Partio­joukkueita

Partio on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on partio. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne partio­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan partio­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin partiojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 10 ja niissä on yhteensä yli 200 pelaajaa.

Jo 10 partiojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

kalevankipunatsudenpennut Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunoiden mainioiden sudenpentujen ja seikkailijoiden tapahtumatiedot ovat tällä Nimenhuuto-alueella. Kalevan Kipunoiden toiminnasta kiinnostuneille uusille henkilöille järjestettiin toimintamme esittely- ja ilmoittautumistilaisuus 19.8.18 klo 18.00 kokoontumistilassamme Kalevan nuorisotalo Häkillä osoitteessa Loitsutie 1, Kerava.

Saija kirjoitti: Ollaan paljon ulkona. Kokouksessa on yhtenä aiheena fillarin huolto, niin voi ottaa oman pyörän ja kypärän mukaan. Koloilta onnistuu kyllä, vaikkei olisi omaa pyörää. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Partio
Kerava
Sekajoukkue
44

Kalevan Kipunat Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunat on kipinöivä partiolippukunta Keravalla Partio on hauska ja kehittävä harrastus eri ikäisille lapsista aikuisiin. Tervetuloa mukaan partiolippukunta Kalevan Kipunoiden toimintaan! Lippukunnan sudenpennuilla on oma alue Nimenhuudossa: http://kalevankipunatsudenpennut.nimenhuuto.com

Päivitetty 24 päivää sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
42

Eräkamut Nimenhuuto.com

Eräkamut on aktiivinen, Keravan monipuolisin partiolippukunta. Nettisivumme ovat osoitteessa www.erakamut.fi. Nimenhuudossa jäsenet ilmoittautuvat tapahtumiin.

Pertti kirjoitti: Olethan maksanut kevään 2019 kausimaksun? Varmista, että maksusi on hoidettu ennen kesän leirejä ja huppareita. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
207

Paijalan Peurat Nimenhuuto.com

Partiolippukunta Paijalan Peurat, Tuusula

Timo kirjoitti: Hei, olisi tärkeää että kaikki lähtijät ilmoittautuisivat mahdollisimman pian, jotta voimme vahvistaa kanoottien varausmäärän. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Partio
Tuusula
Sekajoukkue
36

Eräketut Nimenhuuto.com

Kivistöstä kajahtaa Meininki on mahtavaa Tahto on kova Hinku on luja Värein mustakeltaisin Loistomme säihkyvin Kestävyys timantin Vantaan viilein vartio Timanttipartio! Eräketut on Vantaan Kivistössä toimivan Timanttipartion tarpojajoukkue.

Timo kirjoitti: Kisa alkaa osoitteessa Eerikinkatu 15, Orion, n. 7.45 olisi hyvä paikalla. Lähtöaikamme on 8.00. Aattelimme, että tähtäisimme klo 7.11 Kivistöstä lähtevään I-junaan. Sillä olemme Rautatieasemalla 7.38 ja siitä sitten pikakävelyhölkäten 1km Orionille. Lippukuntamme maksaa aterian ja 24h seutulipun... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Partio
Kivistö, Vantaa
Sekajoukkue
8

Karhu-lauma KKK Nimenhuuto.com

Karhu -lauma Karhulan Korvenkävijät -lippukunnan pääasiassa 2009 syntyneistä pojista koostuva kolkkapoikalauma.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Partio
Karhula
Pojat
3

Nuotiosissit Nimenhuuto.com

Poikapartiotoimintaa Kouvolassa.

eila kirjoitti: Onko kukaan innostunut suunnistamaan? Ti 9.5 olisi mahdollisuus lähteä Ks iltarasteille Tykkimäkeen.Ilmoittele niin vielä ehditään hoitaan suunnistus ja siinä sivussa muutakin.Kokous to. normaallisti kämpällä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Partio
Kouvola
Pojat
15

Maarian Tähkät Nimenhuuto.com

Partiolippukunta Maarian Tähkien huoltajapestin kalenteri.

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Partio
Turku
Ei asetettu
32

Hangö Scouters Vargungar Nimenhuuto.com

Jill kirjoitti: Nu är de gemensamma mötena slut och i morgon drar de skilda gruppernas möten igång! Vargungarna har sina möten som normalt vid kårlokalen och mellan 17.30-19.00. De som skall flytta grupp till äventyrarna är Christian, Niko, Erin och Freja. De har möten på onsdagar mellan 18.30-20.00. Har man någ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
15

Mystiset Mursut Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Me voitas tuoda glögiä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
12