Ringette­joukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringette­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringette­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 87 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 87 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Seiskat E Nimenhuuto.com

SEISKAT E Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n E joukkueeseen mahtuu mukaan 2006-2007 syntyneitä tyttöjä. Harjoittelemme yleensä kaksi kertaa viikossa Klaukkalan jäähallilla. Lisäksi järjestämme pelitapahtumia tasaisesti koko kauden aikana 1-3 kertaa kuukaudessa. Innokkaat voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtaja Miia Tikkaseen: 041 511 4024, tikkanen.miia(a)gmail.com Tervetuloa! www.sevenringettes.com

Joukkue etsii pelaajia: SEISKAT E Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven r...

Salla kirjoitti: Mites noihin peleihin ilmot menee Red vai White? Vai villisti kaikkiin nopein käsi voittaa -periaatteella? Kysyy nimimerkki 'taasko jotain tietoa mennyt ohi silmien ja korvien' (25 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
39

Seiskat 09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n 09 joukkueeseen mahtuu mukaan 2009syntyneitä tyttöjä. Harjoittelemme yleensä kaksi kertaa viikossa Klaukkalan jäähallilla. . Innokkaat voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtaja Niina Veijalaiseen niina.veijalainen@icloud.com Tervetuloa! www.sevenringettes.com

Niina kirjoitti: Tervetuloa F09 joukkueen Nimenhuutoon! Tiedostoista löytyy vanhoja tuttuja asioita, mutta suosittelen käymään ne läpi ja ilmoittamaan minulle jos huomaatte jotain outouksia ;) Edelleen toivomme ilmoittautumiset mahdollisimman ajoissa. Sarjaturnaukset on siis ilmoitettu ja näkyy nyt nimenhuudossa,... (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
14

Walapais E- tytöt Nimenhuuto.com

Ringette Walapais ry on Vantaalainen 35 vuotias ringetteseura. Joukkueita on E:n lisäksi F, D ja Naisten harrastejoukkue. Pelaamme Etelä-Suomen aluesarjassa. Treenipaikat ovat Myyrmäen jäähallit sekä Tikkurilan harjoitusjäähalli. Meille voit tulla mukaan kokeilemaan ja opettelemaan, naama rutussa me emme treenaa emmekä pelaa.

Janne kirjoitti: Hei kaikille! Huolehtikaa että pelaajilla on voimassa olevat lisenssit. Toimihenkilöt, valmentajat, huoltajat, tarvitaan nimi, hetu, osoite, sähköposti ja puhelinnumero, jotta saadaan teille toimihenkilölisenssit ennen sunnuntain peliä. Tiedot viimeistään LAUANTAINA treenien yhteydessä allekirjoi... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
34

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2015-2016 keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Minna kirjoitti: Nimenhuudosta lipsahti vielä viikkomaili jakeluun, joka ei enää ollut ajan tasalla. Eli sunnuntaina on normaalisti jääaika 18-19! Nimenhuuto vaihtuu MyClub palveluksi ja olen sinne jo lisännyt aktiivisia pelaajia. Olette saaneet sinne aktivointilinkit. Moni onkin jo onnistuneesti käynyt aktivoima... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Ringette
Luvia
Naiset
32

Helsinki ringette D-joukkue Nimenhuuto.com

Kaudella 2015-15 pelaamme D-junioreinen aluesarjassa kahdella joukkueella Black ja Pink. Joukkueen johtajana toimii Jari Leino. Joukkueenjohtaja Helsinki Ringette D (Black/Pink) Jari Leino, jari.leino(at)vr.fi, puh. (040) 040 862 2204 Pelijojo Helsinki Ringette D Black: Kirsi Tuomi, kirsi(at)kirsituomi.fi, puh. (040) 585 6161 Pelijojo Helsinki Ringette D Pink: Petteri Laine, p.petteri.laine(at)gmail.com, puh. (040) 537 8548 Tulevalla kaudella kotipelit pelaamme useimmiten Paloheinän jäähallissa lauantaisin klo 17.00. Varmista kuitenkin etukäteen joukkueen nettisivuilta http://www.helsinkiringette.fi/joukkueet/d-joukkue/ Paikalle Paloheinään pääsee helposti bussilla nro 66 tai omalla autolla, parkkitilaa riittää. Osoite on Pakilantie 122, Helsinki.

Noora kirjoitti: Moikka! Onko huomenna kesätreenit Pirkkolassa? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
36

Shakers Ladyt Nimenhuuto.com

Shakers Ladyt on naisten harrasteringettejoukkue, joka harjoittelee kerran viikossa Keravan jäähallissa ja pelailee sarjapelejä muita samanhenkisiä lady-joukkueita vastaan ympäri Etelä-Suomea.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat tervetulleita mukavan jääurheilun pariin! Sekä aloittelijat, e...

