Koiraurheilu Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on koiraurheilu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: kaukalopallo, salibandy, jalkapallo, pesäpallo, koiraurheilu, sähly, roller derby, juoksu ja jääpallo.

Katso lista koko maan koiraurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lpky Peko treenaajat Nimenhuuto.com

Lpky:n jäsenille, jotka osallistuvat tai ovat kiinnostuneita osallistumaan aktiivisesti peko-toimintaan koiran kanssa tai ilman. Kaikki peko-jaoksen tapahtumat, avoimet treenit sekä pelastuskoiraradan varaukset ilmoitetaan nimenhuudossa. HUOM! Pelastuskoiraradan varaukseen on ilmoitettava aina vastuuhenkilö. Jäsen poistetaan, kun edellisestä käynnistä on puoli vuotta tai enemmän. Lisätiedot pelastuskoiraradasta Matti Lääperi p. 050 306 7629, Minna Vähäpullo ja peko-toiminnasta lpkypeko @ gmail.com

Matti kirjoitti: Tuo viime perjantai kun oli niin pitkä (28.3) ni kävin raunioita kattelemassa ja ihastelemassa hyvin voivia pajuja, siinäpä tuli mielee, et oisko kenelläkään raivaus sahoja? nyt ois helppo katkoo niitä pajuja juuresta( mahdollisimman läheltä maata) kun ei oo viel aluskasvillisuutta hankaloittamas... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Lappeenranta
Sekajoukkue
61

LPKY Rally-toko Nimenhuuto.com

LPKY:n rally-tokojaoksen nimenhuuto, jossa ilmoittaudutaan jaoksen järjestämiin yksittäisiin koulutuksiin ja kesän omatoimiryhmiin.

Anne kirjoitti: Walleniuksen Mari tulee tilalle, oon itse sairaana. Mukaan mahtuu vielä, luokalla ei ole väliä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Koiraurheilu
Lappeenranta
Sekajoukkue
79

Lpky TOKO Nimenhuuto.com

Päivitetty 26 päivää sitten

Koiraurheilu
Lappeenranta
Sekajoukkue
34