Sekakuoro Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on sekakuoro. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sekakuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sekakuoro - Helsinki

Sekakuoro - Helsinki

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Puotin Laulu on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Konserttien, tanssiaisten, musiikkijuhlien ja kilpailujen lisäksi olemme olleet mukana myös radio- ja tv-lähetyksissä sekä valmistaneet oman musikaalin. Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa ja 2014 kuorofestivaaleilla Barcelonassa.

Ulla kirjoitti: Hei, Ilmoittauduin vappulauluihin ja tulen mukaan laulamaan, jos ääneni on kunnossa flunssan jälkeen. Jos en voi laulaa, tulen kannustamaan. Tarvittaisiin vielä ainakin yksi sopraano mukaan... terv. Ulla (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
39

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on Paavalin seurakunnan ylläpitämä kuoro Helsingissä, joka on erikoistunut haastavan kirkkomusiikin esittämiseen.

Olli kirjoitti: Tervehdys, Sain Peteriltä listan sopivista päivämääristä suunniteltua Graduale-kuoron kesäjuhlaa varten Päivölässä. Listatuista päivistä ainoastaan 12. elokuuta pääsemme varmuudella sisätiloihin. Muina päivinä joudumme uhmaamaan luontoa ulkosalla. Merkatkaa kyselyssä mitkä ehdotetuista päivistä t... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
73

Akateeminen Laulu Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Saatan olla vähän myöhässä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
48

Vox Urbana Nimenhuuto.com

Tuula kirjoitti: Minulta poistetaan hammas ke 30.5. En pääse Espalle. (28 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
30