Beach Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on beach. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, sulkapallo, tennis, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan beachjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Pelaamme Etelä-Suomen paikallissarjassa. Toistaiseksi harjoituksissa on tilaa pelaajille, joilla on jonkin verran kokemusta pallon käsittelystä ja jotka haluavat kehittyä lajissa. Harjoitusvuorot syksyllä 2023 ovat ma ja ke 19:30 ja pe 20:00. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä kirinaijat@gmail.com. *** We play in the local league in South Finland. For now there is room in trainings for new players who have some experience on the sport and who want to develop. Trainings in 2023 are Mon and Wed 19:30 and Fri 20:00. If you are interested, contact kirinaijat@gmail.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Espoo
Miehet
36

Fellowmind Nimenhuuto.com

Pääasiassa Fellowmind Finlandin työntekijöille suunnattu peliryhmä, pelaamme salibandyä ja beach volleytä viikoittain sekä jalkapalloa kesäkaudella. Voimme tarvittaessa ottaa mukaan myös yrityksen ulkopuolisia osallistujia jotta saadaan hyvät pelit aikaiseksi.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy, Jalkapallo, Beach volley ja Padel
Espoo
Sekajoukkue
69

Samsportbiitsi Nimenhuuto.com

Samsportin biitsiä harrastavat

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo, Biitsi ja Beach volley
Espoo
Sekajoukkue
9