Sekakuoro Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on sekakuoro. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sekakuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Vola (Puotin Laulu ry) on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa, mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa, 2014 Barcelona Costa -kuorofestivaaleilla Espanjassa ja 2018 Montecatini Terme -kuorofestivaaleilla Italiassa.

Ulla kirjoitti: Hei, Ilmoittauduin vappulauluihin ja tulen mukaan laulamaan, jos ääneni on kunnossa flunssan jälkeen. Jos en voi laulaa, tulen kannustamaan. Tarvittaisiin vielä ainakin yksi sopraano mukaan... terv. Ulla (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
37

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on Paavalin seurakunnan ylläpitämä kuoro Helsingissä, joka on erikoistunut haastavan kirkkomusiikin esittämiseen.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
71

Akateeminen Laulu Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Pääsen paikalle vasta klo 20 jälkeen jumistreeneihin! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
50

Vox Urbana Nimenhuuto.com

Katriina kirjoitti: Huomenna sitten 14.30 Töölön juhlaan kaikki kynnelle kykenevät! Asu sama kuin konserteissa. Klo 17.00 palaveerataan Korjaamolla. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
28