Kirkkovenesoutu Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on kirkkovenesoutu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja futis.

Katso lista koko maan kirkkovenesoutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kirkkovenesoutu - Turku

Kirkkovenesoutu - Turku

Doorikset Turku Nimenhuuto.com

Kirkkovenesoutua ja muuta mukavaa liikuntaa erityisesti naisille, mutta miehetkin tervetulleita. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä doorikset@gmail.com Katso myös: http://www.youtube.com/watch?v=IOkO6vJvRaE

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa soutamaan kirkkovenettä tai pienempää 4+1 venttä Turun soutu- ja m...

Virpi kirjoitti: Hei! Olen tilaamassa itselleni uutta aironpään suojaa. Onko muita airontupen tarvitsijoita? Voitaisiin tehdä kimppatilaus, niin saisi postikuluja jaettua. Miastoressa tuppi maksaa 20 ja postkulut 7,50 (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Kirkkovenesoutu, Juoksu, Suokävely sauvoi ja Pyöräily
Turku
Ei asetettu
92

Suvituulitiimi Nimenhuuto.com

Suvituulitiimi ry;n viralliset ja virattomat tapahtumat

Timo kirjoitti: Ilkan sähköposti 22.03.2018 Tervehdys kaikille Harrastushiintäjien cupin lopputulokset Harrastushiihtäjien ohjelma on tältä vuodelta saatu päätökseen. Tuossa taulukossa on kaikki hiihdot ja cupun tulokset ja arpaliput. Hyviä hiihtokelejä vielä loppukeväällä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Hiihto
Turku
Ei asetettu
60