Partio Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on partio. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, pesäpallo, ringette, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan partiojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - partio - Kerava

Partio - Kerava

Kalevan Kipunat Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunat on kipinöivä partiolippukunta Keravalla Partio on hauska ja kehittävä harrastus eri ikäisille lapsista aikuisiin. Tervetuloa mukaan partiolippukunta Kalevan Kipunoiden toimintaan! Lippukunnan sudenpennuilla on oma alue Nimenhuudossa: http://kalevankipunatsudenpennut.nimenhuuto.com

Cecilia kirjoitti: Moi! Tytöt (Cecilia ja Enni) eivät olleet viime viikolla partiossa, eivätkä tiedä huomisen uintireissusta mitään. Eli, mihin uimahalliin olisi tarkoitus mennä uimaan? Onko lähtö kololta vai treffaatteko uimahallilla? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
48

Eräkamut Nimenhuuto.com

Eräkamut on aktiivinen, Keravan monipuolisin partiolippukunta. Nettisivumme ovat osoitteessa www.erakamut.fi. Nimenhuudossa jäsenet ilmoittautuvat tapahtumiin.

Leevi kirjoitti: Toiveena olisi että pojat nukkuisi riittävästi kumminkin vaikka kivaa on. Leevillä heittää migreenikohtauksen päälle jos uni jää vähäiseksi. Valitettavasti ei ite sitä koskaan tajua ennakoida. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
216

kalevankipunatsudenpennut Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunoiden mainioiden sudenpentujen tapahtumatiedot ovat tällä Nimenhuuto-alueella.

Tytti kirjoitti: Huomatkaa kokouspaikka! Ottakaa vettä mukaan ylimääräisenä! Tervetuloa koko perh (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Partio
Kerava
Sekajoukkue
43