Karate Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on karate. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan karatejoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Honbu Nimenhuuto.com

Honbu on Helsingin yliopiston karateseura pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille. Honbu ei ole vain maailman paras karateseura, vaan maailman paras asia! https://www.honbu.fi/

Julia kirjoitti: Huomatkaa, että tää alkaa poikkeuksellisesti vasta 18:30! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Karate
Helsinki
Sekajoukkue
32

Genbukai-juniorit Nimenhuuto.com

GBK-junnnujen ja nuorten ilmoittautuminen viikkojarjoituksiin

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
14

Genbukai-kuntokarate Nimenhuuto.com

Kuntokarate on sinulle, joka olet joskus treenannut karatea, mutta se on jäänyt treenaat edelleen, mutta elämäntilanne ei anna myöten monta kertaa viikossa tapahtuvaan vakavaan harjoitteluun iän myötä kaipaat edelleen aerobista treeniä, tasapainoa ja notkeutta, mutta ehkä vähän rauhallisemmassa tahdissa. Tarjoamme sinulle säännöllisen, viikottaisen kuntokarateharjoituksen, jossa painotetaan yleiskuntoa aerobisen harjoittelun avulla, sekä tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja notkeutta. Yksittäinen harjoitus pitää sisällään verryttelyn, teemaan sopivan tasapaino-, koordinaatio- tai liikkuvuusosion, karaten tekniikkaharjoitteet, lihaskuntoharjoittelun ja venyttelyn.

Janne kirjoitti: Kimmo-sensei puhui viimeksi okinawalaisen ja uudemman karaten eroista. Tässä yksi näkemys, tulee se "opetus massoille vs. pienellä salilla" myös: https://youtu.be/65mZA-ICJXQ (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
12