Partio­joukkueita

Partio on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on partio. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne partio­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan partio­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin partiojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 15 ja niissä on yhteensä yli 300 pelaajaa.

Partio: joukkueet kartalla
Kartta - partio

Jo 15 partiojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Kalevan Kipunat Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunat on kipinöivä partiolippukunta Keravalla Partio on hauska ja kehittävä harrastus eri ikäisille lapsista aikuisiin. Tervetuloa mukaan partiolippukunta Kalevan Kipunoiden toimintaan! Lippukunnan sudenpennuilla on oma alue Nimenhuudossa: http://kalevankipunatsudenpennut.nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
45

kalevankipunatsudenpennut Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunoiden mainioiden sudenpentujen tapahtumatiedot ovat tällä Nimenhuuto-alueella. Kalevan Kipunoiden toiminnasta kiinnostuneet uudet henkilöt toivotetaan tervetulleiksi toimintamme esittely- ja ilmoittautumistilaisuuteen 19.8.18 klo 18.00 alkaen kokoontumistilaamme Kalevan nuorisotalo Häkillä osoitteessa Loitsutie 1, Kerava. Mahdollisuus on kuulla, kysyä ja keskustella toiminnastamme sekä halutessaan ilmoittautua mukaan.

Tytti kirjoitti: Huomatkaa kokouspaikka! Ottakaa vettä mukaan ylimääräisenä! Tervetuloa koko perh (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Partio
Kerava
Sekajoukkue
35

Eräkamut Nimenhuuto.com

Eräkamut on aktiivinen, Keravan monipuolisin partiolippukunta. Nettisivumme ovat osoitteessa www.erakamut.fi. Nimenhuudossa jäsenet ilmoittautuvat tapahtumiin.

Tanja kirjoitti: Hei kaikki te, jotka vaihdoitte huivia kesäleirillä, ja olette nyt uutta huivia vailla. Vien torstaina illalla kololle huiveja ja nimilistan niistä, jotka ovat jo maksaneet uuden huivin. Huivin saa sitten johtajalta (ja johtaja merkkaa listaan, kun on luovuttanut huivin). Ja jos ei ole vielä maks... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
212

Paijalan Peurat Nimenhuuto.com

Partiolippukunta Paijalan Peurat, Tuusula

Timo kirjoitti: Hei, tavataan UIMAHALLILLA klo 18:15. Maksu hoidetaan itse. Oletko käynyt harjoittelemassa? tavoitre ja merkkisuoritus on 150m uintia mahallaan ja 50m selällään, ei pysähdyksiä väillä. Muista uikkarit, pyyhe ja vaihtovaatteet. (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Partio
Tuusula
Sekajoukkue
34

Eräketut Nimenhuuto.com

Kivistöstä kajahtaa Meininki on mahtavaa Tahto on kova Hinku on luja Värein mustakeltaisin Loistomme säihkyvin Kestävyys timantin Vantaan viilein vartio Timanttipartio! Eräketut on Vantaan Kivistössä toimivan Timanttipartion tarpojajoukkue.

Timo kirjoitti: Kisa alkaa osoitteessa Eerikinkatu 15, Orion, n. 7.45 olisi hyvä paikalla. Lähtöaikamme on 8.00. Aattelimme, että tähtäisimme klo 7.11 Kivistöstä lähtevään I-junaan. Sillä olemme Rautatieasemalla 7.38 ja siitä sitten pikakävelyhölkäten 1km Orionille. Lippukuntamme maksaa aterian ja 24h seutulipun... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Partio
Kivistö, Vantaa
Sekajoukkue
8

Karhu-lauma KKK Nimenhuuto.com

Karhu -lauma Karhulan Korvenkävijät -lippukunnan pääasiassa 2009 syntyneistä pojista koostuva kolkkapoikalauma.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Partio
Karhula
Pojat
3

Nuotiosissit Nimenhuuto.com

Poikapartiotoimintaa Kouvolassa.

eila kirjoitti: Onko kukaan innostunut suunnistamaan? Ti 9.5 olisi mahdollisuus lähteä Ks iltarasteille Tykkimäkeen.Ilmoittele niin vielä ehditään hoitaan suunnistus ja siinä sivussa muutakin.Kokous to. normaallisti kämpällä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Partio
Kouvola
Pojat
15

Nuotiosissit Tarpojat Nimenhuuto.com

Poikapartio toimintaa Brankkarilla. Tarpojat ovat 12-15 vuotiaita.

Eila kirjoitti: Saariretki muutettu retkeksi Saaramaan Ruislehdonmäelle.Huoltajille laitettu sähköpostia, ohjeet retkestä ja ilmoittautumislappu. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Partio
Kouvola
Pojat
15

Timantti-seikkailijat Nimenhuuto.com

Kivistöstä kajahtaa Meininki on mahtavaa Tahto on kova Hinku on luja Värein mustakeltaisin Loistomme säihkyvin Kestävyys timantin Vantaan viilein vartio Timanttipartio!

Timo kirjoitti: Hei, huomenna seikkailijoiden ohjelmassa ulkoilua (liikuntaa, ulkopelejä), huomioikaahan vaatetus sään mukaan! -Timo ja Jarkko (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Partio
Vantaa
Sekajoukkue
15

Maarian Tähkät Nimenhuuto.com

Partiolippukunta Maarian Tähkien huoltajapestin kalenteri.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Partio
Turku
Ei asetettu
32

Hangö Scouters Vargungar Nimenhuuto.com

Jill kirjoitti: Hamnar inhibera dagens scouter, ja ligger själv sjuk hemma idag! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
15

Hirvet HeMe Nimenhuuto.com

Partio
Helsinki
Pojat
6

Mystiset Mursut Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
13

Uudet vuokkosudarit Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Partio
Maunula
Sekajoukkue
1

Vuokkojodet Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
1