Beach­joukkueita

Beach on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on beach. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne beach­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan beach­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin beachjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 99 ja niissä on yhteensä yli 2000 pelaajaa.

Jo 99 beachjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Jyväskylän Biitsihalli Nimenhuuto.com

Reeniseuraa, viikkobiitsiä, turnauksia, kursseja ja biitsibileitä kaikenikäisille ja -kokoisille. Jyväskylässä on beach volley halli Seppälänkankaalla osoitteessa Yritystie 5. Tarkemmat tiedot jumppark.fi . Hallille pääsee kätevästi myös keskustan bussikadulta lähtevillä busseilla, linja 41 ja Laukaaseen menevät bussit. Pysäkiltä 300 metriä hallille.

Joukkue etsii pelaajia: Liity Jyväskylän beach volley porukkaan. Tässä Nimenhuudossa ympäri vuoden Jy...

Tuomas kirjoitti: selkä katkaistaan (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Beach volley
Jyväskylä
Sekajoukkue
45

FF4B Nimenhuuto.com

FONDYY (eli FF4B) on iloinen ja reipas aikuisten naisten harrastefutisjoukkue. Tärkeimpiä arvojamme on pitää hauskaa yhdessä, mutta samalla kehittää pelitaitoja. Pelaamme ja treenaamme tosissamme, aina kuitenkin pilke silmäkulmassa. Lajivalikoimaamme kuuluvat myös beach-futis ja futsal. Otamme mielellämme uusia pelaajia mukaan kokeilemaan viihtymistä kanssamme. (jalkapallo- tai muu urheilutausta on suotavaa) Lisätietoja facebook-ryhmästämme (Fabianinkadun Fondyy) tai nettisivultamme: http://fabianinkadunfondyy.wordpress.com/ (jota tosin ei enää päivitetä)

Joukkue etsii pelaajia: Meillä on loistava aikuisten naisten iloinen ja rento futisporukka kasassa! J...

Heini kirjoitti: Kummitytön juhlat Tampereella samana päivänä mutta yritän päästä näihin (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Beachfudis, Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Naiset
45

Teras Beach Nimenhuuto.com

Welcome to Teras Beach's open practices! Find the right practice and klick yourself "in". Pay 15€ on site and enjoy the practice on our super white sand and +26° heat! Sports: Beach Volley Beach Tennis Levels: Lower average Average Higher average Afterwards sauna is always included! Everyone is welcome. Invite your friends too!

Joukkue etsii pelaajia: Welcome to Teras Beach's open practices! Find the right practice and klick yo...

Hanna kirjoitti: 3 more players? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Beach volley ja Beach tennis
Tallinn
Ei asetettu
30

FC PinUppi Nimenhuuto.com

FC PinUppi on elokuussa 2008 perustettu naisten jalkapallojoukkue. Joukkue pelaa kesällä beachfutista ja SPL:n harrastessarjaa sekä talvella futsalin harrastesarjaa. Meitä yhdistää halu oppia uusia taitoja, kehittää fyysistä kuntoa, kokea joukkueurheilun ja yhdessä tekemisen fiilis, mutta ennen kaikkea pitää hauskaa yhdessä. FC PinUppi Facebookissa: https://www.facebook.com/fcpinuppi ___________________________________________________ HBF FC Pinuppi ry järjestää vuosittaista Helsinki BeachFutis -turnausta Hietsussa. www.helsinkibeachfutis.com Facebook: https://www.facebook.com/helsinkibeachfutis

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Teitkö lupauksen paluusta jalkapallon pariin? Oletko kiinnostunut harras...

