Karate Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on karate. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, kaukalopallo, sähly, purjehdus ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan karatejoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Genbukai-juniorit Nimenhuuto.com

GBK-junioreiden ilmoittautuminen harkkoihin

Henri kirjoitti: Korjaus edelliseen: 29.3. harjoitukset järjestetäänkin - harjoitukset loppuvat kuitenkin kertaluontoisesti poikkeuksellisesti 18:15. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
34

Genbukai-kuntokarate Nimenhuuto.com

Kuntokarate on sinulle, joka olet joskus treenannut karatea, mutta se on jäänyt treenaat edelleen, mutta elämäntilanne ei anna myöten monta kertaa viikossa tapahtuvaan vakavaan harjoitteluun iän myötä kaipaat edelleen aerobista treeniä, tasapainoa ja notkeutta, mutta ehkä vähän rauhallisemmassa tahdissa. Tarjoamme sinulle säännöllisen, viikottaisen kuntokarateharjoituksen, jossa painotetaan yleiskuntoa aerobisen harjoittelun avulla, sekä tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja notkeutta. Yksittäinen harjoitus pitää sisällään verryttelyn, teemaan sopivan tasapaino-, koordinaatio- tai liikkuvuusosion, karaten tekniikkaharjoitteet, lihaskuntoharjoittelun ja venyttelyn.

Katja kirjoitti: En pääse korona-aikana lainkaan paikan päälle treeneihin. Tänä viikonloppuna riittää leiri, mutta jatkossa voisin tulla mukaan treenaamaan etänö, jos joku saa laitteet viritettyä salilla. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
11