Sukellus­joukkueita

Sukellus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sukellus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sukellus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sukellus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sukellusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 8 ja niissä on yhteensä yli 160 pelaajaa.

Jo 8 sukellusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

abaq Nimenhuuto.com

Aboa Aquanauts ry. (Abaq) on lasten, nuorten ja perheiden yhteiseen sukellusharrastukseen erikoistunut turkulainen sukellusseura. 19.1.2011 Aboa Aquanauts ry vastaanotti Nuori Suomi ry:n myöntämän Sinetin, merkiksi laadukkaasta lasten ja nuorten hyväksi tehdystä työstä. Talvikaudella (elokuu - toukokuu) harjoittelemme Sunnuntaisin klo 17:30 - 19:30 Impivaaran uimahallissa. Muista! kassa ja ovet sulkeutuvat kello 17:00. Lisätietoja seuran toiminnasta ja siihen mukaan tulemisesta saa seuran kotisivuilta http://aboa-aquanauts.blogspot.fi/ ja yhteyshenkilöiltä.

Joukkue etsii pelaajia

Riikka kirjoitti: Otso miesten m, essu naisten s ja Riikka naisten m. Siis leiripaita (12 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sukellus
Turku
Ei asetettu
103

RIUSUK JUNIORIT Nimenhuuto.com

Ohjattu junioritoimintakausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun. Toimintakausi jakaantuu syys- ja kevättoimintakaudeksi. Juniorit harjoittelevat vähintään kerran viikossa Riihimäen uimahallilla yleisöajan ulkopuolella. Allastreeneissä harjoitellaan mm. seuraavia taitoja: - uimataitoa - perusvälineiden oikeaoppista käyttöä - pinnan alle menoa, sukeltamista ja paineentasausta - räpyläpotkutekniikoita - vesipelastus- ja ensiaputaitoja - uppopalloa

Tuomo kirjoitti: TIEDOKSI! Riihimäen uimahalli avaa altaat nuorten ryhmille ajalla 11.-31.1.21 siten, että altaat ovat auki ma-pe klo 15-20. Sovimme Rius:n kanssa vuoroista siten, että meillä olisi käytettävissä altaita ma, ke ja pe klo 19-20 siten, että ma, ke ja pe käytössä olisi puolikas syvää allasta ja pe li... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sukellus, Vapaaehtoistyö, Vesipelastus, Uppopallo, Uimataito, Snorklaus ja Snorkkelisukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
70

NousuRy Nimenhuuto.com

Nousu ry on edistänyt jäsentensä turvallista sukeltamista jo vuodesta 1990. Toimimme aktiivisesti ympärivuotisesti.

Irene kirjoitti: Onko Vuoksen risainen A-lippu korvattu ehjällä? NK:lla taisi olla toinenkin lippu? Risainen lippu voisi saada kunniallisen polttohautauksen. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Laitesukellus, Snorklaus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
149

Sukellusseura H2O ry Nimenhuuto.com

H2O:n sukellustapahtumat, hallivuorot ja täyttövuorot sekä kaikki muu kiva sukeltamisen ympärillä.

Päivitetty 4 päivää sitten

Sukellus
Helsinki
Sekajoukkue
52

NousuKurssit Nimenhuuto.com

Sukellusseura Nousu Ry:n laitesukelluksen koulutuskurssit.

Emma kirjoitti: Siirretään myöhemmäksi, kunhan tiedetään milloin kurssi pääsee toteutumaan. Kick off is postponed to a later time because of corona. This event shall be rescheduled once we know when the course will be possible to organize. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Laitesukellus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
56

KD Norpat Nimenhuuto.com

Kotka Diversin norpparyhmät

Pia kirjoitti: Hei kaikki, treenit joudutaan perumaan, koska uimahalli suljetaan loppukauden ajaksi. Riikka Venesjärvi (seuran pj) on tiedottamassa lähiaikoina asiasta lisää. Pysykää terveinä! Terv Pia (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Snorkkelisukellus, Sukellus ja Vapaasukellus
Kotka
Sekajoukkue
32

CMAS P1 2020 RiUSuk Nimenhuuto.com

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
27

Sukellusseuravesikot Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (19 päivää sitten)

Snorkkelisukellus
Kouvola
Sekajoukkue
3