Kirkkovenesoutu­joukkueita

Kirkkovenesoutu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kirkkovenesoutu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kirkkovenesoutu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kirkkovenesoutu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kirkkovenesoutujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 24 ja niissä on yhteensä yli 480 pelaajaa.

Jo 24 kirkkovenesoutujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vantaan Soutajat Nimenhuuto.com

Vantaan Soutajat on aktiivisesti jo yli kaksikymmentä vuotta harjoittanut kirkkovenesoutua kauniissa kulttuuri-maisemassamme. Soutuharjoituksia pidetään heinäkuun kolmen viikon taukoa lukuun ottamatta läpi kesän joka maanantai- ja torstai-iltaisin. Harjoitukset eivät ole pelkkää soutelua, vaan myös johdettua kunnonkohotusta. Seura osallistuu kesän mittaan kaikkien soutajien päätapahtumaan Sulkavan soutuun, sekä pariin muuhun pienempään soutukilpailuun. Tavoitteena ei kuitenkaan ole hampaat irvessä tekeminen, vaan kuntoilu ja hyvä mieli. Seuran nykyinen jäsenistö on pääosin yli viisikymppisiä, lkähaitari on kuitenkin jotakuinkin kolmesta kympistä seitsemään kymppiin sekä miehiä että naisia. Kilpailuihinkin osallistutaan sekajoukkueella. Soudut soudetaan seuran onmalla veneellä. Sitä säilyte

Paul kirjoitti: Yritetään päästä maanantaina 26.8. klo 18 veneellä vesille. Olisi mukavaa nähdä porukkaa ja Tuusulanjärven seutuja taas pitkästä aikaa. Laittakaa nimiä listalle ajoissa, niin osataan varautua harkkoihin. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Soutu
Vantaa
Sekajoukkue
37

Mongolian vuorininjat Nimenhuuto.com

Keski-Suomen ehdottomasti ylivoimaisin amatöörijoukkue, joka dominoi lajia kuin lajia. Tämän todistaa esimerkiksi loistava menestys Jämsän lukion koripalloturnauksissa. Pelaamme aina rehdisti ja kovaa, muistamalla silti aina kunnioittaa vastustajaamme. Harjoittelumotivaatiomme on korkea, unohtamatta kuitenkaan tärkeitä virkistystapahtumia, joita järjestämne säännöllisin väliajoin. Otamme niihin aina välillä mukaan myös joukkueen ulkopuolisiahenkilöitä. Joukkueesamme täten vallitsee myös mahtava joukkuehenki emmekä jätä ketään ulkopuolelle (Nooa). Saa tulla haastamaan!

Miro kirjoitti: Töitten jälkeen mahdoliisesti mukana (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Rugby, Koripallo, Lacrosse, Kirkkovenesoutu, Saunominen ja Flipcup
Haavisto
Miehet
10

Doorikset Turku Nimenhuuto.com

Kirkkovenesoutua ja muuta mukavaa liikuntaa erityisesti naisille, mutta miehetkin tervetulleita. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä doorikset@gmail.com Katso myös: http://www.youtube.com/watch?v=IOkO6vJvRaE

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa soutamaan kirkkovenettä tai pienempää 4+1 venttä Turun soutu- ja m...

Liisa kirjoitti: Tiistai - iltana klo 17.30 alkaen on meidän Lieto Vanhalinnan rotaryklubin tilaus - soutu, jonka jäseniä Sinikan kanssa olemme. (olemme myös Dooristen jäseniä, mutta tällä kertaa maksamme osan otto maksun soutuseuralle kuten muutkin soutuun tulevat.) Kari on lupautunut perämieheksi ja Tarja souta... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kirkkovenesoutu, Juoksu, Suokävely sauvoi ja Pyöräily
Turku
Ei asetettu
81

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Jaana kirjoitti: Hei soutajat. Olisi mukavaa, että merkitsette tapahtumiin joko in tai out. Tämä koskee ihan tavis treenikertoja, mutta erityisen kohteliasta olisi merkitä in/out hyvissä ajoin kisatapahtumiin, joihin pitää kuitenkin tehdä ilmoittautuminen, tai erityisempiin tapahtumiin, esim Eki C:n grilli-iltaan... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
56

Lylyn soutajat Nimenhuuto.com

Kaukaan Lylyn soutajat

Joukkue etsii pelaajia: Kuntosoutu 2015 maanantaisin Pappilanniemestä

Sirpa kirjoitti: Saataisiinko tänää vene täyteen kuntosoutuun? Vielä muutama mahtuisi...😊 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Lappeenranta
Sekajoukkue
33

