Karate Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on karate. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan karatejoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Honbu Nimenhuuto.com

Honbu on Helsingin yliopiston karateseura pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille. Honbu ei ole vain maailman paras karateseura, vaan maailman paras asia! https://www.honbu.fi/

Riikka kirjoitti: Hello Honbu! Nyt koittaa uusi aika kun alamme kirjata treeneihin tulijat etukäteen. Syynä tietenkin se Co-ro-na, vaan sen vuoksi ei tarvitse olla aina kotona. Tämän hetken ohjeet ovat että max 10 treenaajaa kerrallaan, turvavälit ja muut turvaohjeet huomioon ottaen. Nähdään treeneissä! Tai etäkat... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Karate
Helsinki
Sekajoukkue
32

Genbukai-juniorit Nimenhuuto.com

GBK-junioreiden ilmoittautuminen harkkoihin

Henri kirjoitti: Korjaus edelliseen: 29.3. harjoitukset järjestetäänkin - harjoitukset loppuvat kuitenkin kertaluontoisesti poikkeuksellisesti 18:15. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
34

Genbukai-kuntokarate Nimenhuuto.com

Kuntokarate on sinulle, joka olet joskus treenannut karatea, mutta se on jäänyt treenaat edelleen, mutta elämäntilanne ei anna myöten monta kertaa viikossa tapahtuvaan vakavaan harjoitteluun iän myötä kaipaat edelleen aerobista treeniä, tasapainoa ja notkeutta, mutta ehkä vähän rauhallisemmassa tahdissa. Tarjoamme sinulle säännöllisen, viikottaisen kuntokarateharjoituksen, jossa painotetaan yleiskuntoa aerobisen harjoittelun avulla, sekä tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja notkeutta. Yksittäinen harjoitus pitää sisällään verryttelyn, teemaan sopivan tasapaino-, koordinaatio- tai liikkuvuusosion, karaten tekniikkaharjoitteet, lihaskuntoharjoittelun ja venyttelyn.

Janne kirjoitti: Kimmo-sensei puhui viimeksi okinawalaisen ja uudemman karaten eroista. Tässä yksi näkemys, tulee se "opetus massoille vs. pienellä salilla" myös: https://youtu.be/65mZA-ICJXQ (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
12