Koiraurheilu­joukkueita

Koiraurheilu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on koiraurheilu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne koiraurheilu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan koiraurheilu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin koiraurheilujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 48 ja niissä on yhteensä yli 960 pelaajaa.

Jo 48 koiraurheilujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vision Kesäkortti Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu Koirakoulu Vision asiakkaille Kesäkorttitunneille ilmoittautumista varten. Kullekin tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa. Jos tunti on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon peruutuksien varalta. Saat joka sunnuntai sähköpostiisi viestin, jossa on listattuna tulevan viikon Kesäkorttitunnit muistutuksena. Arkitaidot -tunnit ovat pentukoulua tai arkitottelevaisuutta koirakon tarpeiden mukaisesti. Nosework-tunneilla harjoitellaan nosework-hajujen etsintää kunkin koirakon tason mukaisesti. Agilitytunneilla tehdään agilityä koirakon tason mukaisesti.

Meri kirjoitti: Heippa! Me ei olla vielä koskaan käyty Vision Nose-tunneilla, joten onko mitään ohjeistusta miten toimitaan näillä kesäkorttitunneilla? Käydäänkö ensin yhdessä läpi alueita/teemaa tms ja koirakko kerrallaan tehdään treenit sen jälkeen? (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koiraurheilu, Nosework, Arkitottis, Pentukoulu, Hajutunnistus, Toko ja Agility
Hyvinkää
Sekajoukkue
23

hakusakki Nimenhuuto.com

Kaikki voivat laittaa treenejä, miten itselle sopii. Osallistujarajoituksen saa laitettua extra-asetuksissa, rajoitus voi olla joku muukin kuin kuusi osallistujaa. Jos olet jo ilmoittautunut, mutta et pääsekään, klikkaa itsesi ulos, ettet vie paikkaa. Mutta pääsääntöisesti, älä ilmoittaudu jos et ole varma, pääsetkö. Lähitulevaisuudessa kokeeseen menevät saavat tulla ylimääräisenä, vaikka harjoitus olisi jo täynnä. Kokeisiinhan me koiria koulutamme.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koiraurheilu ja Palveluskoiralajit
Ei asetettu
Sekajoukkue
12

Papeko ry Nimenhuuto.com

Lohjan palvelus- ja pelastuskoira ry:n, Papekon, koulutusten, tapahtumien ja kokousten listaukset ja ilmoittautumiset osallistumisista.

Outi kirjoitti: Taitaa helleraja rikkoutua tänäänkin. Jätetään treenit väliin! (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Koiraurheilu
Lohja
Sekajoukkue
57

ppky Nimenhuuto.com

Pieksämäen Palveluskoirayhdistys.

Susanna kirjoitti: Moi, meiltä jää tänään treenit väliin. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Koiraurheilu
Pieksämäki
Sekajoukkue
105

Kauhavan Kennelkerho Nimenhuuto.com

Kenttävarauksien ilmoittamiseen, treeniseuran hakuun ja tapahtumista tiedottamiseen.

Pia kirjoitti: Huom! Muistutus Kauhavan kennelkerhon kentän varaajille: Jäsenen mukana kentälle menevä ulkopuolinen (ei-jäsen) maksaa 5€/kerta. Maksu kolikoilla varastossa olevaan lippaseen. Ja jäsen voi varata kenttää tunnin kerrallaan, vaikka mukana olisi useampi vieraileva. Toinen tunti sitten jo maksaa. Asi... (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koiraurheilu
Kauhava
Ei asetettu
192

vpyvepe Nimenhuuto.com

Vantaan Palveluskoirayhdistyksen vesipelastusporukan viestintäkanava. Treenituuraukset: kun joku on merkinnyt itsensä OUT voit merkitä itsesi samalle päivälle IN ja kirjoittaa kommentteihin että tulet tuuraamaan.

Päivi kirjoitti: Nyt kun ei saa kirjata itseään IN-tilaan, kuitenkin näin olen virheellisesti tehnyt. Ongelmana on se, että en saa poistettua IN-tilaani mitenkään. Luulin sen poiston olevan helppoa, mutta näin ei ollutkaan. En kirjaa itseäni OUT-tilaankaan, koska olen tulossa tuleviin treeneihin. Joten anteeksi k... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
33

E-P PetoVSS koirat Nimenhuuto.com

Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitoksen Peto/VSS koirakoiden ryhmä.

Riina kirjoitti: Kyselen tässä jo vähän etukäteen mitä ilmoittautuneet haluaa tehdä? Voisin sen mukaan sitten suunnitella alueita. Voin käydä etukäteen tekemässä jälkiä, jos sellaisia haluatte. Mulla on ystävä kylässä, joten hänestä voisimme saada maalimiehen. Mun (meidän) täytyy lähteä seiskan aikaan kotiin nuku... (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koiraurheilu
Ei asetettu
Sekajoukkue
11

ActionDogs Nimenhuuto.com

Monipuolisesti harrastava koirayhdistys, jolla on toimintaa pääasiassa Inkoon ja sen lähiseutujen alueella.

