Sekakuoro Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on sekakuoro. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sekakuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sekakuoro - Helsinki

Sekakuoro - Helsinki

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Puotin Laulu on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa, mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa, 2014 Barcelona Costa -kuorofestivaaleilla Espanjassa ja 2018 Montecatini Terme -kuorofestivaaleilla Italiassa.

Ulla kirjoitti: Hei, Ilmoittauduin vappulauluihin ja tulen mukaan laulamaan, jos ääneni on kunnossa flunssan jälkeen. Jos en voi laulaa, tulen kannustamaan. Tarvittaisiin vielä ainakin yksi sopraano mukaan... terv. Ulla (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
37

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on Paavalin seurakunnan ylläpitämä kuoro Helsingissä, joka on erikoistunut haastavan kirkkomusiikin esittämiseen.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
72

Vox Urbana Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Taas on nenä niin tukossa, ettei meinaa happi riittää kunnolla pystyssä olemiseen, joten laulaminen jää kyllä tänään väliin. Voihan nenä sentään. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
28

Akateeminen Laulu Nimenhuuto.com

Xinjie kirjoitti: I may be late today. I am not sure if my seminar will be finished before 17. I will try to get Meritulli as early as I can. (19 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
50