Sekakuoro­joukkueita

Sekakuoro on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sekakuoro. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sekakuoro­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sekakuoro­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sekakuorojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 7 ja niissä on yhteensä yli 140 pelaajaa.

Sekakuoro: joukkueet kartalla
Kartta - sekakuoro

Jo 7 sekakuorojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Puotin Laulu on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Konserttien, tanssiaisten, musiikkijuhlien ja kilpailujen lisäksi olemme olleet mukana myös radio- ja tv-lähetyksissä sekä valmistaneet oman musikaalin. Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa ja 2014 kuorofestivaaleilla Barcelonassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa kaikki laulavaiset! ei minusta sittenkään ollut enää "puotinlaululaiseksi". Aika aikaa kutakin, kohti uusia seikkailuja. Ensimmäisen kerran sitten vuoden 1976 olen kuoroton nainen. Uusi aika koittaa! Ihanaa juhlavuotta , keikoilla nähdään! (15 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
41

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Iira-Maria kirjoitti: kipeenä :( (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
43

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on Paavalin seurakunnan ylläpitämä kuoro Helsingissä, joka on erikoistunut haastavan kirkkomusiikin esittämiseen.

Marja kirjoitti: Graduale ry:n hallituksen kokouksessa todettiin, että kuorolaisten määrä tällä hetkellä on 70. Sen lisäksi kaksi kuorolaista on nyt tauolla. Lisäksi päätettiin, että jatkossa lauantain harjoituspäivissä tarjotaan enää vain kahvia ja teetä. Eli palataan takaisin aiempaan käytäntöön, jossa jokainen... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
72

Espoon Laulu Nimenhuuto.com

www.espoonlaulu.fi

Jouni kirjoitti: Jos kyyti puuttuu vielä ni voin hakea mukaan, lähden Pasilasta ysiltä, soita 0401786160 jouni p (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Sekakuoro
Espoo
Sekajoukkue
53

Akateeminen Laulu Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Töissä venähti eli oon myöhässä, paikalla noin seiskalta. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
55

Vox Urbana Nimenhuuto.com

Katriina kirjoitti: Jatkoa äskeiseen viestiin, josta tipahti loppu pois..eli ratikkalsulun tekijä Tuija seuraa meitä fb--sivuillamme, tykkää tekemisistämme ja nyt in jakanut videotamnekin tekstillä "nyt pääsee ratikan kyytiin Vox Urbanan mukana" (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
35

savolaisenosakunnanlaulajat Nimenhuuto.com

Savolaisen Osakunnan Laulajat, est. 1932

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Sekakuorolaulu
Vinni
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Sekakuorojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on sekakuoro on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.