Partio­joukkueita

Partio on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on partio. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne partio­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan partio­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin partiojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 16 ja niissä on yhteensä yli 320 pelaajaa.

Partio: joukkueet kartalla
Kartta - partio

Jo 16 partiojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Kalevan Kipunat Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunat on kipinöivä partiolippukunta Keravalla Partio on hauska ja kehittävä harrastus eri ikäisille lapsista aikuisiin. Tervetuloa mukaan partiolippukunta Kalevan Kipunoiden toimintaan! Lippukunnan sudenpennuilla on oma alue Nimenhuudossa: http://kalevankipunatsudenpennut.nimenhuuto.com

Cecilia kirjoitti: Moi! Tytöt (Cecilia ja Enni) eivät olleet viime viikolla partiossa, eivätkä tiedä huomisen uintireissusta mitään. Eli, mihin uimahalliin olisi tarkoitus mennä uimaan? Onko lähtö kololta vai treffaatteko uimahallilla? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
48

Eräkamut Nimenhuuto.com

Eräkamut on aktiivinen, Keravan monipuolisin partiolippukunta. Nettisivumme ovat osoitteessa www.erakamut.fi. Nimenhuudossa jäsenet ilmoittautuvat tapahtumiin.

Leevi kirjoitti: Toiveena olisi että pojat nukkuisi riittävästi kumminkin vaikka kivaa on. Leevillä heittää migreenikohtauksen päälle jos uni jää vähäiseksi. Valitettavasti ei ite sitä koskaan tajua ennakoida. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
216

veneilykoulunjuniorit Nimenhuuto.com

Joensuun Veneilykoulun juniorit. Tällä sivulla ilmoitamme yhteisistä tapaamisista, joihin kaikki ovat tervetulleita mukaan! Pyrimme lisäämään järjestöjen yhteistyötä ja monipuolistamaan omaa harrastusta samankaltaisilla aktiviteeteilla.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa tutustumaan Joensuussa tarjottaviin harrastusmahdollisuuksiin vesi...

Juha kirjoitti: 21.9 yhteistreenien aihe on merimiestaidot. Tarkoitus on lähteä pelastusalus Pyörteellä liikkeelle. Junnut pääsevät mm. ajamaan Pyörrettä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Partio, Purjehdus ja Meripelastus
Joensuu
Sekajoukkue
23

kalevankipunatsudenpennut Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunoiden mainioiden sudenpentujen tapahtumatiedot ovat tällä Nimenhuuto-alueella.

Tytti kirjoitti: Huomatkaa kokouspaikka! Ottakaa vettä mukaan ylimääräisenä! Tervetuloa koko perh (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Partio
Kerava
Sekajoukkue
43

Paijalan Peurat Nimenhuuto.com

Partiolippukunta Paijalan Peurat, Tuusula

Saija kirjoitti: Muistutus sudenpennuille: koloiltaan tontun näköinen asustus... Esim lakki, parta, essu, punaista/harmaata/vihreää vaatetta, mitä vain tontulle sopivaa löytyy! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Partio
Tuusula
Sekajoukkue
36

PitvaHaukat Nimenhuuto.com

Vartio Haukat 2014-

Otto kirjoitti: HUOM Kliffa ilmo sulkeutuu 5.3 eli kahden päivän päästä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Partio
Espoo
Pojat
8

Eräketut Nimenhuuto.com

Kivistöstä kajahtaa Meininki on mahtavaa Tahto on kova Hinku on luja Värein mustakeltaisin Loistomme säihkyvin Kestävyys timantin Vantaan viilein vartio Timanttipartio! Eräketut on Vantaan Kivistössä toimivan Timanttipartion tarpojajoukkue.

Elias kirjoitti: Ei muita tulijoita perheestä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Partio
Kivistö, Vantaa
Sekajoukkue
8

KaTu Nimenhuuto.com

Kantvikin Tulentekijät, ole KaTu-uskottava!

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Partio
Kantvik
Sekajoukkue
12

Karhu-lauma KKK Nimenhuuto.com

Karhu -lauma Karhulan Korvenkävijät -lippukunnan pääasiassa 2009 syntyneistä pojista koostuva kolkkapoikalauma.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Partio
Karhula
Pojat
3

Nuotiosissit Nimenhuuto.com

Poikapartiotoimintaa Kouvolassa.

eila kirjoitti: Onko kukaan innostunut suunnistamaan? Ti 9.5 olisi mahdollisuus lähteä Ks iltarasteille Tykkimäkeen.Ilmoittele niin vielä ehditään hoitaan suunnistus ja siinä sivussa muutakin.Kokous to. normaallisti kämpällä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Partio
Kouvola
Pojat
15

Nuotiosissit Tarpojat Nimenhuuto.com

Poikapartio toimintaa Brankkarilla. Tarpojat ovat 12-15 vuotiaita.

Eila kirjoitti: Saariretki muutettu retkeksi Saaramaan Ruislehdonmäelle.Huoltajille laitettu sähköpostia, ohjeet retkestä ja ilmoittautumislappu. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Partio
Kouvola
Pojat
15

Timantti-seikkailijat Nimenhuuto.com

Kivistöstä kajahtaa Meininki on mahtavaa Tahto on kova Hinku on luja Värein mustakeltaisin Loistomme säihkyvin Kestävyys timantin Vantaan viilein vartio Timanttipartio!

Timo kirjoitti: Hei, huomenna seikkailijoiden ohjelmassa ulkoilua (liikuntaa, ulkopelejä), huomioikaahan vaatetus sään mukaan! -Timo ja Jarkko (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Partio
Vantaa
Sekajoukkue
15

Maarian Tähkät Nimenhuuto.com

Partiolippukunta Maarian Tähkien huoltajapestin kalenteri.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Partio
Turku
Ei asetettu
32

Hangö Scouters Vargungar Nimenhuuto.com

Jill kirjoitti: Sommarlov från scouterna nu! Meddelar närmare om seglatser! Kommer säkert läger info me den här vägen när det närmar sej! Ha en skön sommar och njut för fulla muggar, hoppas vi ses i höst igen! (14 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
22

Hirvet HeMe Nimenhuuto.com

Partio
Helsinki
Pojat
6

Mystiset Mursut Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
13