Partio Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on partio. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan partiojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - partio - Kerava

Partio - Kerava

Kalevan Kipunat Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunat on kipinöivä partiolippukunta Keravalla Partio on hauska ja kehittävä harrastus eri ikäisille lapsista aikuisiin. Tervetuloa mukaan partiolippukunta Kalevan Kipunoiden toimintaan! Lippukunnan sudenpennuilla on oma alue Nimenhuudossa: http://kalevankipunatsudenpennut.nimenhuuto.com

Cecilia kirjoitti: Moi! Tytöt (Cecilia ja Enni) eivät olleet viime viikolla partiossa, eivätkä tiedä huomisen uintireissusta mitään. Eli, mihin uimahalliin olisi tarkoitus mennä uimaan? Onko lähtö kololta vai treffaatteko uimahallilla? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
48

Eräkamut Nimenhuuto.com

Eräkamut on aktiivinen, Keravan monipuolisin partiolippukunta. Nettisivumme ovat osoitteessa www.erakamut.fi. Nimenhuudossa jäsenet ilmoittautuvat tapahtumiin.

Emma kirjoitti: ERÄKAMUJEN KAUSIMAKSU – KEVÄT 2018 On aika maksaa Eräkamujen kausimaksu. Kausimaksulla katetaan viikoittaisten kokoontumisien ja retkien kulut. Kausimaksun suuruus keväällä 2018 on 50 euroa. Jos perheessä on useampi maksava lapsi, niin maksu menee seuraavasti: 50 euroa (1. lapsi), 40 euroa (2. la... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
214

kalevankipunatsudenpennut Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunoiden mainioiden sudenpentujen tapahtumatiedot ovat tällä Nimenhuuto-alueella.

Tytti kirjoitti: Muistakaa näytelmäryhmä ottaa rekvisiitta mukaan! (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Partio
Kerava
Sekajoukkue
45