Kaija kirjoitti: Joudun perumaan tämän päivän koska brunolla hotspot. Palaan,kun poika terve! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koiraurheilu
Inkoo
Ei asetettu
36

Impivaaran Hallit ry-PEKO Nimenhuuto.com

Impivaaran Hallit Ryn PEKO ryhmän treenit

Leea kirjoitti: Vuoden 2021 hälytreeniryhmät ja niiden vastuutreenipäivät 2kpl (huomio, jos tiedät, että silloin on joku isompi tapahtua, että suuri osa ei sen vuoksi pääse ilmoita, kiitos!) Treenit on jo lisätty nimenhuutoon ja suosittelen niiden lisäämistä jo nyt omaankin kalenteriin. Ryhmänvetäjä ei yksin suu... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koiraurheilu
Nurmijärvi
Sekajoukkue
28

LKH hakuryhmä Nimenhuuto.com

LKH:n hakuryhmä on Lapuan Koiraharrastajat ry:n aktiivisille hakutreenaajille tarkoitettu suljettu maksullinen (kausimaksu) ryhmä, jossa sovitaan yhteisiä haku-, esine- ja tottistreenejä.

Sirpa kirjoitti: Heissan. Olen nyt tylsä ja muistuttelen, kuinka ryhmässä on ruukattu toimia nimenomaan hakutreenien osalta. 1. Tärkeintä on muistaa tulla. Jos jatkuvasti unohtelee tai ilmoittaa poissaolostaan vasta esim. edellisenä yönä, joutuu tyytymään loppukaudeksi jonotuspaikkoihin. 2. Jos perut tulosi, ilmo... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koiraurheilu
Lapua
Ei asetettu
27

Poutapäivän Etsivät Nimenhuuto.com

Poutapäivän Etsivät ryhmä aloittaa toimintansa maaliskuussa 2021 Tampereella ja Jyväskylässä. Esintäkertoja satunnaisesti molemmissa kaupungeissa. Jokaiselle kerralle mahtuu 2-4 koiraa mukaan ja perheenjäseniä rajattomasti. Kertamaksu 15 €.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Tampere Ja Jyväskylä
Ei asetettu
12

WauPet Nimenhuuto.com

Tavoitteellista koirankoulutusta Porissa ja lähialueilla Satakunnassa. Tottis valmennustyyppisenä koulutusmuotona ympäri vuoden. Kevät/kesä/syksy myös eri maastolajeja.

Kirsi kirjoitti: Hei, Pian alkaa valmennuksen alku lähentyä! Tässä vaiheessa toivotan tervetulleeksi kaikki osallistujat ja seuraavaksi annankin valmennuksen maksua varten tilitiedon: Valmennuksen hinta on 140 €/koira. Maksu tilille: FI69 3939 0039 4228 86 Saaja Kirsi Petäjämäki. Voit viestiin laittaa Valkku. Suo... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Satakunta
Sekajoukkue
30

Pohjoisen Vesipelastuskoirat Nimenhuuto.com

Pohjoisen Vesipelastuskoirat ry käyttää Nimenhuutoa jäsenille tarkoitetuista treeneistä sopimiseen. Kun koirakko hyväksytään jäseneksi, pääkäyttäjä lisää koirakon Nimenhuutoon.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Oulu
Sekajoukkue
62

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Päivitetty vuosi sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
19

Kartanon Riista Nimenhuuto.com

Kartanon Riistan jahtitapahtumat

Päivitetty vuosi sitten

Koiraurheilu
Kytäjä
Ei asetettu
13

LUPeko Nimenhuuto.com

LUP ry:n treeni- ja tapahtumailmoittautumiset

MinnaL kirjoitti: Syysloma; vähän epävarma (9 kuukautta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koiraurheilu
Kirkkonummi
Ei asetettu
31

Porin Palveluskoirakerho Ry Nimenhuuto.com

Täältä löytyy tietoja koulutusvuoroista sekä kenttävarauksista, kaikesta, mikä koskee Tupalan kenttää.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koiraurheilu
Pori
Sekajoukkue
41

ActionDogsVepe Nimenhuuto.com

Action Dogsin VEPEharrastajien oma Nimenhuuto

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Koiraurheilu
Inkoo
Ei asetettu
26

ActionDogsTreenit Nimenhuuto.com

Action Dogsin treeniryhmien vakituiset treenit löytyvät täältä.

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Koiraurheilu
Inkoo
Ei asetettu
30

HPSH Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Koiraurheilu
Harjavalta
Sekajoukkue
12