Partio­joukkueita

Partio on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on partio. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne partio­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan partio­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin partiojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 13 ja niissä on yhteensä yli 260 pelaajaa.

Partio: joukkueet kartalla
Kartta - partio

Jo 13 partiojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

kalevankipunatsudenpennut Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunoiden mainioiden sudenpentujen tapahtumatiedot ovat tällä Nimenhuuto-alueella. Kalevan Kipunoiden toiminnasta kiinnostuneet uudet henkilöt toivotetaan tervetulleiksi toimintamme esittely- ja ilmoittautumistilaisuuteen 19.8.18 klo 18.00 alkaen kokoontumistilaamme Kalevan nuorisotalo Häkillä osoitteessa Loitsutie 1, Kerava. Mahdollisuus on kuulla, kysyä ja keskustella toiminnastamme sekä halutessaan ilmoittautua mukaan.

Leena kirjoitti: Tiistain koloiltaa ei pidetä, koska Majavat osallistuvat perjantaina yhteisvastuukeräykseen. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Partio
Kerava
Sekajoukkue
37

Kalevan Kipunat Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunat on kipinöivä partiolippukunta Keravalla Partio on hauska ja kehittävä harrastus eri ikäisille lapsista aikuisiin. Tervetuloa mukaan partiolippukunta Kalevan Kipunoiden toimintaan! Lippukunnan sudenpennuilla on oma alue Nimenhuudossa: http://kalevankipunatsudenpennut.nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
44

Eräkamut Nimenhuuto.com

Eräkamut on aktiivinen, Keravan monipuolisin partiolippukunta. Nettisivumme ovat osoitteessa www.erakamut.fi. Nimenhuudossa jäsenet ilmoittautuvat tapahtumiin.

Valtteri kirjoitti: Kutsu lippukunnan sääntömääräiseen kevätkokoukseen 2019 Hei! Eräkamujen sääntömääräinen kevätkokous pidetään Kolzulla sunnuntaina 24.3 klo 19. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset kevätkokousasiat, sekä tarkistetaan, päivitetään ja hyväksytään lippukunnan säännöissä olevia vanhentuneita kohtia... (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
211

Eräketut Nimenhuuto.com

Kivistöstä kajahtaa Meininki on mahtavaa Tahto on kova Hinku on luja Värein mustakeltaisin Loistomme säihkyvin Kestävyys timantin Vantaan viilein vartio Timanttipartio! Eräketut on Vantaan Kivistössä toimivan Timanttipartion tarpojajoukkue.

Timo kirjoitti: Kisa alkaa osoitteessa Eerikinkatu 15, Orion, n. 7.45 olisi hyvä paikalla. Lähtöaikamme on 8.00. Aattelimme, että tähtäisimme klo 7.11 Kivistöstä lähtevään I-junaan. Sillä olemme Rautatieasemalla 7.38 ja siitä sitten pikakävelyhölkäten 1km Orionille. Lippukuntamme maksaa aterian ja 24h seutulipun... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Partio
Kivistö, Vantaa
Sekajoukkue
8

Paijalan Peurat Nimenhuuto.com

Partiolippukunta Paijalan Peurat, Tuusula

Kalle kirjoitti: Teneriffalla (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Partio
Tuusula
Sekajoukkue
36

Karhu-lauma KKK Nimenhuuto.com

Karhu -lauma Karhulan Korvenkävijät -lippukunnan pääasiassa 2009 syntyneistä pojista koostuva kolkkapoikalauma.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Partio
Karhula
Pojat
3

Nuotiosissit Nimenhuuto.com

Poikapartiotoimintaa Kouvolassa.

eila kirjoitti: Onko kukaan innostunut suunnistamaan? Ti 9.5 olisi mahdollisuus lähteä Ks iltarasteille Tykkimäkeen.Ilmoittele niin vielä ehditään hoitaan suunnistus ja siinä sivussa muutakin.Kokous to. normaallisti kämpällä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Partio
Kouvola
Pojat
15

Maarian Tähkät Nimenhuuto.com

Partiolippukunta Maarian Tähkien huoltajapestin kalenteri.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Partio
Turku
Ei asetettu
32

Hangö Scouters Vargungar Nimenhuuto.com

Jill kirjoitti: Scouter idag 18.00- 19.30 Ifall någon missat det ännu! (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
15

Hirvet HeMe Nimenhuuto.com

Partio
Helsinki
Pojat
6

Mystiset Mursut Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Me voitas tuoda glögiä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
12

Uudet vuokkosudarit Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Partio
Maunula
Sekajoukkue
1

Vuokkojodet Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Partio
Ei asetettu
Sekajoukkue
1