Sekakuoro­joukkueita

Sekakuoro on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sekakuoro. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sekakuoro­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sekakuoro­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sekakuorojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 7 ja niissä on yhteensä yli 140 pelaajaa.

Jo 7 sekakuorojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Vola (Puotin Laulu ry) on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa, mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa, 2014 Barcelona Costa -kuorofestivaaleilla Espanjassa ja 2018 Montecatini Terme -kuorofestivaaleilla Italiassa.

Ulla kirjoitti: Hei, Ilmoittauduin vappulauluihin ja tulen mukaan laulamaan, jos ääneni on kunnossa flunssan jälkeen. Jos en voi laulaa, tulen kannustamaan. Tarvittaisiin vielä ainakin yksi sopraano mukaan... terv. Ulla (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
37

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Raija kirjoitti: kuoron omille keikoille (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
37

Espoon Laulu Nimenhuuto.com

www.espoonlaulu.fi

Erja kirjoitti: Nyt harmittaa!!! Sairastuin angiinaan, ja joudun perumaan kaikki tämän viikon laulut (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sekakuoro
Espoo
Sekajoukkue
58

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on Paavalin seurakunnan ylläpitämä kuoro Helsingissä, joka on erikoistunut haastavan kirkkomusiikin esittämiseen.

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
64

savolaisenosakunnanlaulajat Nimenhuuto.com

Savolaisen Osakunnan Laulajat-SOL, est. 1932. “Sekakuoro, jolla on rento meininki ja taiteelliset tavoitteet” (vai oliko se toisin päin)? http://sol.savolainenosakunta.fi/kuoro/

Päivitetty yli vuosi sitten

Sekakuorolaulu, Kvartetti ja Tuplakvartetti
Mannerheimintie 5 A
Sekajoukkue
15

Akateeminen Laulu Nimenhuuto.com

Vili kirjoitti: Noin klo 15-16.15 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
50

Vox Urbana Nimenhuuto.com

Anna-Maria kirjoitti: Hei vaan! Minun on jäätävä pois kuorosta, olen sen verran kiireinen tänä vuonna. Palautan kuorokansion mahdollisimman pian. Oli kivaa laulaa joukossanne, oikein ihanaa syksyä! (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
29