Sukellus­joukkueita

Sukellus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sukellus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sukellus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sukellus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sukellusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 10 ja niissä on yhteensä yli 200 pelaajaa.

Jo 10 sukellusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

abaq Nimenhuuto.com

Aboa Aquanauts ry. (Abaq) on lasten, nuorten ja perheiden yhteiseen sukellusharrastukseen erikoistunut turkulainen sukellusseura. 19.1.2011 Aboa Aquanauts ry vastaanotti Nuori Suomi ry:n myöntämän Sinetin, merkiksi laadukkaasta lasten ja nuorten hyväksi tehdystä työstä. Talvikaudella (elokuu - toukokuu) harjoittelemme Sunnuntaisin klo 17:30 - 19:30 Impivaaran uimahallissa. Muista! kassa ja ovet sulkeutuvat kello 17:00. Lisätietoja seuran toiminnasta ja siihen mukaan tulemisesta saa seuran kotisivuilta http://aboa-aquanauts.blogspot.fi/ ja yhteyshenkilöiltä.

Joukkue etsii pelaajia

Riikka kirjoitti: Hanna ja Juho laitesukeltavat hyppyaltaassa tänään. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Sukellus
Turku
Ei asetettu
114

RIUSUK JUNIORIT Nimenhuuto.com

Ohjattu junioritoimintakausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun. Toimintakausi jakaantuu syys- ja kevättoimintakaudeksi. Juniorit harjoittelevat vähintään kerran viikossa Riihimäen uimahallilla yleisöajan ulkopuolella. Allastreeneissä harjoitellaan mm. seuraavia taitoja: - perusvälineiden oikeaoppista käyttöä - pinnan alle menoa, sukeltamista ja paineentasausta - räpyläpotkutekniikoita - vesipelastus- ja ensiaputaitoja - uppopalloa

Tuomo kirjoitti: Norppatreenit alkavat testiuinneilla 24.8.19. Katsokaa nimenhuudosta ja ilmoittautukaa! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sukellus ja Vapaaehtoistyö
Riihimäki
Sekajoukkue
80

NousuRy Nimenhuuto.com

Nousu ry on edistänyt jäsentensä turvallista sukeltamista jo vuodesta 1990. Toimimme aktiivisesti ympärivuotisesti.

Rupert kirjoitti: I come with three intro students (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Laitesukellus, Snorklaus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
131

NousuKurssit Nimenhuuto.com

Sukellusseura Nousu Ry:n laitesukelluksen koulutuskurssit.

Irene kirjoitti: En ole vielä päättänyt paikkaa, mutta jossain lähellä. Olisin kiitollinen, jos löytyy sukellusvanhinta/rantavahtia meille. (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Laitesukellus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
39

Lumen Valo Nimenhuuto.com

Lumen Valon jäsenten läsnäolot ja poissaolot

Anna kirjoitti: Saatan ehkä.päästä tähän, varmistan huomenna. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kaikki, Joukkuevoimistelu, Tanssi ja Sukellus
Helsinki
Sekajoukkue
8

Fire Divers Ry Nimenhuuto.com

Jari-Pekka kirjoitti: Emäntä ja kaksi kaveria mukana (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Laitesukellus
Kuopio
Miehet
30

OVMnorpat Nimenhuuto.com

Oulun vesimiehet Ry:n Norppatoiminta. Norppatoiminta on monipuolista snorkkelisukellusta perusvälinein, joihin kuuluvat maski, snorkkeli ja räpylät. Aluksi opetellaan snorkkelisukelluksen perusteita, perusvälineiden käyttöä, pinnan alle menoa, sukeltamista, paineentasausta, räpyläpotkutekniikoita, vesipelastus- ja ensiaputaitoja vähitellen edeten vaikeampiin harjoituksiin kunhan perusteet ovat hallinnassa. Taitoharjoitusten lisäksi pelataan uppopalloa ja leikitään. Kunhan taidot ovat tarpeeksi karttuneet, voidaan järjestää Norpan Taitorata ja kortittaa osallistujat. Tärkeimpänä toiminnan tavoitteena on, että norpilla on hauskaa ja leikin ohessa opitaan snorkkelisukelluksen taitoja ja turvallista vedessä touhuamista.

Mika kirjoitti: Ohjaajien ajanpuutteen ja yhden ohjaajan poistumisen vuoksi tämän vuoden harjoitukset ovat pääsääntöisesti vapaaharjoituksina lukuunottamatta niitä kertoja, kun paikalle saadaan kaksi virallista ohjaajaa(ilmoitetaan erikseen nimenhuudossa). Eli käytännössä Norppien hallivuoro on vapaasti käytettä... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sukellus
Oulu
Sekajoukkue
33

KD Norpat Nimenhuuto.com

Kotka Diversin norpparyhmät

Peppi kirjoitti: Kiitokset hyvästä keväästä ja kaudesta. Nyt alkaa uimalan remppa ja kesä. Hyvää kesää! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Snorkkelisukellus, Sukellus ja Vapaasukellus
Kotka
Sekajoukkue
32

P1-kurssi Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Seura järjestää syyskuussa nitroksisukeltamisen peruskurssin. Pohjaksi riittää P1 ja 14 vuoden ikä. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet seuran sivuilla os. https://www.riusuk.net/koulutus/erikoiskurssit/nitroksisukeltamisen-peruskurssi/ (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
35

Calypso seniorinorpat Nimenhuuto.com

Oscar kirjoitti: Lisäys edelliseen; Jos voisitte päivittää pelaajatiedot niin saadaa kaikille aktiivinen sähköposti ja puhelinnumerot, Kiitos. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Sukellus
Ei asetettu
Ei asetettu
18