Kuntolentopallo Pohjois-espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pohjois-espoo ja lajina on kuntolentopallo. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on kuntolentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan kuntolentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuntolentopallo - Pohjois-Espoo

Kuntolentopallo - Pohjois-Espoo

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Matti kirjoitti: Sahran Pallo haluaa pelata meitä vastaan Tuomelan koululla klo 20 alkaen. Menen Kalajärvelle ja lähden sieltä pallojemme kanssa 19:45 Tuomelan koululle, voi mennä myös suoraan Tuomelan koululle Ainontie 33, Vantaa.. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja