Sekakuoro Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on sekakuoro. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sekakuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Addictio Nimenhuuto.com

Addictio on laulajiensa syksyllä 2005 perustama helsinkiläinen kamarikuoro. Kuorossa on kolmisenkymmentä laulajaa, kaikki kokeneita kuorolaulajia. Syyskauden 2019 alusta kuoroa on johtanut Riku Laurikka. Addiction perusideana on korkeatasoisen musiikin tekeminen ja uuden oppiminen ihmisten kesken, joille musiikki on addiktio, riippuvuus. Addictio syntyi laulajiensa innosta muodostaa oma kuoro, jossa saisi tehdä mahdollisimman monenlaista musiikkia, kokeillen ja korkeatasoisesti – hauskanpitoa unohtamatta.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu, Kuoro ja Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
37

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Vola (Puotin Laulu ry) on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa, mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa, 2014 Barcelona Costa -kuorofestivaaleilla Espanjassa, 2018 Montecatini Terme -kuorofestivaaleilla Italiassa ja 2023 Prahassa.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
41

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on erikoistunut isojen kirkkomusiikkiteosten esittämiseen. Sitä ylläpitää Graduale-kuoro ry.

Ulla kirjoitti: Varmuudeksi vielä muistutan: Huomenna 7.2. klo 18-21 HARJOITUKSET PASILAN peruskoulussa (Länsi-Pasila), MAISTRAATINTORI 1 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
52

Vivavox Nimenhuuto.com

Helsingin tuomiokirkon kamarikuoro Viva vox ILMOITTAUDU JOS TULET MERITULLIIN, osallitujamäärää on rajoitettu koronan takia. REGISTER IF YOU COME TO MERITULLI, number of people is limited due to COVID.

Päivitetty yli vuosi sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
41

Akateeminen Laulu Nimenhuuto.com

Mai kirjoitti: Due to me missunderstanding our families hobby arrangements, I shall arrive 30 min. late (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
61

Vox Urbana Nimenhuuto.com

Nitta kirjoitti: Eikös Satu ole altto! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
24