Sukellus­joukkueita

Sukellus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sukellus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sukellus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sukellus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sukellusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 13 ja niissä on yhteensä yli 260 pelaajaa.

Sukellus: joukkueet kartalla
Kartta - sukellus

Jo 13 sukellusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

RIUSUK JUNIORIT Nimenhuuto.com

Ohjattu junioritoimintakausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun. Toimintakausi jakaantuu syys- ja kevättoimintakaudeksi. Juniorit harjoittelevat vähintään kerran viikossa Riihimäen uimahallilla yleisöajan ulkopuolella. Allastreeneissä harjoitellaan mm. seuraavia taitoja: - perusvälineiden oikeaoppista käyttöä - pinnan alle menoa, sukeltamista ja paineentasausta - räpyläpotkutekniikoita - vesipelastus- ja ensiaputaitoja - uppopalloa

Tuomo kirjoitti: Hei kaikki riksulaiset uppopallolijat ja siitä kiinnostuneet norpat. Olisi tarkoitus järjestää teille ensi viikonloppuna , perjantai 21pv ja lauantai 22pv pienimuotoista uppopallo leiriä. Homma alkaisi perjantaina noin klo 19 altaan läpikäynnillä ja loppuisi allas vuoroon. lauantaina aloitetaan a... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sukellus ja Vapaaehtoistyö
Riihimäki
Sekajoukkue
79

abaq Nimenhuuto.com

Aboa Aquanauts ry. (Abaq) on lasten, nuorten ja perheiden yhteiseen sukellusharrastukseen erikoistunut turkulainen sukellusseura. 19.1.2011 Aboa Aquanauts ry vastaanotti Nuori Suomi ry:n myöntämän Sinetin, merkiksi laadukkaasta lasten ja nuorten hyväksi tehdystä työstä. Talvikaudella (elokuu - toukokuu) harjoittelemme Sunnuntaisin klo 17:30 - 19:30 Impivaaran uimahallissa. Muista! kassa ja ovet sulkeutuvat kello 17:00. Lisätietoja seuran toiminnasta ja siihen mukaan tulemisesta saa seuran kotisivuilta http://aboa-aquanauts.blogspot.fi/ ja yhteyshenkilöiltä.

Joukkue etsii pelaajia

Esa kirjoitti: Moi Sukeltajaliitto kaipaili tämän vuoden jäsenmaksuja. Osalla on jäänyt maksamatta ja osa on ehkä lopettanut. Teidän pitäisi ilmoittaa liittoon jos ette jatka enää jäseninä. T. Esa (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sukellus
Turku
Ei asetettu
95

NousuKurssit Nimenhuuto.com

Sukellusseura Nousu Ry:n laitesukelluksen koulutuskurssit.

Irene kirjoitti: Tiina can make it only for the afternoon lessons (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Laitesukellus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
33

NousuRy Nimenhuuto.com

Nousu ry on edistänyt jäsentensä turvallista sukeltamista jo vuodesta 1990. Toimimme aktiivisesti ympärivuotisesti.

Elena kirjoitti: Irenen sijainen (1 päivä sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Laitesukellus, Snorklaus ja Sukellus
Espoo
Sekajoukkue
104

GummiWihta Nimenhuuto.com

* Nimenhuuto-palvelu on GummiWihdan osalta tauolla *

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Laitesukellus
Jokioinen
Sekajoukkue
14

Lumen Valo Nimenhuuto.com

Lumen Valon jäsenten läsnäolot ja poissaolot

Anna kirjoitti: Saatan ehkä.päästä tähän, varmistan huomenna. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kaikki, Joukkuevoimistelu, Tanssi ja Sukellus
Helsinki
Sekajoukkue
8

Hylkeet Nimenhuuto.com

Urheilusukeltajat ry:n nuorten US Seals ryhmä, joka harjoittelee Itiksessä.

Anne kirjoitti: Hei, muistakaa käydä ilmoittautumassa laitesukelluskerralle Nimenhuudossa tiistai-iltaan mennessä. Osallistuminen voidaan taata vain ilmoittautuneille. Laitepakettien lisäksi minun pitää varmistaa riittävä määrä kouluttajia altaalle. Terveisin Anne (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Sukellus
Helsinki
Sekajoukkue
33

Fire Divers Ry Nimenhuuto.com

Jari-Pekka kirjoitti: Emäntä ja kaksi kaveria mukana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Laitesukellus
Kuopio
Miehet
30

OVMnorpat Nimenhuuto.com

Oulun vesimiehet Ry:n Norppatoiminta. Norppatoiminta on monipuolista snorkkelisukellusta perusvälinein, joihin kuuluvat maski, snorkkeli ja räpylät. Aluksi opetellaan snorkkelisukelluksen perusteita, perusvälineiden käyttöä, pinnan alle menoa, sukeltamista, paineentasausta, räpyläpotkutekniikoita, vesipelastus- ja ensiaputaitoja vähitellen edeten vaikeampiin harjoituksiin kunhan perusteet ovat hallinnassa. Taitoharjoitusten lisäksi pelataan uppopalloa ja leikitään. Kunhan taidot ovat tarpeeksi karttuneet, voidaan järjestää Norpan Taitorata ja kortittaa osallistujat. Tärkeimpänä toiminnan tavoitteena on, että norpilla on hauskaa ja leikin ohessa opitaan snorkkelisukelluksen taitoja ja turvallista vedessä touhuamista.

Mika kirjoitti: Viime sunnuntaina oli siis viimeiset Norpptreenit tälle keväälle !. Toiminta jatkuu taas syksyllä toivottavasti huomattavasti ehyemmin, kuin mennyt kausi. Tästä tulee myöhemmin kesällä viestiä yhteisesti kaikille. Kiitos mukanaolosta ja kärsivällisyydestä Mika, Jarmo ja Essi (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Sukellus
Oulu
Sekajoukkue
33

KD Norpat Nimenhuuto.com

Kotka Diversin norpparyhmät

Pia kirjoitti: Moi, tänä iltana ti 18.9. hallivuorolla 2030-2130 kuulema uppispelaajia liikkeellä. Kaikki kokeneemmat norpat, joita uppistuttaisi, niin menoksi ja sekaan vaan! (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Snorkkelisukellus, Sukellus ja Vapaasukellus
Kotka
Sekajoukkue
27

P2-kurssi Nimenhuuto.com

Riihimäen Urheilusukeltajien P2-kurssi

Teemu kirjoitti: Omasta puolestani kiitos vielä kivasta ja toimeliaasta viikonlopusta Kaatialassa! Oheisen Dropbox-linkin takana eri kuvaajien kuva- ja videosatoa viikonlopulta. Pistäkää halutessanne talteen, poistan jossain välissä tuolta uusien tieltä. Linkki on https://www.dropbox.com/sh/phjsmp4fuk18fib/AAD4In... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Laitesukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
8

P1-kurssi Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Seura järjestää syyskuussa nitroksisukeltamisen peruskurssin. Pohjaksi riittää P1 ja 14 vuoden ikä. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet seuran sivuilla os. https://www.riusuk.net/koulutus/erikoiskurssit/nitroksisukeltamisen-peruskurssi/ (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
35

Calypso seniorinorpat Nimenhuuto.com

Oscar kirjoitti: Lisäys edelliseen; Jos voisitte päivittää pelaajatiedot niin saadaa kaikille aktiivinen sähköposti ja puhelinnumerot, Kiitos. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Sukellus
Ei asetettu
Ei asetettu
18