Joukkuesivut voi merkitä poistettavaksi kuka tahansa kenellä on manageri oikeudet. Voit poistaa perustamasi joukkuesivun menemällä ko. joukkuesivulle, valitsemalla ylävalikosta Manageri ja avaamalla Asetukset-välilehden. Sivulla on Poista joukkue-nappi. Tällöin sivusto poistetaan 2 viikon kuluttua, jonka jälkeen tietoja ei voi enää palauttaa. Noin viikkoa ennen poistoa jäsenille lähtee vielä muistutus sähköpostilla, ja manageri voi perua poiston siihen asti: Miten voin peruuttaa joukkueen poistamisen?

Voit myös jättää asian sikseen: uudet, käyttämättömät joukkuesivut poistetaan automaattisesti muutaman viikon kuluessa; käytössä olleet joukkuesivut pysyvät palvelussa hieman yli vuoden viimeisestä kirjautumisesta.

Eikö ohje auttanut? Kysy tekoälyltä tai käyttäjätuelta →