Kuntolentopallo Pohjois-espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pohjois-espoo ja lajina on kuntolentopallo. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on kuntolentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan kuntolentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuntolentopallo - Pohjois-Espoo

Kuntolentopallo - Pohjois-Espoo

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Perjantaina 28.4 klo 18:30- P-ELE:n kauden päättäjäiset. Ilmoittaudu viimeistään 27.4 mennessä, jotta voimme varata sopivasti purtavaa tapahtumaan. Terveisin, P-ELE ry, Jarko Niemenmaa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja