Miten voin peruuttaa joukkueen poistamisen?
Voit peruuttaa joukkueen poistamisen kirjautumalla joukkueen sivuille manageritunnuksilla. Kirjauduttuasi poistettavaan joukkueeseen näet kaikkien sivujen yläosassa punaisen bannerin, jossa lukee (Joukkue on asetettu poistettavaksi. Joukkueen managerit voivat peruuttaa poistamisen manageri-sivulla. Peruuta tästä.) Klikkaamalla bannerin linkkiä pääset Poista joukkue-sivulle. Klikkaa tällä sivulla näkyvää linkkiä Peruuta poistaminen.
- joukkueen poistaminen: Miten poistan joukkuesivut?
Eikö ohje auttanut? Kysy tekoälyltä tai käyttäjätuelta →
Lisää aiheesta Joukkueen tiedot
- Miten uudet käyttäjät lisätään joukkueeseen?
- Miten vaihdan joukkueen nimeä?
- Miten voin lisätä uusia jäsenrooleja?
- Miten asetan joukkueen liittymisen salasanan?
- Miten lisään joukkuesivuille seuran logon?
- Mihin voin lisätä pelaajille pelinumeron tai muun ylimääräisen tiedon?
- Kuinka siirretään tai annetaan managerioikeudet joukkueen jäsenelle?
- Keillä joukkueen jäsenillä kannattaa olla managerioikeudet?
- Miten poistan joukkueen jäsenen "väliaikaisesti"?
- Miten lisään tietoja joukkueeni sivuille?
- Miten poistan joukkuesivut?
- Miksi koko joukkueella on käytössä sama kieli?
- Miten joukkueen voi jakaa pienempiin harjoitusryhmiin?
- Miksi pelaajat voivat lisätä tapahtumia?
- Joukkueiden (joukkuesivujen) yhdistäminen tai erottaminen
