Kaikki­joukkueita

Kaikki on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kaikki. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kaikki­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kaikki­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kaikkijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 12 ja niissä on yhteensä yli 240 pelaajaa.

Jo 12 kaikkijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

SuoDoku Nimenhuuto.com

Äärimmäisen rockhenkinen (tai vaikka jazzhenkinen, jos siltä tuntuu) porukka, jolle kelpaa lähes kaikki joukkuelajit, ryhmäkorkeushyppyä lukuunottamatta. Bändiin on vapaa pääsy kaikilla ja muillakin. Tosikot voi osallistua vaikka olympialaisiin. Kerätään porukka kasaan ja sitten säätämään. Ilmoita laji, aika ja paikka, tai ainakin kaksi viimeistä. Laita myös määrä, joka pitää saada kasaan, jotta tapahtuma voi toteutua.

Pekka kirjoitti: saisinko ilmottautumislinkin suodoku lätkä nimenhuutoo ku voisin satunnaisest käydä pelailemas (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kaikki käy ja Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
111

LC Archipelago Nimenhuuto.com

Lions Club Turku/Archipelago on perustettu vuonna 2001 ja sen toiminta-aluetta ovat Hirvensalon, Satavan ja Kakskerran saaret. Jäsenistönsä keski-iällä mitattuna LC Turku/Archipelago on Suomen nuorin Lions-klubi. Hyväntekeväisyysjärjestönä se pyrkii edesauttamaan oman toiminta-alueensa kehittämistä ja hyvinvointia.

Erkki kirjoitti: Mukavaa kokous iltaa kaikille! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kaikki
Turku
Miehet
40

RöSi Nimenhuuto.com

Perinteikäs sikajengi, joita myös Röhnösioksi kutsutaan.

Sami kirjoitti: Pasdari.... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kaikki
Vantaa
Ei asetettu
20

LC Turku Kupittaa Nimenhuuto.com

Tehdään yhdessä!

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kaikki
Turku
Miehet
31

Nemo Nimenhuuto.com

Henry kirjoitti: Moro! Jos kinostaa niin huomiselle (13.11.2019) ois muutamalle tilaa tulla potkimaan palloa klo 20:45 - 21:45 Heinäpään jalkapallohalliin (höntsäfutisporukan vuoro). Varattuna 1/3 kenttä, kustannus (30€) jaetaan osallistujien kesken. Tällä hetkellä 10 ilmoittautunutta, Ilmoitelkaa mulle (04084176... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kaikki lajit
Oulu
Sekajoukkue
45

MarttilanMurtoMI Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Fiftysixty kipee (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kaikki
Marttila
Miehet
26

Sekahaku Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Vuoro alkaa jo tänä sunnuntaina. Saadaanko vielä pelejä vai perunko ekan vuoron huomenna? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Kaikkikäy
Turku
Ei asetettu
26

Toukolan Torpeedo Nimenhuuto.com

Tiettävästi hyvämaineinen, Helsingin syntysijoilla syntynyt lajiriipuumaton, täysin rekisteröimätön yleisurheiluseura. Lajivalikoima on ollut lähes kaikki palloilu yksilölajeja unohtamatta. Fyysistä kuntoa kuvaa mm kymmenottelu, joka tähän asti on kilpailtu yhden päivän aikana. Muut kuulemma nykyään tarvitsevat siihen kaksi päivää. Säännöllisintä toiminta oli viimeisinä aktiivivuosina pikkujouluilu. Nykyään toiminta on silloin tällöin tapaamista ilman riskialtista liikuntaa.

Arto kirjoitti: Terve! En tiedä , kuinka moni meistä seuraa tätä " kanavaa", oli todella miellyttävä tavata-aika vaan tuntuu aina loppuvan kesken. Uusia ansoja asetellen. T. Artsi P.S. Hyvää Joulun Odotusta kaikille ja vielä kerran suuri kiitos! Kivahan näitä on järjestellä, jos palaute on positiivista! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kaikki
Helsinki
Ei asetettu
31

Yhmu-urheilu Nimenhuuto.com

Yhmu Urheilu Tällä sivustolla voit ilmottautua kaikkiin Yhmun urheilutapahtumiin. Sivusto on tarkoitettu kaikille yhmulaisille, iästä, sukupuolesta ja aktiivisuudesta riippumatta. Tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia

Jaakko kirjoitti: Oikso jotai rentoo esim. koriksella manhattania? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kaikki
Helsinki
Sekajoukkue
69

helsinki spk 97 Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Cheerleading ja Kaikki
Ei asetettu
Sekajoukkue
36

Kilpakonnat Nimenhuuto.com

Sirpa kirjoitti: Tää kuulostaa tosi hyvältä! :D (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kaikki
Ei asetettu
Naiset
5

Niuvan urheiluseura Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moro Vkonlopun aikana pitäisi tyhjentää UTR:n katto lumesta, ma aamuna alkavan remontin alta. toivoisin vielä tarmokasta talkoo mieltä, jotta nämä loputkin lumenpudotukset saataisiin tehtyä. Kattoa jo puhdistettu aikaisemmin keväällä, joten työtä siellä ei olisi paljoa. (Yli 9 vuotta sitten)

Päivitetty yli 9 vuotta sitten

Kaikki mahdollinen
Kuopio
Ei asetettu
61