Karate­joukkueita

Karate on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on karate. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne karate­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan karate­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin karatejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 7 ja niissä on yhteensä yli 140 pelaajaa.

Karate: joukkueet kartalla
Kartta - karate

Jo 7 karatejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Budo Rensei Nimenhuuto.com

Budo Rensei on joulukuussa 2012 perustettu japanilaisten budolajien harjoittelua edistävä seura. Karate-tyylisuuntamme Kokusai Shorinji ryu Karatedo on monipuolinen taistelutaito, johon kuuluu lyönti- ja potkutekniikoiden lisäksi lukkoja, heittoja ja asetekniikoita. Tyylin perusti vuonna 2005 soshi Matsuoi Yuji, 8. dan hanshi. Harjoituksemme ovat pääosin Tapiolan alueella tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Allaoleva kalenteri näyttää ajankohtaisen paikka- ja aikatiedon kullekin harjoitukselle. Mahdollisista muutoksista ja erityistapauksista ilmoitetaan myös sähköpostitse ja Facebookissa. Nettisivumme löytyvät osoitteesta http://www.budorensei.fi. Uusista peruskursseista ilmoitetaan sivulla http://www.budorensei.fi/ajankohtaista.

Fredrik kirjoitti: Tänään 17.10, mukaan harjoituksiin kobudo-aseet (bo, tonfa, sai) sekä kumitevarusteet, myös panssari! Kaikki treenaamaan! (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Karate
Espoo
Sekajoukkue
45

OKS-kisa Nimenhuuto.com

Oulun Karateseuran Kisaryhmä

Harri kirjoitti: Hei, Onhan Hokkyokuko Cupin ilmoittautumiset kaikilla kunnossa - laitetaan nämäkin keskitetysti seuralle. Ja vanhemmat ovat tarpeen kisojen järjestelyissä. Vanhempien ilmoittautumiset suoraan ohjeen mukaisesti Heidi Vierimaalle. Mutta tarkistakaa urheilijoiden ilmoittautuminen tässä pääsiäisen ai... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Karate
Oulu
Sekajoukkue
19

Genbukai-juniorit Nimenhuuto.com

GBK-junioreiden ilmoittautuminen harkkoihin

Henri kirjoitti: Korjaus edelliseen: 29.3. harjoitukset järjestetäänkin - harjoitukset loppuvat kuitenkin kertaluontoisesti poikkeuksellisesti 18:15. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
34

Oulun Karate-Do Shotokai ry Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Junnut ainakin vedän.. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Karate
Ei asetettu
Sekajoukkue
20

Kenshikai Nimenhuuto.com

Aleksander kirjoitti: I am looking for a new job right now so a lot of interviews, tests, etc. Hard to find time to get to Dojo, sorry. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Karate kobudo
Helsinki
Sekajoukkue
24

Kempeleen Shoto Budo Nimenhuuto.com

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Karate
Kempele
Sekajoukkue
19

Genbukai-kuntokarate Nimenhuuto.com

Kuntokarate on sinulle, joka olet joskus treenannut karatea, mutta se on jäänyt treenaat edelleen, mutta elämäntilanne ei anna myöten monta kertaa viikossa tapahtuvaan vakavaan harjoitteluun iän myötä kaipaat edelleen aerobista treeniä, tasapainoa ja notkeutta, mutta ehkä vähän rauhallisemmassa tahdissa. Tarjoamme sinulle säännöllisen, viikottaisen kuntokarateharjoituksen, jossa painotetaan yleiskuntoa aerobisen harjoittelun avulla, sekä tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja notkeutta. Yksittäinen harjoitus pitää sisällään verryttelyn, teemaan sopivan tasapaino-, koordinaatio- tai liikkuvuusosion, karaten tekniikkaharjoitteet, lihaskuntoharjoittelun ja venyttelyn.

Sami kirjoitti: Syysloma pennuilla vko42, en pääse 13, enkä 20.10 koska mulla ei ymmärrettävistä syistä oo lomaa ja vien lapsia mummolaan. (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
10