Partio Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on partio. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sulkapallo, partio, sähly, ringette ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan partiojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kalevan Kipunat Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunat on kipinöivä partiolippukunta Keravalla Partio on hauska ja kehittävä harrastus eri ikäisille lapsista aikuisiin. Tervetuloa mukaan partiolippukunta Kalevan Kipunoiden toimintaan! Lippukunnastamme kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille on tilaisuus tutustua ja halutessaan ilmoittautua mukaan toimintaan 18.8.2019 klo 18.00 kokoontumispaikassamme nuorisotalo Häkillä osoitteessa Loitsutie 1, Kerava. Lippukunnan sudenpennuilla on oma alue Nimenhuudossa: http://kalevankipunatsudenpennut.nimenhuuto.com

Päivitetty 13 päivää sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
43

kalevankipunatsudenpennut Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunoiden mainioiden sudenpentujen ja seikkailijoiden tapahtumatiedot ovat tällä Nimenhuuto-alueella. Kalevan Kipunoiden toiminnasta kiinnostuneet uudet henkilöt toivotetaan tervetulleiksi toimintamme esittely- ja ilmoittautumistilaisuuteen 19.8.18 klo 18.00 alkaen kokoontumistilaamme Kalevan nuorisotalo Häkillä osoitteessa Loitsutie 1, Kerava. Mahdollisuus on kuulla, kysyä ja keskustella toiminnastamme sekä halutessaan ilmoittautua mukaan.

Saija kirjoitti: Ollaan paljon ulkona. Kokouksessa on yhtenä aiheena fillarin huolto, niin voi ottaa oman pyörän ja kypärän mukaan. Koloilta onnistuu kyllä, vaikkei olisi omaa pyörää. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Partio
Kerava
Sekajoukkue
33

Eräkamut Nimenhuuto.com

Eräkamut on aktiivinen, Keravan monipuolisin partiolippukunta. Nettisivumme ovat osoitteessa www.erakamut.fi. Nimenhuudossa jäsenet ilmoittautuvat tapahtumiin.

Pertti kirjoitti: Olethan maksanut kevään 2019 kausimaksun? Varmista, että maksusi on hoidettu ennen kesän leirejä ja huppareita. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
206