Jyväskylä 40100 Jyväskylä

Me pelaamme täällä:

Puhkupillit Nimenhuuto.com

Jyväskylän yliopiston puhallinorkesteri Puhkupillit on perustettu 1983 ja ensi vuonna juhlimmekin 40-vuotista taivalta juhlakonsertin ja Itä-Suomen kiertueen muodoissa. Puhkupillit koostuu virallisesta nimestään huolimatta myös muiden jyväskyläläisten opinahjojen opiskelijoista sekä jo työelämään siirtyneistä musiikinharrastajista. Puhkupillit soittavat kauden mittaan musiikkia laidasta laitaan tapahtuman luonteen mukaan.

Päivitetty noin tunti sitten

Puhallinorkesteri
Jyväskylä
Sekajoukkue
60

Hukifutis Nimenhuuto.com

Pitkät perinteet omaava Huhtasuon kaupunginosasta koko Jyväskylään laajentunut jalkapalloseura, myöhemmin myös futsaliin laajentunut seura. Saaja: FC Huki Tilinumero: FI8018383000032276 Viitenumero: 123453 Viitenumero pysyy aina samana.

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
47

jsw Nimenhuuto.com

Jyväskylä Sleepwalkers vuonna 1999 perustettu ultimatejoukkue, johon uudet pelaajat ovat aina tervetulleita. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse, mutta frisbeegolf ja joukkuepalloilulajit saattavat tuoda etua. Toimintaa löytyy niin kilpapelaajille kuin harrasteliikkujillekin. Lisätietoa: sposti: ultimate@jyli.fi seuran verkkosivut: www.jyli.fi/ultimate Facebook: Jyväskylä Ultimate Jyväskylä Sleepwalkers is an ultimate team founded in 1999. New players are welcome at any time. Previous experience is not needed but disc golf and ball sports might give you an edge. We have activities for both competitive athletes and casual players.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko uusia haasteita etsivä urheilija vai mukavaa ajanvietettä kaipaava lii...

Saara kirjoitti: ehkä (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ultimate
Jyväskylä
Ei asetettu
142

JYPS Nimenhuuto.com

Jyväskylän Pyöräilyseura ry on Jyväskylää kotipaikkanaan pitävä pyöräily-yhdistys, jonka toimialueena on koko Keski-Suomi. JYPS järjestää pyörälenkkejä ja -retkiä sekä pyöräilyyn liittyviä tapahtumia, kilpailuja, koulutuksia ja muuta toimintaa. JYPS toimii myös pyöräilyn ainoana keskisuomalaisena edunvalvontayhdistyksenä sekä pyrkii edistämään pyöräilyolosuhteita ja pyöräilyä liikennemuotona.

Teemu kirjoitti: Perjantaina illalla pakulla Häähnille. Paluu lauantaina illalla. Pari pyörää varmastikin mahtuu kyytiin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Pyöräily
Jyväskylä
Ei asetettu
792

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Ivan kirjoitti: Maybe coming saturday, shit connection from airport (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 minuuttia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
111

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Tuomas kirjoitti: 2+8 in klo.13 mennessä, muuten out. Tarvittaessa maalilla. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
63

MSM urheiluseura Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Testille (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Ei asetettu
Miehet
57

KU-68 Nimenhuuto.com

Kangasalan Ylpeys pelaa kaudella 2023-2024 2-divarissa! Löydät meidät myös Facebookista (facebook.com/ku68kangasala) ja Instagramista (instagram.com/ku68salibandy).

Jami kirjoitti: Huoltaja (23 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Kangasala
Miehet
27

Jyväskylä tunnetaan myös nimellä: Matsi Bar, Pizzeria Bella Roma Jyväskylä, Puistokoulu, Revolution Jyväskylä, Aalto-sali, Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiö, Aren aukio, Amarillo Jyväskylä, Väinönkatu 30, Kauppalaisseuran sauna, Kauppakatu, PizzaBuffa, Stefan's Steakhouse, Väinönkatu, Hollywood Bowling & Billiards, Hotelli Verso, Freetime ja Digi & Game Center.

Treenaatko sinäkin täällä? Perusta joukkueellesi ilmaiset sivut Nimenhuutoon.

Näitä lajeja treenaamme normaalisti:
Cycling
Salibandy
Jalkapallo
Jääkiekko
Rugby
Lentopallo
Tennis
Ringette
Sailing
Melonta
Pesapallo
Näytteleminen
Koripallo
Puhallinorkesteri
Badminton
Rinkball
Dragonboat
Futsal
Swimming
Laser Tag
Ultimate
Yleisurheilu
Practical