Beach Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on beach. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, koripallo, futsal, kaukalopallo, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan beachjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kammin Samaanit Nimenhuuto.com

Kammin Samaanit-joukkue. Pelataan tällä hetkellä ikämiesturnauksissa 50-vuotiaiden sarjassa. Lisäksi pelataan Oulun seudulla harrastesarja lentopalloa.

Jari kirjoitti: Vielä tarvittais Hillaturnaukseen pelaajia. Pekan tulo on epävarma, mutta sen lisäksi tarvittais ainakin yksi pelaaja turnaukseen. Pelit alkaa lauantai aamuna, joten perjantaina voi olla ihan normaalisti töissä. (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Lentopallo ja Beach volley
Oulu
Miehet
25

OYUS BV Nimenhuuto.com

www.oyusbv.net

Lauri kirjoitti: Hei, ehkä oletkin jo nähnyt ONK:n ala-asteella tiedotteen, että salivuorot siellä on peruttu ti 30.4. - to 9.4. (Sali koulun käytössä.) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Beach volley
Oulu
Ei asetettu
46

Jantterit Nimenhuuto.com

sami kirjoitti: Salimaksut tältä kaudelta ois 30€ pelaajalta, Tilinumero on FI45 5745 1020 0053 09. Jos on viimekauden maksu jäänyt maksamatta niin se oli 25€. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo ja Beach volley
Oulu
Sekajoukkue
30

OP PoGo Biitsi Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Pari ekstraa ainakin tiedossa, eli saadaan pelit (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Beach volley
Oulu
Sekajoukkue
16