Karate Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on karate. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, sulkapallo, tennis, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan karatejoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Budo Rensei Nimenhuuto.com

Budo Rensei on joulukuussa 2012 perustettu japanilaisten budolajien harjoittelua edistävä seura. Karate-tyylisuuntamme Kokusai Shorinji ryu Karatedo on monipuolinen taistelutaito, johon kuuluu lyönti- ja potkutekniikoiden lisäksi lukkoja, heittoja ja asetekniikoita. Tyylin perusti vuonna 2005 soshi Matsuoi Yuji, 8. dan hanshi. Harjoituksemme ovat pääosin Tapiolan alueella tiistaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Allaoleva kalenteri näyttää ajankohtaisen paikka- ja aikatiedon kullekin harjoitukselle. Mahdollisista muutoksista ja erityistapauksista ilmoitetaan myös sähköpostitse ja Facebookissa. Nettisivumme löytyvät osoitteesta http://www.budorensei.fi. Uusista peruskursseista ilmoitetaan sivulla http://www.budorensei.fi/ajankohtaista.

Pia kirjoitti: Tänään ulkotreeni. Verkkarit ja lenkkarit. Nähdään urheiluhallin edessä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Karate
Espoo
Sekajoukkue
25

Espoon Yuishinkai Nimenhuuto.com

Espoon Yuishinkai ry on vuonna 2016 perustettu seura, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää Ryukyu kobujutsun ja Yuishinkai karaten harjoittelua Espoon alueella. https://espoo.kobujutsu.fi/

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Kobujutsu ja Karate
Espoo
Sekajoukkue
18