Suvituulitiimi Nimenhuuto.com

Suvituulitiimi ry;n viralliset ja virattomat tapahtumat

Petri kirjoitti: Suvituuli yhdistyksen syysvaellus 09-18.08.2019 Elokuun toisella viikolla olisi tavoitteena vaeltaa ns. saunareitti vaellus Keminhaarasta-Kiilopäälle. Reitti on maastoltaan lähes koko matkan helppokulkuista metsämaastoa ja suuria korkeuseroja on vain ns. luppopäivillä luvassa jolloin patikoidaan ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kirkkovenesoutu ja Hiihto
Turku
Ei asetettu
61

Nauti Strokes Nimenhuuto.com

Rowing suggestively since 2018...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kirkkovenesoutu, Dragonboat ja Ice swimming
Helsinki
Sekajoukkue
20

Airot Pöyrööt Nimenhuuto.com

Kirkkovenesoutua harrastava porukka, jonka päätavoite on Sulkavalla perjantain yösoudussa. Treenaamme kaksi kertaa viikossa, yleensä Kurikan Pitkämössä.

Tiina kirjoitti: Treenit peruttu (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Kauhajoki (Kauhajoen Karhu)
Sekajoukkue
25

Naantalin jalostamon soutajat Nimenhuuto.com

Kirkkovenesoudun harjoitusillat torstaisin klo 18:00

Iita kirjoitti: Heippa 31 paitaa on tilattu ja saan ne n. Viikon päästä. Toivon, että maksatte paidan tililleni ensi viikon aikana jotta saan maksettua laskun. Kati Lahtivuori FI84 1546 3500 015261 Tai myös voi maksaa Mobile Bayllä. Paidan hinta on 28€ kpl. (8 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Soutu ja Kirkkovenesoutu
Naantali
Ei asetettu
37

Spjutsundin urheilukalastajat Nimenhuuto.com

Vuodesta 1996 lähtien olemme kalastaneet vuosittain hampaat irvessä kaikilla välineillä kaikista lätäköistä. Saalistakin on saatu, etupäässä on ollut hauskaa.

Metu kirjoitti: IN vain pe - la (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu, Pilkkiminen ja Kirkkovenesoutu
Vantaa
Miehet
16

Vuokatti Rowing Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Kirkkovenesoutua Vuokatin ja Sotkamon vesistöissä.

Jyri kirjoitti: Ann-Mary tuo Kanadan vahvistuksen mukanaan.. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Vuokatti
Sekajoukkue
47

Kouvolan melojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Kouvola
Naiset
21

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Joose kirjoitti: Ihanaa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
35

Kenttämestarit Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: +emmi ja mahd. kavereita (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Klövskog
Miehet
9

Soutu Nimenhuuto.com

Soutu - Kirkkovenesoutua Espoo Otaniemi - Otaranta (Radisson Blu Hotel, Dipoli vieressä). Karttalinkki: http://www.fonecta.fi/karttahaku/Otaranta+9%2C+02150%2C+Espoo Pääsoutaja Heino Muhonen, s-posti: heino.muhonen@fi.fujitsu.com Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin. Jos intoa riittää voi muinakin iltoina soutua harrastaa. Kirkkovene soutuun tarvitaan vähintään 6 soutajaa + perämies, että se olisi mielekästä ja notkeaa. Tämä minimi kokoonpano, että yleensä lähdemme harjoitukseen. Eli klo 12:00 mennessä treenipäivänä pitää olla sitovat ilmoittautumiset selvillä. Jos näin ole ei tuota 6 soutajaa + perämies harjoitukseen, harjoitus silloin peruuntuu.

Katrina kirjoitti: Olen tulossa. Katrina Nykänen (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kirkkovenesoutu
Espoo, Otaniemi Otaranta
Ei asetettu
115

Lihakonttori Nimenhuuto.com

Soutujoukkue Team Lihakonttori treenaa kirkkovenesoutua joka tiistai klo 19 alken. Kokoontumispaikkana SMARK:n "satama" Töölön Soutustadionin vieressä.

Harri kirjoitti: Laittakaa tulevan maanantain in/out-tiedot kuntoon niin tiedän paljonko pitää rekrytä lisää soutajia. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 minuuttia sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
83

Kaarinan soutajat Nimenhuuto.com

Kaarinan Urheilijat /soutujaos Kaarinan soutajat on kunto ja kilpasoutua harrastava miehistä ja naisista koostuva soutu joukkue Kaarinassa

Pirjo kirjoitti: Elokuussa jatkuvat soutuharjoitukset torstaisin yritetään saada kirkkovene liikkeelle syksyn kelit ovat upeat Terveisin Pirjo (24 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Kaarina
Sekajoukkue
21

KYMPsoutajatE5 Nimenhuuto.com

KYMPIn Soutajat, enimmäkseen Elimäenkatu5/Pysäköinninvalvonta, vahvistuksia esim. ICT

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
11

Meristarat Nimenhuuto.com

Staran Rakennustekniikan kirkkovenesoutujoukkue

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
3

Kuhin soutajat Nimenhuuto.com

Pauli kirjoitti: pystyn olemaan klo 9.00-11.00 välisen ajan (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Kuopio
Ei asetettu
46