Karate­joukkueita

Karate on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on karate. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne karate­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan karate­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin karatejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 14 ja niissä on yhteensä yli 280 pelaajaa.

Jo 14 karatejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Jukara Karate Aikuiskurssi Nimenhuuto.com

Jukara karaten aikuisten peruskurssi (13 v täyttäneille) KOKUSAI SHORINJIRYU KARATEN KELTAINEN VYÖ suoritetaan peruskurssin lopuksi VYÖKOEVAATIMUKSET: 1. Karate kihon = perustekniikat: • Sonoba kuukanzuki • Oizuki (shikodachi) • Oizuki (zenkutsudachi) • Nagashizuki (hanmizenkutsudachi) • Gedanbarai gyakuzuki • Chudanuke gyakuzuki • Jodanuke gyakuzuki • Uchiuke • Maegeri • Komawashigeri • Kaiten sokutogeri (etukautta) • Mawashigeri 2. Karate renzokuwaza: 1 3. Karate oyokumite: 1 4. Kihon no kooboowaza: 1 ja 2 5. Yakusoku kumite: 1 – 10 6. Kata: Pinan Shodan 7. Kirjallinen koe: 1 – 3

Joukkue etsii pelaajia: https://jukara.fi/karate/karaten-aloittaminen/ Jos kiinnostuit ja haluaisit o...

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Karate
Vantaa
Sekajoukkue
3

Budo Rensei Nimenhuuto.com

Budo Rensei on joulukuussa 2012 perustettu japanilaisten budolajien harjoittelua edistävä seura. Karate-tyylisuuntamme Kokusai Shorinji ryu Karatedo on monipuolinen taistelutaito, johon kuuluu lyönti- ja potkutekniikoiden lisäksi lukkoja, heittoja ja asetekniikoita. Tyylin perusti vuonna 2005 soshi Matsuoi Yuji, 8. dan hanshi. Harjoituksemme ovat pääosin Tapiolan alueella tiistaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Allaoleva kalenteri näyttää ajankohtaisen paikka- ja aikatiedon kullekin harjoitukselle. Mahdollisista muutoksista ja erityistapauksista ilmoitetaan myös sähköpostitse ja Facebookissa. Nettisivumme löytyvät osoitteesta http://www.budorensei.fi. Uusista peruskursseista ilmoitetaan sivulla http://www.budorensei.fi/ajankohtaista.

Pia kirjoitti: Tänään ulkotreeni. Verkkarit ja lenkkarit. Nähdään urheiluhallin edessä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Karate
Espoo
Sekajoukkue
25

Honbu Nimenhuuto.com

Honbu on Helsingin yliopiston karateseura pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille. Honbu ei ole vain maailman paras karateseura, vaan maailman paras asia! https://www.honbu.fi/

Riikka kirjoitti: Huom tänään onkin junat peruttu rantaradan remontin valmisteluiden vuoksi eli tulkaa bussilla 🚏🚌 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Karate
Helsinki
Sekajoukkue
140

RAAHEN SHOTO BUDO RY Nimenhuuto.com

Karate / Shoto Budo

Marjo kirjoitti: Ehkä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Karate
Raahe
Sekajoukkue
13

Kds Vaasa Junior Nimenhuuto.com

Vaasan Karate-Do Shotokan juniors! Information and registration to trainings! Information och anmälning till juniorernas träningar! Infoa ja ilmoittautumiset junnujen treeneihin!

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Karate
Vaasa
Sekajoukkue
50

Jukara Karate junnut ja nuoret Nimenhuuto.com

Jukara karaten juniorien ylempien vöiden ja nuorten ryhmä.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Karate
Vantaa
Sekajoukkue
59

Fighters Club Kids Nimenhuuto.com

Fighters Club/Kyokushinkai Tornio/ShinKyokushinkai Finland lapsiharrastajien ryhmä.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Karate
Tornio
Sekajoukkue
26

Espoon Yuishinkai Nimenhuuto.com

Espoon Yuishinkai ry on vuonna 2016 perustettu seura, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää Ryukyu kobujutsun ja Yuishinkai karaten harjoittelua Espoon alueella. https://espoo.kobujutsu.fi/

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Kobujutsu ja Karate
Espoo
Sekajoukkue
18

Vaasan Karate-Do Shotokan Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Karate
Vaasa
Sekajoukkue
29

Kempeleen Shoto Budo Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Karate
Kempele
Sekajoukkue
32

Genbukai-kuntokarate Nimenhuuto.com

Kuntokarate on sinulle, joka olet joskus treenannut karatea, mutta se on jäänyt treenaat edelleen, mutta elämäntilanne ei anna myöten monta kertaa viikossa tapahtuvaan vakavaan harjoitteluun. Iän myötä kaipaat edelleen aerobista treeniä, tasapainoa ja notkeutta, mutta ehkä vähän rauhallisemmassa tahdissa. Tarjoamme sinulle säännöllisen, viikottaisen kuntokarateharjoituksen, jossa painotetaan yleiskuntoa aerobisen harjoittelun avulla, sekä tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja notkeutta. Yksittäinen harjoitus pitää sisällään verryttelyn, teemaan sopivan tasapaino-, koordinaatio- tai liikkuvuusosion, karaten tekniikkaharjoitteet, lihaskuntoharjoittelun ja venyttelyn.

Sami kirjoitti: Moi, onko huomenna kukaan avaimenhaltija dojolla aamusta? Shotollahan on leiri 10-> (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
13

Ninjaklubi Nimenhuuto.com

Suomen suosituin ylempien vöiden karatetreeni! Motto: turpiin vaan ja onnea (Bud Spencer ja Terence Hill, 1977)

Päivitetty yli vuosi sitten

Karate
Ei asetettu
Sekajoukkue
49

Super-Ninjat Nimenhuuto.com

Ante kirjoitti: Flunssassa (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Karate
Ei asetettu
Sekajoukkue
23

wadoryuoulu Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Karate
Oulu
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Karatejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on karate on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.