Tyttöfutis­joukkueita

Tyttöfutis on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tyttöfutis. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tyttöfutis­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tyttöfutis­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tyttöfutisjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Tyttöfutis: joukkueet kartalla
Kartta - tyttöfutis

Jo 1 tyttöfutisjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

HooGee T-97 Nimenhuuto.com

Aktiivisesti harjoitteleva hyvätasoinen porukka. Treenit vähintään kolme kertaa viikossa läpi vuoden Pelaamme mielellämme talvikaudella harjoitusotteluita. Ota yhteys joukkueen johtajaan.

Joukkue etsii pelaajia: Kesän 2014 sarjoihin B18 ja B17 mahtuu mukaan lisää aktiivisesti harjoittelei...

Nina kirjoitti: Kiitos tytöt, taas kerran olette todistaneet että olette maailman paras turnausreissujengi. Ei voi muuta kun olla suunnattoman ylpeä teistä kaikista. T. Ykkösfani, valelääkäri, huoltaja Nina (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Tyttöfutis
Espoo
Tytöt
19