Koiraurheilu­joukkueita

Koiraurheilu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on koiraurheilu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne koiraurheilu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan koiraurheilu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin koiraurheilujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 56 ja niissä on yhteensä yli 1100 pelaajaa.

Jo 56 koiraurheilujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pirkantreenipelto Nimenhuuto.com

OHJEET KOULUTTAJILLE JA KOIRAKOILLE Varaa koulutusvuoro etukäteen ja muista merkitä in, eli osallistut. Kaikkien osallistujien tulee merkitä itsensä in eli osallistujaksi. Omatoimitreenivuoron max kesto 2 h. Vain yksi vuoro kerrallaan. Koulutukset ja valmennusryhmät ovat etusijalla Noudata metsästyslain määräyksiä. Varmista että et häiritse riistaa varsinkin lisääntymisaikana. Vuokrakohteen alueella tehtävät kovaa ääntä tuottavat toimet, kuten starttipistooliammunta tai damiheittimen käyttö, tulee suorittaa lähellä varastorakennusta tai maaston laaksoja hyödyntäen naapurustoon kantautuvien äänien minimoimiseksi. Vältä kovaa ääntä tuottavien toimien suorittamista viikonloppuisin 18-10 ja arkisin 21-9. Tarkemmat säännöt yhdistyksen nettisivuilla

Päivitetty 8 päivää sitten

Koiraurheilu
Tampere
Sekajoukkue
127

Lpky Peko treenaajat Nimenhuuto.com

Lpky:n jäsenille, jotka osallistuvat tai ovat kiinnostuneita osallistumaan aktiivisesti peko-toimintaan koiran kanssa tai ilman. Kaikki peko-jaoksen tapahtumat, avoimet treenit sekä pelastuskoiraradan varaukset ilmoitetaan nimenhuudossa. HUOM! Pelastuskoiraradan varaukseen on ilmoitettava aina vastuuhenkilö. Jäsen poistetaan, kun edellisestä käynnistä on puoli vuotta tai enemmän. Lisätiedot pelastuskoiraradasta Matti Lääperi p. 050 306 7629, Minna Vähäpullo ja peko-toiminnasta lpkypeko @ gmail.com

Päivitetty vuosi sitten

Koiraurheilu
Lappeenranta
Sekajoukkue
59

Close-Knit Team Nimenhuuto.com

Close-Knit Teamin tarkoituksena on jäsenten liikunnallisuuden ja laaja-alaisen tavoitteellisen koiraharrastuksen tukeminen Keski-Suomen alueella. Tarjoamme koirien kanssa tapahtuvaa innostavaa kuntoliikuntaa kaikenikäisille ja pyrimme urheilemaan tavoitteellisesti tähdäten Suomen Valjakkourheilijoiden liiton alaisiin kilpailuihin. Tarkoituksemme on myös taata jäsenille mahdollisuus tavoitteelliseen palveluskoiraharrastukseen sekä yhteiskuntavastuulliseen pelastuskoiratoimintaan. Yhdistyksen arvot ovat tiivis ja välitön yhteishenki, yhdessä menestyminen, tavoitteellisuus sekä kokonaisvaltaisen terveyden tukeminen. Jokainen jäsen on vastuussa hyvästä yhteishengestä ja tuloksiin johtavan ilmapiirin ylläpidosta!

Päivitetty yli vuosi sitten

Koiraurheilu
Laukaa
Sekajoukkue
15

Kauhavan Kennelkerho Nimenhuuto.com

Kenttävarauksien ilmoittamiseen, treeniseuran hakuun ja tapahtumista tiedottamiseen.

Jaana kirjoitti: Ensimmäinen kerta Kauhavalla 11kk ikäinen Doris ja Jaana. Voidaanko tulla? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Koiraurheilu
Kauhava
Ei asetettu
84

ppky Nimenhuuto.com

Pieksämäen Palveluskoirayhdistys Täältä löydät yhdistyksen ohjattuja, että omatoimisia vuoroja.

Anne kirjoitti: Onko tämä kiinteä ryhmä? Päästäisiin jo juoksujen takia 23pvä alusta. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Koiraurheilu
Pieksämäki
Sekajoukkue
211

KSNoutajat Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry tarjoaa koulutusta, opastusta ja koetoimintaa yli 300 jäsenelleen. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ks. lisää https://www.ksnoutajakoirayhdistys.net/

Hanna kirjoitti: Tervetuloa käyttämään Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen treeni- ja talkoovuorojen nimenhuutoa! Mikäli Nimenhuudon käytössä on pulmia, kurkista palveluntarjoajan ohjeista usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/. Minä ja muut ylläpitäjät autamme myös parhaamme mukaan! Terveisin ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Koiraurheilu
Keski Suomi
Sekajoukkue
95

ActionDogs Nimenhuuto.com

Monipuolisesti harrastava koirayhdistys, jolla on toimintaa pääasiassa Inkoon ja sen lähiseutujen alueella.

Marianne kirjoitti: joudun jättämään huomisen treenin välin,. olen kipeä. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koiraurheilu
Inkoo
Ei asetettu
32

HyHa ry Nimenhuuto.com

Tällä sivulla ilmoittaudutaan tuleviin koulutuksiin / ilmaisvuoroihin / yhteislenkeille. Mikäli olet tulossa koulutukseen / ilmaisvuoroon / yhteislenkille klikkaa IN!

