Sukellus­joukkueita

Sukellus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sukellus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sukellus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sukellus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sukellusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Jo 9 sukellusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

abaq Nimenhuuto.com

Aboa Aquanauts ry. (Abaq) on lasten, nuorten ja perheiden yhteiseen sukellusharrastukseen erikoistunut turkulainen sukellusseura. 19.1.2011 Aboa Aquanauts ry vastaanotti Nuori Suomi ry:n myöntämän Sinetin, merkiksi laadukkaasta lasten ja nuorten hyväksi tehdystä työstä. Talvikaudella (elokuu - toukokuu) harjoittelemme Sunnuntaisin klo 17:30 - 19:30 Impivaaran uimahallissa. Muista! kassa ja ovet sulkeutuvat kello 17:00. Lisätietoja seuran toiminnasta ja siihen mukaan tulemisesta saa seuran kotisivuilta http://aboa-aquanauts.blogspot.fi/ ja yhteyshenkilöiltä.

Joukkue etsii pelaajia

Rami kirjoitti: Kesäleirin ajatus on toimia lasten ja nuorten ehdoilla, leiri on tarkoitettu aktiivisille seuralaisille , mikäli leirille jää paikkoja täyttämättä ovat tervetulleita jäsenet jotka eivät ole osallistuneet kuluneella kaudella seuran toimintaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Sukellus
Turku
Ei asetettu
98

RIUSUK JUNIORIT Nimenhuuto.com

Ohjattu junioritoimintakausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun. Toimintakausi jakaantuu syys- ja kevättoimintakaudeksi. Juniorit harjoittelevat vähintään kerran viikossa Riihimäen uimahallilla yleisöajan ulkopuolella. Allastreeneissä harjoitellaan mm. seuraavia taitoja: - perusvälineiden oikeaoppista käyttöä - pinnan alle menoa, sukeltamista ja paineentasausta - räpyläpotkutekniikoita - vesipelastus- ja ensiaputaitoja - uppopalloa

Tuomo kirjoitti: Hei, Vaikka toiminta on nyt jäissä, voitte valmistautua Nuorten laitesukellustapahtumaan: Nuorten laitesukelluspäivä Aika: 27.6.2020 klo 10 - 18 Paikka: Loppi, Iso-Melkutin Järjestäjä: Riihimäen Urheilusukeltajat ja Sukeltajaliitto Kuvaus: Nuorten laitesukelluspäivä Iso-Melkuttimella 12-20 vuotia... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sukellus ja Vapaaehtoistyö
Riihimäki
Sekajoukkue
79

NousuRy Nimenhuuto.com

Nousu ry on edistänyt jäsentensä turvallista sukeltamista jo vuodesta 1990. Toimimme aktiivisesti ympärivuotisesti.

Peeter kirjoitti: Onks nyt mikä max osallistujien määrä? (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Laitesukellus, Snorklaus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
141

NousuKurssit Nimenhuuto.com

Sukellusseura Nousu Ry:n laitesukelluksen koulutuskurssit.

Akseli kirjoitti: Kaatiala (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Laitesukellus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
54

Fire Divers Ry Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Paakkila on sitten jäässä ja tämän vuoden loput viikkosukellukset siellä on peruttu. 17.12 verotoimiston luola on seuraava viikkosukellus klo 12.00. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Laitesukellus
Kuopio
Miehet
29

KD Norpat Nimenhuuto.com

Kotka Diversin norpparyhmät

Pia kirjoitti: KAIKKI loput kevään 2020 treenit peruttu koronan takia!!! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Snorkkelisukellus, Sukellus ja Vapaasukellus
Kotka
Sekajoukkue
31

P1-kurssi Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Seura järjestää syyskuussa nitroksisukeltamisen peruskurssin. Pohjaksi riittää P1 ja 14 vuoden ikä. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet seuran sivuilla os. https://www.riusuk.net/koulutus/erikoiskurssit/nitroksisukeltamisen-peruskurssi/ (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
35

Calypso seniorinorpat Nimenhuuto.com

Oscar kirjoitti: Lisäys edelliseen; Jos voisitte päivittää pelaajatiedot niin saadaa kaikille aktiivinen sähköposti ja puhelinnumerot, Kiitos. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Sukellus
Ei asetettu
Ei asetettu
18

CMAS P1 2020 RiUSuk Nimenhuuto.com

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
24