Sekakuoro Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on sekakuoro. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sekakuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sekakuoro - Helsinki

Sekakuoro - Helsinki

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Puotin Laulu on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa, mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa, 2014 Barcelona Costa -kuorofestivaaleilla Espanjassa ja 2018 Montecatini Terme -kuorofestivaaleilla Italiassa.

Ulla kirjoitti: Hei, Ilmoittauduin vappulauluihin ja tulen mukaan laulamaan, jos ääneni on kunnossa flunssan jälkeen. Jos en voi laulaa, tulen kannustamaan. Tarvittaisiin vielä ainakin yksi sopraano mukaan... terv. Ulla (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
36

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on Paavalin seurakunnan ylläpitämä kuoro Helsingissä, joka on erikoistunut haastavan kirkkomusiikin esittämiseen.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
72

Vox Urbana Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Nyt ei pysty, sairaslomalla, järkyttävä räkätauti, Laulun iloa teille.... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
28

Akateeminen Laulu Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Hei! Olen nyt palaamassa S2:n riveihin, mutten valitettavasti pääse treeneihin huomenna. Ensi viikkoon siis! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
50