Kirkkovenesoutu Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on kirkkovenesoutu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan kirkkovenesoutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Doorikset Turku Nimenhuuto.com

Kirkkovenesoutua ja muuta mukavaa liikuntaa erityisesti naisille, mutta miehetkin tervetulleita. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä doorikset@gmail.com Katso myös: http://www.youtube.com/watch?v=IOkO6vJvRaE

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa soutamaan kirkkovenettä tai pienempää 4+1 venttä Turun soutu- ja m...

Liisa kirjoitti: Tiistai - iltana klo 17.30 alkaen on meidän Lieto Vanhalinnan rotaryklubin tilaus - soutu, jonka jäseniä Sinikan kanssa olemme. (olemme myös Dooristen jäseniä, mutta tällä kertaa maksamme osan otto maksun soutuseuralle kuten muutkin soutuun tulevat.) Kari on lupautunut perämieheksi ja Tarja souta... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kirkkovenesoutu, Juoksu, Suokävely sauvoi ja Pyöräily
Turku
Ei asetettu
81

Suvituulitiimi Nimenhuuto.com

Suvituulitiimi ry;n viralliset ja virattomat tapahtumat

Petri kirjoitti: Suvituuli yhdistyksen syysvaellus 09-18.08.2019 Elokuun toisella viikolla olisi tavoitteena vaeltaa ns. saunareitti vaellus Keminhaarasta-Kiilopäälle. Reitti on maastoltaan lähes koko matkan helppokulkuista metsämaastoa ja suuria korkeuseroja on vain ns. luppopäivillä luvassa jolloin patikoidaan ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kirkkovenesoutu ja Hiihto
Turku
Ei asetettu
61