Miia kirjoitti: Hei kaikki! GDPR astuu voimaan 25. toukokuuta. FC Pinuppi ry:n jäsenrekisterinä toimii Nimenhuuto-palvelu. Rekisterissä säilytetään sähköpostiosoite ja puhelinnumero niillä henkilöillä, jotka kuuluvat useampaan joukkueeseen ja itse hallinnoivat tietojaan. Tiedoista on poistettu kaikki henkilökoht... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo, Futsal ja Beachfutis
Helsinki, Hietsu
Naiset
27

Hiekka Beach Volley Club Nimenhuuto.com

SOKKO & HIEKKA vuoroilla pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja tulevia pelikavereita. Vuorot ovat keskiviikkona 19.45 - 21.15 ja perjantaina 19.30 - 21.00. Jos perjantai varataan yksityistilaisuuteen, perumme silloin vuoron. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervettulleita mukaan! Pelihin pääsee mukaan 15 euron kertahintaan.

Camilla kirjoitti: Oon myöhässä, mutta tulen. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Beach volley
Helsinki
Sekajoukkue
81

SomeroBiitsi Nimenhuuto.com

SomeroBiitsit Beach Volleyn viikkokisat aikuisille Mikä? SomeroBiitsi on rento viikoittainen tapahtuma kaikille Beach Volleyn ystäville Someron Urheilukentällä. Tule kisailemaan ilman paria! Saat omantasoista vastusta ranking-pisteiden mukaisesti. Kenelle? Kaikentasoiset pelaajat aloittelijoista harrastelijoihin. Aikuisten kisoihin voivat osallistua kaikki yli 15-vuotiaat. Naisille ja miehille järjestetään omat sarjat.

Martina kirjoitti: Kaarina senior tulee kans (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo ja Beach volley
Somero
Sekajoukkue
57

salon beach Nimenhuuto.com

Tänä kesänä 2017 Tiistaisin pelaillaan taas Salon Lukion takana. Meillä on kaksi vuoroa. Ensimmäinen on Salon kaupungin työntekijöiden vuoro klo 17-19 ja sen jälkeen mahdollista jäädä Salon Helluntai srk vuorolla klo 19-21. Ole nopea. 12 ensimmäistä pääsee varmasti pelailemaan ;) TERVETULOA :) PS. ON MAHDOLLISTA ETTÄ PELAILLAAN TOISILLA KENTILLÄKIN NS.ÄKKILÄHTÖ TYYLIIN AURINGON MUKAAN !!! SEURAATHAN ILMOITTELUA!

Katariina kirjoitti: Onko tänä vuonna pelivuoroa lukion kentällä? Ja jos on niin milloin? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Beachvolley
Salo
Sekajoukkue
16

Biitsi ja Biitsi Vantaa Nimenhuuto.com

Biitsin ja Biitsi Vantaan beach volley lajikurssin, -valmennusvuorojen, avoimien pelivuorojen ja turnaustapahtumien nimenhuuto.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko kiinnostunut Beach Volleysta? Helsingin Salmisaaren Liikuntakeskuksen ...

Ida kirjoitti: Hei! Siirrymme käyttämään biitsin aplikaatiota. Tämä tarkoittaa että kaikki avoimet treenivuorot, turnausinfot sekä muut tapahtumat tulee löytymään sieltä. Appi löytyy appstoresta ja google playsta. Poistamme nimenhuudon käytöstä kun porukka on löytänyt appiin! :) (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Beach volley
Biitsi.Fi Ja Biitsi Vantaa
Sekajoukkue
425

ABLOY Nimenhuuto.com

ABLOY Joensuun tehdas

Jukka kirjoitti: Vapaapaikat arvottu: Tiina Mannukka Tarja Romppanen Milla Puhakka Minna-Mari Simonen Anne Helenius Kristiina Hoppula​ HUOM! Vapaapaikkalaisten tulee ilmoittautua itse Pokalin sivujen kautta: http://pokali.ingo.fi Riittää, kun täytät ilmoittautumislomakkeen ensimmäisen sivun ja painat Seuraava. Ma... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo, Sähly, Jääkiekko, Beach volley, Jalkapallo ja Pesäpallo
Joensuu
Sekajoukkue
115

HoTa Miehet Nimenhuuto.com

Nelossarjassa pelataan sarjaa, mutta treenaamaan mahtuu myös. Kaksi kertaa viikossa pelaillaan ke ja pe iltaisin Perttilän koululla Lohjalla. Kesäisin beachvolleyta pari kertaa viikossa Aurlahden rannassa.

