Segling Helsingfors

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsingfors ja lajina on segling. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: fotboll, jalkapallo, käsipallo, handboll käsipallo, segling, kuorolaulu, salibandy, purjehdus ja futsal.

Katso lista koko maan seglingjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - segling - Helsingfors

Segling - Helsingfors

BS Junior grön-blå Nimenhuuto.com

Brändö Seglare är en aktiv klubb som satsar på juniorer och jollesegling. BS strävar till att lära juniorer allmänt sjövett samt grunderna inom jollesegling. BS juniorverksamhet riktar sig närmast till barn i ålder 7-15 år Juniorerna träffas måndagar och onsdagar i maj, juni, augusti, september och första hälften av oktober mellan 17.30 - ca 20.00. Måndags- och onsdagsträningarna är lämpade både för juniorer som vill lära sig att segla eller för de som redan har liten erfarenhet av segling. På torsdagar träffas alla juniorer för att segla klubbens serieseglingar mellan 17.55 - 20.00. Mera information på http://www.brandoseglare.fi/sv/junior.html

Taneli kirjoitti: Moi! Muistakaa ilmoittautua treeneihin nimenhuudossa viimeistään edellisenä iltana! Jos ette pääse paikalle, merkitkää OUT. Näillä näkymin huomisia treenejä ei järjestetä osallistujapulan vuoksi. Kom ihåg att anmäla er till träningar senast kvällen innan! Ni ska svara oavsett om ni kommer eller i... (30 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Segling
Helsingfors
Ei asetettu
24

Sy Estelle Nimenhuuto.com

S/y Estelle (FIN-2040) sailing team

Anders kirjoitti: Morjens, Jag är tyvärr i Sverige samtidigt som Hangöregattan går. :( (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Segling
Helsingfors
Ei asetettu
21

Boree II Nimenhuuto.com

Snobi kirjoitti: hangö regattan försöker byta arbetstur ... hoppas på det.... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Segling
Helsingfors Segelsällskap
Ei asetettu
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Seglingjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on segling on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.