Sukellus­joukkueita

Sukellus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sukellus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sukellus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sukellus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sukellusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 12 ja niissä on yhteensä yli 240 pelaajaa.

Sukellus: joukkueet kartalla
Kartta - sukellus

Jo 12 sukellusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

abaq Nimenhuuto.com

Aboa Aquanauts ry. (Abaq) on lasten, nuorten ja perheiden yhteiseen sukellusharrastukseen erikoistunut turkulainen sukellusseura. 19.1.2011 Aboa Aquanauts ry vastaanotti Nuori Suomi ry:n myöntämän Sinetin, merkiksi laadukkaasta lasten ja nuorten hyväksi tehdystä työstä. Talvikaudella (elokuu - toukokuu) harjoittelemme Sunnuntaisin klo 17:30 - 19:30 Impivaaran uimahallissa. Muista! kassa ja ovet sulkeutuvat kello 17:00. Lisätietoja seuran toiminnasta ja siihen mukaan tulemisesta saa seuran kotisivuilta http://aboa-aquanauts.blogspot.fi/ ja yhteyshenkilöiltä.

Joukkue etsii pelaajia

Esa kirjoitti: Moi Hyvää vuoden alkua kaikille! Alkuvuodesta on hyvä muistutella uusia jäseniä Sukeltajaliittoon liittymisestä. Eli kaikki te uudet jäsenet, jotka olette olleet viime syksyn tutustumisjäseninä niin nyt olisi aika liittyä Sukeltajaliittoon jos jatkatte seurassamme. Ilmoitelkaa minulle jatkosta ni... (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sukellus
Turku
Ei asetettu
115

RIUSUK JUNIORIT Nimenhuuto.com

Ohjattu junioritoimintakausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun. Toimintakausi jakaantuu syys- ja kevättoimintakaudeksi. Juniorit harjoittelevat vähintään kerran viikossa Riihimäen uimahallilla yleisöajan ulkopuolella. Allastreeneissä harjoitellaan mm. seuraavia taitoja: - perusvälineiden oikeaoppista käyttöä - pinnan alle menoa, sukeltamista ja paineentasausta - räpyläpotkutekniikoita - vesipelastus- ja ensiaputaitoja - uppopalloa

Tuomo kirjoitti: Muistutan perjantain laitesukellusharkoista. Kaikki laitesukelluskortitetut jäsenemme ovat tervetulleita treenaamaan laitteilla. Ilmoittautuminen Tuomolle. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sukellus ja Vapaaehtoistyö
Riihimäki
Sekajoukkue
79

NousuRy Nimenhuuto.com

Nousu ry on edistänyt jäsentensä turvallista sukeltamista jo vuodesta 1990. Toimimme aktiivisesti ympärivuotisesti.

Irene kirjoitti: Saattaa tulla lisää introilijoita tälle kerralle, ilmoittelen, kun kuulen osallistuuko. (15 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Laitesukellus, Snorklaus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
107

NousuKurssit Nimenhuuto.com

Sukellusseura Nousu Ry:n laitesukelluksen koulutuskurssit.

Vesa kirjoitti: Missä luokassa? (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Laitesukellus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
37

GummiWihta Nimenhuuto.com

* Nimenhuuto-palvelu on GummiWihdan osalta tauolla *

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Laitesukellus
Jokioinen
Sekajoukkue
14

Lumen Valo Nimenhuuto.com

Lumen Valon jäsenten läsnäolot ja poissaolot

Anna kirjoitti: Saatan ehkä.päästä tähän, varmistan huomenna. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kaikki, Joukkuevoimistelu, Tanssi ja Sukellus
Helsinki
Sekajoukkue
8

Fire Divers Ry Nimenhuuto.com

Jari-Pekka kirjoitti: Emäntä ja kaksi kaveria mukana (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Laitesukellus
Kuopio
Miehet
30

OVMnorpat Nimenhuuto.com

Oulun vesimiehet Ry:n Norppatoiminta. Norppatoiminta on monipuolista snorkkelisukellusta perusvälinein, joihin kuuluvat maski, snorkkeli ja räpylät. Aluksi opetellaan snorkkelisukelluksen perusteita, perusvälineiden käyttöä, pinnan alle menoa, sukeltamista, paineentasausta, räpyläpotkutekniikoita, vesipelastus- ja ensiaputaitoja vähitellen edeten vaikeampiin harjoituksiin kunhan perusteet ovat hallinnassa. Taitoharjoitusten lisäksi pelataan uppopalloa ja leikitään. Kunhan taidot ovat tarpeeksi karttuneet, voidaan järjestää Norpan Taitorata ja kortittaa osallistujat. Tärkeimpänä toiminnan tavoitteena on, että norpilla on hauskaa ja leikin ohessa opitaan snorkkelisukelluksen taitoja ja turvallista vedessä touhuamista.

Mika kirjoitti: Ohjaajien ajanpuutteen ja yhden ohjaajan poistumisen vuoksi tämän vuoden harjoitukset ovat pääsääntöisesti vapaaharjoituksina lukuunottamatta niitä kertoja, kun paikalle saadaan kaksi virallista ohjaajaa(ilmoitetaan erikseen nimenhuudossa). Eli käytännössä Norppien hallivuoro on vapaasti käytettä... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Sukellus
Oulu
Sekajoukkue
33

KD Norpat Nimenhuuto.com

Kotka Diversin norpparyhmät

Topi kirjoitti: Hei Snorkkelini on tänään hävinnyt hallilla. Onkohan joku vahingossa ottanut sen mukaan? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Snorkkelisukellus, Sukellus ja Vapaasukellus
Kotka
Sekajoukkue
27

P2-kurssi Nimenhuuto.com

Riihimäen Urheilusukeltajien P2-kurssi

Teemu kirjoitti: Omasta puolestani kiitos vielä kivasta ja toimeliaasta viikonlopusta Kaatialassa! Oheisen Dropbox-linkin takana eri kuvaajien kuva- ja videosatoa viikonlopulta. Pistäkää halutessanne talteen, poistan jossain välissä tuolta uusien tieltä. Linkki on https://www.dropbox.com/sh/phjsmp4fuk18fib/AAD4In... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Laitesukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
8

P1-kurssi Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Seura järjestää syyskuussa nitroksisukeltamisen peruskurssin. Pohjaksi riittää P1 ja 14 vuoden ikä. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet seuran sivuilla os. https://www.riusuk.net/koulutus/erikoiskurssit/nitroksisukeltamisen-peruskurssi/ (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
35

Calypso seniorinorpat Nimenhuuto.com

Oscar kirjoitti: Lisäys edelliseen; Jos voisitte päivittää pelaajatiedot niin saadaa kaikille aktiivinen sähköposti ja puhelinnumerot, Kiitos. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sukellus
Ei asetettu
Ei asetettu
18