Koiraurheilu Lapua

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lapua ja lajina on koiraurheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koiraurheilu, pesäpallo, sähly, futsal, salibandy ja pesis.

Katso lista koko maan koiraurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LKH hakuryhmä Nimenhuuto.com

LKH:n hakuryhmä on Lapuan Koiraharrastajat ry:n aktiivisille hakutreenaajille tarkoitettu suljettu maksullinen (kausimaksu) ryhmä, jossa sovitaan yhteisiä haku-, esine- ja tottistreenejä.

Sirpa kirjoitti: Hei, jos joudutte perumaan hakutreeneihin tulonne, niin ilmoittakaa itse paikan vapautumisesta varatyypeille, jos sellaisia on. Neljälläkin saa tietysti ihan hyvin treenattua, mutta onhan se kiva jos vapaalle paikalle joku haluava pääsisi. Viime tingan perumiset tai unohdukset ovat kaikille vähän... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koiraurheilu
Lapua
Ei asetettu
19

LKH Raunioryhmä Nimenhuuto.com

LKH:n raunio- ja rakennusetsintää harrastava ryhmä.

Liisa kirjoitti: Lupasin jonkinmoista listaa raunioilla tehtävistä talkoohommista. Peto porukalle tein samanmoisen listan, ja sitten sieltä valitsivat mitä kukin tekee ja saatiinkin aikalailla hommia eteenpäin.( noin 50 talkootuntia tehty) Mutta hommaa riittää, ja varmasti tulee vielä lisääkin.😁 1. Kasvillisuuden... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Lapua
Sekajoukkue
16