Koiraurheilu Lapua

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lapua ja lajina on koiraurheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, pesäpallo, koiraurheilu, sähly, suunnistus, futsal, salibandy ja pesis.

Katso lista koko maan koiraurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LKH hakuryhmä Nimenhuuto.com

LKH:n hakuryhmä on Lapuan Koiraharrastajat ry:n aktiivisille hakutreenaajille tarkoitettu suljettu maksullinen (kausimaksu) ryhmä, jossa sovitaan yhteisiä haku-, esine- ja tottistreenejä.

Sirpa kirjoitti: Hei, jos joudutte perumaan hakutreeneihin tulonne, niin ilmoittakaa itse paikan vapautumisesta varatyypeille, jos sellaisia on. Neljälläkin saa tietysti ihan hyvin treenattua, mutta onhan se kiva jos vapaalle paikalle joku haluava pääsisi. Viime tingan perumiset tai unohdukset ovat kaikille vähän... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Koiraurheilu
Lapua
Ei asetettu
20

LKH Raunioryhmä Nimenhuuto.com

LKH:n raunio- ja rakennusetsintää harrastava ryhmä.

Tiina kirjoitti: HOXHOX!!Raunioille keskiviikkoryhmään sovittiin koirakkomääräksi 8 per reeni-ilmottautumisjärjestyksen mukaan!! Perustetaan toinen ryhmä tiistaille tai torstaille-ilmoitelkaas kumpi päivä ois sopiva? Tämä sen vuoksi että uusia koirakkoja on todennäköisesti tulossa. Tarkemmin lisää kun asia etenöö. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koiraurheilu
Lapua
Sekajoukkue
18