Sanna kirjoitti: Muistattehan hankkia lisenssit ennen ensimmäistä peliä. Ilmoittakaa minulle, kun olette sen hankkineet, kiitos. Sarjapelejä ei voi pelata ilman lisenssiä. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Ringette
Kerava
Naiset
19

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Nyt on Saran käsisharkat tiistailta loppu, mutta huomenna ti 16.5 on koulun yleisurheilukilpailu. Joten ensi tiistaihin... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
15

F-JUNNUT HATTIVATIT Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Kiira kirjoitti: KIITOS TEILLE OSALLISTUJILLE! Viikonlopun SM/1-sarja avajaisturnauksen järjestäjiltä erittäin suuri kiitos kaikille talkoolaisille. Järjestelyt toimivat hyvin, puffetti ja makkaranmyynti meni hienosti ja käytännössä kaikki myytiin. Myös osallistujajoukkueet olivat tyytyväisiä järjestelyihin ja od... (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
23

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Emma kirjoitti: Emma kipeä edelleen :( (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
45

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes D -03 ringettejoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kuten on ollut puhetta autamme tällä kaudella muita seuramme joukkueita mahdollisuuksien mukaan. Ensimmäiset pelaajat ovat jo vierailleet 04, 02 ja 01 joukkueiden mukana. Tästä johtuen osa pelaajista puuttuu omista harjoituksista/peleistä. Minä tiedotan pelaajaa/vanhempia priorisoinnista. Sa... (Vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

Fops ringedustus Nimenhuuto.com

Fops edustus pelaa ringetten 1-div. kaudella 2017-2018

Jouni kirjoitti: 5.8 harjoitukset peruttu. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Forssa
Naiset
21

Lahti Ringette B Nimenhuuto.com

Lahti Ringeten B-nuoret

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Lahti
Tytöt
20

Seven Ringettes D04-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Sampo kirjoitti: Uusi ringetteseuroille ja seuroissa oleville toimijoille, pelaajille, valmentajille, joukkueenjohtajille, huoltajille, vanhemmille ja jne. tarkoitettu seuraposti on ilmestynyt. Tässä linkki seurapostiin http://ringette.skrl.fi/File/Seurapostit/Seuraposti_2_2017.pdf?84784 (28 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
54

Shakers D Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten D Red ja Blue joukkueet

Illi kirjoitti: Nimenhuuto kuntoon in tai out tämän viikontapahtumiin! T. Valmennus (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Kerava
Tytöt
42

AC Pettis Nimenhuuto.com

Pääasia ei ole voitto vaan...

Thomas kirjoitti: Moro, laittakaa maksut tulemaan HETI. Tilillä on nyt 25 e... Jollain on jopa syksykin vielä hoitamatta, saatana... TG PS meni pari vuoroa ohi mutta ostetaan kaksi lisää sitten huhtikuussa (jos on rahaa tilillä...) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Ringette
Turku
Naiset
36

Sipoon Wolf Ringette Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo toista kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Pia kirjoitti: Moikka Olette nyt kaikki saaneet aktivointilinkin My Club järjestelmään. Eli tämä on jatkossa nimenhuudon tapainen järjestelmä mutta laajempi. Jopa laskutus jatkossa tätä kautta. Käykää täyttämässä tiedot omalta osaltanne oikeaksi jotta homma lähtee pyörimään. Terveisin Pia Heikkinen (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
22

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 18.30. Jääaika 19.00-20.00. Hinta 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 4452795 Pia Heikkinen. Tervetuloa mukaan!

Pia kirjoitti: Moikka kaikille! Nyt alkaa kausi taas tällä viikolla. Olen lähettänyt uuden linkin meidän my club järjestelmään heille kenellä ei ole vielä tiliä aktiivisena. HUOM Nimenhuuto ei enää elokuun jälkeen ole toiminnassa vaan kaikki ilmoitusasiat menee My Clubin kautta. Myös treeneihin ilmoittautumiset... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
20

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

Kimmo kirjoitti: Kira tulee su matsiin, mutta luultavasti vähän myöhässä alkulämppään. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
35

LuKi F-ringette Nimenhuuto.com

Aloittelevien tyttöjen ringettejoukkue. Tarkoitus on osallistua aluesarjaan, jossa pelaavat 2006 - 2007 syntyneet tytöt, mutta myös vuoden vanhemmat ja nuoremmat tytöt ovat tervetulleita mukaan! Harjoitukset Luvian jäähallilla ti ja pe 18-19.

Hanna kirjoitti: Hei! B-tytöt ovat tilaamassa piakkoin uusia housuja. Heille tulee sisä- ja päällihousut erikseen, eikä tarjouksiakaan vielä oltu pyydetty kuin yksistä päällihousuista. Meidänkin olisi mahdollista tilata tytöille samalla joko kaksi- tai yksiosaisia (suojat kiinni housussa, näitä suosittelen junnui... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Ringette
Luvia
Tytöt
15

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Mikko kirjoitti: Huomenna jos ehtii voisi tulla pelaamaan klo 12:30 alkavalle vuorolle. Kaikki tervetulleita ! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.