Koiraurheilu Lapua

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lapua ja lajina on koiraurheilu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koiraurheilu. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, sähly, jalkapallo, futsal, salibandy, pelastuskoiratoiminta, padel, juoksu ja kävely.

Katso lista koko maan koiraurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LKH hakuryhmä Nimenhuuto.com

LKH:n hakuryhmä on Lapuan Koiraharrastajat ry:n aktiivisille hakutreenaajille tarkoitettu suljettu maksullinen (kausimaksu) ryhmä, jossa sovitaan yhteisiä haku-, esine- ja tottistreenejä.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koiraurheilu
Lapua
Ei asetettu
2

LKH rauniotreenaajat Nimenhuuto.com

Lapuan coolein rauniojengi. Enimmäkseen treenataan, mutta välillä myös parannetaan koirien ja niiden ohjaajien maailmaa jauhamalla sitä itseään. Tähtäämme kokeisiin ja kilpailuihin - millä aikajänteellä, sitä emme paljasta. Motto: koirat vaihtuvat, karavaani kulkee <3 Tervetuloa mukaan päheeseen porukkaan! :)

Sirpa kirjoitti: Jos ei iltatreeniin ole tulijoita niin mulle sopii aamutreenikin. (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pelastuskoiratoiminta ja Koiraurheilu
Lapua
Sekajoukkue
10

LKH Raunioryhmä Nimenhuuto.com

LKH:n raunio- ja rakennusetsintää harrastava ryhmä.

Mirva kirjoitti: No niin, viimeinkin aika maksaa taas kympin rauniotreenimaksut. Laittakaa rauniomaksu 10 € LKHn rauniotilille FI96 4747 0010 0737 73 ja kuittikopio mirva.mikkola@fimnet.fi. Voi myös ilmoittaa, jos ei tällä kaudella aio käydä treeneissä. Poistelen sitten jossakin vaiheessa ryhmästä ne, jotka ei ny... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koiraurheilu
Lapua
Sekajoukkue
11