Partio Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on partio. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sähly, sulkapallo, partio, ringette ja lentopallo.

Katso lista koko maan partiojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - partio - Kerava

Partio - Kerava

Kalevan Kipunat Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunat on kipinöivä partiolippukunta Keravalla Partio on hauska ja kehittävä harrastus eri ikäisille lapsista aikuisiin. Tervetuloa mukaan partiolippukunta Kalevan Kipunoiden toimintaan! Lippukunnan sudenpennuilla on oma alue Nimenhuudossa: http://kalevankipunatsudenpennut.nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Jaakko on vähän myöhässä alusta. (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
46

kalevankipunatsudenpennut Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunoiden mainioiden sudenpentujen tapahtumatiedot ovat tällä Nimenhuuto-alueella. Kalevan Kipunoiden toiminnasta kiinnostuneet uudet henkilöt toivotetaan tervetulleiksi toimintamme esittely- ja ilmoittautumistilaisuuteen 19.8.18 klo 18.00 alkaen kokoontumistilaamme Kalevan nuorisotalo Häkillä osoitteessa Loitsutie 1, Kerava. Mahdollisuus on kuulla, kysyä ja keskustella toiminnastamme sekä halutessaan ilmoittautua mukaan.

Tytti kirjoitti: Huomatkaa kokouspaikka! Ottakaa vettä mukaan ylimääräisenä! Tervetuloa koko perh (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Partio
Kerava
Sekajoukkue
36

Eräkamut Nimenhuuto.com

Eräkamut on aktiivinen, Keravan monipuolisin partiolippukunta. Nettisivumme ovat osoitteessa www.erakamut.fi. Nimenhuudossa jäsenet ilmoittautuvat tapahtumiin.

Pia-Maritt kirjoitti: Lähde extempore kisaamaan 15.-16.9! Kolzun Kängi on lähdössä huomenna kisaan, mutta nyt on kaksi sairaana. Lähtisikö jotkut kaksi tai yksi extemporee kisaan. Sekin auttaisi, jos olisit yörastille saakka! Aikuinen voi tulla saattamaan ja nuoret voivat tulla kisaan mukaan! Lähtö aamulla klo 6.30 ja... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
211