Karate­joukkueita

Karate on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on karate. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne karate­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan karate­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin karatejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 11 ja niissä on yhteensä yli 220 pelaajaa.

Jo 11 karatejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Budo Rensei Nimenhuuto.com

Budo Rensei on joulukuussa 2012 perustettu japanilaisten budolajien harjoittelua edistävä seura. Karate-tyylisuuntamme Kokusai Shorinji ryu Karatedo on monipuolinen taistelutaito, johon kuuluu lyönti- ja potkutekniikoiden lisäksi lukkoja, heittoja ja asetekniikoita. Tyylin perusti vuonna 2005 soshi Matsuoi Yuji, 8. dan hanshi. Harjoituksemme ovat pääosin Tapiolan alueella tiistaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Allaoleva kalenteri näyttää ajankohtaisen paikka- ja aikatiedon kullekin harjoitukselle. Mahdollisista muutoksista ja erityistapauksista ilmoitetaan myös sähköpostitse ja Facebookissa. Nettisivumme löytyvät osoitteesta http://www.budorensei.fi. Uusista peruskursseista ilmoitetaan sivulla http://www.budorensei.fi/ajankohtaista.

Fredrik kirjoitti: Ville-sensei ohjaa meillä aikuisia tänään. M.m kobudoa luvassa. Ottakaa bo mukaan! T. Fredrik (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Karate
Espoo
Sekajoukkue
33

Fighters Club Kids Nimenhuuto.com

Fighters Clubin / Kyokushinkai Tornion lapsiharrastajien ryhmä.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Karate
Tornio
Sekajoukkue
24

Heiwa Nimenhuuto.com

Todennäköisesti Tuusulan coolein budoseura. Treenit aina hyvässä meiningissä ja kotiin lähdetään tyytyväisin mielin kun on opittu uutta ja kerrattu vanhaa!

Päivitetty vuosi sitten

Karate ja Budo
Tuusula
Sekajoukkue
3

OKS-kisa Nimenhuuto.com

Oulun Karateseuran Kisaryhmä

Harri kirjoitti: Hei, Onhan Hokkyokuko Cupin ilmoittautumiset kaikilla kunnossa - laitetaan nämäkin keskitetysti seuralle. Ja vanhemmat ovat tarpeen kisojen järjestelyissä. Vanhempien ilmoittautumiset suoraan ohjeen mukaisesti Heidi Vierimaalle. Mutta tarkistakaa urheilijoiden ilmoittautuminen tässä pääsiäisen ai... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Karate
Oulu
Sekajoukkue
30

Genbukai-juniorit Nimenhuuto.com

GBK-junioreiden ilmoittautuminen harkkoihin

Henri kirjoitti: Korjaus edelliseen: 29.3. harjoitukset järjestetäänkin - harjoitukset loppuvat kuitenkin kertaluontoisesti poikkeuksellisesti 18:15. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
34

Oulun Musokai Nimenhuuto.com

Pete kirjoitti: Jos yhtiökokous ei venähdä niin mukana (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Karate
Oulu
Sekajoukkue
28

Mäntsälän Budoseura Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Tänään ampujat salissa. Ei harkkoja. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Karate
Mäntsälä
Ei asetettu
7

Kempeleen Shoto Budo Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Karate
Kempele
Sekajoukkue
14

Oulun Karate-Do Shotokai ry Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Tämän päivän reenit peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Karate
Ei asetettu
Sekajoukkue
13

Genbukai-kuntokarate Nimenhuuto.com

Kuntokarate on sinulle, joka olet joskus treenannut karatea, mutta se on jäänyt treenaat edelleen, mutta elämäntilanne ei anna myöten monta kertaa viikossa tapahtuvaan vakavaan harjoitteluun iän myötä kaipaat edelleen aerobista treeniä, tasapainoa ja notkeutta, mutta ehkä vähän rauhallisemmassa tahdissa. Tarjoamme sinulle säännöllisen, viikottaisen kuntokarateharjoituksen, jossa painotetaan yleiskuntoa aerobisen harjoittelun avulla, sekä tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja notkeutta. Yksittäinen harjoitus pitää sisällään verryttelyn, teemaan sopivan tasapaino-, koordinaatio- tai liikkuvuusosion, karaten tekniikkaharjoitteet, lihaskuntoharjoittelun ja venyttelyn.

Sami kirjoitti: Moi, Sori nyt en taas pääse. Serkkupoika kylässä.. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
11

Musokai-kisaryhmä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Karate
Ei asetettu
Sekajoukkue
13