Sekakuoro Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on sekakuoro. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sekakuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sekakuoro - Helsinki

Sekakuoro - Helsinki

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Puotin Laulu on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa, mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa, 2014 Barcelona Costa -kuorofestivaaleilla Espanjassa ja 2018 Montecatini Terme -kuorofestivaaleilla Italiassa.

Ulla kirjoitti: Hei, Ilmoittauduin vappulauluihin ja tulen mukaan laulamaan, jos ääneni on kunnossa flunssan jälkeen. Jos en voi laulaa, tulen kannustamaan. Tarvittaisiin vielä ainakin yksi sopraano mukaan... terv. Ulla (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
36

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on Paavalin seurakunnan ylläpitämä kuoro Helsingissä, joka on erikoistunut haastavan kirkkomusiikin esittämiseen.

Marja kirjoitti: Huominen 19.9. harjoitus toteutuu normaalisti Väitän Sepon viestin siitä, että huominen harjoitus klo 18 toteutuu tuttuun tapaan. Tapaamisiin! (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
72

Vox Urbana Nimenhuuto.com

Pinja kirjoitti: Hei, olo on väsynyt ja särkyinen. Pakko jäädä kotiin, vaikka mieli tekisi mukaan. Pitäkää hauskaa! (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
28

Akateeminen Laulu Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Saatan olla vähän myöhässä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
49