Sukellus­joukkueita

Sukellus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sukellus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sukellus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sukellus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sukellusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 14 ja niissä on yhteensä yli 280 pelaajaa.

Sukellus: joukkueet kartalla
Kartta - sukellus

Jo 14 sukellusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

RIUSUK JUNIORIT Nimenhuuto.com

Ohjattu junioritoimintakausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun. Toimintakausi jakaantuu syys- ja kevättoimintakaudeksi. Juniorit harjoittelevat vähintään kerran viikossa Riihimäen uimahallilla yleisöajan ulkopuolella. Allastreeneissä harjoitellaan mm. seuraavia taitoja: - perusvälineiden oikeaoppista käyttöä - pinnan alle menoa, sukeltamista ja paineentasausta - räpyläpotkutekniikoita - vesipelastus- ja ensiaputaitoja - uppopalloa

Toni kirjoitti: Moi kaikki! Lauantaina 21.4. klo 9:00, pidetään harkkojen yhteydessä infotilaisuus, koskien keväällä järjestettävää S2 snorkkelisukelluksen peruskurssia. Kaikki kurssille halukkaat Norpat jotka eivät vielä ole kurssia suorittaneet ( Ahvenet, Hauet, Lohet ja Hylkeet), sekä heidän huoltajansa ovat ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sukellus ja Vapaaehtoistyö
Riihimäki
Sekajoukkue
70

abaq Nimenhuuto.com

Aboa Aquanauts ry. (Abaq) on lasten, nuorten ja perheiden yhteiseen sukellusharrastukseen erikoistunut turkulainen sukellusseura. 19.1.2011 Aboa Aquanauts ry vastaanotti Nuori Suomi ry:n myöntämän Sinetin, merkiksi laadukkaasta lasten ja nuorten hyväksi tehdystä työstä. Talvikaudella (elokuu - toukokuu) harjoittelemme Sunnuntaisin klo 17:30 - 19:30 Impivaaran uimahallissa. Muista! kassa ja ovet sulkeutuvat kello 17:00. Lisätietoja seuran toiminnasta ja siihen mukaan tulemisesta saa seuran kotisivuilta http://aboa-aquanauts.blogspot.fi/ ja yhteyshenkilöiltä.

Joukkue etsii pelaajia

Petri kirjoitti: HUOMIO! Avasin leiri ilmoittautumisen jotta pystyt lisäämään mahdolliset paita tilaukset. Muuten leiri melko täynnä. (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Sukellus
Turku
Ei asetettu
95

NousuP1 Nimenhuuto.com

Sukellusseura Nousu Ry:n laitesukelluksen peruskurssi

Rupert kirjoitti: The target of this session is to deepen skills and confidence of being under water. The goal is to have the elements of the rescue exercise trained, understood and to practice the full rescue from lifting the victim to the surface, establishing buoyancy, calling for help and moving the victim to ... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Laitesukellus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
26

NousuRy Nimenhuuto.com

Nousu ry on edistänyt jäsentensä turvallista sukeltamista jo vuodesta 1990. Toimimme aktiivisesti ympärivuotisesti.

Irene kirjoitti: Meidän lisäksi P1-kurssilaisia ja -kouluttajia on noin 7 kpl ja RD-kurssilaisia 2 lisää, eli todellisuudessa paikalla on 9 henkilöä enemmän kuin tässä on mainittu. (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Laitesukellus, Snorklaus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
89

GummiWihta Nimenhuuto.com

* Nimenhuuto-palvelu on GummiWihdan osalta tauolla *

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Laitesukellus
Jokioinen
Sekajoukkue
14

Lumen Valo Nimenhuuto.com

Lumen Valon jäsenten läsnäolot ja poissaolot

Anna kirjoitti: Saatan ehkä.päästä tähän, varmistan huomenna. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kaikki, Joukkuevoimistelu, Tanssi ja Sukellus
Helsinki
Sekajoukkue
8

Hylkeet Nimenhuuto.com

Urheilusukeltajat ry:n nuorten US Seals ryhmä, joka harjoittelee Itiksessä.

Anne kirjoitti: Hei, muistakaa käydä ilmoittautumassa laitesukelluskerralle Nimenhuudossa tiistai-iltaan mennessä. Osallistuminen voidaan taata vain ilmoittautuneille. Laitepakettien lisäksi minun pitää varmistaa riittävä määrä kouluttajia altaalle. Terveisin Anne (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Sukellus
Helsinki
Sekajoukkue
33

Fire Divers Ry Nimenhuuto.com

Jari-Pekka kirjoitti: Emäntä ja kaksi kaveria mukana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Laitesukellus
Kuopio
Miehet
29

OVMnorpat Nimenhuuto.com

Oulun vesimiehet Ry:n Norppatoiminta. Norppatoiminta on monipuolista snorkkelisukellusta perusvälinein, joihin kuuluvat maski, snorkkeli ja räpylät. Aluksi opetellaan snorkkelisukelluksen perusteita, perusvälineiden käyttöä, pinnan alle menoa, sukeltamista, paineentasausta, räpyläpotkutekniikoita, vesipelastus- ja ensiaputaitoja vähitellen edeten vaikeampiin harjoituksiin kunhan perusteet ovat hallinnassa. Taitoharjoitusten lisäksi pelataan uppopalloa ja leikitään. Kunhan taidot ovat tarpeeksi karttuneet, voidaan järjestää Norpan Taitorata ja kortittaa osallistujat. Tärkeimpänä toiminnan tavoitteena on, että norpilla on hauskaa ja leikin ohessa opitaan snorkkelisukelluksen taitoja ja turvallista vedessä touhuamista.

Mika kirjoitti: Tänään siis vapaat hafjoitukset ! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Sukellus
Oulu
Sekajoukkue
34

KD Norpat Nimenhuuto.com

Kotka Diversin norpparyhmät

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Snorkkelisukellus, Sukellus ja Vapaasukellus
Kotka
Sekajoukkue
29

P2-kurssi Nimenhuuto.com

Riihimäen Urheilusukeltajien P2-kurssi

Teemu kirjoitti: Omasta puolestani kiitos vielä kivasta ja toimeliaasta viikonlopusta Kaatialassa! Oheisen Dropbox-linkin takana eri kuvaajien kuva- ja videosatoa viikonlopulta. Pistäkää halutessanne talteen, poistan jossain välissä tuolta uusien tieltä. Linkki on https://www.dropbox.com/sh/phjsmp4fuk18fib/AAD4In... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Laitesukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
8

PSK Kupla Tek Nimenhuuto.com

PSK Kupla tekniikkasukeltajat

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Tekniikkasukellus
Espoo
Sekajoukkue
3

P1-kurssi Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Seura järjestää syyskuussa nitroksisukeltamisen peruskurssin. Pohjaksi riittää P1 ja 14 vuoden ikä. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet seuran sivuilla os. https://www.riusuk.net/koulutus/erikoiskurssit/nitroksisukeltamisen-peruskurssi/ (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
35

Calypso seniorinorpat Nimenhuuto.com

Oscar kirjoitti: Lisäys edelliseen; Jos voisitte päivittää pelaajatiedot niin saadaa kaikille aktiivinen sähköposti ja puhelinnumerot, Kiitos. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sukellus
Ei asetettu
Ei asetettu
18