Jari kirjoitti: Mennään jo 18.30 !!! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo ja Beachvolley
Lohja
Miehet
33

Munkit Nimenhuuto.com

Peliä jo vuodesta 1984- Johtokunnan tapaamiset Ukko-Munkissa pelien jälkeen eli noin 22.45- Nuorisojaostolla pääsy, jos vaimot (tms.) antavat.

Joukkue etsii pelaajia

Jani kirjoitti: Joo, eiköhän aloiteta kesäloma. Aloitellaan taas sitten elokuussa. Infoa tulee varmaan Ekalta...? Vai mitä? (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibändy, Beach volley, Rugby, Hevospoolo ja Jalkapallo
Pääkaupunki
Sekajoukkue
24

PKS Höntsäpelit Nimenhuuto.com

Voittoa tavoittelematon yhdistys joka tarjoaa aikuisille hyvän kanavan harrastaa eri urheilulajeja.

Joukkue etsii pelaajia

Mika kirjoitti: Tuli kiekkohommia (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo, Salibandy, Koripallo, Jalkapallo, Futsal, Muu ja Beach volley
Vantaa
Sekajoukkue
70

Keimolan Kaiku M4 Nimenhuuto.com

Kotisivumme: http://www.keimolankaiku.fi/Lentis

Joukkue etsii pelaajia

Teuvo kirjoitti: Tänä iltana laitetaan räystäslautoja, löytyykö klo 17.30 apuja. (19 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Vantaa
Pojat
47

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Ilari kirjoitti: Vähän epävarma kun selkä sökönä... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
106

Kammin Samaanit Nimenhuuto.com

Kammin Samaanit-joukkue. Pelataan tällä hetkellä ikämiesturnauksissa 50-vuotiaiden sarjassa. Lisäksi pelataan Oulun seudulla harrastesarja lentopalloa.

Jari kirjoitti: Vieläkö on joku, joka ei ole tilannu uutta pelipaitaa? Nyt pitää tilata Kammin Samaanit paita, jos sellaisen haluaa! Yli 20 paitaa on jo varattu! (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Oulu
Miehet
23

KOKKO-BEACH Nimenhuuto.com

Kokko-Beach sarjatoimintaa jo vuodesta 1997 Sarjassa mukana enimmäkseen runsaalla pelikokemuksella olevia lajin pioneereja. Myös juniorit ovat tervetulleita. (eli 1970 ja sen jälkeen syntyneet). Kesällä 2016 pelataan sarjan järjestysluvultaan 20. kerta.

JARMO kirjoitti: Nyt näyttää siltä että Kokko-Beach sarja toteutuu vain +50 sarjana. Sarjaan tulee 6-7 paria. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Beach volley
Kokkola
Miehet
14

Woodyt Nimenhuuto.com

Lenttis ja woody -lenttis.

Pauliina kirjoitti: In, jos muitakin lähdössä! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Lohjan Muijala
Naiset
21

RunU Beach Nimenhuuto.com

RunU epävirallinen beach jaosto

Ari kirjoitti: Onko lisää tulossa ?. Outissakaan ei kyllä ole ketään (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Beach volley
Turku
Miehet
14

Paarma Nimenhuuto.com

Ehkä sisäänpäin kääntynein ja kieroimmalla huumorintajulla varustettu äijäkööri mitä maa päällään kantaa!!!

Valtteri kirjoitti: Ilves-Tappara? Virman pikkujoulut (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Beachvolley
Jokioinen
Miehet
27

Jamkin Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa korkeakoululiikunnan vuoroilla ja kesäisin biitsillä.

Antti kirjoitti: Yöperho on koteloitunut (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo ja Beach volley
Jyväskylä
Sekajoukkue
15