehittävä harrastus eri ikäisille lapsista aikuisiin. Tervetuloa mukaan partiolippukunta Kalevan Kipunoiden toimintaan! Lippukunnan sudenpennuilla on oma alue Nimenhuudossa: http://kalevankipunatsudenpennut.nimenhuuto.com

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
35

Eräkamut Nimenhuuto.com

Eräkamut on aktiivinen, Keravan monipuolisin partiolippukunta. Nettisivumme ovat osoitteessa www.erakamut.fi. Nimenhuudossa jäsenet ilmoittautuvat tapahtumiin.

Jukka kirjoitti: Osallistumme talkoisiin koko perhe. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
205

Paijalan Peurat Nimenhuuto.com

Partiolippukunta Paijalan Peurat, Tuusula

Tommi kirjoitti: PARTIOTOIMINTA TOISTAISEKSI TAUOLLE KORONAVIRUKSEN TAKIA Koronavirus leviää ympäri maailmaa ja myös Suomessa viranomaiset suosittelevat nyt välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lisäksi partion maailmanjärjestö World Organization of the Scout Movement ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Partio
Tuusula
Sekajoukkue
38

Myrskypojat Nimenhuuto.com

Myrskypojat on yksi Satakunnan suurimmista ja Suomen vanhimmista meripartiotoimintaa tarjoavista lippukunnista. Myrskypoikien toiminnassa näkyvät vuosikymmenten takaiset perinteet sekä pyrkimys edistää merenrantakaupungin nuorten kykyjä ja taitoja.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Purjehdus ja Partio
Rauma
Miehet
22

Simometsot Nimenhuuto.com

Simometsot - partiolippukunta since 1962.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Partio
Simonkylä
Miehet
19

Eräketut Nimenhuuto.com

Kivistöstä kajahtaa Meininki on mahtavaa Tahto on kova Hinku on luja Värein mustakeltaisin Loistomme säihkyvin Kestävyys timantin Vantaan viilein vartio Timanttipartio! Eräketut on Vantaan Kivistössä toimivan Timanttipartion tarpojajoukkue.

Timo kirjoitti: Kisa alkaa osoitteessa Eerikinkatu 15, Orion, n. 7.45 olisi hyvä paikalla. Lähtöaikamme on 8.00. Aattelimme, että tähtäisimme klo 7.11 Kivistöstä lähtevään I-junaan. Sillä olemme Rautatieasemalla 7.38 ja siitä sitten pikakävelyhölkäten 1km Orionille. Lippukuntamme maksaa aterian ja 24h seutulipun... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Partio
Kivistö, Vantaa
Sekajoukkue
8

Maarian Tähkät Nimenhuuto.com

Partiolippukunta Maarian Tähkien huoltajapestin kalenteri.

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Partio
Turku
Ei asetettu
32

Hangö Scouters Vargungar Nimenhuuto.com

Susann kirjoitti: Vi är nog så snoriga så vi stannar hemma ännu idag (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
17

Piikkiön Tammipartio Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Partio
Piikkiö
Sekajoukkue
1

Vaeltajat Nimenhuuto.com

Kalvolan ja Rengon vaeltajien kolooiltojen ja tapahtumien ilnoittautumislomake.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
14

TAKO-JaHa Nimenhuuto.com

Tampereen Kotkien tarpojavartio Ja-Ha

Joel kirjoitti: Sos tilanne!!! Tämän päivän kokous on PERUTTU! Syy: Joel on töissä ja matti kipeenä, korvataan joskus toisten. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Partio
Tampere
Pojat
2

Merisupertähdet Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Partio
Upinniemi
Sekajoukkue
2

Mystiset Mursut Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Me voitas tuoda glögiä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
11