Sekakuoro Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on sekakuoro. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan sekakuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Addictio Nimenhuuto.com

Addictio on laulajiensa syksyllä 2005 perustama helsinkiläinen kamarikuoro. Kuorossa on kolmisenkymmentä laulajaa, kaikki kokeneita kuorolaulajia. Syyskauden 2019 alusta kuoroa on johtanut Riku Laurikka. Addiction perusideana on korkeatasoisen musiikin tekeminen ja uuden oppiminen ihmisten kesken, joille musiikki on addiktio, riippuvuus. Addictio syntyi laulajiensa innosta muodostaa oma kuoro, jossa saisi tehdä mahdollisimman monenlaista musiikkia, kokeillen ja korkeatasoisesti – hauskanpitoa unohtamatta.

Elisa kirjoitti: Osan aikaa joudun valvomaan lapsen etäviulutuntia. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Kuorolaulu, Kuoro ja Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
36

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Vola (Puotin Laulu ry) on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa, mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa, 2014 Barcelona Costa -kuorofestivaaleilla Espanjassa ja 2018 Montecatini Terme -kuorofestivaaleilla Italiassa.

Ulla kirjoitti: Hei, Ilmoittauduin vappulauluihin ja tulen mukaan laulamaan, jos ääneni on kunnossa flunssan jälkeen. Jos en voi laulaa, tulen kannustamaan. Tarvittaisiin vielä ainakin yksi sopraano mukaan... terv. Ulla (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
34

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on erikoistunut isojen kirkkomusiikkiteosten esittämiseen. Sitä ylläpitää Graduale-kuoro ry.

Päivitetty 13 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
53

Akateeminen Laulu Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Hei! Mielelläni osallistun kun siellä olen muutenkin mutta olen 12-13.30 kiinni! Jos aikataulu siis sopii niin in! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
56

Vox Urbana Nimenhuuto.com

Tuula kirjoitti: Olen lomalla ja mökillä tuon viikon, 24, enkä valitettavasti pääse mukaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
27