Partio Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on partio. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, pesäpallo, ringette, sulkapallo, sähly, partio ja lentopallo.

Katso lista koko maan partiojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - partio - Kerava

Partio - Kerava

Kalevan Kipunat Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunat on kipinöivä partiolippukunta Keravalla Partio on hauska ja kehittävä harrastus eri ikäisille lapsista aikuisiin. Tervetuloa mukaan partiolippukunta Kalevan Kipunoiden toimintaan! Lippukunnan sudenpennuilla on oma alue Nimenhuudossa: http://kalevankipunatsudenpennut.nimenhuuto.com Kalevan Kipunoiden toiminnasta kiinnostuneet uudet henkilöt toivotetaan tervetulleiksi toimintamme esittely- ja ilmoittautumistilaisuuteen 19.8.18 klo 18.00 alkaen kokoontumistilaamme Kalevan nuorisotalo Häkillä osoitteessa Loitsutie 1, Kerava. Mahdollisuus on kuulla, kysyä ja keskustella toiminnastamme sekä halutessaan ilmoittautua mukaan.

Jaakko kirjoitti: Mitenkäs Hukkien jatko? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
45

kalevankipunatsudenpennut Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunoiden mainioiden sudenpentujen tapahtumatiedot ovat tällä Nimenhuuto-alueella. Kalevan Kipunoiden toiminnasta kiinnostuneet uudet henkilöt toivotetaan tervetulleiksi toimintamme esittely- ja ilmoittautumistilaisuuteen 19.8.18 klo 18.00 alkaen kokoontumistilaamme Kalevan nuorisotalo Häkillä osoitteessa Loitsutie 1, Kerava. Mahdollisuus on kuulla, kysyä ja keskustella toiminnastamme sekä halutessaan ilmoittautua mukaan.

Tytti kirjoitti: Huomatkaa kokouspaikka! Ottakaa vettä mukaan ylimääräisenä! Tervetuloa koko perh (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Partio
Kerava
Sekajoukkue
28

Eräkamut Nimenhuuto.com

Eräkamut on aktiivinen, Keravan monipuolisin partiolippukunta. Nettisivumme ovat osoitteessa www.erakamut.fi. Nimenhuudossa jäsenet ilmoittautuvat tapahtumiin.

Pertti kirjoitti: Vastaan tässä yleisesti syksyn kokoontumisaikoja koskeviin kyselyihin. Ryhmät jatkavat entisellä kokoontumisajallaan (päivä & kellonaika), ellei ryhmänjohtaja muuta tiedota. Tähän mennessä vahvistuneet ainakin seuraavat: kaikki sudenpenturyhmät, Leijonista seikkailijoihin siirtyvät pojat, Lentävä... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
210