Karate Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on karate. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan karatejoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - karate - Helsinki

Karate - Helsinki

Genbukai-juniorit Nimenhuuto.com

GBK-junioreiden ilmoittautuminen harkkoihin

Henri kirjoitti: Korjaus edelliseen: 29.3. harjoitukset järjestetäänkin - harjoitukset loppuvat kuitenkin kertaluontoisesti poikkeuksellisesti 18:15. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
34

Kenshikai Nimenhuuto.com

Aleksander kirjoitti: I am looking for a new job right now so a lot of interviews, tests, etc. Hard to find time to get to Dojo, sorry. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Karate kobudo
Helsinki
Sekajoukkue
24

Genbukai-kuntokarate Nimenhuuto.com

Kuntokarate on sinulle, joka olet joskus treenannut karatea, mutta se on jäänyt treenaat edelleen, mutta elämäntilanne ei anna myöten monta kertaa viikossa tapahtuvaan vakavaan harjoitteluun iän myötä kaipaat edelleen aerobista treeniä, tasapainoa ja notkeutta, mutta ehkä vähän rauhallisemmassa tahdissa. Tarjoamme sinulle säännöllisen, viikottaisen kuntokarateharjoituksen, jossa painotetaan yleiskuntoa aerobisen harjoittelun avulla, sekä tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja notkeutta. Yksittäinen harjoitus pitää sisällään verryttelyn, teemaan sopivan tasapaino-, koordinaatio- tai liikkuvuusosion, karaten tekniikkaharjoitteet, lihaskuntoharjoittelun ja venyttelyn.

Sami kirjoitti: Syysloma pennuilla vko42, en pääse 13, enkä 20.10 koska mulla ei ymmärrettävistä syistä oo lomaa ja vien lapsia mummolaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Karate
Helsinki
Ei asetettu
10