Päivitetty 2 päivää sitten

Koiraurheilu
Hamina
Sekajoukkue
69

Papeko ry Nimenhuuto.com

Lohjan palvelus- ja pelastuskoira ry:n, Papekon, koulutusten, tapahtumien ja kokousten listaukset ja ilmoittautumiset osallistumisista.

Elsa kirjoitti: Reissukaveri yskinyt parikertaa, Nessie oireeton. Pidän varuiksi taukoa ettei vaan tartuta muita mikäli kennelyskä kyseessä (29 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koiraurheilu
Lohja
Sekajoukkue
91

LPKY Rally-toko Nimenhuuto.com

LPKY:n rally-tokojaoksen nimenhuuto, jossa ilmoittaudutaan jaoksen järjestämiin yksittäisiin koulutuksiin ja kesän omatoimiryhmiin.

Tiina kirjoitti: Ympärikierto+ratahenkilö, istu eteen takaa sivulle+ratahenkilö (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koiraurheilu
Lappeenranta
Sekajoukkue
73

SPL Seinäjoki Nimenhuuto.com

JOS HALUAT LIITTYÄ JOUKKUEESEEN, LAITA ENSIN SÄHKÖPOSTIA spl.seinajoki@gmail.com. Saksanpaimenkoiraliiton Seinäjoen alaosaston nimenhuuto treenihallia varten.

Pia kirjoitti: Moi! Hallilla on nyt toistuvasti käännetty meidän riistakamera osoittamaan seinää tai muuta. Kamera on siellä juuri siitä syystä että tiedämme ketä siellä käy ettei tapahtuisi hallin väärinkäyttöä. Seuraavan kerran kun kamera kääntyy, niin joudumme eväämään kyseiseltä käyttäjältä hallin käyttöoik... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koiraurheilu
Seinäjoki
Sekajoukkue
40

EPK vetäjät Nimenhuuto.com

Treenipaikkojen varaamista varten tehty sivusto. Täällä voit myös kysellä mahdollisuutta vierailla toisen ryhmän treeneissä. Mikset voisi myös huudella osallistujia omiin treeneihin, mikäli joku kerta näyttäisi jäävän vajaaksi.

Päivitetty 14 päivää sitten

Koiraurheilu
Espoo
Sekajoukkue
34

KoPeKo Nimenhuuto.com

Tervetuloa Kopeko:n Nimenhuutoon. Täällä on kaikki treenit. Voit myös itse lisätä tänne treenejä vapaasti. Käy aktivoimassa tilisi, lisää oma valokuva, puhelinnumerosi ja tarkista, että muutkin tietosi ovat oikein. Ja eikun treeneihin mukaan vaan! :)

Niina kirjoitti: Mulla on tän kevään torstait lähes kaikki jo buukattu kokouksiin ja koulutuksiin, mutta toukokuusta alk paremmin pääsee (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pelastuskoiratoiminta ja Koiraurheilu
Kouvola
Ei asetettu
68

SPL-Porvoo Nimenhuuto.com

Treenit merkitään tänne. Voit myös itse laittaa merkinnän jos tiedossa koska menossa kentälle ja haluat mahdollisesti seuraa

Merja kirjoitti: Jos suinkin kerkeen ajoissa niin tuun, mut treenaan Prinsessan kanssa. Ruuti ei (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Koiraurheilu
Porvoo
Sekajoukkue
41

vpyvepe Nimenhuuto.com

Vantaan Palveluskoirayhdistyksen vesipelastusporukan viestintäkanava. Treenituuraukset: kun joku on merkinnyt itsensä OUT voit merkitä itsesi samalle päivälle IN ja kirjoittaa kommentteihin että tulet tuuraamaan.

Minna kirjoitti: Minna + Santtu. Santtu voi olla hukkuva (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
35

Impivaaran Hallit ry-PEKO Nimenhuuto.com

Impivaaran Hallit Ry: n PEKO ryhmän treenit Vain ryhmän jäsenille

Minna kirjoitti: Aikataulua voi varmaan aikaistaa? Mulla on illalla pikkujoulut :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Nurmijärvi
Sekajoukkue
22

mokoma Nimenhuuto.com

MOKOMA ry on koiraharrastusyhdistys, joka edistää, kehittää ja tukea monipuolista rotukoiraharrastusta ja rotukoiraurheilua lajista riippumatta.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Janakkala
Sekajoukkue
11

LUPry Nimenhuuto.com

LUP ry:n treeni- ja tapahtumailmoittautumiset

Mari-Anna kirjoitti: Voin olla hyvin koko päivän tai vastaavasti koko yön tarvittaessa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Kirkkonummi
Ei asetettu
40

WauPet Nimenhuuto.com

Tavoitteellista koirankoulutusta Satakunnassa. Koiralähtöisiä ratkaisuja sujuvaan arkeen. Ota yhteys: koulutus@waupet.net ja kysy lisää!

Päivitetty yli vuosi sitten

Koiraurheilu
Satakunta
Sekajoukkue
40

E-P PetoVSS koirat Nimenhuuto.com

Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitoksen Peto/VSS koirakoiden ryhmä.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koiraurheilu
Ei asetettu
Sekajoukkue
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koiraurheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koiraurheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.