Kirkkovenesoutu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on kirkkovenesoutu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan kirkkovenesoutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Joutele Nimenhuuto.com

Itähelsinkiläinen soutuseura, joka tarjoaa soutumahdollisuuksia sekä kuntoliikunnasta että kilpailemisesta kiinnostuneille. Seurassamme pääset soutamaan kirkkoveneellä, puupienveneillä sekä coastal-kaksikolla. Lisäksi tarjoamme sisäsoututreenejä. Kirkkoveneitämme on mahdollista myös vuokrata työ- tai harrasteporukalle. * * * * * Rowing club in Eastern Helsinki. We offer guided rowing workouts (long boat, wooden and coastal double scull, indoor rowing) for those who want to improve their fitness and as well for those who are interested in competitive rowing. It is also possible to buy a guided long boat rowing session for your company staff or other groups.

Joukkue etsii pelaajia: Olet tervetullut mukaan kokeilemaan ja oppimaan soutua, aikaisempaa kokemusta...

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Soutu, Kirkkovenesoutu, Coastal, Soutuspinning ja Indoor rowing
Helsinki
Ei asetettu
54

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Paula kirjoitti: HEI Vuosikokouksessa oli keskustelua veneenhuollosta. - Ei onnistu naapurin tiloissa. Harmi. Kerroin innokkaalle liikunnanohjaajalle, Siirille, soutuharrastuksestamme. Hän voisi tullakin harjoituksiin, jos ne alkavat. Siiri on Lohjalta liikuntaopistosta valmistunut ja on tosi valoisa persoona. Tu... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
45

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
39

Lihakonttori Nimenhuuto.com

Soutujoukkue Team Lihakonttori treenaa kirkkovenesoutua joka torstai klo 18 alken. Kokoontumispaikkana SMARK:n "satama" Töölön Soutustadionin vieressä.

Harri kirjoitti: Soudun peruttu ukkosen johdosta / Rowing Cancelled due to the weather (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
81