Sukellus­joukkueita

Sukellus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sukellus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sukellus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sukellus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sukellusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 12 ja niissä on yhteensä yli 240 pelaajaa.

Sukellus: joukkueet kartalla
Kartta - sukellus

Jo 12 sukellusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

abaq Nimenhuuto.com

Aboa Aquanauts ry. (Abaq) on lasten, nuorten ja perheiden yhteiseen sukellusharrastukseen erikoistunut turkulainen sukellusseura. 19.1.2011 Aboa Aquanauts ry vastaanotti Nuori Suomi ry:n myöntämän Sinetin, merkiksi laadukkaasta lasten ja nuorten hyväksi tehdystä työstä. Talvikaudella (elokuu - toukokuu) harjoittelemme Sunnuntaisin klo 17:30 - 19:30 Impivaaran uimahallissa. Joulunajan tauko, jatkamme taas 10.1.2016 Muista! kassa ja ovet sulkeutuvat kello 17:00. Lisätietoja seuran toiminnasta ja siihen mukaan tulemisesta saa seuran kotisivuilta www.abaq.net ja yhteyshenkilöiltä.

Joukkue etsii pelaajia

Rami kirjoitti: En Sukella. Tuun vaan (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sukellus
Turku
Ei asetettu
88

RIUSUK JUNIORIT Nimenhuuto.com

Ohjattu junioritoimintakausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun. Toimintakausi jakaantuu syys- ja kevättoimintakaudeksi. Juniorit harjoittelevat vähintään kerran viikossa Riihimäen uimahallilla yleisöajan ulkopuolella. Allastreeneissä harjoitellaan mm. seuraavia taitoja: - perusvälineiden oikeaoppista käyttöä - pinnan alle menoa, sukeltamista ja paineentasausta - räpyläpotkutekniikoita - vesipelastus- ja ensiaputaitoja - uppopalloa

Saana kirjoitti: Löytyisikö keltään ylimääräisiä umpikantaräpylöitä koko n. 38-39? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sukellus ja Vapaaehtoistyö
Riihimäki
Sekajoukkue
70

NousuRy Nimenhuuto.com

Nousu ry on edistänyt jäsentensä turvallista sukeltamista jo vuodesta 1990. Toimimme aktiivisesti ympärivuotisesti.

Kari kirjoitti: Viikolla ehtii paremmin, vaikka jos ei muulloin niin venee laskun jälkeen. Silloin ainakin mukana. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Laitesukellus, Snorklaus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
68

NousuP1 Nimenhuuto.com

Sukellusseura Nousu Ry:n laitesukelluksen peruskurssi

Matti kirjoitti: Hi, Remember to register to tiistaitäyttö, if you need to get your tank refilled today at Nousukeskus. -Matti (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Laitesukellus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
22

Lumen Valo Nimenhuuto.com

Lumen Valon jäsenten läsnäolot ja poissaolot

Anna kirjoitti: Saatan ehkä.päästä tähän, varmistan huomenna. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kaikki, Joukkuevoimistelu, Tanssi ja Sukellus
Helsinki
Sekajoukkue
8

Voimasukeltajat Nimenhuuto.com

Voimasukeltajat ry www.voimasukeltajat.net voimasukeltajat@gmail.com

Jussi kirjoitti: Peruttu, ei tarpeeksi osallistujia. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Urheilusukellus ja Tekniikkasukellus
Vantaa
Sekajoukkue
21

sms-junnut Nimenhuuto.com

Saaristomeren sukeltajien juniorijaoston allastreenit. Allavuoro Impivaarassa, altaalla 17:30 ja lopetus altaalla 19:00. Kassa ja ovet sulkeutuvat viimeistään 17:00 joten ole ajoissa.

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Snorkkelisukellus
Turku
Sekajoukkue
1

Hylkeet Nimenhuuto.com

Urheilusukeltajat ry:n nuorten US Seals ryhmä, joka harjoittelee Itiksessä.

Anne kirjoitti: Hei, muistakaa käydä ilmoittautumassa laitesukelluskerralle Nimenhuudossa tiistai-iltaan mennessä. Osallistuminen voidaan taata vain ilmoittautuneille. Laitepakettien lisäksi minun pitää varmistaa riittävä määrä kouluttajia altaalle. Terveisin Anne (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Sukellus
Helsinki
Sekajoukkue
33

Fire Divers Ry Nimenhuuto.com

Jari-Pekka kirjoitti: Emäntä ja kaksi kaveria mukana (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Laitesukellus
Kuopio
Miehet
29

OVMnorpat Nimenhuuto.com

Oulun vesimiehet Ry:n Norppatoiminta. Norppatoiminta on monipuolista snorkkelisukellusta perusvälinein, joihin kuuluvat maski, snorkkeli ja räpylät. Aluksi opetellaan snorkkelisukelluksen perusteita, perusvälineiden käyttöä, pinnan alle menoa, sukeltamista, paineentasausta, räpyläpotkutekniikoita, vesipelastus- ja ensiaputaitoja vähitellen edeten vaikeampiin harjoituksiin kunhan perusteet ovat hallinnassa. Taitoharjoitusten lisäksi pelataan uppopalloa ja leikitään. Kunhan taidot ovat tarpeeksi karttuneet, voidaan järjestää Norpan Taitorata ja kortittaa osallistujat. Tärkeimpänä toiminnan tavoitteena on, että norpilla on hauskaa ja leikin ohessa opitaan snorkkelisukelluksen taitoja ja turvallista vedessä touhuamista

Mika kirjoitti: Hyvää Pääsiäistä kaikille ! Tänään ei ole ohjattuja harjoituksia. Omatoimista harjoittelua saa mennä vapaasti suorittamaan vanhempien johdolla. Mika (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Sukellus
Oulu
Sekajoukkue
37

P1-kurssi Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Myynnissä koverapohjaiset (concave) tuplapullot 12litraa/230 bar. Valmistaja Eurocylinder, valmistettu lokakuussa 2015. Erinomaisessa kunnossa ja vähän käytetyt. Hinta 430€, myyjä Tomi Mustonen, tomi.mustonen@riusuk.net. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
35

Calypso seniorinorpat Nimenhuuto.com

Oscar kirjoitti: Lisäys edelliseen; Jos voisitte päivittää pelaajatiedot niin saadaa kaikille aktiivinen sähköposti ja puhelinnumerot, Kiitos. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Sukellus
Ei asetettu
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Sukellusjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on sukellus on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.