Kirkkovenesoutu­joukkueita

Kirkkovenesoutu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kirkkovenesoutu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kirkkovenesoutu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kirkkovenesoutu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kirkkovenesoutujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 23 ja niissä on yhteensä yli 460 pelaajaa.

Jo 23 kirkkovenesoutujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vantaan Soutajat Nimenhuuto.com

Vantaan Soutajat on aktiivisesti jo yli kaksikymmentä vuotta harjoittanut kirkkovenesoutua kauniissa kulttuuri-maisemassamme. Soutuharjoituksia pidetään heinäkuun kolmen viikon taukoa lukuun ottamatta läpi kesän joka maanantai- ja torstai-iltaisin. Harjoitukset eivät ole pelkkää soutelua, vaan myös johdettua kunnonkohotusta. Seura osallistuu kesän mittaan kaikkien soutajien päätapahtumaan Sulkavan soutuun, sekä pariin muuhun pienempään soutukilpailuun. Tavoitteena ei kuitenkaan ole hampaat irvessä tekeminen, vaan kuntoilu ja hyvä mieli. Seuran nykyinen jäsenistö on pääosin yli viisikymppisiä, lkähaitari on kuitenkin jotakuinkin kolmesta kympistä seitsemään kymppiin sekä miehiä että naisia. Kilpailuihinkin osallistutaan sekajoukkueella. Soudut soudetaan seuran onmalla veneellä. Sitä säilyte

Matti kirjoitti: Miehistöt voivat harjoitella ja kilpailla täysillä miehistöillä 1.7. alkaen. Liiton hallitus on linjannut, että uusien koronarajoitusten lievennykset antavat mahdollisuuden miehistöjen harrastustoiminnan normalisoinnille 1.7. lähtien. Epidemiatilanne ei ole ohi, mutta aiemmin rajoitetut miehistöa... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Soutu
Vantaa
Sekajoukkue
35

Mongolian vuorininjat Nimenhuuto.com

Keski-Suomen ehdottomasti ylivoimaisin amatöörijoukkue, joka dominoi lajia kuin lajia. Tämän todistaa esimerkiksi loistava menestys Jämsän lukion koripalloturnauksissa. Pelaamme aina rehdisti ja kovaa, muistamalla silti aina kunnioittaa vastustajaamme. Harjoittelumotivaatiomme on korkea, unohtamatta kuitenkaan tärkeitä virkistystapahtumia, joita järjestämne säännöllisin väliajoin. Otamme niihin aina välillä mukaan myös joukkueen ulkopuolisiahenkilöitä. Joukkueesamme täten vallitsee myös mahtava joukkuehenki emmekä jätä ketään ulkopuolelle (Nooa). Saa tulla haastamaan!

Miro kirjoitti: Töitten jälkeen mahdoliisesti mukana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Rugby, Koripallo, Lacrosse, Kirkkovenesoutu, Saunominen ja Flipcup
Haavisto
Miehet
10

Lylyn soutajat Nimenhuuto.com

Kaukaan Lylyn soutajat

Joukkue etsii pelaajia: Kuntosoutu 2015 maanantaisin Pappilanniemestä

Timo kirjoitti: Moro! Olisiko innokkaita soutajia jos kirkkovenettä lähtisi vesille uittamaan? Onkohan vene missä kunnossa? Pitääkö pienet talkoot pitää et laitetaan kuntoon? Itse ainakin olisin kiinnostunut vaikka kerran viikossa käydä soutamassa. Sirpan ja Jarin kanssa jutellut niin heillä olisi kiinnostusta m... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Kirkkovenesoutu
Lappeenranta
Sekajoukkue
34

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Erkki kirjoitti: Heippa kaikki Korkkislaiset! Suursoutujen sivuilta löysin tiedon Sulkavan Soutujen siirtyvän ensi vuodelle. Ilmoittautumisemme siirtyy automaattisesti myös ensi vuodelle. Eli tänä kesänä ei ainakaan siis Sulkavalla soudeta. Toinen asia on, josko siis soudetaan ollenkaan tänä kesänä... Korona ohje... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
56

Doorikset Turku Nimenhuuto.com

Kirkkovenesoutua ja muuta mukavaa liikuntaa erityisesti naisille, mutta miehetkin tervetulleita. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä doorikset@gmail.com Katso myös: http://www.youtube.com/watch?v=IOkO6vJvRaE

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa soutamaan kirkkovenettä tai pienempää 4+1 venttä Turun soutu- ja m...

Seija kirjoitti: Tässä runkoa tankkaukseen (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu, Juoksu, Suokävely sauvoi ja Pyöräily
Turku
Ei asetettu
82

Naantalin jalostamon soutajat Nimenhuuto.com

Kirkkovenesoudun harjoitusillat torstaisin klo 18:00

Timo kirjoitti: Hei kaikki. Nyt on varmistunut joukkueet perjantain keskinäiseen mittelöön. soutu uittamolla perjantaina 10.7.2020 klo 11:00 alkaen .Soudetaan kohti Aurajokea ja siitä edelleen Ruissalon ympäri. Joukkueet saavat itse valita kiertosuunnan.Joukkueet: Nalli: Perämies Pena , Sakari J, Keijo, Tommi, M... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Soutu ja Kirkkovenesoutu
Naantali
Ei asetettu
38

Suvituulitiimi Nimenhuuto.com

Suvituulitiimi ry;n viralliset ja virattomat tapahtumat

Petri kirjoitti: Aleksi tulee perään.. (26 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Hiihto
Turku
Ei asetettu
49

Airot Pöyrööt Nimenhuuto.com

Kirkkovenesoutua harrastava porukka, jonka päätavoite on Sulkavalla perjantain yösoudussa. Treenaamme kaksi kertaa viikossa, yleensä Kurikan Pitkämössä.

