Sekakuoro­joukkueita

Sekakuoro on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sekakuoro. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sekakuoro­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sekakuoro­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sekakuorojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 7 ja niissä on yhteensä yli 140 pelaajaa.

Sekakuoro: joukkueet kartalla
Kartta - sekakuoro

Jo 7 sekakuorojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Puotin Laulu on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Konserttien, tanssiaisten, musiikkijuhlien ja kilpailujen lisäksi olemme olleet mukana myös radio- ja tv-lähetyksissä sekä valmistaneet oman musikaalin. Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa ja 2014 kuorofestivaaleilla Barcelonassa.

Satu kirjoitti: Bert, voisitko lähettää s-postiini sanat kappaleista jotka esitämme AGK-kiertueella ? (9 päivää sitten)

Päivitetty 25 minuuttia sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
40

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Katriina kirjoitti: Kevätköhä on asettunut taloksi, eikä lähde millään pois. Ei siis tule leivonliverryksestä yhtään mitään tälläkään viikolla. Blääh. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
46

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on Paavalin seurakunnan ylläpitämä kuoro Helsingissä, joka on erikoistunut haastavan kirkkomusiikin esittämiseen.

Olli kirjoitti: Huom! AIka on muuttunut. Aiemmin alkamisaika oli merkitty klo 10, uusi alkamisaika on klo 16:30 (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
69

Espoon Laulu Nimenhuuto.com

www.espoonlaulu.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Valitettavasti joudun luopumaan kuoropaikastani tulevien työkuvioiden vuoksi. Paikkani saa sellainen henkilö, joka pystyy säännöllisemmin osallistumaan toimintaanne. Kaikkea hyvää Espoon Laululle valitsemallaan tiellä! Jorma basso-2 (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Sekakuoro
Espoo
Sekajoukkue
52

Akateeminen Laulu Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Jään toistaiseksi määrittelemättömän pituiselle tauolle AL:stä. Tsemppiä keikoille ja treeneihin! (17 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
54

Vox Urbana Nimenhuuto.com

Pinja kirjoitti: Yllättävä este: en pääse agk-harkkoihin enkä myöskään kierrokselle. Nyyh! Tavataan luun lopussa harkoissa. Kaikkea hyvää tv. Pinja (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
34

savolaisenosakunnanlaulajat Nimenhuuto.com

Savolaisen Osakunnan Laulajat, est. 1932

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Sekakuorolaulu
Vinni
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Sekakuorojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on sekakuoro on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.