Pirjo-Riit kirjoitti: Onko soututreenejä tänä kesänä suunnitteilla? (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Kauhajoki (Kauhajoen Karhu)
Sekajoukkue
25

ParkUsoutu Nimenhuuto.com

Kirkkovenesoutua höntsämeiningillä. Keskiviikoisin klo 18, Käenkoski. Kaikki tervetulleita mukaan.

Minna kirjoitti: Myös niina tulee huomenna sekä yksi työkaveri. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kirkkovenesoutu
Parkano
Sekajoukkue
15

Team OnniBus Nimenhuuto.com

Team OnniBus treenaa tosissaan, mutta leikkimielellä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki liikunnasta vähääkään kiinnostuneet, kukin omalla tasolla ja tavalla. Go Team!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Höntsypesis, Kimppajumppa ja Kirkkovenesoutu
Tampere
Sekajoukkue
9

Spjutsundin urheilukalastajat Nimenhuuto.com

Vuodesta 1996 lähtien olemme kalastaneet vuosittain hampaat irvessä kaikilla välineillä kaikista lätäköistä. Saalistakin on saatu, etupäässä on ollut hauskaa.

Metu kirjoitti: kyytiä vaille... jos joku koukkasis Tapaninvainion norra Helsingforssin kautta (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu, Pilkkiminen ja Kirkkovenesoutu
Vantaa
Miehet
16

Nauti Strokes Nimenhuuto.com

Rowing suggestively since 2018...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu, Dragonboat ja Ice swimming
Helsinki
Sekajoukkue
21

Vuokatti Rowing Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Kirkkovenesoutua Vuokatin ja Sotkamon vesistöissä.

Jyri kirjoitti: Ann-Mary tuo Kanadan vahvistuksen mukanaan.. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kirkkovenesoutu
Vuokatti
Sekajoukkue
48

Kouvolan melojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kirkkovenesoutu
Kouvola
Naiset
26

Iitin soutajat Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Muistaessa - penkit kannattaisi kääntää oikeinpäin, huomattavasti mukavampi istua..Tai ainakin hiukan.. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Iitti
Ei asetettu
25

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Joose kirjoitti: Ihanaa (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
35

Soutu Nimenhuuto.com

Soutu - Kirkkovenesoutua Espoo Otaniemi - Otaranta (Radisson Blu Hotel, Dipoli vieressä). Karttalinkki: http://www.fonecta.fi/karttahaku/Otaranta+9%2C+02150%2C+Espoo Pääsoutaja Heino Muhonen, s-posti: heino.muhonen@fi.fujitsu.com Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin. Jos intoa riittää voi muinakin iltoina soutua harrastaa. Kirkkovene soutuun tarvitaan vähintään 6 soutajaa + perämies, että se olisi mielekästä ja notkeaa. Tämä minimi kokoonpano, että yleensä lähdemme harjoitukseen. Eli klo 12:00 mennessä treenipäivänä pitää olla sitovat ilmoittautumiset selvillä. Jos näin ole ei tuota 6 soutajaa + perämies harjoitukseen, harjoitus silloin peruuntuu.

Katrina kirjoitti: Olen tulossa. Katrina Nykänen (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Espoo, Otaniemi Otaranta
Ei asetettu
115

Lihakonttori Nimenhuuto.com

Soutujoukkue Team Lihakonttori treenaa kirkkovenesoutua joka torstai klo 18 alken. Kokoontumispaikkana SMARK:n "satama" Töölön Soutustadionin vieressä.

Johanna kirjoitti: Ennakkoilmoittautuminen vuoden 2020 soutuihin on nyt avattu. Nopeat syövät hitaat, paikat veneisiin jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 2 ensimmäistä venettä menee hetkessä täyteen, joten varmista paikkasi nyt! Osallistumismaksuja aletaan keräämään kun tarkemmat kustannukset ovat selvillä. Nime... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
82

Kaarinan soutajat Nimenhuuto.com

Kaarinan Urheilijat /soutujaos Kaarinan soutajat on kunto ja kilpasoutua harrastava miehistä ja naisista koostuva soutu joukkue Kaarinassa

Hannu kirjoitti: Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta kaikille soutajajille perheineen Toivottelee Hannu (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Kaarina
Sekajoukkue
21

IMOn märät Nimenhuuto.com

IMOn ryyppyryhmän tarkoituksena on selvittää opiskelijatapahtumiin osallistuvat henkilöt. Ryhmään pääsyn vaatimuksena on kova alkoholinsietokyky. Myös muunlaiset hölmöilyt (hölmöilijät) otetaan huomioon.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Seinäjoki
Sekajoukkue
10